Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
24 Mart 2013, 01:48
plakalık olan yerdeki scooter benzeri kuyruğu iptal etmek istiyorum
oraya takılan ufak bi aparat vardı plaka takmak için bunu satan bi site bulamadım
erişebilceğim bi yer varsa link atarmısınız
Antalya civarı olursa 10 numara olur
yada bilindik güvenilir sitede olur
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
Reklamlar
-
24 Mart 2013, 03:06
wolrath adlı üyeden alıntı
kadkoy yakasında boyacı tanıyan var mı?
sag grı ve sıyah grenajlar boyanacakmış.
boyamısken soldakı grıyı de sıyaha boyatacagım
3 parca grenaj ıcın bı fıyat alalım
Abi boyacının adını unuttum ama ferco motor ducatinin anlaşmalı olduğu boyacı var,biz vespa motor boyattık harika oldu,o boyacının yaptığı 600f ve bir kaç motor daha görmüştüm,gerçekten güzel yapıyor işini.GKN motorsa gidersen seni yönlendirir.Biraz tuzlu bir fiyat verebilir ama arkadaşın 2005 vespasını herkes 2011-2012 filan sanıyor...
-
24 Mart 2013, 04:25
Site içinde motorumun her zaman durduğu yerini bir gerizekalı değiştirmiş. Gece gece gördüğüm gibi uyuz oldum. Telefon ışığıyla baktım, sanki kaldırıma sürtmüş. Bariyere değecek kadar yanaştırmış. Bir de bariyer park eden araç yüzünden yamulmuş, biraz itince motora değiyor, daha fazla itip de yan sehpayı eğmiş midir diye içime kuşku düştü. Sabah kontrol edeceğim ama düşünmekten uyuyamadım.
-
24 Mart 2013, 11:08
Dun aksamustu dedım artık bır cadde turu atalım cıktım ama ıkıncı vıtes devır ortalama 2-3000 arasında gazı tam acıp kapattıgım at tak tak dıye bır sey duyuyorum bulent bey aradım ( konsuk ) abı gaz gelebegı acılmA sesıdır dedı.Bende servıs danısmanı oldugum ıcın araba olsa motor kulagı kopuk derım dedım gel bakalım dedı neyse gıttım orda bana gore en ıyı usta kel kafalı gırıste en bas sol lıfte calısan ona goturdu zaten test ıcın ustad burda dedı o kım falan derken mehmet konsukmus o test ettı eskı motorcu tamırcı suan patron:D bındı baktı devırlı makına alt devırde o ses normal dedı ustad oyle demısse ben susarım ama yınede ıcımde bır kusku var sızde duyan varmı daha cok 2 . vıteste gazı tam acıp kapatın makına one dogru kasılınca duyuluyor cokmu dınlıyorum ne . Neyse dun aksam 185 km 3 vardı gıderken azıcık aksıyon yaptık 200kmde 2 cızgı kaldı bıryerde durdum park ettımyan yattıgı ıcın actıgımda tek cızgı yakıt kalmıstı yola cıktım gerı ıkı oldu suan 245 km ıkı ıle bır cızgı arasında gıdıp gelıyor ama ust devır yaptım aksam sanırım 300km tamımı olucak cunku daha hıc yanıp sonmedı en az 70kmde o vaar
@wolrath motorunu gordum tekrar gecmıs olsun ynan parcayı ve yenı fyatını duydum ohhh masallah dırek yapıstırdım pesınden RR falan ama parcalar acımıyor ıns cabucak toparlarsın makınayı...
cb125e (5000km) --- CBR250R (11500km ) CBR 650F (0KM ---- )
-
24 Mart 2013, 13:04
Öncelikle tüm yeni motor alan arkadaşlara hayırlı olsun dileklerimi sunarım.
@dream_rider aynı ses bende de geliyor biraz gaz verip 3000 4500 devirde gazı kapattığımda tak diye bir ses geliyor. Bende de aldığım dan beri var o ses ustaya götürdüğümde arka tekerin kaplin lastikleri zedelenmiştir dedi içini açtık baktık lastiklerde görülen ne bir ezik vardı nede bir yırtık fakat usta değişmesi gerektiğini söyledi. Ürün 90 tl di +40 tl de işçilik bedeli dedi. Bende şu anlık gerek yok diyip eski ustama gittim ve şu anlık o ses aşırı artmadıkça bir sorun çıkarmayacağını söyledi bende suanlık oyle kullanıyorum
-
24 Mart 2013, 13:34
freesub adlı üyeden alıntı
Öncelikle tüm yeni motor alan arkadaşlara hayırlı olsun dileklerimi sunarım.
@dream_rider aynı ses bende de geliyor biraz gaz verip 3000 4500 devirde gazı kapattığımda tak diye bir ses geliyor. Bende de aldığım dan beri var o ses ustaya götürdüğümde arka tekerin kaplin lastikleri zedelenmiştir dedi içini açtık baktık lastiklerde görülen ne bir ezik vardı nede bir yırtık fakat usta değişmesi gerektiğini söyledi. Ürün 90 tl di +40 tl de işçilik bedeli dedi. Bende şu anlık gerek yok diyip eski ustama gittim ve şu anlık o ses aşırı artmadıkça bir sorun çıkarmayacağını söyledi bende suanlık oyle kullanıyorum
eee garantisi yok mu motorun servise götürseydin ben 1000km bakımına gidicem bakalım tekrar yınelıcem ne dıyecekler
-
24 Mart 2013, 13:50
garantisi devam ediyorda bu garanti dedikleri şey onu kapsamıyormuş bende 1.000 bakımnda söylemiştim
-
24 Mart 2013, 14:31
freesub adlı üyeden alıntı
garantisi devam ediyorda bu garanti dedikleri şey onu kapsamıyormuş bende 1.000 bakımnda söylemiştim
hangı servıse gıdıyorsun acaba ? olur mu oyle sey olay cıkartırım hemde cok basıt hondatr SIKAYET MAIL atarım kendılerı donerler vurma kırma darbe yoksa arızalı parcanın degısme perıyodu yoksa sarf malzemeyede gırmıyorsa garantı kapsamından yapılır neyse bıraz daha kullanıyım cozerım ben hergun onlarca arbaya garantıden ıs yapıyorum bana yedıremezler
-
24 Mart 2013, 14:47
Mail attım bakalım dönüşleri nasıl olucak
-
24 Mart 2013, 15:54
Benim bildigim dusuk devirlerde ses yapmasi normal herkeste de yapiyordur 2.5 3 devirler dusuk devirler araba gbi dusunmeyin 3.5 den asagi dusmemeniz lazm zaten motorsikletnizn dogasinda bu var devirli kullanmanz gerekiyor 4 binin altna dusmeyin hc bir sknti olmaz o devirden sonra zaten motor normal gidiyor o devirlerden once pat pat yapmasi sendelemesi normal
-
24 Mart 2013, 16:16
-
24 Mart 2013, 19:07
Cok guzel foto lar. .cbr de baska yaaa
-
24 Mart 2013, 19:12
Brandanın altında toz kaplamış motoru, pazar gününü değerlendirip güzelce yıkadım.
-
24 Mart 2013, 20:20
2013 modellerde yeni tri-color gelmiş ve bazı arkadaşlar almışlar, pekiyi repsol ve düz kırmızı gelmiş mi arkadaşlar?
-
24 Mart 2013, 20:27
Bugün bakırköy havuzbaşında 2013 model tri-color vardı.
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı o 2 tekerin üzerinde gitmezdim
-
24 Mart 2013, 22:16
dream_rider adlı üyeden alıntı
@wolrath motorunu gordum tekrar gecmıs olsun ynan parcayı ve yenı fyatını duydum ohhh masallah dırek yapıstırdım pesınden RR falan ama parcalar acımıyor ıns cabucak toparlarsın makınayı...
saolasın.
stator > 750tl
parcayı beklıyoruz.gerı kalan kozmetık.baska mekanık bı arıza cıkmadı allahtan.
boya ısınde kararsızım acıkcası.
lokal ya da rotus ıle gecıstırsem mı dıye dusunuyorum.nazarlık kalsın.sonra sınır krızı gecırmeyeyım bı daha
seigen adlı üyeden alıntı
Site içinde motorumun her zaman durduğu yerini bir gerizekalı değiştirmiş. Gece gece gördüğüm gibi uyuz oldum. Telefon ışığıyla baktım, sanki kaldırıma sürtmüş. Bariyere değecek kadar yanaştırmış. Bir de bariyer park eden araç yüzünden yamulmuş, biraz itince motora değiyor, daha fazla itip de yan sehpayı eğmiş midir diye içime kuşku düştü. Sabah kontrol edeceğim ama düşünmekten uyuyamadım.
gerızekalılar ya.
umarım cok bısey yoktur.
benım de marmarıste askerler cekmıstı dıreksıyn kılıtlıyken 30m kadar cbr 250yı.ıcım gıtmıstı ama bısey yktu.
-
24 Mart 2013, 23:03
saolasın.
stator > 750tl
parcayı beklıyoruz.gerı kalan kozmetık.baska mekanık bı arıza cıkmadı allahtan.
boya ısınde kararsızım acıkcası.
lokal ya da rotus ıle gecıstırsem mı dıye dusunuyorum.nazarlık kalsın.sonra sınır krızı gecırmeyeyım bı daha
gerızekalılar ya.
umarım cok bısey yoktur.
benım de marmarıste askerler cekmıstı dıreksıyn kılıtlıyken 30m kadar cbr 250yı.ıcım gıtmıstı ama bısey yktu.
Barış hocam çok geçmiş olsun ya. Aylar sonra foruma girdim ama seni görünce çok üzüldüm yine de Allah daha büyüğünden korumuş. Çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine.
-
24 Mart 2013, 23:16
bugün 10.cu günüm cbr 250r ilk vitesli deneyiminin 10ncu gününde ilk defa arkama artçı alarak zeytinburnu yeşilköy yaptım akşam 19.00 21.00 arasında.hiç zorlanmadım.artçıda bende hiç yorulmadık. vaybe nerden nereye daha 1.ci gün motoru çalıştırmayı bilmiyor kavrama vs yapamazken 10 gün gibi kısa sürede baya bi yol kat ettim bu katetmiş olduğum yol başlangıç kısmı içindir. yoksa motosiklette baya bi tecrübe için 100bin 200bin yapmak lazım diye düşünüyorum.bakırköy de enbesilin biri tali yoldan şeridime girmemesi için defalarca korna çaldım uzunda çaldım.maloğlu mal benim geçtiğimi göre göre tali yoldan çıkıp şeridime girdi bende 40 50 km hız ile zaten anlamıştım malın beni dinlemeyeğini 200m ilerden gördüğüm ve hissettiğim için hiç riske girmedim. özellikle tali yolları çok kesmek lazım her an herşey çıkabiliyor. ve motosikletimle defalarca uyarıda bulunmama korna basmama rağmen adam benim motosikletin üstünde bir can taşıdığımı anlamıyor olsa gerekki şerefsiz direk şeride daldı.soğukkanlı olduğum için panik yapmadım aynayı kontrol edip sol şerit boş iken sol şeride girdim. ve yoluma devam ettim.eğer sol şerit dolu olsaydı frenlemeyi panik frenlemeyi çok iyi kullanabildiğim için sorun çıkmıyıcaktı. karar vermek içn 2 saniye lazımdı. ben sol şerit kararını uyguladım. ikinci karar frenleme ile arabanın arkasına doğru yavaşlamakta olabilirdi.
-
24 Mart 2013, 23:20
erreeen adlı üyeden alıntı
Barış hocam çok geçmiş olsun ya. Aylar sonra foruma girdim ama seni görünce çok üzüldüm yine de Allah daha büyüğünden korumuş. Çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine.
tesekkurler erencım.
nazar cıkaralım ufaktan dedık,gozumuzden cıktı...
bu kdar motorun ustune dusmeyecegım bı de artık,sonra ustunden dusuyoruz nazardan
-
24 Mart 2013, 23:35
tesekkurler erencım.
nazar cıkaralım ufaktan dedık,gozumuzden cıktı...
bu kdar motorun ustune dusmeyecegım bı de artık,sonra ustunden dusuyoruz nazardan
Ya deme öyle, böyle nazar mı olur abi. Valla hep dikkat etmek lazım. Böyle dışardan bakınca kendime gözüm korkuyor ama motorun üzerine çıktığım zaman acayip cesaret geliyor nedense. İbret alalım lütfen kask kask kask.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)
Bu Konudaki Etiketler