ben çekerim kayak pantolonumu -15'e kadar içersi sıcacık oluyo miss
Elcık ısıtmalarıda açarım ellerimide o ısıtır otomobil gibi motor ya
ben çekerim kayak pantolonumu -15'e kadar içersi sıcacık oluyo miss
Elcık ısıtmalarıda açarım ellerimide o ısıtır otomobil gibi motor ya
Bende katılırım bu etkinliğe, merkez'de Özcanlar'a gidilir Tekirdağ köftesi denilirse eğer H.sonu hava güzel olursa c.tesi yada pazar gelebilirim.
ps:bu bahaneyle mt cbr-250 sınıfı ile tanışmış oluruz.
hava max 9 min 5 derece pazar günü arkadaşlar okadarda soğuk değil özcanlar kolay bi yerde oraya gidelim derseniz
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
benim daha ehliyet elime geçmediği için katılmamın da erken oldugunu farkettim ehliyeti aldıktan sonra inş. ^^
ya aslında hava koşulları cumartesi-pazar için bişey farketmezse ve cumartesi gelemeyipte pazar gelicek olan yoksa, bu buluşma gezi olayını cumartesi yapalım ya ilk planlanan gibi ama dediğim gibi farklı durumlar varsa bakalım...
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
saolasın kardeşim ilana baktım izmirdeymişsin farketmedim istanbulda olsaydın görmeye gelirdim motoru güzel elden geçirmişsin tatlı bir şey olmuş.
bu arada cbr 250 r istanbul dan dolu egzozlu vs. satan olursa ilgileniyorum.
ek soru : cbr 250 r için two brothers 0 egzoz nerden alınır?
Bence uygun gün Pazar. C.tesi beni kasar işlerim en erken öğleden sonra biter. Otobandan gitmek en mantıklısı en iyi köfteci Özcanlar Tekirdağ merkezinde iç tarafta yeri var.
Bende avcılardan katılcam arkadaşlar E-5 ten gitmek daha keyif verici olmazmı deniz manzarasıyla zaten hep dümdüz gdicez )
tamam o zaman kesin gün pazar, inş. hava iyi olur birazcık artar derecesi
Sorun yok e-5 dende gidebiliriz otoban demem deki sebeb kalabalık olursak otobanda toplu sürüş daha kolay olur. Pazar günü olması iyi
Pazarda karar kılalım.
Buluşma yerlerini ve saatleri ayarlıyalım. Anadolu yakası toplaşıp avrupaya geçsin Avrupa'da da biyer belirliyelim orda bulusalım.
Avcılar ve Beylikdüzünden de 2 kişi alıcaz sanırım freesub ve Alper ordan da 100km kadar yolumuz kalıyor zaten.
ben anadolu yakasındayım bağdat caddesinde yada minibüs yolunun yakınlarında buluşabiliriz?
Köprüye caddeden daha yakın olanlar boşuna geri yol gitmesin bence
Önerim::
1 -) Anadlu Yakası : Kuzguncuk Durağı - Park + çay, beklemek için müsait ve köprüye çok yakın trafiksiz temiz yol.
2- ) Avrupa yakası : Mecidiyeköyden çağlayana döner dönmez sağdaki benzinlik veya civarı - Karşıdan geleceklerin yolunun üstü ve yol birleşimine çok yakın.
3- ) Avcılar / B.Düzü : Avcılar Hilton Doubletree karşısı - farkedilmesi kolay, direk yol üstü ve direk devam etmeye müsait
Nasıl ?
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
beni minibüs yolundan caddeden geçerken alabilecek biri var mı arkasına takılırım :D kuzguncuk nere bilmiyorum durağını hiç bilmem :D yol özürlüyüm biraz :D Erenköy Kazasker civarlarından geçicek varsa haberleşelim lütfen :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)