ben ödemişliyim. pamukkale üniversitesindeyim.
gezeriz inşallah birlikte
ben ödemişliyim. pamukkale üniversitesindeyim.
gezeriz inşallah birlikte
Yavuz Sultan Selim Han
Yazın bende öyle yapıyorumda kışın heryer aynı kışın öyle kaba yıkıyorum yaz başı ayrıntılı 1 gun temizlik :D
Yazın gene öyle 3 saat felan uğraştım cilasını felan yaptım motorun çiçek böyle bakmaya kıyamıyosun yola cıktım yolu yıkıyo lavuklar nasıl geri donup kaçtıgımı katırlamıyorum :D
benim motorun radyatör kanallarına çamurumsu bişeyler kaçmış, başka şeyler de kaçmış olabilir
ıslak yolda kullanmaktan olduğunu düşünüyorum.
bunu engellemenin yolu var mıdır?
Kışın lastiğin attığı çamurun bir bölümü radyatöre gidiyor taş felan gelip delmediği sürece sıkıntı olmaz.Motoru yıkarken suyla çıkar giderler.Ama tazzikli su ile felan yıkarsan yandan felan tutma radyatöre o aleminyumları eğiyor tam dik şekilde tuttun mu hiç bişeyi kalmaz
Yarın kar geleceği için bugünkü güzel havayı kaçırmak istemedim. Küçüksu'dan Riva'ya kadar ki sürüşü ekledim. . Sonrasında berbat yol koşulları ve kamerayı tornavidayla sıkmadığım için yukarı kaymış.
http://www.youtube.com/watch?v=MpIZJCZje-Y
Yoktu , zaten videoda sonlara doğru radarın olası konumuna yaklaşırken hızım 90'ın altına düşüyor. Bir daha tuzağa düşmem .
Seri kalkışta ilk vites redline'da o yüzden . Devir kesiciye girmeden en yüksek rpm'de vitesi geçirmeli. Sonraki vitesler 9600, 9500 rpm şeklinde azalarak gidiyor. Bir ara hesaplamıştım.
2.5 GB dosya :D, yükleme kolaylığı olsun diye kaliteyi biraz düşürdüm. Birkaç ayarı test ediyorum. Havalar düzelsin kamerayı depoya alacağım, bu ön cam temiz olsa bile görüntüyü bozuyor.
3m bant yapıştırdın sanırım oraya ben depodan çekimlerde vakumu kullanıyorum bitane ön kafa grenajına yapıştırdım onlardan sabit birde kaskta var
Kasktan böyle bir açı oluyor Video boyutları çok fazla gerçekten yt'ye atması çok uzun sürüyo edit için ben CyberLink PowerDirector 10 kullanıyorum tavsiye ederim onu.
Üstten çekimler çok daha güzel gözüküyor. Mesnetten çekince hız hissiyatı yok, son sürat viraja giriyorum, videodan izleyince hiçbir şey hissedilmiyor .
3m bantları kullanmadım, ram mount diye firmanın motosiklet bağlantı aparatları var. Ortadaki plastik kapağın oraya monte oluyor. Daha önce telefon duruyordu, gopro için uç gelince ortaya kamerayı aldım. Telefon sağ gidonda duruyor . White edition çok fakir, iki bant dışında birşey vermiyorlar. Suction mount da yine gopro'nun değil ram mount'un, daha sağlam birşey. Onu da depoda denedim, virajda biraz içe yatına temas oluyor, o yüzden vazgeçmiştim ama o haliyle kullanacağım.
Edit olarak avidemux'te birleştirip kırpıyorum. Sonra vreveal 3'te beyaz dengesi, kontrast ayarı gibi otomatik düzeltmeler var. Oldukça başarılı, diğer programlarda biraz daha zaman alıyor editleme işi. Ama en sonda geçiş efektleri ve müzik falan eklemek için öyle birşey kullanacağım.
Aparatları satılıyor ya sıkıntı değil
telefon için kullandığınız aparat nasıl bişey fotoğrafı var mıdır blackberry'lere olur mu?
Editlemede hepsini PowerDirector'ile yapabilirsin.Bol efekt var hatta sitesinden başka efektlerde indirebiliyorsun baya bişeyleri varda daha ben bile tam çözemedim
Kar geliyor diye motoru paketledim . Açınca benim setup'ın resmini çekip ekleyeceğim.
Kış yüzünden 1 aydır yatan motoruma ilkin 10 liralık taze benzin alıp vardım yanına, arkadaşlarla beraber bir canlandırma, koruma amaçlı giriştik kısaca. Çalıştırdım biraz, akabinde yıkanıp waxlandı.
Jantlardaki birikmiş yağ lekelerine Fairy net çözüm şayet chain cleaner sıkmak istemezseniz
Zinciri de kötü durumda epey yalandan bi yağlayıverdim.
Boyalı metal ve plastik aksamlara katı wax uygulayıp, siyah plastik ve kauçuk olan görünen her yerini trim detailer tarzı bir ürün ile solmalara karşı korumaya aldık.
Sonuç olarak güzel ayrıldık, sezona kadar dokunmam daha.
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar yaklasık 3 aylık bir araştırmadan sonra gün itibariyle HONDA CBR 250R almayı kesinleştirmiş durumdayım şubat sonunda ehliyetim gelecek şubatın ilk haftaları gibide motorumu alırım heralde fakat aklımda bazı sorular var ekipmanlarla ilgili sizin tecrubelerinize dayanarak sizden kask ve ceket tavsiyesi istiyorum sizin kullandıklarınızı veya tavsiye ettiğiniz ürünleri paylaşırsanız çok sevinirim ceket için bütçem 500 tl civarı kask içinse 450tl gibi yardımlarınız için hepinize şimdiden teşekkür ediyorum
Mont olarak Alpinestars TG-P Plus kullanıyorum. Aşağıdaki linktekinin aynısı;
http://www.jacketsbrand.com/alpinestars-jackets/alpinestars-t-gp-plus-air-jacket-red.html
Kask olarak da Melandri replica Nolan N62 kullanmaktayım, memnunum. Ayrıca dizlik ve eldiven de almanı öneririm.
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)