Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    kakare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR650FA
    Alıntı avcagatay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kakareyle ikiniz çok güldürdünüz beni bu akşam Allah da sizi güldürsün
    sende ez abi durma :D gelen ezdi giden ezdi :D :D
    '' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tuc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı Deryali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bir de CBR500 de olabilir bu

Motor bloğu ve jantların benzerliğine bakın...

http://www.motojektif.com/photos/blo...237433ed3d.jpg
    evet abi yapan adam nasıl birşey yapmışsa değişik birşey yapmış.Cbr 500'e benzeme oranı daha fazla ama ön farın yanındaki plastiğinin kapattığı yer cbr 250'ye daha çok benziyor.peglerin bağlı olduğu gri yerleri ise cbr 250'ye daha çok benziyor gibi genede kararsızım 2013 cbr 1000rr var mı onuda araştırmak gerek

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    arkadaşlar cbr250 olamaz kafadan zaten ön çift disk. motor bloğu başka 1000rr motor
    Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Alıntı Deryali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ferdinand, fotoğraf kaynağı motojektif'te oradan buraya fotoğrafların tamamını yapıştırdığında sen bu forumu her görüntülendiğinde büyük trafik gidiyor.
    Dolayısı ile hepsini paylaşamıyorsun. Kim nereden girip bakarsa baksın, böyle tripler hoş değil bir mesele varsa özelden yazarsın.
    Virus tarayıcımın uyarılarından dolayı biraz gerginlikle ve aceleyle yazdım doğrudur. Motojektiften olduğunu zannetmiyorum sürekli girip gezdiğim bi site.

Ortada bi trip yok, tüm arkadaşlar bu uyarıya maruz kalabilir diye hızla ortaya yazıp, taratıp çıktım hepsi bu. Hangimizin başına gelse gerginlikle celalle hepimizi bilgilendirirdi diye düşünüyorum
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pani / 3colore
    Alıntı tuc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1000RR'ın deposu daha büyük ve şekli biraz daha değişiktir doğrudur ama bununda sadece deposu cbr 250'ye benziyor geriye kalan yerleriyle uzaktan yakından alakası yok .Gel gelelim motor gerçekten cbr 250r'ın gereğinden fazla modifiye edilmiş hali ( Bende benim motorun resmini küçültüp hemen yanında açınca doğru olduğunu anladım yoksa bende yok cbr 250 değil diyordum )Zaten sadece egzoz borusundan ve deposundan tanıyoruz başka yerinden tanınmıyor bambaşka bir model olmuş.Barış abiden (woltran) dahada çok modifiye edenlerde varmış
    woltran dıyen cok oldu sımdıye kadar.kızmam woltran candır :D

2. herseyı gectım de 4 tane esek kadar egzoz ınıyor grenaj arasından burdayım dıyo.headers var.tek sılındır motor & headers ?

bence deryalı abımzn hacım buyutme zamanı gelmıs sanırım

şaseye bakıp zaten yok artık demek lazımdı neyse fazla yazmayacagım :D zaten yazan da onun 1000lık oldugunu bılıodur

---------- Post added 18-02-2013 at 00:26 ---------- Previous post was 17-02-2013 at 23:59 ----------

yarın butun gun babamla motor bakcaz

ozellıkle sunlara bakacagım.sonra dükan dükan gezcez

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-600-rr-bakimli-ve-hatasiz-115317401/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-23-binde-kazasiz-boyasiz-orjinal-two-brothers-eksoz-100348477/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-600rr-hannspree-112560862/detay/
    tuc ve viper17 bunu beğendiler.

viper17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı wolrath adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    woltran dıyen cok oldu sımdıye kadar.kızmam woltran candır :D

2. herseyı gectım de 4 tane esek kadar egzoz ınıyor grenaj arasından burdayım dıyo.headers var.tek sılındır motor & headers ?

bence deryalı abımzn hacım buyutme zamanı gelmıs sanırım

şaseye bakıp zaten yok artık demek lazımdı neyse fazla yazmayacagım :D zaten yazan da onun 1000lık oldugunu bılıodur

http://www.indiancarsbikes.in/wp-con...0R-Naked-2.jpg

---------- Post added 18-02-2013 at 00:26 ---------- Previous post was 17-02-2013 at 23:59 ----------

yarın butun gun babamla motor bakcaz

ozellıkle sunlara bakacagım.sonra dükan dükan gezcez

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-600-rr-bakimli-ve-hatasiz-115317401/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-23-binde-kazasiz-boyasiz-orjinal-two-brothers-eksoz-100348477/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-600rr-hannspree-112560862/detay/
    Siyah 600rr çok temiz duruyor maşallah
    wolrath bunu beğendi.
    Nereye bakarsan, oraya gidersin.

tugfox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı viper17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Jant aynı kaldığı için o lastiklerin görüntüden başka avantajı yok. Fotolara bakılırsa sahibi hep dik sürmüş

33 hp lik ninja da 130 luk arka lastik varken 26 hp lik cbr da neden 140 var merak etmiyo değilim
    kawa 39 hp ye 140 lık lastik takmayı uygun görmüş olsa gerek
    Jantın teknik olarak maksimum izin verdiği ölçü 160. Taktırdığımda her hangi bir teknik bozukluk hissettirseydim görüntüsü umurumda olmadan söktürürdüm.

140lık IRC'lerin yapısı zaten ne viraja ne başka bir şeye uygun değil... Kalas gibi lastik. Honda'ya yakışmıyor.

140 ölçüde Michelin alana saygı duyarım kişisel tercihtir. Ama 150-70-17 cbr250r için çok gereksiz bir ölçü. 150 ölçüye 70 yanak spor asfalt motoruna uymuyor. Bu yüzden 160-60-17 tercih ettim.

160-60-17 kullanan beni anlar.

Farklı görüşlere saygı duyarım. Yeter ki ikna olayım

viper17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı tugfox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Jantın teknik olarak maksimum izin verdiği ölçü 160. Taktırdığımda her hangi bir teknik bozukluk hissettirseydim görüntüsü umurumda olmadan söktürürdüm.

140lık IRC'lerin yapısı zaten ne viraja ne başka bir şeye uygun değil... Kalas gibi lastik. Honda'ya yakışmıyor.

140 ölçüde Michelin alana saygı duyarım kişisel tercihtir. Ama 150-70-17 cbr250r için çok gereksiz bir ölçü. 150 ölçüye 70 yanak spor asfalt motoruna uymuyor. Bu yüzden 160-60-17 tercih ettim.

160-60-17 kullanan beni anlar.

Farklı görüşlere saygı duyarım. Yeter ki ikna olayım
    Bilmem farkettiniz mi ama yanak kısımları çok şişmiş. Yukarıda dediğim gibi jant aynı olduktan sonra farklı lastik takmak sadece düzeni bozar.
    Nereye bakarsan, oraya gidersin.

tugfox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı viper17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bilmem farkettiniz mi ama yanak kısımları çok şişmiş. Yukarıda dediğim gibi jant aynı olduktan sonra farklı lastik takmak sadece düzeni bozar.
    Her jantın izin verdiği minimum ve maksimum ölçüler var. 160 taban bu jant için üst sınır. Fotoğraflara aldanmayın canlı görün derim ben.

slymn93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 250 R- Siyah(full)
    arkadaşlar bugun izmir honda yükselişe fiyat almak için uğradım.Satış danışmanının söylediğine göre 2013 modeller nisan mayısa kadar sarkabilirmiş ve büyük ihtimal fiyat aynı olmaz dedi (2012 sıfır konusunu konuştuktan sonra).anlıcağınız büyük ihtimal zam var söylediğine göre.ayrıca egzosun renginin değişmesi dışında fark olmadığı söyledi.renk seçeneği olarakta bi farklılık yokmuş yine 2 model satılcakmış.Bilginize...
    wolrath bunu beğendi.
    2 Teker bir başka !

Motosikleti
    -BMW F650 GS -CBR 600 F
    Alıntı slymn93 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bugun izmir honda yükselişe fiyat almak için uğradım.Satış danışmanının söylediğine göre 2013 modeller nisan mayısa kadar sarkabilirmiş ve büyük ihtimal fiyat aynı olmaz dedi (2012 sıfır konusunu konuştuktan sonra).anlıcağınız büyük ihtimal zam var söylediğine göre.ayrıca egzosun renginin değişmesi dışında fark olmadığı söyledi.renk seçeneği olarakta bi farklılık yokmuş yine 2 model satılcakmış.Bilginize...
    Acaba kaç paradan satılacakmış ortalama bir şey söyledilermi acaba?

Motosikleti
    Alıntı ömer2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Acaba kaç paradan satılacakmış ortalama bir şey söyledilermi acaba?
    O konuda bişey söylemediler ama daha önce martta artmış yeni modeli girdiğinde piyasaya. bi arkadaşmz onun kayıtlarnı tutan bi site paylaşmştı ordan bliyorum bana da dediğim gibi fiyat aynı olmaz dedi.tek farkı 2013 üretimi olcak yoksa sanırım 2012 üretimi 2013 lerinde tek fark olan egzos kısmı siyah olcak bende byük ihtimal 2 haftaya kadar sıfır alcam hiç gerek görmüyorum 2013 beklemeyi ne ekstra renk seçeneği var ne de ekstra bi özellik.üstelik fiyatta artcak.ayrıca ne kadar bekletilcek olduğumuzda muamma.ben 2012 üretimi alıcam nasipse 2 haftaya kadar falan
    2 Teker bir başka !

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Jantlar da siyah olacak bildiğim kadarıyla.
    wolrath bunu beğendi.
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Bende sırf 2013 modelde abs gelicek diye bekiyodum gelmiyeceğini öğrenince gittim 2012 aldım. 2013 modellerde siyah olan kasada jant ve egzos muhafazası siyah başka bir değişiklik yok. Kasasında teknolojisinde bir yenilik yok dediğim gibi jant ve egzos muhafazası siyah gerisi aynı tri colorda zaten değişiklik yok aynı başka renk seçeneğide gelmiyecek. Muhtemelen jantın boyasından kaynaklı ve 2013 diye 200-300 daha itelerler
    Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz

Motosikleti
    Alıntı chemical adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende sırf 2013 modelde abs gelicek diye bekiyodum gelmiyeceğini öğrenince gittim 2012 aldım. 2013 modellerde siyah olan kasada jant ve egzos muhafazası siyah başka bir değişiklik yok. Kasasında teknolojisinde bir yenilik yok dediğim gibi jant ve egzos muhafazası siyah gerisi aynı tri colorda zaten değişiklik yok aynı başka renk seçeneğide gelmiyecek. Muhtemelen jantın boyasından kaynaklı ve 2013 diye 200-300 daha itelerler
    birebir doğru tüm dediklerin o yüzden ömer2 kardeş beklemeye gerek yok derim gidip 2012 de alablrsn bşey değişmiyor
    2 Teker bir başka !

Motosikleti
    -BMW F650 GS -CBR 600 F
    Alıntı slymn93 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    birebir doğru tüm dediklerin o yüzden ömer2 kardeş beklemeye gerek yok derim gidip 2012 de alablrsn bşey değişmiyor
    Yok bende zaten ABS meselesinden dolayı beklemeyi düşünüyorken,sabredemedim 2012 ağustos ayında tri color aldım.

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pani / 3colore
    kapora verdım

bankacı abımız astsubaydan almıs.25800de.2senede 3000km yapmıs.lastıkler vs tırtıkları duruo.depodakı kot cızıgınden baska rotusluk bıle hata yok maasallah. saat gıbı motoru.yarın sahın abımıze gostercez son kontrol ıcın.

yarın dua edın kardeslerım, aksılık cıkmasın

viper17, kakare, seigen ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Link olaraktan verde bakalım mobilden kopyala aç yapamıyorum :-(

Motosikleti
    -BMW F650 GS -CBR 600 F
    Alıntı wolrath adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kapora verdım

bankacı abımız astsubaydan almıs.25800de.2senede 3000km yapmıs.lastıkler vs tırtıkları duruo.depodakı kot cızıgınden baska rotusluk bıle hata yok maasallah. saat gıbı motoru.yarın sahın abımıze gostercez son kontrol ıcın.

yarın dua edın kardeslerım, aksılık cıkmasın

Hayırlı olur İNŞAALLAH barış.Ezilmemiş makina duruşundan belli oluyor.Aman gaz açarken dikkat kardeşim.Çok güzel,ALLAH nazarlardan saklasın.
    wolrath bunu beğendi.

izmirian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250r
    Cok mantikli mumkun oldugunca fiyati indirmeye calis . Ben de dusunuyorum ince ince. Simdiden hayirli ugurlu olsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:20 ----------

Hayirli ugurlu olsun wolrath iyi gunlerde gez
    wolrath bunu beğendi.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler