yaw
ormankebabi irc lastiklere iyice giydirmiş
de kendi görüşümü söyliyim
6 7 aydır cbr250 kullanıyorum(irc lastiklerle)(ilk motorum bu arada), lastik yüzünden bi sıkıntı çekmedim
bu süre içinde 3 kere trafiğin aniden tıkanmasıyla önümdeki aracın aniden yavaşlaması ( 100km'den 40 km'ye inmek gibi) sonucu "aha şimmdi arabanın arka camına yapışcam" durumundan kurtuldum
burda okuduklarımdan dolayı lastiklerin berbat olduğunu düşünüyodum, ama sert bi şekilde yavaşlayabildim, hatta arkamı kontrol ettim "arkamdaki beni görüp yaşavaşladı mı, yoksa arkamdakinin ön camına mı yapışcam" diye
tabi acemiyim daha, o yüzden yanlış bilgilendirmek de istemem, belki olayları abartıyorumdur, belki de michelin'le çok daha rahat olacağımdır, bilmiyorum
bir de tırtıklanmış asfalt yoldan geçmiştim bi kere, neden olduğunu anlamadım ama motosiklet altımda bildiğin oynuyodu, bi sağa bi sola, korkunç bi durum değildi tabi, sadece altımda oynuyodu, yönümü değiştirmiyodu
arkadaşa sordum bu durumu (1000rr'ı var) normal dedi, ok dedim geçtim
son olarak da, bu 6 7 ay içinde acayip yağmurlu havalarda kullandım, gene sıkıntı çıkarmadı,
malum yağmurda daha temkinli gidiyorum ama hafif virajlı ana yollarda +120km de gittiğim oldu,
dün yollar ıslaktı mesela, normalde 70km ile aldığım virajı 65 km ile aldım,
logar üstlerinde kayıyo demişti arkadaşlar, logar üstlerinden düz geçtim, virajlı yolda logar karşıma çıkmadı, bilmiyorum
yukarda bi sıkıntı çekmedim demiştim de şimdi aklıma geldi
ben daha bi acemiyken, bayır aşşa yolda yavaş gidilmesi gerektiğini bilmezken, aşşadaki ışıklar kırmızı yandı, önümdeki sert olmamakla beraber düzgünce yavaşladı durdu
ben frenleri önlü arkalı sıktım da baktım duramıcam biraz daha sıktım, sonra arka teker bağımsızlığını ilan etti
ulan ne güzel bi duyguydu o
küçükken de bisikletin arka tekerini kaydırmayı çok severdim
neyse ön fireni sıkarak ve kontrollü olarak arka tekeri kaydırarak motosikletimin burnunu öndeki arabayla kaldırım arasına soktum, kurtardım
açıkçası bende de bi güvensizlik var, sebebini bilmiyorum
ama lastikler beni düşürmedi hiç,
ben de pirelli diablo rosso II lere bakmıştım da fiyatları daha uçuk sanırım
şimdilik irc ile devam etmeyi düşünüyorum