Buğu için farı garantiden mi değiştirdiler? Eğer öyleyse hondaya helal olsun. Benim farda da buğu olmuştu yıkadığımda sonra geçti bende geçmiycek diye heycan yapmıştım eğer tekrar olur buğu gitmezse sanayiye değil servise gideriz
Buğu için farı garantiden mi değiştirdiler? Eğer öyleyse hondaya helal olsun. Benim farda da buğu olmuştu yıkadığımda sonra geçti bende geçmiycek diye heycan yapmıştım eğer tekrar olur buğu gitmezse sanayiye değil servise gideriz
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Arkadaşlar gemiden inecek gıcır gıcır 2013 cbr sini beklemeye sabrı kalmamış biri olarak herkesten çok rica ediyorum
altından sükut sahibi gibi biraz lafa ara verip FOTO paylaşın. böhüğööö ))))
paylaşacak resmim kalmadı ki hepsini paylaştım burda :D
o zaman bu benden gelsin, devamıda arkadaşlardan gelir
bende de kalmadı dicem ama zaten toplasan 5-6 tane var ;) hiç fotoğraf çekenim olmadı yalnız kurt dolaşıyorum napam
Uploaded with ImageShack.us
Bu arada ön fardaki parlama güneş, resimle oynayarak abidik gubidik bi ışık koymadım oraya
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
Cbr i abs yaptirmamiz mumkunmu
Bende almayı düşünüyorum ama cbf gibi kullanılmıyor üzerine yatmadan kullanılıyor olsa hiç düşünmem alırım
Nasıl yanı cbf gibi dik pozisyonda surulebılıyormu açıkcası cc yükselteceğim ikinci ellere güvenemıyorum Honda nın nc 700 ler 20000 tl cıvarı yanı beni asıyor ama cbr nın kullanımı nasıl rahatmı uzun yola gıdermi reyzing tarzı üstüne yatılarak sürülen motorları sevmıyorum cbr de öylemi
Gayet kıvrak, kullanımı çok rahat, özellikle düşük süratlerde. CBFden sonra vites aralıklarını yadırgayabilirsin. Selesi CBF'den daha sert, gidon ters-v, dirseklerini yana açamıyosun. Eh birazcık öne eğiliyosun kullanırken ama yatmak yok. Galeride veya bir tanıdığın motosikletinde, üzerine bir oturmanı tavsiye ederim. Oturuş pozisyonunu ne kadar anlatsam da hissetmeden olmaz o.
Gidip deneyeceğim konşuk motor da ama sizlerin görüşleride önemli kullanan olarak uzun yolda nasıl iyimidir cbf 150 uzun yolda rahat sorunsuz ama yavaş 100-110 en son bu arada konşuk motoru aradım önümüzdeki hafta gelecekmiş motorlar
arkadaşlar arka tekeri en fazla nekadar geniş bağlıyabiliyoruz bilgisi olan varmı
cbf150 ile 100km gitmek bile ölüm yol bitmiyor 80-90la 100 yapıncada cbf bağırıyor canını alıyosun makinenin. cbr250yi 100-110 sabitle yol akıp gidiyor hafta sonları can sıkıntısından izmit-bursa yapıp geliyorum ortalama git gel 250-300km gibi sadece bursada yemek yiyip dönüyorum hiç yorgunluk hissetmiyorum üzerine yatma olayına gelince eğer 120+km lere çıkacaksanız zaten rüzgardan dolayı üzerine yatıyosun yoksa rüzgar manyağı olursun.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Fabrika verisi olan 140 km hıza kadar motorun üstüne yatmıyorum problem olmuyor hızlanmasında aşırı rüzgar yoksa ama ondan sonra dahada gitmesi için mecburi üzerine uzanmanız gerekir ki kafayı camın altına koymakla cam hizasında tutmak arasında 2 km gibi bir hız oynuyor galiba.ama yatarak gidince her türlü dahada az yakıyor :D
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)