aynn soruyu ben sormustum o zman soyle bı sonuca vardım wd 40 ı jant temızlıgı ıcın kullanıorz zıncırıde balata spreyle temızleyıncede bısey olmuyor dogrumu anlamısım ?
aynn soruyu ben sormustum o zman soyle bı sonuca vardım wd 40 ı jant temızlıgı ıcın kullanıorz zıncırıde balata spreyle temızleyıncede bısey olmuyor dogrumu anlamısım ?
Sen yeterki iste abi
http://www.ebay.com/itm/HONDA-CBR-60...bdafdc&vxp=mtr
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
elbette . wd40 ı boyasız metal aksamları da temızlemek ıcın kullanmanı tavsıye ederım.cok fazla plastık vb ne nufuz etmesın.daha once plastık conta vs yı genıslettıgını duymustum.ve kullandıktan sonra kuru bır bezle(tercıhen toz-ıplık bırakmayan) sılın ustunu. yanık kokusu gelırse korkmayın ;)
Anormal bir arkadaşım limited edition 600rr ını ayda yüz defa, nokta atlamadan wd 40 la siliyor.Kadınların çamaşır suyu bağımlılığı gibi.Mühendisler haydi bunu da açıklayın
sonra bezle nemını alıyor mu
wd 40
"Water Displacement, 40th formula," 40.defada formulu bulmuslar.
hıdrokarbon pis suyu temızlıyor ve buharlasıyor.yerıne formulun dıger kısmı yag kalıyor.bu yuzden sılınmesı sart demıstım.
ıcerıgınde 51% Stoddard solvent var demısler. solvent>boya? burası degısık olur ıste
merhaba cbr250r almaya karar verdim istanbuldan 2 honda bayisine sordum biri anahtar teslim için 10600 biri 10500 istedi pazarlık vs. yapmadım daha ama plaka masraflarının 700 tl tutması normalmi ?
Bugun motosikletimi honda yukselis'ten aldim
İlk izlenimler: cinliden sonra tie fighter gibi geldi malzeme kalitesi efsane. Vites biraz degisik geldi ama sanziman tikir tikir. Kesinlikle gaz dozajlamasi crf 250(test motoru ile baya turlamistim) den cok daha kolay , aynalar cok urkutuyordu acaba nasil diye ama kullanirken muthis kolay geldi sanki setra otobus gibi cok tatli bir hissi var , oturus pozisyonu(enduro sonrasi) biraz zorlayacak belli (: zira depoyu tutmaktan bacaklarimin icindeki kaslar yoruldu (: ilk 20 km lik surusum acayip yordu stres adrenalin falan derken. İkinci suruste ise her sey daha kolaydi. Debeiyaj pamuk gibi. Fren maneti sert geldi frenler efsane (eski motorumun freni yokmus meger iyi olmemisim). Motor cok dengeli popo depoya kaydikca hip hip arkaya dogru duzelttim hoplayarak ama alet milim sapmadi cizgiden. Malesef teslim aldigim saat itibariyle yogun trafik bol otubus doblo vardi tedirgin oldum (: 4-5 bin deviri gecmedim "fiti fiti" sansima yarin yagmurlu gibi . 17 mart a.r. a surusu varmis izmirde (baska birsey dilesem olurmus) her sey mis . Bunun oturusu boyleyse hyosung falan hayatta surulmez, hele 600 luk ss asla. Ses yok gercekten Barkin reyiz in de dedigi gibi fiti fiti ama buna bi egzos takalim demem bence bu hali cok daha karizmatik(neysem oyum) .
Madde bagimlisi olarak İlk 25-30 km ozeti
1-İyi ki cbr 250 ile baslamamisim su an cok daha rahatim trafikte, cin bile olsa tarz olarak enduro , commuter oturus pozisyonu ve ilk acemilik icin daha uygun bu net.
Ben demiyorumki hayir kullanamaz yeni baslayan elbette kullanir ama digeri cok daha rahat ve basit.
2- tam tabiriyle " japon yapmis"
3- resimlerdekinden cok daha şık bir motor bence, cok agresif robotik , vahsi cizgileri yok iyi ki de yok bu hali daha zarif ve uygar
4- gosterge paneline hasta oldum o kadar ki zirt pirt bakasim geliyor ((: sakat
5- ayaklik degisik alisik olmadigim bir yerde acip kaparken illa bi bakiyorum nerede olduguna( pek hosuma gitmedi)
6- dusuk devirde o camimsi sey zirrrrrrrrr yapiyor (abartili veya rahatsizlik verici degil ama zirrr yapiyor o gercek)
7- kesinlikle en kisa zamanda istanbula gidilip Honda GS II yapilmali
Az sonra yine cikacagim cok surulesi cok surulesi seker gibi cihaz.
Tabi hem acemiyim hem de motorun acemisiyim ileride bazi maddeler degisebilir. Ama şu çok belli 1-2 bin km sonra yeni lastikle buyuk eglence beni bekliyor orasi kesin.
hayırlı olsun ızmırıan
lınk dedıgın aea mı? ona baktım zaten,mesajındakı lınk oysa
*beyler akıto montumu yarın verıyorum ıstanbuldan bı arkadasa.agv kask ıcın ıyı fıyat verecegım,burdan ısteyen olursa.tekrar soyleyeyım dedım.ls2 fıyatına > agv kacırmayın
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...6053083/detay/
izmirian kardes, acaba ne gun siparis etmistiniz motoruda bugun teslim aldiniz? Ben cuma gunu etmistim carsamba persembe dendi ses yok suana kadar yarn ararlar insallah
ben her şey dahil 9.800 e aldım nakit olarak istersen iletişim bilgilerini vereyim arkadaşın bi görüşün...
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
beyler bunun markası ne?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151496721542451&set=a.10151480469 677451.1073741833.63727972450&type=1&theater
ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)