Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Mayıs 2011, 13:29
Reklamlar
-
29 Mayıs 2011, 21:37
Girerken Yalvarmadık ki, Çıkarken İcazet Alalım.
-
29 Mayıs 2011, 23:38
Blindfire adlı üyeden alıntı
Motor sezonu açılamadı ki daha havalardan
soğuk, yağmur derken haziran oldu, halen havalar kapalı ve bazı yerlerde yağmur yağıyor. 15 haziranda sezon yeni başlıyor
Alacak olanlar bunu dert etmesin lütfen
valla izmirde soğuk bi hafta sürer yamur yağar hava düzelir
hiç havayı dert ettiğim olmadı şimdiye kadar
karşıyaka inciraltı gittik geldik
-
30 Mayıs 2011, 00:04
-
30 Mayıs 2011, 15:51
aradım şu honda bayisini aramaz olaydım..
daha geminin türkiyeye gelmediğini sölüyorlar
-
30 Mayıs 2011, 16:31
Her nekadar uzun zamandır bu başlığı takip ediyor olsamda siteye yeni üye oldum. Bu yuzden öncelikle herkese "Merhaba".
Aslında cok uzun süren bir başlangıç motoru seçme sürecinin ardından Honda CBR250R'da karar kıldım. Henüz ciddi bir motosiklet tecrübem yok ve açıkçası bu tecrübeyi (eğer teslim ederlerse) kendi motorumda edinmeyi planlıyorum. 12 Mayıs 2001 tarihinde İstanbul Honda Mototal'a CBR250R siparişini verdim ve bende diğer bir çok arkadaşım gibi heyecanla bekliyorum. En son bayiden bir yetkili beni geçen hafta arayıp 10 Haziran tarihinde motorların bayilere dağıtımının yapılacağını ardından da çok kısa bir süre içinde teslimatlara başlayacaklarını bildirdi.
Açıkçası wolky-ksk arkadaşımızın son yorumu onun kadar olmasa da beni de derinden yaraladı . Yine de en azından şimdilik şu ya da bu şekilde bu motoru beklemeye kararlıyım.
-
30 Mayıs 2011, 16:42
newton06 adlı üyeden alıntı
Her nekadar uzun zamandır bu başlığı takip ediyor olsamda siteye yeni üye oldum. Bu yuzden öncelikle herkese "Merhaba".
Aslında cok uzun süren bir başlangıç motoru seçme sürecinin ardından Honda CBR250R'da karar kıldım. Henüz ciddi bir motosiklet tecrübem yok ve açıkçası bu tecrübeyi (eğer teslim ederlerse) kendi motorumda edinmeyi planlıyorum. 12 Mayıs 2001 tarihinde İstanbul Honda Mototal'a CBR250R siparişini verdim ve bende diğer bir çok arkadaşım gibi heyecanla bekliyorum. En son bayiden bir yetkili beni geçen hafta arayıp 10 Haziran tarihinde motorların bayilere dağıtımının yapılacağını ardından da çok kısa bir süre içinde teslimatlara başlayacaklarını bildirdi.
Açıkçası wolky-ksk arkadaşımızın son yorumu onun kadar olmasa da beni de derinden yaraladı
. Yine de en azından şimdilik şu ya da bu şekilde bu motoru beklemeye kararlıyım.
Hoşgeldiniz
Bende motoru bekleme konusunda kararlıyım siparişimi 27 nisanda verdim şaka maka bir ay geçti bile.
Acaba birde siz bayiyi arasanız son durum hakkında bilgi alsanız biraz once aradım ben
acaba sizin bayidede durum böylemidir
-
30 Mayıs 2011, 16:56
Bayiyi birazdan arayabilirim ancak benim kafamda motorların Türkiye'ye giriş tarihinden ziyade talebin karşılanamaması gibi durumun söz konusu olup olmadığı sorusu var. Öncelikle zaten Honda Türkiye'de açıkça istediğimiz sayıda motor gelmeyecek dedi ve bayilere dağıtımı gerçekleştirilecek motosiklet adetlerini geçen hafta başına kadar bildirmemiş olduklarını söyledi. Bu durumda bizim motor siparişini verdiğimiz zamanlarda aslında bayiler ellerine geçecek motosiklet sayısını net olarak bilmedikleri için, temin edebilecekleri motosiklet sayısının üzerinde satış yapmış olabilirler. Öncelikle bayilerden böyle bir durumun sözkonusu olup olmadığının teyidini almak gerekiyor.
Ayrıca motoru bu kadar beklediysek herhangi bir durumda bunun yedek parçasını kim bilir ne kadar beklemek zorunda kalacağız. Aslında bütün bu koşullar bir arada değerlendirildiğinde bu motor çok da mantıklı bir alışveriş gibi görünmüyor. Ama pişman mıyım dersen, "yine olsa yine alırım "
-
30 Mayıs 2011, 17:01
Motoru bekleyen değerli arkadaşlar. Şahsi tavsiyem motorunuzun ne zaman geleceği ile ilgili bilgiyi bizzat Honda'nın kendisine şu link üzerinden sorunuz. http://www.honda.com.tr/bize_ulasin.aspx
Ben motoru ilk alanlardanım ve ne zaman geleceğini bu şekilde sordum. Telefon ile geri döndüler ve bir tarih verdiler. Dedikleri tarih içinde de motor bayiye geldi. Genelde bayiler iyi niyetli geçiştirici cevaplar veriyorlar, zaman dolup motorlar gelmeyince de bir iyi niyetli cevap daha veriyorlar. Bekleyen kişide bu durum daha fazla sinir bozukluğuna sebep oluyor. Benden tavsiye, işi kaynağından öğrenmeyi deneyin.
-
30 Mayıs 2011, 17:35
fasulity adlı üyeden alıntı
Motoru bekleyen değerli arkadaşlar. Şahsi tavsiyem motorunuzun ne zaman geleceği ile ilgili bilgiyi bizzat Honda'nın kendisine şu link üzerinden sorunuz.
http://www.honda.com.tr/bize_ulasin.aspx
Ben motoru ilk alanlardanım ve ne zaman geleceğini bu şekilde sordum. Telefon ile geri döndüler ve bir tarih verdiler. Dedikleri tarih içinde de motor bayiye geldi. Genelde bayiler iyi niyetli geçiştirici cevaplar veriyorlar, zaman dolup motorlar gelmeyince de bir iyi niyetli cevap daha veriyorlar. Bekleyen kişide bu durum daha fazla sinir bozukluğuna sebep oluyor. Benden tavsiye, işi kaynağından öğrenmeyi deneyin.
yaklaşık 4 kez falan yazdım oraya geri döndüler
biraz once yine yazdım bakalım ne dicekler
-
30 Mayıs 2011, 17:44
Bir kez motor ne zaman gelecek manasında bir yazı yazdım, iki ya da üç gün içerisinde bir bayan arkadaş aradı şu zaman gelecek dedi.
Bir kez de motorun Türkçe kullanma klavuzu ve garanti belgesi teslim edilmedi ne ayak manasında bi yazı yazdım. Ertesi gün kargo ile geldi.
Bilmiyorum ama biraz da neyi nasıl yazdığınla mı alakalı ( Son cümle meclisten dışarı )
-
30 Mayıs 2011, 17:45
Bayiyi birazdan arayabilirim ancak benim kafamda motorların Türkiye'ye giriş tarihinden ziyade talebin karşılanamaması gibi durumun söz konusu olup olmadığı sorusu var. Öncelikle zaten Honda Türkiye'de açıkça istediğimiz sayıda motor gelmeyecek dedi ve bayilere dağıtımı gerçekleştirilecek motosiklet adetlerini geçen hafta başına kadar bildirmemiş olduklarını söyledi. Bu durumda bizim motor siparişini verdiğimiz zamanlarda aslında bayiler ellerine geçecek motosiklet sayısını net olarak bilmedikleri için, temin edebilecekleri motosiklet sayısının üzerinde satış yapmış olabilirler. Öncelikle bayilerden böyle bir durumun sözkonusu olup olmadığının teyidini almak gerekiyor.
Ayrıca motoru bu kadar beklediysek herhangi bir durumda bunun yedek parçasını kim bilir ne kadar beklemek zorunda kalacağız. Aslında bütün bu koşullar bir arada değerlendirildiğinde bu motor çok da mantıklı bir alışveriş gibi görünmüyor. Ama pişman mıyım dersen, "yine olsa yine alırım
"
usta sonunda burdasın, hoşgeldin
dün Yuvacık gezisine gelmeliydin, İstanbul'dan CBR250 de katıldı ve açıkçası en çok dikkat çeken - incelenen motordu. Yalnız sen aldığında sanırım aynı ilgiyi görmeyecek
neyse, hayırlısıyla alıp üstüne bin de Yuvacık turunu o zamana yaparız kısmetse
[B][I][COLOR="Black"]Hayat ya 2 kişi yaşanır, ya da 2 teker üstünde yaşanır![/COLOR][/I][/B]
-
30 Mayıs 2011, 17:49
Tesekkür ederim
Motor gelirse bundan sonra umarım beraber gidebiliriz
-
30 Mayıs 2011, 18:01
Bir kez motor ne zaman gelecek manasında bir yazı yazdım, iki ya da üç gün içerisinde bir bayan arkadaş aradı şu zaman gelecek dedi.
Bir kez de motorun Türkçe kullanma klavuzu ve garanti belgesi teslim edilmedi ne ayak manasında bi yazı yazdım. Ertesi gün kargo ile geldi.
Bilmiyorum ama biraz da neyi nasıl yazdığınla mı alakalı
( Son cümle meclisten dışarı
)
Valla en düzgün şekilde yazdım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:59 ----------
tgfatih adlı üyeden alıntı
usta sonunda burdasın, hoşgeldin
dün Yuvacık gezisine gelmeliydin, İstanbul'dan CBR250 de katıldı ve açıkçası en çok dikkat çeken - incelenen motordu. Yalnız sen aldığında sanırım aynı ilgiyi görmeyecek
neyse, hayırlısıyla alıp üstüne bin de Yuvacık turunu o zamana yaparız kısmetse
Büyüklüğü tatmin edicimi
-
30 Mayıs 2011, 18:09
-
30 Mayıs 2011, 18:41
wolky-ksk adlı üyeden alıntı
Valla en düzgün şekilde yazdım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:59 ----------
Büyüklüğü tatmin edicimi
250cc makina için gayet tatmin edici, tricolor rengi tam 250cc sınıfına uygun bir motor tipini yansıtıyordu. Kıyaslama yaparsak Hyosung'a göre daha kalıpsız fakat benim de istediğim bu, tek silindir 26.5 bg bir motosiklet görüntüsünün hakkını veremeyecek boyutta olmamalı, Honda bence tam trend yakalamış. Yalnız görüntü amaçlı düşünenler bence düşünmesin, sadece görüntü diyenler için Hyo daha mantıklı olur.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:38 ----------
Valla arkadaşlar motorlarınız gelsin tgfatih nickli arkadaşın dediği gibi yoğun bir ilgi ile karşılaşacaksınız. Şahsen ben artık bu ilgiden yavaş yavaş bunalmaya başladım. İlk zamanlar hoş geliyordu lâkin artık eziyet olmaya başladı
Çok dikkat çekince çok da endişeleniyorsunuz tabii. Tanımadığınız yerlere park etmek istemiyorsunuz. Benim gibi kasko yapmak istiyorsunuz fakat almış olduğunuz 1.650 TL fiyat ile birden irkiliyorsunuz. Kaskodan da vazgeçiyorsunuz. Sonuçta dertlerimi paylaşmak için motorunu bekleyen siz değerli arkadaşların da motorlarını teslim almasını heyecanla bekliyorum. Sizler de alın da bu yoğun ilgi üzerimizden bir nebze kalksın
Apaçilerle biraz da siz uğraşın
Bu alet kaç para abi? Redline da kaç yapıyor abi? Egzosdan neden çok ses çıkmıyor abi? Ben 1000rr alacaktım da parayı başka bir yere kullandık abi abi abi abi.
fasulity, tanışmak nasip olmadı ben motosiklete doğru geçerken sen kaskı takmış yola çıkıyordun, engellemek istemedim bir de sorudan bunalmış olabileceğini de düşünüp tuz biber olmamak...
bir sorum vardı bari burdan sorayım, 6. vites 1000rpm'deki hızı nedir? 1000 rpm'e kadar düşmem diyorsan 5000rpm'i 5'e bölelim
[B][I][COLOR="Black"]Hayat ya 2 kişi yaşanır, ya da 2 teker üstünde yaşanır![/COLOR][/I][/B]
-
30 Mayıs 2011, 18:45
hyonunda sahte 600 lük görüntüsünü sevmiyorum
bu motorda beni çeken bişey var
-
30 Mayıs 2011, 18:48
wolky-ksk adlı üyeden alıntı
hyonunda sahte 600 lük görüntüsünü sevmiyorum
bu motorda beni çeken bişey var
600'lük görüntüsü yok, dediğim gibi gayet 250'lik görüntüsü var. 125'den iri 600'den zayıf, granaj işçiliği güzel, sport touring havası da yerinde.
-
30 Mayıs 2011, 19:09
Açıkçası wolky-ksk arkadaşımızın son yorumu onun kadar olmasa da beni de derinden yaraladı
. Yine de en azından şimdilik şu ya da bu şekilde bu motoru beklemeye kararlıyım.
Sana teslim tarihi olarak 15 haziran verdilerse 12 mayıs siparişi için bi sonraki partiye kalman büyük olasılık gibi. Senden daha önce sipariş verenlere teslim edilicektir motorlar bence sayı kısıtlı oluyo sonuçta. Tabi biraz üst fiyata anlaşmadıysan. Fuardan sonra plaka ruhsat dahil 8.500 e alıyolardı kapora-siparişleri şimdi bi tarafları kalktı tabi..
-
30 Mayıs 2011, 19:14
Valla arkadaşlar motorlarınız gelsin tgfatih nickli arkadaşın dediği gibi yoğun bir ilgi ile karşılaşacaksınız. Şahsen ben artık bu ilgiden yavaş yavaş bunalmaya başladım. İlk zamanlar hoş geliyordu lâkin artık eziyet olmaya başladı
Çok dikkat çekince çok da endişeleniyorsunuz tabii. Tanımadığınız yerlere park etmek istemiyorsunuz. Benim gibi kasko yapmak istiyorsunuz fakat almış olduğunuz 1.650 TL fiyat ile birden irkiliyorsunuz. Kaskodan da vazgeçiyorsunuz. Sonuçta dertlerimi paylaşmak için motorunu bekleyen siz değerli arkadaşların da motorlarını teslim almasını heyecanla bekliyorum. Sizler de alın da bu yoğun ilgi üzerimizden bir nebze kalksın
Apaçilerle biraz da siz uğraşın
Bu alet kaç para abi? Redline da kaç yapıyor abi? Egzosdan neden çok ses çıkmıyor abi? Ben 1000rr alacaktım da parayı başka bir yere kullandık abi abi abi abi.
850 tl' ye kasko yaptırdım. hala düşünüyorsan yaptırdığım yerin telefonunu verebilirim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler