Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Blindfire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R25
    Alıntı yoyo74 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    walla bence o motoru beklemeye değmez...hele hele 9.000 tl üzeri hiç değmez.. gidin kawa alın...para yoksa hyo alın.. boyunuz 1.80 ve üstüyse altınızca böcek gibi kalır.. ben fuarda oturdum üstüne altımda kayboldu alet, gerçekten cılız bir motor. Hele içinizde race gibi olsun diyeniniz varsa hiç race tipi yok.. lastikler çok ince... tek silindire o kadar para bayılmayın... tipini güzel buluyorsanız da yakında kuryeciler bu motoru kapışır o zamanda üzülmeyin herkeste var diye...

pahalı ve kaliteli= kawa
    ucuz ve kalıplı (kaliteside kötü değil)= hyo
    MOTORU KULLANMIŞ BİRİ OLARAK

1) Fİyat=Performans oranı çok iyi
    2) Fiyat kolay kolay artmaz ( Honda en yakın rakibi kawaya müşteri kaçırmak istemez)
    3)250 cc ye göre boyutu ve şekli uygun (Hyo gibi 250ccye göre çakma 600 görüntüsü yok)
    4)Arka tekeride Ninjadan Kalın ve son derece motor kalıbına yakışıyor
    5)Yakıt tüketimi az ve yeni enjeksiyon sistemi baya farkketiriyor kendini.
    6)Servis ve yedek parça sorunu yok.
    7)Tek silindir olmasına ragmen 26 hp güç sağlıyor. (Çift olsa 7 Hp farkedecekti)
    8)Almak isteyenler biraz daha sabretsinler, 10 gün geç alın ama alınnn Vazgeçmeyinn kesinliklee
    Girerken Yalvarmadık ki, Çıkarken İcazet Alalım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    ninja 250 siyah-2011
    Alıntı Blindfire adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    MOTORU KULLANMIŞ BİRİ OLARAK

1) Fİyat=Performans oranı çok iyi
    2) Fiyat kolay kolay artmaz ( Honda en yakın rakibi kawaya müşteri kaçırmak istemez)
    3)250 cc ye göre boyutu ve şekli uygun (Hyo gibi 250ccye göre çakma 600 görüntüsü yok)
    4)Arka tekeride Ninjadan Kalın ve son derece motor kalıbına yakışıyor
    5)Yakıt tüketimi az ve yeni enjeksiyon sistemi baya farkketiriyor kendini.
    6)Servis ve yedek parça sorunu yok.
    7)Tek silindir olmasına ragmen 26 hp güç sağlıyor. (Çift olsa 7 Hp farkedecekti)
    8)Almak isteyenler biraz daha sabretsinler, 10 gün geç alın ama alınnn Vazgeçmeyinn kesinliklee
    Hay ağzınıza sağlık.. Motor geciktikce en kötü motor olmaya başladı
    [B]Rüzgara karşı koşmadıysan onla esmeyi bilemezsin, henüz motora binmediysen ben yaşıyorum diyemezsin :wiinkk:[/B]

Motosikleti
    Honda Click 125i 2012
    Alıntı mczaga adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben türkiyeye gelmeyen bir motorsiklet getirtmek istiyorum çok fazla mı para gider?
    Hangi marka ve model? Markasi varsa ve cc 250 uzeri degilse cok olmaz ama marka yoksa dolayisiyla servisi de olmayacak ve cok masrafli oldugunu duydum, sifirinin bedeli kadar da vergisi falan cikiyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:24 ----------

Tayland Bangkoktan CBR250 almak isteyen ( Turkiyede olmayan CBR250 ABS dahil ) mesaj yazsin, 10 kisi olursa toplu kargo ve gumruk islemleri icin anlasacaginiz bir gumruk firmasi ile urunleri Turkiyeden ucuza ve hemen teslim alabilirsiniz, Turkiyede olan bir model oldugu ve 250cc ve alti oldugu icin gumruk vergileri belli, mali musavir ile toplu anlasirsaniz yada icinizde bu isi yapan bir tanidigi olan varsa uygun olur, avrupaya bu sekilde cok fazla gondri yapiliyor, turkiyede aracilara bos yere para vermeyin, turkiyede bulunmayan motorlar icin gumrukten gecirmek cok zor ve pahali ama bulunan model icin turkiyeden temin edeceginiz kullanim klavuzu ve servisleri gosterir belge ve gumruk bedellerinin odenmesi yeterli, CBR250 modeli Taylandda uretiliyor bilmeyen arkadaslar icin.

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Honda fiyat arttırmak için hazırlık mı yapıyor... Büyük hata ederler. 1000 TL'yi geçtim, 500-600 TL gibi bir artış bile Ninja 250'nin menziline girmek demek. Şahsen Ninja 250'yi tercih ederdim ben, durum o yönde değiştiğinde.
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

sezginkalkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw R1200GS Adv - 2015
    öncelikle honda cbr250r alan herkese hayırlı olsun..kim ne derse desin gerçekten çok hoş bir model olmuş ve tutlacağı kesin.. birde kesinlikle kimse fotoğraflara aldanmasın..yakında çok çok daha güzel duruyor.bende fotoğraflarda küçük ve tekerleği ince diyordum fakat yakında görünce öyle olmadığını anladım..yeni motosiklet alma planım var fakat cbr250r aklımın ucunda bile yoktu..çünkü tarzım değil diyordum fakat honda okadar güzel bir model yapmışki, benzin tüketimi, rahat oturuş pozisyonu (1.90 cm boyundayım) , gaza verdiği tepki, tipi beni cezbetti.. evet belki race kasa ama gidon farkettiriyor..gidonun pozisyonu sizi öne eğmiyor çok ve daha rahat bir duruş sağlıyor. fiyatıda gayet makul. 3-5 beygir için st-kanuni alınmaz gibi geliyor bana..artçılı kullanımda da artçının ninja250 ve gt250r göre daha rahat olduğu söyleniyor..son hız tartışmasına girmek istemiyorum. 10-15 km lik farkların büyütülerek tartışılması bana çok komik geliyor neyse alan herkese hayırlı olsun diyorum..tekeriniz düz bassın..
    Sezgin KALKAN
    A RH+
    0554 776 76 64

Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı yoyo74 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    walla bence o motoru beklemeye değmez...hele hele 9.000 tl üzeri hiç değmez.. gidin kawa alın...para yoksa hyo alın.. boyunuz 1.80 ve üstüyse altınızca böcek gibi kalır.. ben fuarda oturdum üstüne altımda kayboldu alet, gerçekten cılız bir motor. Hele içinizde race gibi olsun diyeniniz varsa hiç race tipi yok.. lastikler çok ince... tek silindire o kadar para bayılmayın... tipini güzel buluyorsanız da yakında kuryeciler bu motoru kapışır o zamanda üzülmeyin herkeste var diye...

pahalı ve kaliteli= kawa
    ucuz ve kalıplı (kaliteside kötü değil)= hyo
    lastik ince diyorsun lastikleri ninjadan daha kalın
    ayrıca yeni teknoloji
    kawa kaç senedir yenilenmiyor acaba
    kawa alanlar üzülecek eğer üst bi model çıkartırlarsa..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:36 ----------

benim anlamadığım cbr 125 başlığında biri motoru bugün aldığını söylüyor nasıl oluyo bu iş

Motosikleti
    önce sl150 şimdi S&T gt250r

:)

dediğin bir bakıma doğru kawa eskidi lakin honda da kendinden beklenmeyecek bir motorla 250 liğe girdi.. şu aleti çift silindir be biraz daha kalıplı yapsa eline su dökecek motor kalmıcak 250'lik piyasasında ama gören göz doğru söylüyor ... bende merakla bekliyordum gördüm motoru yok dedim... gözümü bile doldurmadı ne yalan sööliim... alanlara şimdiden hayırlı olsun... umarım sorunsuz ve sürüşü zevklidir ama bence R bir motor değil .....

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    şu motorun kawayla yan yana çekilmiş bir resmini bulun ya

Motosikleti
    var bi şeyler
    Alıntı wolky-ksk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.motorcycle-usa.com/9/9134...inja-250R.aspx

Tam yandan değil ama bir fikir verir buradakiler. 2. ve 3. sayfalara da bak

Motosikleti
    önce sl150 şimdi S&T gt250r

:)

http://www.motorbeam.com/bikes/kawas...nda-cbr250r-2/

burada bak anası ve kuzusu şeklindeler... hatta sadece ön tekere bile baksan yetecek...

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    http://onbiker.com/wp-content/upload...s_CBR_250R.jpg
    foto açısı yanıltmasın
    özellikle bu fotodan sonra kmse konuşmasın lütfen boy konusunda
    http://image.ohozaa.com/i/8e0/img_0267.jpg

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    başlık altında o kadar çok koyuldu ki

bir tane daha

http://www.motorcycle-usa.com/9/9134...inja-250R.aspx
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

Motosikleti
    Honda CBR 250R

Uploaded with ImageShack.us

Motosikleti
    var bi şeyler
    Burada daha çok anlaşılan resimler var:

http://www.motorcycle-usa.com/2533/M...omparison.aspx

Bu arada kırmızısı Cbr 250'nin en güzel rengi ve Avrupa'da olmayışı büyük kayıp...

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    geçen hafta bir arkadaşım için gittim kızıltoprak motatal'a orda vardı cbr 125 ve cbr 250.bu adamlar dedim işi biliyor Türk müşterinin istegine göre yapmışlar kasayı.fiyatta ona göre artmış birde diyorlar motor şu an yok-akılları sıra pazar yapıyorlar
    cbr 250'yi yakından inceleme şansım oldu önden görüntü hariç ben beğenmedim şahsen,malzeme ben çin işiyim der gibi kimse kızmasın hele egzoz tamamen göz boyama,egzoz muhafazasına bakıp kaliteli malzeme hissine kapılıyor insan ama yakından bakınca malzeme çıkıyor ortaya.
    motor tamamen önden-yandan grenaj şişirmesi sökülmüş halini düşünmek kötü olsa gerek,o kadar şişirmeseler daha güzel görünebilirdi,ama renk seçenekleri çok can alıcı
    250 cc tek silindir bir motora 9400 tl çok para
    bu da bir kaç foto,kawa ile yan yana koyacaktım ama uğraşması var şimdi.

kawa'ya gelince senelerdir kasayı değiştirmediler gitti,insanlar kendi imkanları ile şekil değişikliğine gidiyor yakışmıyorda degil hani
    2 silindir olması (hp farkını yazmıyorum ) ve safkan Japan olması büyük bir artı,çünkü malzeme ve işçilik kaliteli ben burdayım diyor malesef,performans olarak illaki cbr dan daha iyi olacaktır ama sonuçta kullanım amacınız yarışmak değil.
    fiyat olarak 11.200 tl dedi z-moto bence çok para
    kawa'da parça sıkıntısı artık yok gibi google amca sağolsun her şey bulmak mümkün yeterki para olsun : z-moto'nun eline bakmanın bir anlamı yok.
    şuda var z-moto'da motor yok diyor onlarda kendilerini ağırdan satıyor.
    aslında 2 motoru'da almıyacaksın gidip hyosung GT 250R alıcaksın belki akıllanırlar.
    bunlarda kawa resimleri içlerinde can alıcı renk beyaz'da var

Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

Motosikleti
    Honda Click 125i 2012
    cbr250 bekleyen seven ilgilenen arkadaslar icin buradan iki modifiye ornegi ve bol resimler, hem gozunuze hem ruhunuza, belki modifiye dusunenlere de yol gosterir. beyaz ninjaya da beyaz cbr250

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    en alt resimdeki beyaz cbr komik olmuş ön teker ile arka teker aynı buyuklukte gorunuyor

kırmızı siyah olan rengi çok yakışmış, renkli camda guzel duruyor.
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

Motosikleti
    Aprilia RS "08

Uploaded with ImageShack.us
    Bu fotoraf herşeyi açıklıyor ninja daha kalıplı diyen arkadaşlara cevap..

Motosikleti
    Honda CBR 250R

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:11 ----------

şu renk konusunda büyük salaklık yaptılar kırmızıyı getirmiyerek...
    hatta gri rengide çok güzel..

Motosikleti
    Honda Click 125i 2012

gri renkli olan ABS li modelidir

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler