Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Mart 2013, 16:53
avcagatay adlı üyeden alıntı
eyvallah Soner, güzel şekil var motorda ama kaletisini bilemiyoruz
Rica ederim. Açıkçası ben şeklini pek beğenmiyorum fakat dealim kalite olarak yabana atılmaz. Şekli şemali bir garip. Ben zamanın da araştırma yapmıştım biraz. Fakat İzmir'de ne bir bayi, ne de yetkili servisi bulunmakta.
Önce emniyet, sonra hareket...
Reklamlar
-
07 Mart 2013, 17:26
ben test sürüşü yaptım hastasıyım barkının testinde öve öve bitiremedik izlersiniz :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
07 Mart 2013, 17:39
Alper Kaya adlı üyeden alıntı
ben test sürüşü yaptım hastasıyım barkının testinde öve öve bitiremedik izlersiniz :D
Böyle söyleyip gülüyorsunuz ya iyi mi kötü mü hala çözemedim
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
-
07 Mart 2013, 20:16
berkay3212 adlı üyeden alıntı
evet peşin alacağım yarın orayıda arar sorarım
berkay sahıbını tanıyorum mehmet abı benı kırmaz tabı bellı bı fiyatı vardır ama 100 lıra bıle ındırsek kardır yanlısmıyım bende 9800 e aldım anahtar teslım ekle benı ozelden yardımcı oluruz mutlaka
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:11 ----------
ayrıca wd40 ı barıs arkadas jant dısında baska yerlerıde sıl demıstı ama nerelerı sılem gerektıgını soylemedı onu soyleyebılırse mutlu olurm bugun jantı sıldım 10 numara temızlıo gercekten
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:13 ----------
wolrath adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun ızmırıan
lınk dedıgın aea mı? ona baktım zaten,mesajındakı lınk oysa
*beyler akıto montumu yarın verıyorum ıstanbuldan bı arkadasa.agv kask ıcın ıyı fıyat verecegım,burdan ısteyen olursa.tekrar soyleyeyım dedım.ls2 fıyatına > agv kacırmayın
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...6053083/detay/
kaskını almayı dusunurdum keske bedenı olsaydı :((((
-
07 Mart 2013, 21:00
slymn93 adlı üyeden alıntı
kardeş sen krediyle mi aldın nakitlemi? bide ne gün sipariş etmiştin de bugün teslim aldn acaba?
Gecen Carsamba siparis ettim sali dediler ama carsambaya sarkti kredi cekmistim nakit verdim . Sizin motorlar da gelmis olmasi lazim dun onlardan bahsettiler 3 yeni motor geliyor dediler. Bu ara yogun cok sanirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:53 ----------
hayırlı olsun ızmırıan
Eyvallah tesekkyr ederim
-
07 Mart 2013, 22:54
Arkadalar bugun İzmir de cbr 250 baktim Erkam Kartal die bi arkadasin motor yeni kasa siyah motoru bilen varmi arkadaslar??
-
07 Mart 2013, 23:08
-
07 Mart 2013, 23:33
ıyı bı sekılde sılıp yagını bırakmadıktan sonra ıstedıgın yerı sıl arkadasım metal olarak.plastık aksamlar konusunda soz vermıyorum,dedıgım gıbı conta vs hakkında bozulmaya ugrattıgına daır bıseyler duymustum.
kaskı bı dene bence karar vermeden once.kafan ufacık degılse olacaktır
yedek destek pedlerı de var,daha hıc kullanmadım.
mono kapağım da geldi
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphoto...41614562_n.jpg
Nerden geliyo bu değirmenin suyu Ebay ise plakalığıda çıkart aradan
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
-
07 Mart 2013, 23:35
ıyı bı sekılde sılıp yagını bırakmadıktan sonra ıstedıgın yerı sıl arkadasım metal olarak.plastık aksamlar konusunda soz vermıyorum,dedıgım gıbı conta vs hakkında bozulmaya ugrattıgına daır bıseyler duymustum.
kaskı bı dene bence karar vermeden once.kafan ufacık degılse olacaktır
yedek destek pedlerı de var,daha hıc kullanmadım.
mono kapağım da geldi
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphoto...41614562_n.jpg
ole bısey olsa keske ama kafa ufacık s kullanıorm bıraz buyuk gelıo dıyebılırım
-
07 Mart 2013, 23:58
izmirian adlı üyeden alıntı
Bugun motosikletimi honda yukselis'ten aldim
İlk izlenimler: cinliden sonra tie fighter gibi geldi malzeme kalitesi efsane. Vites biraz degisik geldi ama sanziman tikir tikir. Kesinlikle gaz dozajlamasi crf 250(test motoru ile baya turlamistim) den cok daha kolay , aynalar cok urkutuyordu acaba nasil diye ama kullanirken muthis kolay geldi sanki setra otobus gibi cok tatli bir hissi var , oturus pozisyonu(enduro sonrasi) biraz zorlayacak belli (: zira depoyu tutmaktan bacaklarimin icindeki kaslar yoruldu (: ilk 20 km lik surusum acayip yordu stres adrenalin falan derken. İkinci suruste ise her sey daha kolaydi. Debeiyaj pamuk gibi. Fren maneti sert geldi frenler efsane (eski motorumun freni yokmus meger iyi olmemisim). Motor cok dengeli popo depoya kaydikca hip hip arkaya dogru duzelttim hoplayarak ama alet milim sapmadi cizgiden. Malesef teslim aldigim saat itibariyle yogun trafik bol otubus doblo vardi tedirgin oldum (: 4-5 bin deviri gecmedim "fiti fiti" sansima yarin yagmurlu gibi . 17 mart a.r. a surusu varmis izmirde (baska birsey dilesem olurmus) her sey mis . Bunun oturusu boyleyse hyosung falan hayatta surulmez, hele 600 luk ss asla. Ses yok gercekten Barkin reyiz in de dedigi gibi fiti fiti ama buna bi egzos takalim demem bence bu hali cok daha karizmatik(neysem oyum) .
Madde bagimlisi olarak İlk 25-30 km ozeti
1-İyi ki cbr 250 ile baslamamisim su an cok daha rahatim trafikte, cin bile olsa tarz olarak enduro , commuter oturus pozisyonu ve ilk acemilik icin daha uygun bu net.
Ben demiyorumki hayir kullanamaz yeni baslayan elbette kullanir ama digeri cok daha rahat ve basit.
2- tam tabiriyle " japon yapmis"
3- resimlerdekinden cok daha şık bir motor bence, cok agresif robotik , vahsi cizgileri yok iyi ki de yok bu hali daha zarif ve uygar
4- gosterge paneline hasta oldum o kadar ki zirt pirt bakasim geliyor ((: sakat
5- ayaklik degisik alisik olmadigim bir yerde acip kaparken illa bi bakiyorum nerede olduguna( pek hosuma gitmedi)
6- dusuk devirde o camimsi sey zirrrrrrrrr yapiyor (abartili veya rahatsizlik verici degil ama zirrr yapiyor o gercek)
7- kesinlikle en kisa zamanda istanbula gidilip Honda GS II yapilmali
Az sonra yine cikacagim cok surulesi cok surulesi seker gibi cihaz.
Tabi hem acemiyim hem de motorun acemisiyim ileride bazi maddeler degisebilir. Ama şu çok belli 1-2 bin km sonra yeni lastikle buyuk eglence beni bekliyor orasi kesin.
hayırlı olsun tekrardan. Yükseliş te tanışmak varmış
senin boyunu gördükten sonra, ileride tekrardan enduroya döneceğine eminim. keyifli sürüşler, geziler dilerim.
-
08 Mart 2013, 00:11
-
08 Mart 2013, 00:27
hmm..yok o halde olmaz.m olsa belkı de s kullanıyorsan ı-ıh
devlet baba hahah
ebay degıl tr'den aldım mono kapagı.
dıger seyler,15ınden sonra ınsallah
Plakalığı bekliyorum en geçerli parça o olacaktır
Mono kapaktan çok yarım koltuk gibi güzelmiş şekli abi
-
08 Mart 2013, 00:36
bugun izmir yükselişe motorum honda cbr 250 r ım gelmiş akşam görmeye gittim arkadaşlar
anlaştığım fiyat peşin tiko para 9500 bi kuruş daha indiremedim
motorum teslim alırken herhangibir aksessuar alsam mı ne alabilir varmı önerisi olan
-
08 Mart 2013, 00:50
motorumu enson 6000bakımına soktum bundan sonraki bakım kaçta bilen varmı motor sacmalamaya basladı
-
08 Mart 2013, 00:53
dumenist adlı üyeden alıntı
motorumu enson 6000bakımına soktum bundan sonraki bakım kaçta bilen varmı motor sacmalamaya basladı
Sacmalama derken ?
-
08 Mart 2013, 00:53
Her 6 binde çağırıyorlar işte , ne oldu motor niye saçmalıyor?
-
08 Mart 2013, 00:58
viper17 adlı üyeden alıntı
Plakalığı bekliyorum en geçerli parça o olacaktır
Mono kapaktan çok yarım koltuk gibi güzelmiş şekli abi
ben de beklıyorum :D ama ıstemeye yuzum yok bırılerınden
aynen kardesım.sadece kapak yok,derı parca var uzerınde cbr yazılı.hosuma gıttı benım de.rengıde tam uyumlu oldu.kasalar arası farktan doalyı korkuyordum. tek kotu yanı alt kulakları 1e1 uyumlu olmadıgı ıcın kıtlenmıyor.anahtarsız acıp kapatabılıyosun.calabılırler yanı.ama bu benım ıcın sorun degıl :D goz hızamda oldugu ıcın hep
deep_far adlı üyeden alıntı
bugun izmir yükselişe motorum honda cbr 250 r ım gelmiş akşam görmeye gittim arkadaşlar
anlaştığım fiyat peşin tiko para 9500 bi kuruş daha indiremedim
motorum teslim alırken herhangibir aksessuar alsam mı ne alabilir varmı önerisi olan
hayırlı olsun kardesım
bayıde neler varmıs mesela? cogu aksesuarı halı hazırda tutmuyorlar,bu yuzden sordum.
-
08 Mart 2013, 01:05
ben de beklıyorum :D ama ıstemeye yuzum yok bırılerınden
aynen kardesım.sadece kapak yok,derı parca var uzerınde cbr yazılı.hosuma gıttı benım de.rengıde tam uyumlu oldu.kasalar arası farktan doalyı korkuyordum. tek kotu yanı alt kulakları 1e1 uyumlu olmadıgı ıcın kıtlenmıyor.anahtarsız acıp kapatabılıyosun.calabılırler yanı.ama bu benım ıcın sorun degıl :D goz hızamda oldugu ıcın hep
hayırlı olsun kardesım
bayıde neler varmıs mesela? cogu aksesuarı halı hazırda tutmuyorlar,bu yuzden sordum.
benım amacım aslında koruma takozu taktırmaktı ama takmıyorz dediler branda çadır alayım dedim almadım
koruma pedi i almam lazım bi ama bilmiyorum ki ilk motorum olcak ya bu ne yapcam bilemıyorum işin aslı : ))
-
08 Mart 2013, 01:06
9.500 e plaka ve sigorta masraflar dahil mi ?
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
-
08 Mart 2013, 01:14
NicemaN adlı üyeden alıntı
9.500 e plaka ve sigorta masraflar dahil mi ?
hayır değil sadece motorun fiyatı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)
Bu Konudaki Etiketler