Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
28 Nisan 2013, 23:39
İyi akşamlar arkadaşlar. 2 yıldır 2010 model hyosung gt 250 r' a sahibiyim. Arkadaşımın CBR 250 R' ına bindikten sonra Honda' ya geçmeye karar verdim. Hyosung' dan hiçbir şikayetim yok ancak tek sıkıntım bel fıtığım olmasından dolayı oturuş pozisyonu... Elbet çok spor bir görüntü var ancak gel gelelim sağlık işte her şeyden önemli... CBR 250 R' ı tercih etmemin tek sebebi otoruş pozisyonu. İlandaki motosikletim ile takas etmek veya motosikletimi satın almak isteyen olursa buradan veya ilan sitesinden haberleşebiliriz. Teşekkürler.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-2010-model-9700-km-cift-renk-99284299/detay/
Reklamlar
-
28 Nisan 2013, 23:52
hyolar harbiden çok güzel motorlar tipi felan çok hoş beğeniyorum.
Benim cıbır ile karşılaştırabilseydim birini bulup var mı adanada ikamet eden hyosungcular acaba
-
29 Nisan 2013, 00:01
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
29 Nisan 2013, 00:10
@Tuc
Kusura bakmayın ama CBR yanında yavru gibi kalıyor. Zaten bel fıtığımdan beri motosikleti satmayışımın tek sebebi motosikletin karizması. Aslında sağlığıma iyi gelmiyor ancak Caddeye park edip gelen geçenlerin ilgisini izlemek çok güzel oluyor:D Ama ne yazıkki sağlığım daha fazla elvermiyor bu oturuş pozisyonuna...
-
29 Nisan 2013, 00:10
wolrath adlı üyeden alıntı
şile yoluna bastık geldik, kazasız belasız cezasız bı sekılde
bu arada 6.4 yaKtım son depoda ve max gorduk yakıtta :D
skalam 4.6-6.4 oldu
devır kesıcıye gırmeden 2 165 3 190 gordum.daha da gıderı var.benım ıcın onemlı olan turbo arabalarla denerken 100-200 hızlanması.3.vıtes yetecek mı dusuncelıyım acıkcası.hangı vıteste kac yaptıgına nereden ulasabılırım acep
http://n1304.hizliresim.com/18/w/mk9tn.jpg
barış abi bir sorum olacak bu RR son 6.viteste 120 ile giderken devir saati kaçı gösteriyor?
-
29 Nisan 2013, 00:15
leon99 adlı üyeden alıntı
@Tuc
Kusura bakmayın ama CBR yanında yavru gibi kalıyor. Zaten bel fıtığımdan beri motosikleti satmayışımın tek sebebi motosikletin karizması. Aslında sağlığıma iyi gelmiyor ancak Caddeye park edip gelen geçenlerin ilgisini izlemek çok güzel oluyor:D Ama ne yazıkki sağlığım daha fazla elvermiyor bu oturuş pozisyonuna...
Doğru biraz ufak bizim cıbır ama beğeniyorum ben cıbırın atikliğini.Geçen gün ninja ile denedik tek silindir olmasına rağmen cbr'yi hafife almamak gerekiyor yani.hyosung bulupta deneyemedim yalnız onuda en kısa zamanda bulup deneyecem.Bir bakmışız hyoyu geçmişiz olamaz mı olabilir belki
-
29 Nisan 2013, 00:34
ferdinandd adlı üyeden alıntı
06da Akreple doğmuştu zaten, o haliyle bile Bjk dan yardıran bi MT Dolmabahçeden anlaşılabiliodu
Cruiser gibi yaşlı, öksürüklü çıkmayan, tok genç PATA PATA sesinin hastasıyım zaten, en sevdiğim yeni nesil motosiklet sesi MT-03 de
Bazen neolucaksa olsun deyip niyeti bozasım gelior...acilen yamaha şikayetlerini açıp okuyorum zar zor kendime geliyorum
Yoksa fena tavım MT ye
sesi gorecelı ama kesınlıkle cırkın degıl.ben chopper-cruıserlara ıfrıt oluyorum mesela.kesınlıkle bunlara benzemıyo ama,uzun yol motoru degıl kesınlıkle.
hem ses hem performans hem ruzgara acık oldugu ıcın buna uygun degıl.
ama sehırıcı cok zevklı kesınlıkle
brkyshn adlı üyeden alıntı
barış abi bir sorum olacak bu RR son 6.viteste 120 ile giderken devir saati kaçı gösteriyor?
6750
-
29 Nisan 2013, 17:49
ortalama ne yakar bu motor
-
29 Nisan 2013, 21:04
2.5 & 4.5 dan azı & fazlası olmaz dıye dusunuyorum
shark kask testi ;
https://www.facebook.com/photo.php?v=10201109195995558
-
29 Nisan 2013, 21:18
wolrath adlı üyeden alıntı
shark kask testi
Haha daha iyi anlatılamazdı, çok beğendim
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
29 Nisan 2013, 23:05
s.a arkadaslar bugün 2011 10bin km de tricolor cbr alarak aranıza katıldım aldığım arkadas motora herhangi bir ekleme yapmamış ekleme derken jant şeridi , ön cama film tarzında şeyler . ilk olarak jant şeridi aradım keiti marka 3 renk ama renkleri tek tek satıyor bulduğum yerde .
yaşadığım bölgedede cok yakınlarda bu tarz aksesuar satan yerler yok o yuzden internetten online ödeme imkanı olan bildiğiniz bir yer varmı jant şeridi vs. tarzı motora tatlı eklemeler yapabileceğim ???
-
29 Nisan 2013, 23:06
poyraz95 adlı üyeden alıntı
s.a arkadaslar bugün 2011 10bin km de tricolor cbr alarak aranıza katıldım aldığım arkadas motora herhangi bir ekleme yapmamış ekleme derken jant şeridi , ön cama film tarzında şeyler . ilk olarak jant şeridi aradım keiti marka 3 renk ama renkleri tek tek satıyor bulduğum yerde .
yaşadığım bölgedede cok yakınlarda bu tarz aksesuar satan yerler yok o yuzden internetten online ödeme imkanı olan bildiğiniz bir yer varmı jant şeridi vs. tarzı motora tatlı eklemeler yapabileceğim ???
ilk jantı siyaha boyat sonra şerit çek bence
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
-
29 Nisan 2013, 23:14
KeaSH-07 adlı üyeden alıntı
ilk jantı siyaha boyat sonra şerit çek bence
düşünmedim değil ama tricolora cok yakıştıramıyorum nedense ya dahamı iyi olur diyorsunuz ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:11 ----------
birde burada yapan arkadas varsa resmini paylasabilirmi rica etsem
-
29 Nisan 2013, 23:16
Hayırlı olsun.Motoru kaça malettiniz acaba.
-
29 Nisan 2013, 23:18
S.Orhan adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun.Motoru kaça malettiniz acaba.
8.300 motora - 96 notere - 84 sigortaya verdim hocam
-
29 Nisan 2013, 23:18
düşünmedim değil ama tricolora cok yakıştıramıyorum nedense ya dahamı iyi olur diyorsunuz ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:11 ----------
birde burada yapan arkadas varsa resmini paylasabilirmi rica etsem
bence o mibileyette rengi jant ss gorunumlu bi motorda çok iğrenç tabi bu benim gorusum.tri colourada çogu renk gitmez siyah iyi olur
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
-
29 Nisan 2013, 23:36
8.300 motora - 96 notere - 84 sigortaya verdim hocam
Plaka 41 gölcük plakalımı.sigortayı 84 e yaptırmışsınız gayet uygun.Benim motorun plakasıda 41 E gölcük kayıtlıda ondan sordum.Adapazarında sigortayı 120 tl ye yaptırdım.Biraz pahalı geldi ama yaptırmış bulundum.(Euro sigorta)
-
29 Nisan 2013, 23:46
Plaka 41 gölcük plakalımı.sigortayı 84 e yaptırmışsınız gayet uygun.Benim motorun plakasıda 41 E gölcük kayıtlıda ondan sordum.Adapazarında sigortayı 120 tl ye yaptırdım.Biraz pahalı geldi ama yaptırmış bulundum.(Euro sigorta)
yas 17 olduğundan kendi üstüme alamadım kuzenin üstüne alacaktım onunda sınavı cıktı gitmek zorunda kaldı enişteme kaldık oda 50 li yaşlarda kazası falanda yok herhalde o fiyata geldi ama bir yerdede 250 lira dediler . anlamadım bu nasıl iş
-
29 Nisan 2013, 23:51
yas 17 olduğundan kendi üstüme alamadım kuzenin üstüne alacaktım onunda sınavı cıktı gitmek zorunda kaldı enişteme kaldık oda 50 li yaşlarda kazası falanda yok herhalde o fiyata geldi ama bir yerdede 250 lira dediler . anlamadım bu nasıl iş
Anlaşılmayacak bir durum yok.Sigortacıların zincirlerini koyverdiler pitbul gibi kimi yakalarlarsa ısırıyorlar.Ama bazıları fazla ısırıyor.
Plakayı 41 mi yaptın ona cevap vermedin.
-
30 Nisan 2013, 00:05
Anlaşılmayacak bir durum yok.Sigortacıların zincirlerini koyverdiler pitbul gibi kimi yakalarlarsa ısırıyorlar.Ama bazıları fazla ısırıyor.
Plakayı 41 mi yaptın ona cevap vermedin.
plaka 41 di zaten izmitten aldım motoru
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler