Gidon topuzları falan yok, motor bloğunda çizik var ama daha çıkıntılı olan sakalda yok
sakal zaten yan sanayi gibi tuhaf bi gri, arka çamurluk en ulaşılmayan yer olmasına rağmen resmen "0", arka grenaj stickerları yok
Soldan adam gibi fotoğrafı yok, plaka belli değil, ön çamurluk vidaları biri siyah diğeri değil, artçı pegi bi tuhaf yere sürtmüş gibi olmasına rağmen kendi pegi kullanılmamış gibi, bana en parlak boya ön çamurlukta gibi geldi... ...
Bunlar ufak makkaj detayları ama altında ciddi bisebep yatıyor olabilir, motosiklet nezaman alındı acaba, bukadar az kullanılmış olmasına sebep olan şey de aynı mevzu olabilir
İnsan oraya kolay satılabilir herhangi bi Honda getir kurtar beni şundan yazacağına, yattı/yatmadı, plakam şudur servise sorgulat, borç harç, vergi çıkmaz, değişeni var şunlar şunlar veya yok... yazar ya :/
Valla komple çok çok iyi bi göstermeden / sorgulatmadan ben cesaret edemezdim Sabit. Km sayacınında basit bi şekilde düşürülebildiğini de unutmamak lazım
Ayrıca bana göre çok anım şanım avantajlı bi fiyatıda yok. Arkadaşın sabredebilirse, Honda bayileri bundan ucuza 2. el fırsat sunuyor zaman zaman. En azından iyice kontrolden geçmiş bi motosikleti olur
Yada ben biraz fazla takılıyorum herşeye
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:31 ----------
İzmir/Tire deki nasıl mesela
Üzerinde 500$ Akrep CBR250 egzozu var. Buna rağmen pazarlıkla yine o fiyatlara çekilebilir tahminim, sezona girilirken SM aşkıyla yanıp tutuşan bi arkadaşımız sonuçta yapar bi güzellik
Onunda tek kusuru 9küsür km de o egzoz çıkışını okadar yakmak için nasıl gaz açtıysa artık
Yoksa makkajda sorun yok, km gayet olağan 1 yılda yapılabilecek en ideal km, plaka apaçık ortada ne güzel... ...