Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    deep_far - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Pcx150 2015 Siyah
    Alıntı furkan111 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Neden kimse umursamadı beni ya
    Hocam ben gectigimiz hafta carsamba kapora varmistim persembe motor istten geldi tum parayi verdim

Cumaya yetismez dedi araya hafta sonu girdi palaka ruhsati halledemdim pazartesi aksamina makinayi almis bulundum ;)

3 gundurde ustundeyim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı deep_far adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam ben gectigimiz hafta carsamba kapora varmistim persembe motor istten geldi tum parayi verdim

Cumaya yetismez dedi araya hafta sonu girdi palaka ruhsati halledemdim pazartesi aksamina makinayi almis bulundum ;)

3 gundurde ustundeyim
    eyvallah abim cok saol seninki biraz uzun sürmüş ya

Motosikleti
    Honda Pcx150 2015 Siyah
    Alıntı furkan111 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eyvallah abim cok saol seninki biraz uzun sürmüş ya
    Aynen beklemek zor geliyor iki gece ruyama girdi

Ama farki ortada ya bizim ekipte favori oldu

İnsallh hemen binmek kismet olur sanada

Aynen beklemek zor geliyor iki gece ruyama girdi

Ama farki ortada ya bizim ekipte favori oldu

İnsallh hemen binmek kismet olur sanada
    aynen abi benim 1 haftadır iyice rüyalarıma girmeye başladı bugün alıcaktık babamla aslında mototaldan işi çıktı yan çizdi yarında fenerbahçenin maçı var gidilmez oralara diyo sabbrım kalmadı artık

kartaluzan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    deep_far kardeşim hayırlı olsun;Allah kaza bela vermesin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------

3 gundurde ustundeyim
    motoru nereden aldınız ve ne kadara maloldu bilgi verebilirmisiniz.
    why is it so serious

Alıntı motosev2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadas ilanda daha kalıtelı bı kask demiş de daha iyisi hangısı onu merak ettım .D
    Ben de merak ettim açıkçası . Sport touring kasklar arasında bundan iyisi bir tek Schuberth S2.

Motosikleti
    CBR 250
    Alıntı seigen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de merak ettim açıkçası . Sport touring kasklar arasında bundan iyisi bir tek Schuberth S2.
    BEN ARAİ flan dır dıe dusunuorm suan pıyasada shoei yle kapısan o ha bıde sharkın speed r prosu var .D boylece hepsını saymısta oldum bu arada shoei1100 alıcak arkadaslara sharkı tavsıye edıorm ben alamadım fakat gordum duydum ve kullandım ve 1100 den daha ıyı oldugu kanatıne vardım

Motosikleti
    Honda Pcx150 2015 Siyah
    Alıntı kartaluzan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    deep_far kardeşim hayırlı olsun;Allah kaza bela vermesin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------

motoru nereden aldınız ve ne kadara maloldu bilgi verebilirmisiniz.
    Eyvallah hocam saol izmir yukselis hondadan aldim

9500 e pesin aldim

casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı motosev2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BEN ARAİ flan dır dıe dusunuorm suan pıyasada shoei yle kapısan o ha bıde sharkın speed r prosu var .D boylece hepsını saymısta oldum bu arada shoei1100 alıcak arkadaslara sharkı tavsıye edıorm ben alamadım fakat gordum duydum ve kullandım ve 1100 den daha ıyı oldugu kanatıne vardım
    Ama şu var Shark'in tüm kaskları shoei gibi değil,Bu motogp serisi var onlar gerçekten harika kask bende yolda denedim benim shoei'e taş çıkartar başka bir arkadaşımda normal standart bi shark var o tırt

Fiyatda shoei gibi tabi birde kask alırken iç pegleri tamamen çıkanını almaya dikkat edin 3-4 senedir XR1000 kullanıyorum ve sadece yanak pedleri cıkıyor iç kısımlarını zorlukla temizliyorum.1100'de sanırım full çıkıyor

hayirli olsun deep far
    9500 icerisinde plaka vs varmi acaba?

Motosikleti
    Honda Pcx150 2015 Siyah
    Alıntı onoank adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayirli olsun deep far
    9500 icerisinde plaka vs varmi acaba?
    Yok hocam

15 tl plaka icin verdim 155 lira ruhsat icin verdim 50 liralikta benzin aldim
    Daha baska para cikmadi cebimden henuz

Motosikleti
    CBR 250
    Alıntı casillas00 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ama şu var Shark'in tüm kaskları shoei gibi değil,Bu motogp serisi var onlar gerçekten harika kask bende yolda denedim benim shoei'e taş çıkartar başka bir arkadaşımda normal standart bi shark var o tırt

Fiyatda shoei gibi tabi birde kask alırken iç pegleri tamamen çıkanını almaya dikkat edin 3-4 senedir XR1000 kullanıyorum ve sadece yanak pedleri cıkıyor iç kısımlarını zorlukla temizliyorum.1100'de sanırım full çıkıyor
    aynn hocam senn motogp dedıgın race r pro armaid falan varmıs ıcınde bende senn gıbı dusunuorm o harıc dıerlerı tırt bosuna para verılmez

KeaSH-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha bw's 100-honda cbr 250 r-(sym joyride 200i)
    http://www.anesmotor.com/?urun-1863-...ans-Egzoz.html
    bu veya bunun yerine daha iyi fiyatı ekonomik bi önerisi olan var mı ve sesi nasıl olur değer mi sizce
    bide youtubeden izleyin demeyin,canlı duymak başka canlı duymadım.bizim şehirdeki cbr fabrika çıkışı full orjinal duymadım egzoz sesi
    Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...

viper17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı KeaSH-07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu veya bunun yerine daha iyi fiyatı ekonomik bi önerisi olan var mı ve sesi nasıl olur değer mi sizce
    bide youtubeden izleyin demeyin,canlı duymak başka canlı duymadım.bizim şehirdeki cbr fabrika çıkışı full orjinal duymadım egzoz sesi
    www.sahibinden.com/109491429
    KeaSH-07 bunu beğendi.
    Nereye bakarsan, oraya gidersin.

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Alıntı KeaSH-07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o egzos orijinal devil değil. Türk malı power devil haberin olsun. Onu alacağına tiger al arkadaşın verdiği linkteki tigerın sesi çok güzel.
    Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz

tuc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Bende shark s900c almayı düşünüyorum 585 tl ye alınabilecek en iyi kasklardan biri bence.shoeinin yanında tırt olmasıda gayet normal tabii :D

Twin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 300 / MT-07-09 / 600RR
    Alıntı tuc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende shark s900c almayı düşünüyorum 585 tl ye alınabilecek en iyi kasklardan biri bence.shoeinin yanında tırt olmasıda gayet normal tabii :D

S900C kullanan bir abim memnun kalmamıştı ve gidip iade ederek başka bir model almıştı. Hangi modeli aldığını unuttum ama s900c sesli bir kaskmış ve aero dinamiği hoşuna gitmemiş. Cbf1000 kullanıyordu. Belki diyebilirsiniz onun motoru büyük yüksek hızlara çıkar diye ama onun seyehat ettiği hızlara 150-160'lara sizde çıkıyorsunuz. Ben çoğu kişiye Suomy kaskı sordum memnun olmayan gerçekten yok. Suomy düşünürseniz Vandal ve Excel serilerine bakmanızı öneririim. Önceden shark kask alıcaktım fakat memnun olanda var olmayanda vardı. Ama suomy'den herkes memnun. Memnun olmayan görmedim. Maddi durum uygun hale geldiği zaman kesinlikle alacağım kask Suomy'dir.

http://www.hondamototal.com/?urun-98...O-Replica.html
    *
    http://www.hondamototal.com/?urun-99...DAL-SMART.html
    *
    http://www.hondamototal.com/?urun-99...AL-PIN-UP.html
    *
    http://www.hondamototal.com/?urun-99...NTIC-CITY.html
    *
    http://www.hondamototal.com/?urun-16...l-Rapture.html
    Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!

Eagle7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT

bende s900c almaya gitmiştim SHARK SPEED-R Sauer Mavi alıp döndüm şimdilik memnunum

http://www.anesmotor.com/?urun-1928-SHARK-SPEED-R-Sauer-Mavi.html
    Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.

tuc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    S900C de hava yastığı sistemi var scorpionlardaki gibi.yani hava basıp yan padleri şişirebiliyoruz bu yeni gelen bir özellik daha önceki S900 modelinde yoktu.Belki tanıdığınızın iade ettiği kask modeli S900'dür. Barodi abimiz S900C kaskı almış forumda resimlerini felan paylaşmış sağolsun onun test edip ondan sonra bende kararımı vereceğim.150-160 km hızlara her zaman çıkmıyoruz çıkarsakta mecburen motorun üstüne yatıyoruz biraz daha süratli gidebilelim diye,ondan dolayıda o hızlarda rüzgar pek rahatsız edemiyor ön camdan dolayı kaskın arkasında da spoileri var boyun yükünüde ayarlayacaktır bence.Barodi abim kaskı denesin memnun kalırsa bende alacağım pek beğenmezse başka markalara bakarız artık

Twin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 300 / MT-07-09 / 600RR
    S900C de hava yastığı sistemi var scorpionlardaki gibi.yani hava basıp yan padleri şişirebiliyoruz bu yeni gelen bir özellik daha önceki S900 modelinde yoktu.Belki tanıdığınızın iade ettiği kask modeli S900'dür. Barodi abimiz S900C kaskı almış forumda resimlerini felan paylaşmış sağolsun onun test edip ondan sonra bende kararımı vereceğim.150-160 km hızlara her zaman çıkmıyoruz çıkarsakta mecburen motorun üstüne yatıyoruz biraz daha süratli gidebilelim diye,ondan dolayıda o hızlarda rüzgar pek rahatsız edemiyor ön camdan dolayı kaskın arkasında da spoileri var boyun yükünüde ayarlayacaktır bence.Barodi abim kaskı denesin memnun kalırsa bende alacağım pek beğenmezse başka markalara bakarız artık
    Modelini yanlış hatırlıyor olabilirim doğru söylüyorsunuz sonuçta çok küçük bir ayrıntı. Kendisine mesaj atıp tekrardan sordum. Duruma göre onun yazdığını direk buraya kopyalıyacağım.
    Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler