selam olsun bütün motorcu arkadaşlarıma
selam olsun bütün motorcu arkadaşlarıma
Honda servisinin 10 gömlek üstün olduklarını söylemişsiniz
Bu konuda tecrübeli değilim bişey diyemicem
Ancak şimdi aklıma şöyle bişey geldi,
1000 bakımında sübap ayarı yapılmadı
4000 bakımında önemsenmedi
Diyelimki 8000 bakımında yapılması gerekti
Sübap ayarı ne kadar zaman alır bilmiyorum ancak işçilik 40+kdv TL/saat
1000 bakımında işçilik yok
yani sübap ayarı için cebimden para çıkacak
2 saat desek 100TL
Acaba böyle mi olacak?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:15 ----------
Bir de, demeye çalıştığınız, honda bazı kullanıcı hatalarını garantiden mi onarıyor?
Şimdi bu işler servisten servisede değişiyor mu bilmiyorum ama İstanbul' da D&B motor, Konşuk Motor esnaflık ahlakına ,müşteri memnuniyetine çok önem veren servisler.
Sanıyorum siz Ankara' dasınız.. Çevrenize danışarak iyi bir servis bulun yada Honda Türkiye Distribütörünü arayarak X servisin motorunuza bakmadığını şikayet edin..
Honda bu konu da çok titiz. Sonuca ulaşırsınız
öncelikle sübap ayarı motora gerekliyse yapılır. 1000 bakımı rodaj bakımıdır sübap ayarı yapmazlar genelde 4000 bakımında yaparlar. 15tl gibi bir ücreti var saat vs değil. 4000 bakımından sonra zaten subap ayarı yapılmıssa bıdaha yaptırmaya gerek kalmaz 30binde hala sübap ayarı olan arkadaşlarım var sadece 1 kere sübap ayarı yaptırdı oda 4000km deydi. Garanti bakımından evet honda önde iyi niyetli yardımcı servis ise kullanıcı hatası olan bazı parçaları iyi niyet çervesinde garantiden değiştiriyorlar tabi siz işi çakallığa vurmazsanız yani sizde iyi niyetliyseniz. Benim ön jantımı fabrika hatası olduğundan dolayı komple değiştirdiler hatta servisi raporu vs uğraştırmadan fabirkayı arayıp hallettiler komple ön jant disk balatalar. mesela sadece jant değişicekti rica ettim disk ve balatayıda değiştirdiler. yamaha vs olsa rapor tutalım fabrikaya gönderelim cevap gelsin onay gelsin parça gelsin biz sizi ararız motor 1 ay yatar hondada ise bir telefonla hallettiler
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
4.levent tamam bizim semt çıkardık hatta bi ara kendimi gördüm sankii sonra şişli .... en son neresi o park yeri onu çıkaramadım gittii sormazsam içimde kalıcakkk bir kez daha aşık oldum cbr'a şimdi biizm burda ilk defa gördüm bu şekilde , çok güzel olmuş allah kaza bela vermesin
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:02 ----------
İstediğimiz servisi seçebiliyor muyuz kendimiz yoksa yönlendirme falan mı var ya da diğerinden bir diğerine geçiş yapabiliyor muyuz problem olmadan ... ??
Dikkat, Can Kurtarır . Sonra Kafanızı Çok Vurursunuz Duvarlara ..
B.RAGA
Şişliden eski adliyenin olduğu caddeye iniyorum.Üst şişli caddesi çok yogun oluyor ordan kaçıyorum
Subab ayarından bahsetmişsiniz arkadaşlar bizim motorlarda shimli olduğu için öyle 4000de 10000bınde subab ayarı bozulmaz uzun kmlerce gonlunuz rahat binin subab ayarına gerek yoktur.
Ama subab ayarıda yapılcasa öyle 15liraya olmaz zahmetli ve her ustanın güzel yapacagı bir iş değil
ustune 1500 eve teslım
bas agrısı mı olur yoksa ıyı bı baslangıc mı :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-kesinlikle-nakit-fiyatidir.takas-fiyati-11000-dir-95191532/detay/#
bu tarz yan çanta kullanan var mı ? http://www.anesmotor.com/?urun-455-i...Yan-Canta.html
tavsiyelerinizi almak isterim.
Yavuz Sultan Selim Han
ark.lar trafık sıgortası 150 cıvarı denmıstı bı ara. gecen sene 77ye yaptırmıstım sımdı de 95e yaptırdım. 150cıvarı cok fazla bılgınız olsun
Yaş da önemli bir kriter. 25 yaş altı, 20% hasarlılık sürprimi ve 5% gecikme faizi olmasına rağmen AXA'dan 157 TL'ye geldi. Tam sigortayı yaptırdım, farklı bir acenteye daha sormuştum, o aradı. 142 TL fiyat verdi o da, yine AXA. Öncesinde farklı sigortalara sormuştum 400 TL'ye kadar fiyatı çıkaranlar var .
İstanbul epey pahalı demek ki sigortada. Riskli olsa gerek.
arkadaşlar 2013 de repsolde gelcek deniyodu bi bilgisi olan var mı acaba?
2 Teker bir başka !
Sabahları buzlanmaya dikkat edin, anayolların dışında özellikle.
Düşük hızlı virajda arka tekerim kaydı, geri toparlarken beni de fırlatıyordu , high side'a yaklaştım yani. Kurtardım neyse dedim, düşmeden şuradan çıkayım diye düşünürken 3 dk ilerisindeki virajda komple buz olmuş, 20'yle girmeme rağmen kaydı ve düştüm.
Geçmiş olsun dostum.
Ben sabahları 06:30'da çıkıyorum evden, yerler ayaz olduğu için 10 gündür toplu taşıma kullanıyorum.Sabahları tehlike.
09:00'dan önce motorla çıkmamak lazım bu aralar.
www.motojektif.com
Bu şekilde deneysel sürüşlerim sonucu sık düşüp kalktığım için artık alıştım . Motorda grenaj zaten hasarlı, o yüzden düşmeler artık hiç koymuyor, kaldırıp yola devam. Buzlu, karlı havalarda biraz şansımı zorluyorum.
Kaskta kamera vardı . Videodan ilki pek anlaşılmıyor, ama ikincide buz çok belirginmiş, sürerken görünmüyor cidden.
http://www.youtube.com/watch?v=-KAX4CaeJ_w
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)