Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    leon99 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gt250R-İnazuma-Mt25-Fazer8
    İyi akşamlar arkadaşlar. 2 yıldır 2010 model hyosung gt 250 r' a sahibiyim. Arkadaşımın CBR 250 R' ına bindikten sonra Honda' ya geçmeye karar verdim. Hyosung' dan hiçbir şikayetim yok ancak tek sıkıntım bel fıtığım olmasından dolayı oturuş pozisyonu... Elbet çok spor bir görüntü var ancak gel gelelim sağlık işte her şeyden önemli... CBR 250 R' ı tercih etmemin tek sebebi otoruş pozisyonu. İlandaki motosikletim ile takas etmek veya motosikletimi satın almak isteyen olursa buradan veya ilan sitesinden haberleşebiliriz. Teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-2010-model-9700-km-cift-renk-99284299/detay/

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tuc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    hyolar harbiden çok güzel motorlar tipi felan çok hoş beğeniyorum.
    Benim cıbır ile karşılaştırabilseydim birini bulup var mı adanada ikamet eden hyosungcular acaba

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Alıntı wolrath adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Guzel alet Sesi korkutucu MIVV var bunda. Silencerle bıle ürkütüyor
    06da Akreple doğmuştu zaten, o haliyle bile Bjk dan yardıran bi MT Dolmabahçeden anlaşılabiliodu

Cruiser gibi yaşlı, öksürüklü çıkmayan, tok genç PATA PATA sesinin hastasıyım zaten, en sevdiğim yeni nesil motosiklet sesi MT-03 de

Bazen neolucaksa olsun deyip niyeti bozasım gelior...acilen yamaha şikayetlerini açıp okuyorum zar zor kendime geliyorum Yoksa fena tavım MT ye
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

leon99 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gt250R-İnazuma-Mt25-Fazer8
    @Tuc

Kusura bakmayın ama CBR yanında yavru gibi kalıyor. Zaten bel fıtığımdan beri motosikleti satmayışımın tek sebebi motosikletin karizması. Aslında sağlığıma iyi gelmiyor ancak Caddeye park edip gelen geçenlerin ilgisini izlemek çok güzel oluyor:D Ama ne yazıkki sağlığım daha fazla elvermiyor bu oturuş pozisyonuna...

şile yoluna bastık geldik, kazasız belasız cezasız bı sekılde

bu arada 6.4 yaKtım son depoda ve max gorduk yakıtta :D
    skalam 4.6-6.4 oldu

devır kesıcıye gırmeden 2 165 3 190 gordum.daha da gıderı var.benım ıcın onemlı olan turbo arabalarla denerken 100-200 hızlanması.3.vıtes yetecek mı dusuncelıyım acıkcası.hangı vıteste kac yaptıgına nereden ulasabılırım acep

http://n1304.hizliresim.com/18/w/mk9tn.jpg
    barış abi bir sorum olacak bu RR son 6.viteste 120 ile giderken devir saati kaçı gösteriyor?

tuc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı leon99 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @Tuc

Kusura bakmayın ama CBR yanında yavru gibi kalıyor. Zaten bel fıtığımdan beri motosikleti satmayışımın tek sebebi motosikletin karizması. Aslında sağlığıma iyi gelmiyor ancak Caddeye park edip gelen geçenlerin ilgisini izlemek çok güzel oluyor:D Ama ne yazıkki sağlığım daha fazla elvermiyor bu oturuş pozisyonuna...
    Doğru biraz ufak bizim cıbır ama beğeniyorum ben cıbırın atikliğini.Geçen gün ninja ile denedik tek silindir olmasına rağmen cbr'yi hafife almamak gerekiyor yani.hyosung bulupta deneyemedim yalnız onuda en kısa zamanda bulup deneyecem.Bir bakmışız hyoyu geçmişiz olamaz mı olabilir belki
    theplatoon bunu beğendi.

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pani / 3colore
    Alıntı ferdinandd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    06da Akreple doğmuştu zaten, o haliyle bile Bjk dan yardıran bi MT Dolmabahçeden anlaşılabiliodu

Cruiser gibi yaşlı, öksürüklü çıkmayan, tok genç PATA PATA sesinin hastasıyım zaten, en sevdiğim yeni nesil motosiklet sesi MT-03 de

Bazen neolucaksa olsun deyip niyeti bozasım gelior...acilen yamaha şikayetlerini açıp okuyorum zar zor kendime geliyorum Yoksa fena tavım MT ye
    sesi gorecelı ama kesınlıkle cırkın degıl.ben chopper-cruıserlara ıfrıt oluyorum mesela.kesınlıkle bunlara benzemıyo ama,uzun yol motoru degıl kesınlıkle.
    hem ses hem performans hem ruzgara acık oldugu ıcın buna uygun degıl.
    ama sehırıcı cok zevklı kesınlıkle

Alıntı brkyshn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    barış abi bir sorum olacak bu RR son 6.viteste 120 ile giderken devir saati kaçı gösteriyor?
    6750

Motosikleti
    KUBA
    ortalama ne yakar bu motor

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pani / 3colore
    2.5 & 4.5 dan azı & fazlası olmaz dıye dusunuyorum

shark kask testi ;

https://www.facebook.com/photo.php?v=10201109195995558
    tuc bunu beğendi.

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    shark kask testi
    Haha daha iyi anlatılamazdı, çok beğendim
    wolrath bunu beğendi.
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

Motosikleti
    Honda Cbr250 r 2011
    s.a arkadaslar bugün 2011 10bin km de tricolor cbr alarak aranıza katıldım aldığım arkadas motora herhangi bir ekleme yapmamış ekleme derken jant şeridi , ön cama film tarzında şeyler . ilk olarak jant şeridi aradım keiti marka 3 renk ama renkleri tek tek satıyor bulduğum yerde .
    yaşadığım bölgedede cok yakınlarda bu tarz aksesuar satan yerler yok o yuzden internetten online ödeme imkanı olan bildiğiniz bir yer varmı jant şeridi vs. tarzı motora tatlı eklemeler yapabileceğim ???

KeaSH-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha bw's 100-honda cbr 250 r-(sym joyride 200i)
    Alıntı poyraz95 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    s.a arkadaslar bugün 2011 10bin km de tricolor cbr alarak aranıza katıldım aldığım arkadas motora herhangi bir ekleme yapmamış ekleme derken jant şeridi , ön cama film tarzında şeyler . ilk olarak jant şeridi aradım keiti marka 3 renk ama renkleri tek tek satıyor bulduğum yerde .
    yaşadığım bölgedede cok yakınlarda bu tarz aksesuar satan yerler yok o yuzden internetten online ödeme imkanı olan bildiğiniz bir yer varmı jant şeridi vs. tarzı motora tatlı eklemeler yapabileceğim ???
    ilk jantı siyaha boyat sonra şerit çek bence
    Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...

Motosikleti
    Honda Cbr250 r 2011
    Alıntı KeaSH-07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilk jantı siyaha boyat sonra şerit çek bence
    düşünmedim değil ama tricolora cok yakıştıramıyorum nedense ya dahamı iyi olur diyorsunuz ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:11 ----------

birde burada yapan arkadas varsa resmini paylasabilirmi rica etsem

S.Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Simsiyah CBF 150
    Hayırlı olsun.Motoru kaça malettiniz acaba.

Motosikleti
    Honda Cbr250 r 2011
    Alıntı S.Orhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun.Motoru kaça malettiniz acaba.
    8.300 motora - 96 notere - 84 sigortaya verdim hocam
    S.Orhan bunu beğendi.

KeaSH-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha bw's 100-honda cbr 250 r-(sym joyride 200i)
    düşünmedim değil ama tricolora cok yakıştıramıyorum nedense ya dahamı iyi olur diyorsunuz ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:11 ----------

birde burada yapan arkadas varsa resmini paylasabilirmi rica etsem
    bence o mibileyette rengi jant ss gorunumlu bi motorda çok iğrenç tabi bu benim gorusum.tri colourada çogu renk gitmez siyah iyi olur
    Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...

Motosikleti
    2013 Simsiyah CBF 150
    8.300 motora - 96 notere - 84 sigortaya verdim hocam
    Plaka 41 gölcük plakalımı.sigortayı 84 e yaptırmışsınız gayet uygun.Benim motorun plakasıda 41 E gölcük kayıtlıda ondan sordum.Adapazarında sigortayı 120 tl ye yaptırdım.Biraz pahalı geldi ama yaptırmış bulundum.(Euro sigorta)

Motosikleti
    Honda Cbr250 r 2011
    Plaka 41 gölcük plakalımı.sigortayı 84 e yaptırmışsınız gayet uygun.Benim motorun plakasıda 41 E gölcük kayıtlıda ondan sordum.Adapazarında sigortayı 120 tl ye yaptırdım.Biraz pahalı geldi ama yaptırmış bulundum.(Euro sigorta)
    yas 17 olduğundan kendi üstüme alamadım kuzenin üstüne alacaktım onunda sınavı cıktı gitmek zorunda kaldı enişteme kaldık oda 50 li yaşlarda kazası falanda yok herhalde o fiyata geldi ama bir yerdede 250 lira dediler . anlamadım bu nasıl iş

Motosikleti
    2013 Simsiyah CBF 150
    yas 17 olduğundan kendi üstüme alamadım kuzenin üstüne alacaktım onunda sınavı cıktı gitmek zorunda kaldı enişteme kaldık oda 50 li yaşlarda kazası falanda yok herhalde o fiyata geldi ama bir yerdede 250 lira dediler . anlamadım bu nasıl iş
    Anlaşılmayacak bir durum yok.Sigortacıların zincirlerini koyverdiler pitbul gibi kimi yakalarlarsa ısırıyorlar.Ama bazıları fazla ısırıyor.
    Plakayı 41 mi yaptın ona cevap vermedin.
    RuzgarSA bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda Cbr250 r 2011
    Anlaşılmayacak bir durum yok.Sigortacıların zincirlerini koyverdiler pitbul gibi kimi yakalarlarsa ısırıyorlar.Ama bazıları fazla ısırıyor.
    Plakayı 41 mi yaptın ona cevap vermedin.
    plaka 41 di zaten izmitten aldım motoru

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)

Bu Konudaki Etiketler