Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
17 Şubat 2013, 23:27
Degerli arkadaslar iki secenek arasinda kaliyordum bunlardan biri kymco venox 250 cok arastirdim herkes ovuyor 6000 tl ye temizi var sonra bosver onu hyosung al dediler baktim gt250r haric goruntusu cekici olan yok sonra bol bol o motoru arastirdim ancak temizini bulmak zor oldugu icin 2009 lara ve ustune bakmaya basladim fiyat 6 dan 8 lere cikmisti sonra butceyi bu kadar asmisken 9-10 a cik sifir cbr al dedim bayilerde kalan 2012 ler belki uygun denk gelebilir... Son olarak bu iki motor arasindayim(bu arada 1 yildir cbr250 nin de hayalini kurmadim degil). Simdi sizlere sorum su ; 6 lira demek 2 bin tl kredi cekip tipine hasta oldugum bir motor nispeten sorunsuz surus ve az borc.cbr 10 bin tl 7 bin civari kredi sifir motor hos motor ama cok borc . Sizce o kadar farka deger mi ??? Bu motorlar 250 lik sikilir miyim 1 senede . Acikcasi cok hiz meraklisi degilim 300 500 yapsin pek umurumda degil. 31 yasindayim 194 cm 97 kg . 2000 km dir 250 lik cross kullaniyorum ve uzun yolda zorla 90 goruyor biraz yavas 120 civari bir uzunyol tempomvar cevreyolundan her gun 70 km yolum var. Hafta sonlari arada izmir-cesme/karaburun yolu yaparim gibi. Cok bozuk yola girmem zira kendi motorumla en bozuk yamanlar a gitmisimdir(bozuk asvalt). Ote yandan 9 lara 10 lara cikinca cok secenek var diyeceksiniz hakli olarak ama o kadar krediye 0 km olsun isterim. Bilmiyorum kafam cok karisik. Degerli yorumlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler.
Not: telefondan yazdim tr karakter yok kusura bakmayin.
Reklamlar
-
17 Şubat 2013, 23:47
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
17 Şubat 2013, 23:51
Deryali adlı üyeden alıntı
Abi motosikletin üzerinde cbr1000rr yazıyor. Onu adam kendi yapıştırmıştır diceksin motosikletin arka koltuktan itibaren kuyruğu bam başka. Cbr250r ile alakası yok. Kaldıki makina 4 silindirli gibi gözüküyor. Dikkatli bakılırsa manifold çıkışında egzoz boruları belli oluyor ve kesin eminim cbr250r değil bu, cbr250r'ın şasisi ile uzaktan yakında alaksı yok. Yanlışım varsa da, affola
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
-
17 Şubat 2013, 23:54
izmirian adlı üyeden alıntı
Degerli arkadaslar iki secenek arasinda kaliyordum bunlardan biri kymco venox 250 cok arastirdim herkes ovuyor 6000 tl ye temizi var sonra bosver onu hyosung al dediler baktim gt250r haric goruntusu cekici olan yok sonra bol bol o motoru arastirdim ancak temizini bulmak zor oldugu icin 2009 lara ve ustune bakmaya basladim fiyat 6 dan 8 lere cikmisti sonra butceyi bu kadar asmisken 9-10 a cik sifir cbr al dedim bayilerde kalan 2012 ler belki uygun denk gelebilir... Son olarak bu iki motor arasindayim(bu arada 1 yildir cbr250 nin de hayalini kurmadim degil). Simdi sizlere sorum su ; 6 lira demek 2 bin tl kredi cekip tipine hasta oldugum bir motor nispeten sorunsuz surus ve az borc.cbr 10 bin tl 7 bin civari kredi sifir motor hos motor ama cok borc . Sizce o kadar farka deger mi ??? Bu motorlar 250 lik sikilir miyim 1 senede . Acikcasi cok hiz meraklisi degilim 300 500 yapsin pek umurumda degil. 31 yasindayim 194 cm 97 kg . 2000 km dir 250 lik cross kullaniyorum ve uzun yolda zorla 90 goruyor biraz yavas 120 civari bir uzunyol tempomvar cevreyolundan her gun 70 km yolum var. Hafta sonlari arada izmir-cesme/karaburun yolu yaparim gibi. Cok bozuk yola girmem zira kendi motorumla en bozuk yamanlar a gitmisimdir(bozuk asvalt). Ote yandan 9 lara 10 lara cikinca cok secenek var diyeceksiniz hakli olarak ama o kadar krediye 0 km olsun isterim. Bilmiyorum kafam cok karisik. Degerli yorumlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler.
Yaş olarak büyüksün baya benden değerli abicim.bana kalırsa eğer borçlanma seni çok zorlamıcaksa cbr 250r al derim honda sonuçta kalitesine değer.görüntü olarak en iyisidir demiyorum ama kalite olarak en iyisidir bence.başın ağrımaz en azından ben baya bi süredir araştırıyorum bu motoru ve gerçekten memnun olmayan insanlar nadir denkgelio oda biraz daha gösterişli gözükmesinden yana olanlar falan oluo.daha usta abilerim seni aydınlatacaktır ama eğer borca girceksen cbr al ya da biraz daha bekle para biriktir derim ben.yakıt olarakta iyi hem.günlük 70 km az değil yakıt senn içn önemli olsa gerek.250 likler içinde çoğundan az yakıyor araştırdığıma göre.yani borca girceğine değsin ya da hiç girmiceğin motorlara bak bence.saygılar...
benmde bir sorum olacak arkadaşlarım ve abilerim izmir yükseliş fiyat konusunda yardmcı olurum dedi
1) yakın zamanda alan varsa ne fiyatlara aldılar acaba?
2)şuan satılanlar hala 2012, 2013 modeller martta falan gelir demi yanlış mı biliyorum?
3)sıfır alma durumu oluştu da 2013 beklememi mi önerirsiniz tabi bekleyipte fiyatın artması var bide yoksa 2012 almamı mı önerirsiniz? (fiyatınn artmıcağından emin olsam beklicem sizce artar mı?)
2 Teker bir başka !
-
17 Şubat 2013, 23:57
Deryali adlı üyeden alıntı
1000rr gören masum
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
-
18 Şubat 2013, 00:00
viper17 adlı üyeden alıntı
1000rr gören masum
Viper dostum, karşındaki insan yaş olarak senden büyük, biraz saygılı olsan. Şaka manasında da yazmış olsan pek öyle durmuyor. Yaş olarak senden büyük değilse bile saygı göstermek zorundasın.
-
18 Şubat 2013, 00:09
izmirian adlı üyeden alıntı
194 97kg ufak kalabılır cbr. ben gtr derım. 2sı de sıkacak senı 1senede. hıc olmazsa ustundeyken ozellıkle arkadan bakıldıgında kotu durmasın
bu arada ılla cbr dersen 2.el 5000km gecmemıs cbr onerırım.0ına 2-2.5 fazla vermeye hıc gerek yok.mıllet sıkılıp satıyor
*yukarıdakı motorda sadece egzoz var.bu kadar guzel modıfıye derken
---------- Post added at 22:09 ---------- Previous post was at 22:07 ----------
Twin adlı üyeden alıntı
Viper dostum, karşındaki insan yaş olarak senden büyük, biraz saygılı olsan. Şaka manasında da yazmış olsan pek öyle durmuyor. Yaş olarak senden büyük değilse bile saygı göstermek zorundasın.
Cbr 250 ye modifiye dediğin böyle olur..
bunun altına :
Siyah jantlar, kalınlaştırılmış Lastik, Yeni Egzost, Yeni Aynalar, depo kısmı değiştirilmiş, Karenajlarda modifiyeler, Ön çift disk yapılmış, Arka Çatal değiştirilmiş, Ortaya bambaşka bir makine çıkmış.
yazılmıs.bence de dalga gecılmıs bıraz ya da km lerce motor sadece kullanılmıs.hıc ıncelenmemıs dıye dusunuyorum.
-
18 Şubat 2013, 00:18
wolrath adlı üyeden alıntı
Cbr 250 ye modifiye dediğin böyle olur..
bunun altına :
Siyah jantlar, kalınlaştırılmış Lastik, Yeni Egzost, Yeni Aynalar, depo kısmı değiştirilmiş, Karenajlarda modifiyeler, Ön çift disk yapılmış, Arka Çatal değiştirilmiş, Ortaya bambaşka bir makine çıkmış.
yazılmıs.bence de dalga gecılmıs bıraz ya da km lerce motor sadece kullanılmıs.hıc ıncelenmemıs dıye dusunuyorum.
Aynen Barış abi sana katılıyorum
-
18 Şubat 2013, 00:19
Arkadaşlar motor cbr250 ve oradaki 1000rr sadece bir ediket yapıştırılmış 1000rr bu kadar cılız mı ?..
-
18 Şubat 2013, 00:24
-
18 Şubat 2013, 00:45
Cevabin icin cok tesekkurler suleyman Evet cbr belki rakiplerine gore ufak ama oldukca sorunsuz ve ekonomik bir motor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:41 ----------
Baris bey tesekkurler yanit icin. Aslinda haklisiniz gt25r cok daha az siritacak altimda . Ama sebebini bilmiyorum bu motorun ikinci ellerinden cok korkuyorum. Sifir almaya da degmez diyorum honda kalitesi varken. Venox dan daha iyi satabilirim aslinda gtr yi ama bilmiyorum kafam karisik
-
18 Şubat 2013, 00:47
resim yüklemeyi beceremedim bir türlü ama 2013 cbr 1000rr sanırım.
-
18 Şubat 2013, 00:49
-
18 Şubat 2013, 00:58
Arkadaşlar bir de CBR500 de olabilir bu
Motor bloğu ve jantların benzerliğine bakın...
-
18 Şubat 2013, 01:01
Hocam 10 tane siteye yönlendirmek biraz ayıp Buyrun arkadaşlar bu benim sitem deseniz girer gezeriz zaten!
Böyle bi modifiye olabilir mi, tabi ki olabilir.. Sıfırdan tornada çekmiş deseniz o bile olur. Benim anlamadığım site paylaşılıyor giriyorum boş, bidaha paylaşılıyor giriyorum reklam, bidaha orjinaller için buraya gir deniliyor... IP kontak uyarısı alıyorum
Mevzuyu çözemedim, ne amaçlanıyor Varsa işin aslı bikaç foto daha paylaşın olsun bitsin, sitenizin reklamını yine yapın, girip keyifle bakalım.
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
18 Şubat 2013, 01:03
Barış da woltran oldu ya artık
ben cbr 1000 diyorum ,,, üstlerde aynı parçaları kullansalar bile motorda bunu yapamazlar diye düşünüyorum, her iki resimde motor kısmı ve görünen parçalar aynı
ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL
-
18 Şubat 2013, 01:06
ferdinand, fotoğraf kaynağı motojektif'te oradan buraya fotoğrafların tamamını yapıştırdığında sen bu forumu her görüntülendiğinde büyük trafik gidiyor.
Dolayısı ile hepsini paylaşamıyorsun. Kim nereden girip bakarsa baksın, böyle tripler hoş değil bir mesele varsa özelden yazarsın.
-
18 Şubat 2013, 01:06
RuzgarSA adlı üyeden alıntı
Atmasınlar hepimiz din kardeşiyiz :D 10:37 ye kadar bekledik zaten altı motor bir araç geldi iki kişi haklıydı ekipman yetersizdi pantolon yüzünden gelene kadar üşümüşlerdi zaten onlara sözüm yok geri döndüler
oraya gelipte gelicem diyenlerde geri döndüler. Zaten geziyi organize edipte gelmeyenler yazdıklarından utansınlar :D bide yazdılar gelmeyinenin diye Kakare :D
abi gerçekten utandım yaptığımdan fazla ezildim ya :/
bide o kadar dalga yaptım ama kendim gelmedim vallahi aklım hep ordaydı gerçekten bugün bizde 7 kişi ailecek anadolu fenerine gittik ama gerçekten aklım motorda ve sizle gelmekteydi... hem ailemde pek istekli değildi gece 1 de yanıma gelip gitme olm gitme diyip durdu anam :D çok komedi bi durum ama gerçek bi sonraki buluşmaya bursada olmazsam gelmeyen :D :D
Taha' da hemen farketmiş arkadaş :D :D
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
-
18 Şubat 2013, 01:10
avcagatay adlı üyeden alıntı
Barış da woltran oldu ya artık
ben cbr 1000 diyorum ,,, üstlerde aynı parçaları kullansalar bile motorda bunu yapamazlar diye düşünüyorum, her iki resimde motor kısmı ve görünen parçalar aynı
valla acaba ismi yanlış yazıp zıçtım mı dedim ama nick'i yanlış yazmışım doğrusuna baktım şimdi gene unuttum bayağı zor bir nick wolrath hiç akılda kalıcı değil ya ondan o. hele ki biz türklerin fifty years old'u elli years old diye okumasınıda düşünerek daha bir nick yapılsaymış daha iyi olurmuş wolraht'ı tam okumadığımızdan woltran kalmış aklımızda :D
-
18 Şubat 2013, 01:20
tuc adlı üyeden alıntı
valla acaba ismi yanlış yazıp zıçtım mı dedim ama nick'i yanlış yazmışım doğrusuna baktım şimdi gene unuttum bayağı zor bir nick wolrath hiç akılda kalıcı değil ya ondan o. hele ki biz türklerin fifty years old'u elli years old diye okumasınıda düşünerek daha bir nick yapılsaymış daha iyi olurmuş wolraht'ı tam okumadığımızdan woltran kalmış aklımızda :D
Kakareyle ikiniz çok güldürdünüz beni bu akşam Allah da sizi güldürsün
ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)
Bu Konudaki Etiketler