http://www.youtube.com/watch?v=bRpL7...eature=related
video koyalım azcıkta
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:51 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=To4PF...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=bRpL7...eature=related
video koyalım azcıkta
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:51 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=To4PF...eature=related
daha önce sıfır tvs apache bekleme konusunda sabredemeyip 2.el almıştım, şimdi de CBR250 için benzer durum, atı alan üsküdarı geçti etrafımda 2. Fazer'ı da gördük ben hala 150cc'deyim. Bundan böyle ben de bayrak kaldırıyorum arkadaş, bekleyene Allah sabır versin.
en kötü karar kararsızlıktan iyidir.
[B][I][COLOR="Black"]Hayat ya 2 kişi yaşanır, ya da 2 teker üstünde yaşanır![/COLOR][/I][/B]
bukadar süre bekledim bu saatten sonra dönmek olmaz aklım kalır ciddeh..
arkadaşlar bi gelişme var mı ? ben dün bayi ile görüştüm bizde zor durumdayız bekliyoruz diyerek kendilerini savundular ki haklılar sonuçta onlara da gelmiyorsa arkadaşlarında dediği gibi honda türkiye'de iş bitiyor..
honda bir bizim 250 liklere zam yapmamış
kac gundur yaziyorum zam olacak cunku burada zamlandi diye, cbr125 ve cbf150lere geldi zam, pcx ve cbr250 ye henuz yok, sebebi ise tepki, 125likteki zam kucuk cunku burda da oyle oldu 76000den 78000e cikti, ama asil kazik pcx ve cbr250de olacak, burada 100500ten 115000e cikti, gecen mesajimda yazmistim kapora veren arkadaslar bayiye gitsin yada arasin tum bedeli odemeyi, bayi kabul etmeli ki bu onun avantajidir ama zam varsa yada bayinin duyumu varsa odeme almk istemez diye, cbr250 zammina hazirlikli olun bence tahminim en az 600-750TL ust sinir yok ama elbet ninjaya yaklasmaz, ninja uctu eurodaki artistan o da hondaya zam icin firsat oldu
şu dakikadan sonra zam yapmaları demek çok büyük tepki demek ben sabah honda türkiye ile konuştum geliş tarihi ile ilgili olarak net bir bilgi vermediler yine fakat zam ile ilgili de herhangi bir şey söylenmedi. eğer haklıysan ve zam gelirse ortalık bir karışacak demektir..
cbr125 ve cbf150ye zam geldi bilgin var degil mi?
dediğin gibi 600 700 zam yiyecekse almanın pek bir mantığı kalmayacak gibi.çift silindir olsa mükemmel eywallah ama tek silindir.bilemiyorum.125 cc de 8 bin devirde vibrasyon at safhada bunlarda nasıl olacak çok merak ediyorum..
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
tüm modellere zammı giydirmişler tabiki cbr 250 modelinede zam gelecek,onlarda tepki çekmek istemedikleri için birkaç tane zamsız satıp sonra koyacaklar zammı,euro almış başını gitmiş zam olmayacak hayali ile yaşamak biraz poliyannacılık olur,dediğim gibi aylardır bekleyenler için bir formül düşünüyorlar bence.
fazLa bi fark yok açıkçası
bu millet 600-700 tl zam değil 1000 tl zam gelse bu motoru yine alır rahatınıza bakın
Her asker yeşil bereli olamaz
kusura bakmayın beyler tecrübeye dayalı bakınız yamaha yzf R125 dimi
Her asker yeşil bereli olamaz
Arkadaşlar bu arada kaparo yerine bayiye satış bedelinin tamamını ödemek zamndan kurtulmanın bir yolu değil. Zam gelirse kaparonuzu ya da ödediğiniz satış bedelini geri almak tamamen size kalmış ama sitede yazılı olarak beyan edilen aşağıdaki koşullar motoru almak istiyorsanız muhtemel zamlara tabisiniz demektir.
-Teslim tarihindeki tavsiye edilen perakende satış fiyatı geçerlidir.
-KDV-ÖTV oranlarındaki değişiklikler teslimat esnasında müşteri tarafından karşılanacaktır.
-Araç üzerindeki tüm vergiler ve vergi mevzuatında oluşan tüm değişiklikler araç teslimatında müşteri tarafından karşılanacaktır.
Ben satış bedelinin tamamını ödedim ama dediğim gibi bu beni zamdan kurtarmaz :(
zam yok işte zamsız alacağız motoru yani
volkan yeter ya versinler sana su motoru çek artık resimlerinide koy buraya honda ayıp yapıyor artıkın bu kadarda bekletilmezki
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)