Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Nisan 2013, 20:55
Bendede irc var 1000 km oldu hicbir sorun olmadi frenleri bi kontrol ettir istersen
Reklamlar
-
14 Nisan 2013, 20:57
barodi adlı üyeden alıntı
irc lastikler demi sorun var bendemi bilemiyorum.40km hızla giderken bile kitleniyor ön ve arka lastikler sizdede böyle sorun oluyormu giderek artan basınçla ön ve arka freni eşit zamanla sıkıyorum. bazen basıncı arttırdığım zaman lastikler kitlenip kayıyor 2 defa çarpcaktım nerdeyse önümdeki arabaya arkadan. yüksek hızlarda frenleme yaparken kitlenme yapması açıkcası tedirgin ediyor beni .1 aylık irc lastik bu kadar dandikmi? hemen değiştirimmi sizce diablo rosso 2 mi almalıyım?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:47 ----------
hayırlı olsın birader kazasız belasız sürüşler sana ve hepimize
frenleme calısması yapmalısın.lastikler o kadarda kotu deil.
zamanla daha kontrollu durabilirsin
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
-
14 Nisan 2013, 21:02
Dezinho adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Yanlız o dizlikler depoyu çizebilir, dikkat edin.
-
14 Nisan 2013, 21:06
geçen ön camı değiştirmeye gittiğimde zincir ve zincir dişlisinide yağlamışlar.ama ben motosikleti yağlandığını bilmediğim için servisten çıktığı gibi sürdüm ve arka lastiğin kenarları ve jant komple yağ olmuştu. şuan arka lastikte hala kurumuş yağ izleri var .acaba bunun bir etkisi olabilirmi kitlenmeyle alakası varmı?
-
14 Nisan 2013, 21:06
irc lastikler demi sorun var bendemi bilemiyorum.40km hızla giderken bile kitleniyor ön ve arka lastikler sizdede böyle sorun oluyormu giderek artan basınçla ön ve arka freni eşit zamanla sıkıyorum. bazen basıncı arttırdığım zaman lastikler kitlenip kayıyor 2 defa çarpcaktım nerdeyse önümdeki arabaya arkadan. yüksek hızlarda frenleme yaparken kitlenme yapması açıkcası tedirgin ediyor beni .1 aylık irc lastik bu kadar dandikmi? hemen değiştirimmi sizce diablo rosso 2 mi almalıyım?[COLOR="Silver"]
Lastiklerin havasını bir kontrol et, inik kullanıyor olabilirsin.
-
14 Nisan 2013, 21:07
irc lastikler demi sorun var bendemi bilemiyorum.40km hızla giderken bile kitleniyor ön ve arka lastikler sizdede böyle sorun oluyormu giderek artan basınçla ön ve arka freni eşit zamanla sıkıyorum. bazen basıncı arttırdığım zaman lastikler kitlenip kayıyor 2 defa çarpcaktım nerdeyse önümdeki arabaya arkadan. yüksek hızlarda frenleme yaparken kitlenme yapması açıkcası tedirgin ediyor beni .1 aylık irc lastik bu kadar dandikmi? hemen değiştirimmi sizce diablo rosso 2 mi almalıyım?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:47 ----------
Bu durum yola çıktığın ilk km lerdemi oluyor? yoksa 20km den fazla kullandığın zamanda damı oluyor? ısındıktan sonra lastikler düzgün asfaltta dediğin kadar kötü değil ama ısınmadığı zaman sıkıntı çıkabiliyor. Birde lastik irc falan farketmez motorda abs olmadığından kitleyecek kadar frene basarsan her lastik kayar biraz pratik yapman lazım. Yumuşak hamurlu lastik daha iyi yola tutunduğundan biraz daha geç kitleme yapar daha güvenli tutuş sağlar irc gibi kısmen ucuz lastiklerle kauçuk az olduğundan sert hamur ısınana kadar frenlemelerde sorun oluyor. Pratik yapın hala devam ederse canınızdan önemli değil 500-600 tam bilmiyorum verin michlen takın
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
-
14 Nisan 2013, 21:27
haıyrlı ugurlu olsun arkadasım kazasız belasız bin inş
-
14 Nisan 2013, 21:28
Felsefeci adlı üyeden alıntı
10.300 olmuş fiyat diyorum şeyine takan yok! Fiyatın artmasının nedeni nedir? ABS'li model mi geldi acaba?
internet explorer gibisin arkadaşım...
bu arada panik frenlemelerde benim irc arka lastık de affetmiyordu, süzüle süzüle kayardı, lastiğe elinle dokunduğunda bile anlıyorsun hamurunun sertliğini,uzun lafın kısası kendim için söylüyorum irc ler tecrübesi az adam için iyi değil...
ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL
-
14 Nisan 2013, 21:46
arkdaşlar bende bugun karaburuna gidip geldim dalgıçlık için yolda çok güzel resmler çektim ama buraya yükleyemedim
-
14 Nisan 2013, 21:54
Çok sağolun arkadaşlar, herkesin tekeri düz bassın inşallah.
Kusura kalmayın ne yaptiysam fotoyu düz yükleyemedim
kimi adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Yanlız o dizlikler depoyu çizebilir, dikkat edin.
Bu sabah farkettim ben de kılcal çizikler oluşmuş. Dizliğe bir çözüm bulmam lazım
İyi kavramamı da engelliyorlar motoru..
-
14 Nisan 2013, 22:13
Çok sağolun arkadaşlar, herkesin tekeri düz bassın inşallah.
Kusura kalmayın ne yaptiysam fotoyu düz yükleyemedim
Bu sabah farkettim ben de kılcal çizikler oluşmuş. Dizliğe bir çözüm bulmam lazım
İyi kavramamı da engelliyorlar motoru..
Arkadasım motor 2013 renk 2012 model olanlardanmı?
-
14 Nisan 2013, 23:12
Flash_9 adlı üyeden alıntı
Arkadasım motor 2013 renk 2012 model olanlardanmı?
Motor 2012 renk 2013 olanlardan mi demek istedin heralde kardeş..
Motor da 2013, renkte..
-
14 Nisan 2013, 23:34
Yanlışım olabilir ama bildiğim kadarıyla sadece ön fren artan kuvvette sıkılır. Arka fren yardımcı frendir motosikleti durdurmak için kullanılmaz, basıncı sabit miktarda tutulur. Ben frenleme yaparken arka frenle başlayıp ön frenle bitiriyorum.
Lastikler kötü ama bana bunu frenlemeden çok virajlarda hissettirmişti. Lastikleri değiştirdiğim için hiç pişmanlık duymadım, içim çok rahat. Şu da var ki lastikler daha ısınmadan yaptığım gereksiz ani bir frenle michelin lastikleri de kilitledim. Hangi lastiği kullanırsanız kullanın, fren performansını ölçüp, takip mesafenizi ona göre ayarlarsanız frenlerin kilitlenme riskini minimumda tutarsınız. Zaten çalıştıkça frenleme pürüssüzleşiyor.
Bir de her frenimi araçların arasındaki veya yol kenarındaki boşluklara yönelerek yapmayı alışkanlık edindim ki iki kere beni kaza yapmaktan kurtardı.
-
15 Nisan 2013, 00:38
Doğru frenleme, doğru viraj, doğru oturuş, genel başlangıç alışkanlıkları vs gibi konularda eğitimin çok büyük faydası oluyor. İmkanı olan herkesin çok fazla kilometre yapmadan, yanlış alışkanlıklara alışılmasına fırsat vermeden eğitime gitmesini öneriyorum.
Lastik konusunda ise tekrar yazıyorum. IRC iyi bir lastik olmamasının yanında kuru asfaltta doğru bilgilerle, doğru frenlemeyle çok fazla tehlike yaratacak bir lastik de değil. Problem şu ki cbr250r kullanıcıları genelde ilk kez motosiklet sahipleri oldukları için acemi frenajlar ve acemi lastik bir araya gelince problemler ortaya çıkıyor. Kendi fikrim, iyi lastik acemiyken lazım. Tecrübe kazanana kadar sakatlık çıkmasın yeter
Eğitim şart
-
15 Nisan 2013, 00:57
yıl 2023 , hala irc muhabbetı donuyor dıyecegız bı gun :D
-
15 Nisan 2013, 01:27
Benim lastikler biraz aşınmadan sonra daha iyi tutuş sağlamaya başladı
Tutuş sorunu frenleme sorunu yaşayan arkadaşlar lastiklerine çok fazla hava basmasın
-
15 Nisan 2013, 02:19
RuzgarSA adlı üyeden alıntı
13.02.1976
evet 6 taksit
aynı yılda olmasabile aynı gün doğmuşuz. bana da aynı fiyat verirler mi?
-
15 Nisan 2013, 10:40
motordan sonra virgül koymadığımdan dolayı anlam karmaşası olmuş neyse ogrenmek istedigimi ogrendim saol
Motor, 2013 renk 2012 modelmi ? şimdi oldu :D
-
15 Nisan 2013, 11:32
Arkadaşlar benzin deposunu tam doldurtamıyorum galiba Dün eve dönerken depoyu fulledim, 10km sonra 6. diş söndü geçen sefer de böyle olmuştu, neden böyle yapıyor?
-
15 Nisan 2013, 11:51
hayırlı olsun güle güle kullan Allah kaza bela vermesin korumaların tam olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)
Bu Konudaki Etiketler