wolky kardeşim bakım fiyatını bende bilmiyorum, önümüzdeki hafta inşallah öğreniriz.motorun resimlerini bir ara çeker eklerim.
wolky kardeşim bakım fiyatını bende bilmiyorum, önümüzdeki hafta inşallah öğreniriz.motorun resimlerini bir ara çeker eklerim.
hadi bekliyoruz :D
selam arkadaslar öyle forumlarda dolasıyordum bizzat cbr 250 nin türkiyedeki ilk sahiplerindenim ve motorla ilk kaza yapanlardanım dikkatimi cekti cok tartısması var ninjay la felan ben size acıkca izah edeyim basta ninja 2 silindir ve 33 hp gücünde cbr ise tek silindir ve 27 hp gücünde benim arkadasımda var ve kıyaslanamaz ninja her türlü üstünden ve bu üstünlügüde zaten fiyattada ortaya koyuyo plaka dahil 9 bin lirayken cbr 250 ninja direk 11 bin lira ötv kalktıktan sonra ne kadar olur bilemez ayrıca euro ne kadar artarsa o da artı sabit kur üzerinden satılmıyor cünkü cbr 250 km de assa yukarı 220 kurus yakıyo hızını merak ediyosanız mugla fethiye arasında gökova düzlügü vardır ben 165 km yaptırdım bi de sunu söyliyim sakın kaza yapmayın benim motorum pert oldu ön masa-kadro-komple ön takım granaj-kafa-far-radyatör-ibre-sinyal-ayna-cam-camurluk-alt sakal-ön jant ve bi iki parca daha ve 13 bin lira mastaf cıktı arkadas tarafı ve motor kısmında radyatör haric bi hasar yok bu 13 bine daha fiyatı belirlenmemis parclarda var assa yukarı 15-17 arası bi masrafı var onun icin ehliyeti olmayan almasın arkadaslar (ehliyetmi sürüyo derseniz arkadasım kaza yaptı motorumla ehliyeti olmasaydı eqer sigorta hiç bir masrafımı cekmiyodu onun icin ehliyet sürüyo )
Öncelikle arkadaşa samimi ve içten yorumları için teşekkür etmek istiyorum,ayrıcada geçmiş olsun,bikaçtane soru sormak istiyorum :
1- kaza nasıl oldu ? galiba biryerlere veya arkadaşınız bir araca arkadan çarpmış
2- kazadan sonra arkadaşının durumun nasıl bişey oldumu ?
3- söylediğin masraflara bakılırsa motor pert olmuş,sana sıfır motor verilmesi gerekmiyomu?
Her asker yeşil bereli olamaz
allaha cok cok sükür arkadasım kurtuldu biraz gec iyileşicek ama iyileşicek muhtamelen tanırsınız sahibindendeki cbr 125 sin sahibi turuncu 2011 oda benim gibi bilgi amaclı koymustu motorunu sahibindene satılık deildi ikimizin motoruda.Arabaya carptı karsı seritten gelen araba birden arkadasımın yolunu kesiyo ve firen bile basamadan direk carpıyo 8-8 araba suclu sigortadan haber bekliyoruz motor pert zaten 0 rı alınıcak zaten ama beklemedeyiz sigorta hepsini karsılıcakmı bilmiyoruz
Ha gayret bir kaç kişi daha kalkacak diye yazsın, halk bekliyor nasılsa diye kaldırırlar. Herhangi bir konuda bilgi verirken malesef hala bilgiyi aldığımız kaynağın doğruluğunu sorgulamayı öğrenemedik.
Not : Etrafınızdaki eş, dost, akraba, arkadaşlar sağlam bilgi kaynağı sınıfına girmez malesef.
geçmiş olsun
bende emniyetten geliyorum hallettim ehliyetide bi engel kalmadı motor için
şimdi arasammı bayiyi diye duşunuyorum
ya yine gelmicek derlerse
bilmiyorum fakat kesin bi tarih veremiyolar iste benim motoruma ayın 25 ile 30 arasında demislerdi nisanın ama 13 ünde geldi motorum teslim aldım simdide haziran ortası ile sonunda bi grup var diyolar ama kesin bi bilgi vermiyolar parayı pesin yatırıyosun birazda torpilin varsa eqer alabiliyosun cünkü pek fazla gelmiyo fethiyede yaklasık 6 kisi siparis etti 3 motor geldi birisi bi arkımda birisi bende biriside köycegizdeydi simdide assa yukarı 5 motor felan gelicek ve bu gelenler zaten parası önceden öncemis satılmıs bi vaziyette geliyor
volki izmir kurtuluştan aldım kapora verdim gelecek dediler bekliyoruz bakalım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:14 ----------
temmuz gibi gelecekmiş
Arkadaşlar 15 hazirandan önce motorları beklemeyin ki bu tarih daha da uzayabilirmiş.. Ben ninja aldım daha fazla dayanamayıp ve pazartesi elimde olucak sonunda şükürler olsun! Hepinize şimdiden hayırlı olsun diyorum kazasız sürüşler dileğiyle..
[B]Rüzgara karşı koşmadıysan onla esmeyi bilemezsin, henüz motora binmediysen ben yaşıyorum diyemezsin :wiinkk:[/B]
şimdiiiii büyük ihtimalle motorlar türkiyede
paramıda tamamladım
plaka param eksikti rahat artık içim
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)