Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Mayıs 2011, 16:39
wolky-ksk adlı üyeden alıntı
gelmedi ya benim motoruda zamansız satmışım valla kaldık arabaya.arabaylada motor gibi olmuyor geziler valla ne yalan söliyim
az kaldı ama az
arabamı...
o daha beter...
dün düğüne gitmek için binmek zorunda kaldım aman Allah'ım o neydi öyle...
iki tekerin gözünü seveyim
Reklamlar
-
22 Mayıs 2011, 17:13
-unnamed- adlı üyeden alıntı
arabamı...
o daha beter...
dün düğüne gitmek için binmek zorunda kaldım aman Allah'ım o neydi öyle...
iki tekerin gözünü seveyim
cidden çarşıya gitçem bir bakıyorum park yeri yok çıldırmalık
motor öylemi dal çarşıya koy kenara bak keyfine ya
zaten zc topiğininde cılkı çıkmış durumda bana göre adam slm millet diye giriyor muhabbete..eski sayfalar öylemiydi ne günlerdi ah
-
22 Mayıs 2011, 18:10
Bunu satınalıp bınen varmı ıstanbulda ? Showroom da bıle yok bu motor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:07 ----------
wolky-ksk adlı üyeden alıntı
gelmedi ya benim motoruda zamansız satmışım valla kaldık arabaya.arabaylada motor gibi olmuyor geziler valla ne yalan söliyim
az kaldı ama az
Sen cbr 250r mı aldın yaanı geldımı motorrunn?
-
22 Mayıs 2011, 18:20
noon adlı üyeden alıntı
Bunu satınalıp bınen varmı ıstanbulda ? Showroom da bıle yok bu motor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:07 ----------
Sen cbr 250r mı aldın yaanı geldımı motorrunn?
Yok mayıs partisini bekliyorum ben daha haziran ilk haftası dediler teslim tarihi için yine uzuyabilir tabi...
-
22 Mayıs 2011, 19:56
Ya şu CBR'larda bir terslik olursa üzülürüm üzülürüm Volkan kardeşimize üzülürüm yani
-
22 Mayıs 2011, 20:09
-
23 Mayıs 2011, 15:12
Ben Ninja'ya kaydım. Bekledikçe Ninja daha hoş gelmeye başladı...
-
23 Mayıs 2011, 20:26
Bugün arayıp sordum varmı bi problem gecikme bekleniyor mu dedim.
Şimdilik bir poblem yok en geç haziranın ilk haftası elinizde dediler
-
23 Mayıs 2011, 20:47
-
23 Mayıs 2011, 22:19
Fiyat artışı konusunda bişey demediler. Artış yapacaklarını sanmıyorum. Çünkü motorun biraz boy göstermesi tutulduğunu kanıtlaması lazım. Bizim halkımız doğal olarak tutulmayan şeye para vermeyi sevmez. Biraz çoğalsın tutulsun o zaman fiyat artışı düşünülebilir.
Kapora verenlere zaten birşey yapamazlar. Kaparo bir nevi anlaşmadır. Fiyat artışı olursa Tüketici mahkemesi çözer
-
23 Mayıs 2011, 22:24
NetteTek adlı üyeden alıntı
Fiyat artışı konusunda bişey demediler. Artış yapacaklarını sanmıyorum. Çünkü motorun biraz boy göstermesi tutulduğunu kanıtlaması lazım. Bizim halkımız doğal olarak tutulmayan şeye para vermeyi sevmez. Biraz çoğalsın tutulsun o zaman fiyat artışı düşünülebilir.
Kapora verenlere zaten birşey yapamazlar. Kaparo bir nevi anlaşmadır. Fiyat artışı olursa Tüketici mahkemesi çözer
evet katılıyorum ben kaparo verdim iki ay oldu yukarıda arkadaşın dediği gibi bekliyorum eğer haziranın ilk haftası gelmez ise bu işi mahkemeler çözecek artık..
-
23 Mayıs 2011, 22:59
Senin adına sevindim dostum.Acaba bir bilgin varmı bu CBR 250'ler ve CBR 125'ler beraber mi gelecek çünkü banada en geç haziranın 15ine kadar elinde dediler.250'liklerle beraber gelecek heralde
-
24 Mayıs 2011, 00:36
kaporayı verirken anlaşma yaptınızmı
hondanın sitesinde değişen ötv veye vergiler alıcıya aittir diye yazmışş
-
24 Mayıs 2011, 00:41
Arkadaşlar Moralinizi Bozmak istemem ama bu motor işi eğerki temmuz ayına sarkarsa büyük ihtimal ötvler yükselecek.Aradaki farkıda hondanın cebinden vereceğini hiçmi hiç sanmıyorum...
-
24 Mayıs 2011, 01:56
Er5Denizli adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Moralinizi Bozmak istemem ama bu motor işi eğerki temmuz ayına sarkarsa büyük ihtimal ötvler yükselecek.Aradaki farkıda hondanın cebinden vereceğini hiçmi hiç sanmıyorum...
sanmıyorum ama büyükte konuşmiyalım
bir defa ertelediler zaten
büyük müşteri kaybına yol açabilir
ama son aradığımda kesin konuştu umarım bir sorun çıkmaz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:48 ----------
Zippo's adlı üyeden alıntı
Senin adına sevindim dostum.Acaba bir bilgin varmı bu CBR 250'ler ve CBR 125'ler beraber mi gelecek çünkü banada en geç haziranın 15ine kadar elinde dediler.250'liklerle beraber gelecek heralde
ayrı gelceğini sanmıyorum partinin içind 125liklerde olacaktır bence ayrı ayrı getirmezler
-
24 Mayıs 2011, 12:09
En son söylenen tarihe göre bu cumartesi Türkiye'ye giriş yapacakmış motorlar.. Teslimi de heralde en fazla 1 hafta uzar.. Benim için en son tarih bu zaten yoksa ikinci el ninja alıcam.. Seneye 600 ccye geçmeyi planlıyorum bi aksilik olmazsa inşallah ama onun siparişini ta ocaktan vericem bu sefer
[B]Rüzgara karşı koşmadıysan onla esmeyi bilemezsin, henüz motora binmediysen ben yaşıyorum diyemezsin :wiinkk:[/B]
-
24 Mayıs 2011, 12:51
-
24 Mayıs 2011, 13:42
Temmuz'da ÖTV yükselmeyecek. ÖTV indiriminin seçimle falan bir alakası yok. Nereden çıkarıyorsunuz bunları ?
-
24 Mayıs 2011, 14:29
Seko adlı üyeden alıntı
Temmuz'da ÖTV yükselmeyecek. ÖTV indiriminin seçimle falan bir alakası yok. Nereden çıkarıyorsunuz bunları ?
valla bayiden duydum ben
ötv atışı olabilir diye
-
24 Mayıs 2011, 14:33
Seko adlı üyeden alıntı
ahaha görürsün diyeceğim ama inşallah görmeyiz
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)
Bu Konudaki Etiketler