Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250R
    Ben neredeyse 2 ay önce isim yazdırmıştım. Şimdi Ninja'ya döndüm. Açıkçası bu saatten sonra arasalar da almayacağım. Birkaç sene arkadaşlar deneyip yorumlarını yazsınlar bakalım... Ben de bu arada Ninja'da tecrübemi, artırırım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı GPrusa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben neredeyse 2 ay önce isim yazdırmıştım. Şimdi Ninja'ya döndüm. Açıkçası bu saatten sonra arasalar da almayacağım. Birkaç sene arkadaşlar deneyip yorumlarını yazsınlar bakalım... Ben de bu arada Ninja'da tecrübemi, artırırım.
    2 ay önce yazdıranlar almadımı motoru

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250R
    Fuardan sonra bazı bayilere 1'er tane motor geldi. Hepsi bu... Belki çoook büyük bayilere 2 tane gelmiştir.
    Bayi sana ilk gelen motoru vereceğim dediyse beklemene değer. Ama senin önünde almayı bekleyen birkaç kişi varsa Allah sabır versin derim. Listeye ismini yazdırıp gelmeyince başka motorlara geçenler çok oldu. O yüzden bayilerin elindeki listelere de güven olmaz.

Motosikleti
    ninja 250 siyah-2011
    Ben martın başında kaporamı verdim hala gelmedi,Ankara'da ilk sıradayım ve dün aradığımda pazartesi teslim edicez dediler önce.. Ben de bana net bi cevap verin daha fazla beklemiycem dediğimde biz yarın size dönelim dediler..
    Yani pazartesi de yalan, oyalamaktan başka bişey değil bu!

Neyse sonuç itibariyle ben çoktan ninjamı aldım,sırf dün honda ne diycek diye aramıştım! bugün arasalarda aramasalarda gidip kaporamı alıcam..zaten ninjanın fiyat farkı hondayla çoktu bide euro yükselince daha bi zarar ettim ve tamamen hondanın bu insanları oyalama saçmalığından oldu ama en azından çift silindir diye teselli ediyorum kendimi!

Beklemeye devam eden arkadaşlara da Allah sabır versin dileklerimle..
    [B]Rüzgara karşı koşmadıysan onla esmeyi bilemezsin, henüz motora binmediysen ben yaşıyorum diyemezsin :wiinkk:[/B]

Motosikleti
    Honda Click 125i 2012
    bekletip te bir de zamli fiyat verirlerse hic sasmam artik, amac satmak olsa yigmalari lazim, talep var urun yok, baska yere kayiyor bekleyenler, eger zam olmayacaksa musteri kacirmak istemezlerdi, piyasaya biraz koydular, en guzel reklam boyle olur diye, zam gelirse hic sasirmayin

fasulity - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 HONDA PCX 125
    Alıntı ufuk23 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    850 tl' ye kasko yaptırdım. hala düşünüyorsan yaptırdığım yerin telefonunu verebilirim.
    Paylaşırsan sevinirin. Hangi kasko?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:44 ----------

Alıntı tgfatih adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fasulity, tanışmak nasip olmadı ben motosiklete doğru geçerken sen kaskı takmış yola çıkıyordun, engellemek istemedim bir de sorudan bunalmış olabileceğini de düşünüp tuz biber olmamak...

bir sorum vardı bari burdan sorayım, 6. vites 1000rpm'deki hızı nedir? 1000 rpm'e kadar düşmem diyorsan 5000rpm'i 5'e bölelim
    Kardeş sen beni nerede gördün, son bir haftadır ben kendimi göremedim motorun üstünde

Motorun 6. vites 1000rpm'deki hızı nedir bilmiyorum ama 6. vites 7000rpm'deki hızı 120-125 km/s aralığında. Motor daha rodajda olduğundan en fazla 7000rpm seviyesine çıkarttım bu zamana kadar. 10500'de redline'a giriyor anladığım kadarıyla. Rodaj bitsin orayı da deneriz.
    Fasulity

ufuk23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha R25
    [QUOTE=fasulity;2366671]Paylaşırsan sevinirin. Hangi kasko?[COLOR="Silver"]

[SIZE=1]

MRT sigortada yaptırdım. anadolu sigortadan yaptılar poliçeyi.

0 216 550 38 98 - 0 532 5 774 774

info@mrtsigorta.com

fasulity - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 HONDA PCX 125
    [QUOTE=ufuk23;2366785]
    Alıntı fasulity adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Paylaşırsan sevinirin. Hangi kasko?[COLOR="Silver"]

[SIZE=1]

MRT sigortada yaptırdım. anadolu sigortadan yaptılar poliçeyi.

0 216 550 38 98 - 0 532 5 774 774

info@mrtsigorta.com
    Teşekkürler
    Fasulity

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    ya bu kasko en sevmediğim şey ya resmen dolandırıcılık
    çalınır tam parasını vermezler kaza yaparsın bir kısmını karşılarlar
    zaten paralarını trafik sigortasından alıyor kaskocular anlamadım gitti

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250R
    Bu teslim edememe olayında ben bayilerde hiç suç görmüyorum. Belki kusurları şu tarihte gelecek deyip boşa umut vermeleri. Emin olun onlar bizden daha çok ister satmayı, sonuçta satacak ki kazanacak. E stoklayıp depoya koymadıklarını da biliyoruz. Honda Türkiye vermedikçe ne yapsın adamlar. Ama boşa umut verip kesin tarih sallamamaları lazım.

hoyrat79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GSR 600
    SELAM , bende mersin deki bayiye 05 mayıs 2011 de 8750 ye peşin vererek satın aldım.Bana 25 mayıs telim demıslerdı en gec tarih olarak daha sonra Honda Türkiye bayiilere fax gecerek teslimatın bayiilere 10 haziranda olacağını bildirmiş.Müşterilere teslimat ise 13 haziranda gerceklesecekmış.Honda Türkiye müş.hizm.doğrulanmıştır.Adana-Mersin bayii 3 adet 2 beyaz 1 siyah renk gelecek.1 beyaz Adananın 1 siyah Mersin de benim 1 beyaz acıkta

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:37 ----------

benimde ilk adımım ninja 250 oldu hondadan haberim yoktu.bırden kurların artması 10250 tl olan motorun 11500 tlye cıkması z motorun sorunlu ve parça sıkıntılı olması,hiç bir teknolojının olmaması göstergelerde bile gayet çinli bir motor yaklasımı olması ve hızda 10 veya 20 km bır fark için fiyat farkı benı HONDA ya geri çevirtti.Burası Almanyamıdır kı euro la iş yapıyoruz.Sabit fıyatımız su desınler amenna.Hem Türkiye piyasasında HONDA nın yeri herzman farklıdır.cbx250 twıster kullanıcısıydım.saygılar.

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Arkadaslar 2 gun once hondaya mail atmistim.2 dakika once aradilar beni ve geminin haziran sonunda gelecegini soylediler.

Motosikleti
    Honda CBR250R
    Arkadaşlar ben de dün Honda Türkiye'ye bilgi isteği için bir e-posta göndermiştim. yarım saat önce aradılar.

"Daha önceden size 28 Mayıs tarihinde bayilerimize motoru teslim edeceğimiz bilgisini vermiştik ancak bizim de elimizde olmayan bir gecikmeden ötürü sizden özür dileriz. Bu hafta içinde geminin limana yanaşmasını bekliyoruz. Herhangi bir aksilik çıkmaması durumunda önümüzdeki hafta içinde gümrük işlemlerinin tamamlanıp bayilere dağıtım yapılmasını planlıyoruz."

Gibi bir bilgi verildi bana. Tabi ki çelişkili açıklamaların gelmesi de bir garip olmuş .

en dürüst yine bursa bayisi çıktı,bende kaparo vermiş bu motoru bekliyordum 15 gün bekledikten sonra gidip görüştüğümde sıradaki altıncı kişisin en iyi ihtimalle en erken 4 ay sonra alırsın motoru her ay bir motor gelecek bursaya dedi adam.(bu bahsettiğim 1 ay önceki mevzu)
    şimdi görüyorumki yaz sonuna bile alamazmışım motoru.
    bekleyen arkadaşlara sabır diliyorum

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    bende mail atmıştım ama telefon kapanmış benim
    şimdi açtım aramamışlardır umarım daha

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:25 ----------

Alıntı hoyrat79 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    SELAM , bende mersin deki bayiye 05 mayıs 2011 de 8750 ye peşin vererek satın aldım.Bana 25 mayıs telim demıslerdı en gec tarih olarak daha sonra Honda Türkiye bayiilere fax gecerek teslimatın bayiilere 10 haziranda olacağını bildirmiş.Müşterilere teslimat ise 13 haziranda gerceklesecekmış.Honda Türkiye müş.hizm.doğrulanmıştır.Adana-Mersin bayii 3 adet 2 beyaz 1 siyah renk gelecek.1 beyaz Adananın 1 siyah Mersin de benim 1 beyaz acıkta

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:37 ----------

benimde ilk adımım ninja 250 oldu hondadan haberim yoktu.bırden kurların artması 10250 tl olan motorun 11500 tlye cıkması z motorun sorunlu ve parça sıkıntılı olması,hiç bir teknolojının olmaması göstergelerde bile gayet çinli bir motor yaklasımı olması ve hızda 10 veya 20 km bır fark için fiyat farkı benı HONDA ya geri çevirtti.Burası Almanyamıdır kı euro la iş yapıyoruz.Sabit fıyatımız su desınler amenna.Hem Türkiye piyasasında HONDA nın yeri herzman farklıdır.cbx250 twıster kullanıcısıydım.saygılar.
    evet geçen haftada müşteri hizmetleri 10 haziran bayilere dağıtım demişti umarım doğrudur
    bayide 15 haziranı bulur dedi bakalım ne olcak

Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı newton06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ben de dün Honda Türkiye'ye bilgi isteği için bir e-posta göndermiştim. yarım saat önce aradılar.

"Daha önceden size 28 Mayıs tarihinde bayilerimize motoru teslim edeceğimiz bilgisini vermiştik ancak bizim de elimizde olmayan bir gecikmeden ötürü sizden özür dileriz. Bu hafta içinde geminin limana yanaşmasını bekliyoruz. Herhangi bir aksilik çıkmaması durumunda önümüzdeki hafta içinde gümrük işlemlerinin tamamlanıp bayilere dağıtım yapılmasını planlıyoruz."

Gibi bir bilgi verildi bana. Tabi ki çelişkili açıklamaların gelmesi de bir garip olmuş .
    Baya bir garip olmuş hemde.Banada haziran sonunda ancak gelir gemil dediler

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı movibiker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    en dürüst yine bursa bayisi çıktı,bende kaparo vermiş bu motoru bekliyordum 15 gün bekledikten sonra gidip görüştüğümde sıradaki altıncı kişisin en iyi ihtimalle en erken 4 ay sonra alırsın motoru her ay bir motor gelecek bursaya dedi adam.(bu bahsettiğim 1 ay önceki mevzu)
    şimdi görüyorumki yaz sonuna bile alamazmışım motoru.
    bekleyen arkadaşlara sabır diliyorum
    valla benim bayiyede yükselişe 2 tane gelecekmiş

Motosikleti
    Honda CBR250R
    Ben net bir şekilde geminin yola çıkıp çıkmadığını sordum. Geminin yolda olduğu hatta gemi içerisindeki motorlarında gümrük beyanlarının yapıldığı bilgisi verildi. Bu saatten sonra hava şartlarıyla ilgili bir sorun olmaması ya da limanın doluluğundan ötürü geminin açıkta bekletilmemesi durumunda ilave bir gecikme beklenmediği belirtildi.

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    valla buda bizim şansımız ya....

Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı newton06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben net bir şekilde geminin yola çıkıp çıkmadığını sordum. Geminin yolda olduğu hatta gemi içerisindeki motorlarında gümrük beyanlarının yapıldığı bilgisi verildi. Bu saatten sonra hava şartlarıyla ilgili bir sorun olmaması ya da limanın doluluğundan ötürü geminin açıkta bekletilmemesi durumunda ilave bir gecikme beklenmediği belirtildi.

E o zaman gerçekten en geç 15'ine kadar gelmesi lazım Bana neden haziran sonu en erken dediler

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler