Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
25 Şubat 2013, 00:27
Reklamlar
-
25 Şubat 2013, 00:32
çok güzel kareler.... @iguven dostum sanada geçmiş olsun en kısa zamanda inş problemin hal olur
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
-
25 Şubat 2013, 00:33
SonpoL adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir gündü
. KSK'de iken hadi dedik kuşadası yapalım, yol da Kuşadası oldu Seferi Hisar
)). Güzelce gazladık, muhabbetler ettik, Mustafa abim ve Yücel kardeşim ile tanıştık, kaynaştık. Haftaya pazar yine güzel bir hava yakalarsak Çeşme'ye gitmeyi düşünüyoruz
. Bir foto da benden olsun
.
Bu arada Mustafa abi bana face adresini mesaj yoluyla ulaştırırsın..
http://s17.postimage.org/fai0sqa1r/IMAG0626.jpg
Bu arada Barışın motorunla ufak bir çekim aldık, hızlı hızlı düzenledim, şu anda yükleniyor
. Yarım saate video da burada olacak
.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:24 ----------
Şu shoei ile poz verip, cbr'ını kim çekmişse işi biliyormuş Barış
soner çok güzel arkadaş ortamın var gerçekten istanbul da bukadar insanı yan yana getirmek çok zor ya inan siz bunu çok iyi başarıyorsunuz allah muhabbetinizi bozmasın. yakın takipcinizim bilmiş olun
-
25 Şubat 2013, 00:36
elinize sağlık kardeşim,bi dahakine rotayı daha uzun tutalım,hele bi lastiklerimi değiştireyimde ;)
HERKESİN BİRGÜN ÖLÜMÜ TADACAĞINI,BAZILARININ HAYATI TADACAĞINI ÖĞRENDİM...
-
25 Şubat 2013, 00:46
serdar37100 adlı üyeden alıntı
soner çok güzel arkadaş ortamın var gerçekten istanbul da bukadar insanı yan yana getirmek çok zor ya inan siz bunu çok iyi başarıyorsunuz allah muhabbetinizi bozmasın.
yakın takipcinizim bilmiş olun
Serdar'cım çok teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------
sungurmete adlı üyeden alıntı
elinize sağlık kardeşim,bi dahakine rotayı daha uzun tutalım,hele bi lastiklerimi değiştireyimde ;)
İnş. hava güzel olur . Bugün neredeyse yaz gibiydi .
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------
Barışın video geldi. Taze taze... Barış daha motosiklet'e alışma sürecesin de, oldukça temkinli davranıyor haliyle. İlerleyen zamanlar da daha güzel kayıtlar alacağız elbette .
Önce emniyet, sonra hareket...
-
25 Şubat 2013, 00:53
-
25 Şubat 2013, 01:32
Gelemedigime mutsuz oldum cok supermis
-
25 Şubat 2013, 01:32
serdar37100 adlı üyeden alıntı
soner çok güzel arkadaş ortamın var gerçekten istanbul da bukadar insanı yan yana getirmek çok zor ya inan siz bunu çok iyi başarıyorsunuz allah muhabbetinizi bozmasın.
yakın takipcinizim bilmiş olun
soner ve dıger kardeslerımız de 10 numara adamlar.
allaha sukur sungurmeteye ufak nazarlıgımız dısında tık olmadan donduk geldık.o kadar trafık vs hıckımse haytalık yapmadı.kımse ıckı ıcmedı vs.bu tayfayı sevıyorum ve o kadar teptıgım yol ınanın hıc koymuyor.
ıyı kı varsınız kardeslerım.
-
25 Şubat 2013, 01:42
wolrath adlı üyeden alıntı
allaha sukur sungurmeteye ufak nazarlıgımız dısında tık olmadan donduk geldık.o kadar trafık vs hıckımse haytalık yapmadı.kımse ıckı ıcmedı vs.bu tayfayı sevıyorum ve o kadar teptıgım yol ınanın hıc koymuyor.
Dostluğumuz daim olsun inşallah...
Önce emniyet, sonra hareket...
-
25 Şubat 2013, 02:16
viper17 adlı üyeden alıntı
Fiyat olarak iyi ama malum ogrenci adamiz aldigimiz harcliklarla biseyler yapmaya calisiyoruz. Acikcasi beni asar bunlar.
-
25 Şubat 2013, 02:20
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
-
25 Şubat 2013, 02:35
-
25 Şubat 2013, 02:38
casillas00 adlı üyeden alıntı
hem motoruna yazık hem çevrendeki insanlara yazık hemde kendine yazık ya
Bende bi kamyon para verip Tiger aldım neye yaradı kuru gurultu ve harbidende hiç hoş bi ses değilmiş
Birgün arkadaşıma verdim motoru yanımdan gazı cekerek gectı ulan dedım bu berbat sesi mi çekiorum ben diyip söktüm
Orijinal egzozunu bozma bence.Egzoz taktım biri olarak söylüyorum
Tek silindirde egzoz pek iyi ses çıkarmıyo evet Bi heves işte ama takıp geri sökmesi de var dediğin gibi
-
25 Şubat 2013, 02:41
viper17 adlı üyeden alıntı
Tek silindirde egzoz pek iyi ses çıkarmıyo evet
Bi heves işte ama takıp geri sökmesi de var dediğin gibi
çekiyon gazı basbas bagırıo ama gidiş yok hani şu şahinci kardeşlerimiz gibi dolanıyorsun ortalıkta :D
Birde bunun uzunyolu var geçen yaz cıktık İstanbuldan Kerpe'ye gittik indim kafama agrılar girmiş basım çatlıyor agrıdan tarrrrrrrrr ses tonundan baska bişey cıkmıyor ki :D
-
25 Şubat 2013, 02:44
casillas00 adlı üyeden alıntı
çekiyon gazı basbas bagırıo ama gidiş yok
hani şu şahinci kardeşlerimiz gibi dolanıyorsun ortalıkta :D
Birde bunun uzunyolu var geçen yaz cıktık İstanbuldan Kerpe'ye gittik indim kafama agrılar girmiş basım çatlıyor agrıdan tarrrrrrrrr ses tonundan baska bişey cıkmıyor ki :D
Gidiş yok ama iyi oluyo açık egzoz varken fazla basmıyosun gaza Ortası yok ki euro3 muhabbeti yüzünden motorlardan ses çıkmıyo. Keşke ortası olsa da onu taksak
-
25 Şubat 2013, 02:45
Aynen ben de egzoz değiştirdim, 3 bin kullanıp orjinale döndüm. Çevredekileri geçtim, gürültü seviyesi sürerken rahatsız ediyor. Çıkardığım sonuç şu, homologated yani trafiğe uygun olmayan egzoz alınmaz. Onaylı egzozda dB aynı kalıyor, ama ses ve performans iyileşiyor. Akrapovic dışında bilmiyorum ama var mı.
-
25 Şubat 2013, 02:47
seigen adlı üyeden alıntı
Aynen ben de egzoz değiştirdim, 3 bin kullanıp orjinale döndüm. Çevredekileri geçtim, gürültü seviyesi sürerken rahatsız ediyor. Çıkardığım sonuç şu, homologated yani trafiğe uygun olmayan egzoz alınmaz. Onaylı egzozda dB aynı kalıyor, ama ses ve performans iyileşiyor. Akrapovic dışında bilmiyorum ama var mı.
King egzoz a göre susturucu yapılırsa db aynı kalır ses ve performans iyileşir aslında sormak lazım yapıyolar mı Çok basit aslında küçük cc de o kadar para vermeye gerek yok "bence"
-
25 Şubat 2013, 02:49
Bildiğin soba borusundan hallice bir boruya dünyanın parasını vermek hiç anlamadığım bi iş. Hadi ucuz olsun diyelim, gene anlamıyorum. Motor üreticileri eksoz emisyonu standartlarına uymak için resmen gXXlerini yırtıyorlar. O sesi ve/veya görüntüsü güzel değil diye bir kenara atmak istediğiniz eksozların içinde dünya kadar palladyum, platin ve rodyum var. Motordan çıkan gazlar bu zor bulunan pahalı metallerle kimyasal reaksyona girip hava kirliliğine sebep olan zararlı gazları ciddi oranda indirgiyor. Sırf bu metaller kara borsada iyi fiyatlara alıcı bulduğu için yurt dışında katalitik konverter hırsızlığı var. Bir otomobilin katalitik konverteri 200 dolara kadar alıcı bulabiliyor.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
25 Şubat 2013, 08:50
İnanır mısınız ben de tam olarak bir egzost dilemması yaşıyorum.
Motorum CBR 250R, Tiger komple kitler uygun geldi fiyat olarak fakat gürültü konusu bi yana dursun, acaba diyorum gerçekten buna değer mi, komple bir kit takarsam backpressure denen olayın rasyosunu bozar mıyım, performans kaybı yaşar mıyım diye korkularım var bilakis performans artışı almak yerine.
Komple Tiger kit kullanan arkadaşlar performans konusunda ne der? Tekrardan bir map yaptırdılar mı acaba?
-
25 Şubat 2013, 10:46
wolrath adlı üyeden alıntı
Dostum ben soneri tanidigindan boyle siyledim hepiniz cok iyisiniz tabiki insallah birgun sizleri ziyaret etme birlikte gezip sohbet etme firsatini yasariz ;)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler