Zamansizliktan benim alisverisler hep boyle oluyor. Bi de motoru da burdan aldim , bi hatalari olmadi simdiye kadar, aslinda once otosevere ugrayacaktim ama yapistirip buraya geldim
ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL
Bende motorumu ordan almıştım honda alirsam yine ordan alırım hir hata olmaz ama ilk baslarda lastik havalarını sık kontrol et bazen tam otumuyor hava kacırıyor inmesini beklemeden tekrar götür ücretsiz sornu gideriyorlar yeni lastikleri cok zorlama uzerindeki mumlar kazaya sebep olur...
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
sevdiğim bi arkadaşım ihtiyacı dolayısıyla motorunu satıyor...
2012 Tri-color CBR 125 R Çift Renk
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2012-tri-color-cbr-125-r-cift-renk-120700845/detay/
yeni alacakların bir irtibat kurmasını öneririm...
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
arkadaslar herkese selamlar,
yarin bir tane alarmli disk kilidi almak istiyorum. Oldukcada arastirdim en iyisi olarak xena kanaatine vardim. Fakat satan tek yer var ve oraya gidip denedigimdede hepsinde pil sorunu yasadim. Acikcasi cok yardimci olamadilar.
Sizlerin onerecegi ve ya kullandigi bir marka model varmidir?
Disk kilidide olmadigi icin hicbir yere gidip rahat rahat birakamiyorum motorumu
Xena XX14 kullanıyorum. Yurtdışından aldırmıştım . Ama alarmı hassas ve çok kuvvetli, o yüzden pilini çıkarttım, sadece disk kilidi olarak kullanıyorum. 5 liralık da hatırlatma kordonu taktım, onu gören kilit olduğunu görür, boşuna kurcalamaz.
İlla alarmlı kilit istiyorsan ABUS Detecto serisi daha iyi bir seçim olur.
Ben lastikleri Buz Motor'da değiştirdim. Balans ayarı da yaptılar. Şimdilik bir sıkıntı yok lastikterle ilgili, zaten üretim tarihi motosikletten bile yeni. Bir kaç yerde okuduğumun aksine önemsemez bir tavırları da yok. Herşeyi iki kere kontrol ettiler. Ben memnun kaldım.
aslinda bende xena istiyordum ama satan tek yer var ve xh14 modeli bulunuyor. fakat dedigim gibi almak istesemde pek ilgilenmediler.
abusuda arastirdim dedigin modeller gercekten kaliteli gozukuyor fakat satan bir magaza gozukmuyor. Internetden alinabiliyor ama bir sorun cikarsa o kadar ucret odeyip muhattap bulamamakdan korkuyorum.
sanirim mts alip(50tl) hic yoktan iyidir diyecegim zaten geneldede kullananlar memnun gozukuyor
michelin pilot active ön-arka için 8 taksit 630 tl ye anlaştım ,anlaştım derken pazarlık falan yapmadım açıkçası , pek beceremem , fiyat fahiş gelirse almam çıkarım. 70 tl ye de alarm düşünüyorum , bugün sağolsunlar sadece yağ değişimi görünüyor faturamda ama ( 40 tl, mobil extra 10w-40) motorun lastik havasına kadar her şeyiyle ilgilenildi , zincir temizlemesinden tutun da debriyaj ayarı-yağlamasına kadar.
ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL
Arkadaşlar motor yağını kendim değiştirmek istiyorum yardım edebilecek var mı ?Link varsa o da yardımcı olur.3 sene önce Şirinevler otoseverde yediğim kazığın acısı hala çıkmadı da.
İkisininde birbirinden farkı yok gibi.Cbr 125 im vardı bir ara 25 tl yağın kendisi 80 tl fatura kesmişlerdi.Yağın fiyatını da sonradan forumdaki arkadaşlardan öğrenmiştim.Koyuş o koyuş patladı gitti.
İçimde ukde kaldı.Anesle ilgili anımı anlatmayayım forumdaki arkadaşlar bende bir sorun olduğunu düşünebilir :D
Merhabalar nette gördüm paylaşmak istedim
HONDA
O cam cok iyi yaaa ama cok pahali arkadas bu camlar
bence fazla yol yapmadan güvenl i sürüş eğitimlerine katıl derim sen km yaptıkça trafikte yanlışş alışkanlıklar kazanıp bunlar sende sonradan yer edebilir ve sonrada zor düzeltiliyo
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)