Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    __sArSıLmAz__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 650F
    2 gün önce adanada gördüm yolda arabayla gidiyodum D400 de ilerde durakta birisi yol kenarına park etmiş birisini bekliyo,motora baktım uzaktan önce kawasaki zzr 600 sandım sonra tam yanından geçerken baktımki cbr 250 ninja 250r kullanıcısı olarak söylüyorum objektif olalım motorun tipi güzel beyler tatminkar...
    Her asker yeşil bereli olamaz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    orhanerdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX650F
    Merhaba arkadaşlar, bende orta çaplı bir motor kazası sonucu ara vermiş olduğum motor dünyasına tekrar dönmeyi düşünüyorum.

4 yıl aradan sonra tekrar dönüş için ilk motor olarak cbr250r ı seçmeyi düşünüyorum, yaklaşık 2 haftadır konuyu takip ediyorum, internetteki incelemeleri izliyorum motor hakkında ciddi bir eleştiri bulamadım.

Kendi görüşüm şuan piyasada bu kadar özelliği bir arada sunan başka motor bulunmuyor olması, umarım motorlarınız en kısa zamanda gelir hatta birazda fazla gelir bizde sezon kapanmadan alabiliriz.

Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    aranızda ilk bakıma götüren varmı acaba
    yağ eksiltmesi varmı birde bakımı kaça patladı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:58 ----------

Alıntı __sArSıLmAz__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 gün önce adanada gördüm yolda arabayla gidiyodum D400 de ilerde durakta birisi yol kenarına park etmiş birisini bekliyo,motora baktım uzaktan önce kawasaki zzr 600 sandım sonra tam yanından geçerken baktımki cbr 250 ninja 250r kullanıcısı olarak söylüyorum objektif olalım motorun tipi güzel beyler tatminkar...
    azınızdan bal damlıyo

Motosikleti
    Honda Cbr 650F
    arkadaşlar şu yağ eksiltme olayınada bir açıklık getirip yeter artık bu konu kapansın :

motoru sıfır aldın kullandın yağ eksiltmez,nası yağ eksiltir motorun bir süre sonra rektefeye girmesi gerekir,rektefeye giren motoru usta düzgün tamir edemezse bütün motorlar yağ yakar,ama gerçek düzgün bi usta adam gibi hakkını vererek bi rektefe yaparsa motor yağ mağ yakmaz...

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    teşekkürler
    nerden geldi aklıma
    bi konu açılmış cbr yolda bıraktı diye motorun sahibi 100 ml yağ eksiltmiş yazmış ondan sordum

Motosikleti
    Honda Cbr 650F
    o konuyu gördüm ama okumaya bile tenezül etmedim çünkü cbr 125 den 4 sene kadar kullandım ve hep red line de kullandım motorun canını aldım ama motor birgün bile tık demedi,ama sen motorun yağına suyuna bakma bakımlarını yapma ondan sonra deki motor beni yolda bıraktı,bmw ninde bakımını yapma oda seni yolda bırakır,valla kimse kusura bakmasın...

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    bu arada motordan yeni haber alan varmı acaba?
    yada teslim tarihi alan?

!Lk£® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF R25
    alan olsa 1 bukle foto koyar heralde haber alanlar zaten sağolsunlar yetiştiriyolar hemen habersiz kalmazsın volkan kardeşim, honda türkiye ağı elinin altında zaten
    Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
    Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
    Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    benim bayi yine haber yok gemiden diyor (bende içimden hay geminizi diyorum..)
    hondaya yine mail attık
    heralde gemi battı buseferde napalım
    dün metehan abimden rica ettim hondadan bilgi alacak tedarik tarihi için.hondayla arası iyi gibi gözüküyor [/B]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:23 ----------

Alıntı !Lk£® adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alan olsa 1 bukle foto koyar heralde haber alanlar zaten sağolsunlar yetiştiriyolar hemen habersiz kalmazsın volkan kardeşim, honda türkiye ağı elinin altında zaten
    onların ağınada getirecekleri motorada
    şu bi türlü gelemiyen gemilerinede

Motosikleti
    250 Mct
    arkadaşlar bnde düşünüyorum da aklımada gelmiyor değil. kendisi gelmeyen motorun parçasını nasıl halletcez...

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Arkadaşlar bugün tekrar bayiyi aradım.Tarihlerde bir değişiklik olmadığını,gecikme gibi bir haberin kendilerine gelmediğini söylüyorlar.Fakat nasıl çelişkidir ki Haziranın 15'i en geç diyorlar,Haziranın 6sındayız ve kesin bir şey de söyleyemiyorlar.Çokta gariptir ki 1 hafta öncesine kadar Honda Türkiye beni arıyor,haziranın sonuna kaldığını ve bayilere haber verileceğini söylüyor.

Kesinlikle tespitim şudur ki,bayiler bizi aptal yerine koyuyor.Tarihin uzadıklarından haberleri var fakat vazgeçmeyelim diye söylemiyorlar.

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/moto...#ixzz1OVUJL332

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    öle gözüküyor cidden
    15 inde gelirse motor dişimi kırcam

Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı wolky-ksk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öle gözüküyor cidden
    15 inde gelirse motor dişimi kırcam
    Aynen Zoruma giden aptal yerine koymaları

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    yine mail attım hondaya bakalım ne dicekler...

Motosikleti
    2011 600F ABS
    yine mail attım hondaya bakalım ne dicekler...
    Bende 2. mailimi atıcam şimdi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:48 ----------

2. Yollamış olduğum yazı şu şekilde ;

Geçen beni aradığınızda CBR 125 2011 kasa motorların bayilere geliş tarihinde bir aksama olduğunu,ve bayileri bilgilendireceğinizi söylemiştiniz.Bugün bayiyi aradığımda Haziranın 15i konusunda bir aksama olmadığını,daha doğrusu kendilerine olumlu/olumsuz bir bilgi gelmediklerini belirttiler.Bu size göndermiş olduğum 2. mesaj.Bayilerin ve sizin verdiğiniz tarihler ve bilgiler uyuşmamakta.Eğer ''Kesin'' bir tarih verecekseniz beni ararsanız tekrar sevinirim.

İyi çalışmalar.

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    metehan abi ne dicek bakalım bugün soyler sonucu heralde tedarik bölümüyle konusçaktı..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:04 ----------

Tam diyorum vazgeçtim yzf 125e bakçam sonra Motokurt abini resimlere bakıyorum yok vazgeçemiyorum...

pol@ris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125, Hyosung GV 250, Honda CBR 250R
    Bugün yoğun trafikte grenajıma çarptı bir araba. Bir arkadaş yardımcı olmaya çalıştı. Araba sürücüsünün iş yerine giderken izlerini kaybettim. O arkadaş buralardaysa lütfen bana ulaşsın. Karşı tarafın hatasıydı ve masrafımı karşılaması gerekiyordu.

orhanerdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX650F
    geçmiş olsun, yalova da ne mobese kamerası varmıdır bilmiyorum ama eğer varsa polisten mobeseyi kontrol etmesini talep edin.

Motosikleti
    2011 600F ABS
    metehan abi ne dicek bakalım bugün soyler sonucu heralde tedarik bölümüyle konusçaktı..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:04 ----------

Tam diyorum vazgeçtim yzf 125e bakçam sonra Motokurt abini resimlere bakıyorum yok vazgeçemiyorum...
    Var mi bi haber Volkan ?

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    hem mail attım hem aradım yerın öbür gün ararlarda
    bayi gemiden haber yok diyo işte..
    sanada 15i diyolar hadi bakalım merakla bekliyorum 15ini..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)

Bu Konudaki Etiketler