Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Mart 2013, 03:05
deep_far adlı üyeden alıntı
bugun izmir yükselişe motorum honda cbr 250 r ım gelmiş akşam görmeye gittim arkadaşlar
anlaştığım fiyat peşin tiko para 9500 bi kuruş daha indiremedim
motorum teslim alırken herhangibir aksessuar alsam mı ne alabilir varmı önerisi olan
Hayirli olsun en guzel gunlerde kullan izmir tayfasi honda ile donaniyor inceden.
Reklamlar
-
08 Mart 2013, 04:10
dumenist adlı üyeden alıntı
valla gitmiyo şu ondeki ızgaranın adı neydi unuttum o sallanıyo zangır zangır, motoru yeni çalıstırdıgımda debriyaj ötüyor motordan bi cıyaklama sesi geliyo, bazen canı sıkılıyo stop ediyo yeniden çalıstırıyorum
O sallanan radyatör değildir umarım. Acilen servis yolu gözükmüş gibi duruyor.
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
-
08 Mart 2013, 15:33
izmirian adlı üyeden alıntı
Gecen Carsamba siparis ettim sali dediler ama carsambaya sarkti kredi cekmistim nakit verdim . Sizin motorlar da gelmis olmasi lazim dun onlardan bahsettiler 3 yeni motor geliyor dediler. Bu ara yogun cok sanirim[COLOR="Silver"]
Saolasın bilgilendirme için Tekrardan hayırlı olsun bende bugün 5 te teslim alcam
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:19 ----------
deep_far adlı üyeden alıntı
bugun izmir yükselişe motorum honda cbr 250 r ım gelmiş akşam görmeye gittim arkadaşlar
anlaştığım fiyat peşin tiko para 9500 bi kuruş daha indiremedim
motorum teslim alırken herhangibir aksessuar alsam mı ne alabilir varmı önerisi olan
kardeş ben 120 tl lik ls2 kaskı yeni motor alıyorum yardımın olsun diye falan 80 e aldım. bi tane de disk kilidini hediye ettirttim hediyeniz olsun diye tank pad alcaktımda uyumlu renk bulamadım pek onun yerine kilit hediye ettrdim
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:26 ----------
wolrath adlı üyeden alıntı
motor aksesuarlarını kastetmıstım ben
kask , ceket , disk ve boru kilitlerden tank pad falan ufak tefek aksesuarlardan falan vardı.çok seçenek yok ama hepsinden biraz biraz koymuşlar aksesuar olarak
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:29 ----------
i.canver adlı üyeden alıntı
Herkes mi siyah 2013 aldı ? yok mu 2013 beyaz beyler ?
2012 kasa olarak beyaz yokmuş ben yoksa beyaz düşünüyordum.2013 kasalrla birlikte gelcek ama
2 Teker bir başka !
-
08 Mart 2013, 15:48
Arkadaslar izmir yukselisi taniyan varmi onumuzdeki hafta persembe cbr 250 aliyorum izmirden 2,el gidip oraya gostermek istiyorum motor ordan cikma . fakat telefonda sordugumda ''detayli bir sekilde inceleyemeyiz fakat motosiklet gecmisine bakariz ve bir ustamizda motora bakar kucuk capli bi ekspertiz yapariz fakat 50 tl karsilinda'' dendi sizce bu rakam cok degilmi
-
08 Mart 2013, 15:58
Geçen servisteyken yanımda ikinci el cbr250r almış birisi aynı şekilde ekspertiz için sordu. 200 TL dediler, içimden yuh dedim ama normali nedir bilmiyorum. Yapmayı istemedikleri için yüksek fiyat söylemiş olabilir.
-
08 Mart 2013, 16:05
Genelde 50 tl istiyorlar diye biliyorum bende.araba olursa 100 falan ortalama
2 Teker bir başka !
-
08 Mart 2013, 16:08
Cok degilmi yaa hic birsey yapmayacakki
-
08 Mart 2013, 16:38
mali_181 adlı üyeden alıntı
Arkadaslar izmir yukselisi taniyan varmi onumuzdeki hafta persembe cbr 250 aliyorum izmirden 2,el gidip oraya gostermek istiyorum motor ordan cikma . fakat telefonda sordugumda ''detayli bir sekilde inceleyemeyiz fakat motosiklet gecmisine bakariz ve bir ustamizda motora bakar kucuk capli bi ekspertiz yapariz fakat 50 tl karsilinda'' dendi sizce bu rakam cok degilmi
İzmir piyasasını bilmem ama istanbulda da 50 TL istiyorlar tanımıyorsan.
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
-
08 Mart 2013, 16:41
Eagle7 adlı üyeden alıntı
İzmir piyasasını bilmem ama istanbulda da 50 TL istiyorlar tanımıyorsan.
izmirdede aynı kardeş 50 tl istiyorlar işte motoruna falan bakıo yağına suyuna sesine temiz kullanılmışmı kazası değişeni var mı falan.brde bakımları tam yapılmışmı diye servis listesine bakıyorlar işte tahminimce yarm saat tutmuyordur yani hepsi.tanıdık bulursan 25-30 ya yaparlarda normalde 50 oluo hep
2 Teker bir başka !
-
08 Mart 2013, 16:49
Arkadas resmem kazik yaa taniyan yardimci olabilecek birileri yokmu ya
-
08 Mart 2013, 19:40
haftaya perşembe cbr 250r 2013 renk gelicek bana nihayet çok şükür. bazı sorularıma cevap bulamadım arama yaptım ama net cevap bulamadım .sıfır cbr 250 r nin lastiklerini değiştirmeye gerek varmı sizce? yagmurlu havalarda virajlarda olsun frenleme olsun çok kayıyormu lastikler? michelin pilot lastiklerden almayı düşünüyorum 600 küsür civarı ön arka lastik.sizce gerek varmıdır?
-
08 Mart 2013, 20:00
barodi adlı üyeden alıntı
haftaya perşembe cbr 250r 2013 renk gelicek bana nihayet çok şükür. bazı sorularıma cevap bulamadım arama yaptım ama net cevap bulamadım .sıfır cbr 250 r nin lastiklerini değiştirmeye gerek varmı sizce? yagmurlu havalarda virajlarda olsun frenleme olsun çok kayıyormu lastikler? michelin pilot lastiklerden almayı düşünüyorum 600 küsür civarı ön arka lastik.sizce gerek varmıdır?
Motorun hayırlı olsun öncelikle.
Stok lastiklerin kuru zemin performansı bana göre gayet iyi. Biraz geç ısınıyor fakat ısındıktan sonra iyi bir performans alabilirsin. Yağmurlu havalar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim maalesef. Her durum da stok lastiklerini değiştirmen mantıklı bir karar olacaktır. Eski cbr'ıma ben de pilot active takmıştım. Tavsiye ederim. Bütçeni artırabilirsen, çok daha iyi lastikler var piyasa da. Örneğin Pirelli Diablo Rosso 2 gibi ;).
Önce emniyet, sonra hareket...
-
08 Mart 2013, 20:32
barodi adlı üyeden alıntı
Çok cevaplandı ama yeni sezonda foruma katılan yeni kullanıcılar açısından kendi görüşümü bir kez daha paylaşayım.
Orjinal IRC lastiklere iyi demek, iyi lastiklere haksızlık olur.
Cbr250r çoğu kullanıcının ilk motosiketi olduğu için hem kötü lastik, hem de tecrübesizlik, yanlış fren vs sıkıntı yaratabiliyor kendi adıma hiç güven vermiyor.
Yaklaşık 5000kilometredir Michelin kullanıyorum. Kuruda ıslakta virajda güven veriyor. Zaman zaman kullanıcıların hatalarını da absorbe ediyor.
Orjinal IRC lastikler kullanılmaz mı? Kullanılır. Ama ben daha iyisi varken daha iyisini öneriyorum. Bütçesi yeten değiştirsin.
-
08 Mart 2013, 23:03
motorumun anahtarını kaybettim nasıl çalıştırabilirim acill yardım edin lütfen
-
08 Mart 2013, 23:07
-
08 Mart 2013, 23:11
slymn93 adlı üyeden alıntı
Saolasın bilgilendirme için
Tekrardan hayırlı olsun bende bugün 5 te teslim alcam
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:19 ----------
kardeş ben 120 tl lik ls2 kaskı yeni motor alıyorum yardımın olsun diye falan 80 e aldım. bi tane de disk kilidini hediye ettirttim hediyeniz olsun diye
tank pad alcaktımda uyumlu renk bulamadım pek onun yerine kilit hediye ettrdim
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:26 ----------
kask , ceket , disk ve boru kilitlerden tank pad falan ufak tefek aksesuarlardan falan vardı.çok seçenek yok ama hepsinden biraz biraz koymuşlar aksesuar olarak
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:29 ----------
2012 kasa olarak beyaz yokmuş ben yoksa beyaz düşünüyordum.2013 kasalrla birlikte gelcek ama
Merhabalr kiliti yukselis honda iMrden mi aldin
Ben motoru pazartesi ogleden sonraya teslim alacagim bende isteyeyim ordan aldiysan. ?
-
08 Mart 2013, 23:33
Yedek anahtar yoksa,kontağı sökmeden çalışmaz.Kontağı söktükten sonra içini açarak anahtar yapılabiliyor.
-
09 Mart 2013, 00:23
arkadaslar bana arka sehpa lazm ıstanbulda görüp alabılecegım bı yer varmıdır nettekıle pek guvenmıorum 100 tl cıvarı bı butce ayırdım sımdıden teskkurler
-
09 Mart 2013, 01:18
db motordan 9750 tl ye anahtar teslim olarak aldım çarşamba günü teslim alıyorum cbr 250 r mi
-
09 Mart 2013, 03:11
Servisten anahtar talep edebilirsiniz kontak numarasından yapılabiliyor sanırım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)
Bu Konudaki Etiketler