Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Kasım 2012, 02:49
tuc adlı üyeden alıntı
ben çizik oluşmaması için arabaya yapılan cam filmini motora çektirmeyi düşündüm adamlarda hatta araba farına çekilen siyah birşey varmış ondan da çekebiliriz dediler. yaptırmayı düşünüyorum hem dizimiz depoyu çizmez hemde komple korur canım sıkılırsa çıkarır atarım.
Benim depo full şeffaf film koruma ile kaplı.Çiziklere acayıp pinpirikle olan ışıkla motorun grenajlarında çizik arayan bir manyak olarak kaplamayı kendim yaptım baya bir zahmetli işti 5 kişi 4 saat sürdü
Ama baya oldu birisi anahtar ile çizmeye çalışmış koruma geçirmemiş boyaya
Reklamlar
-
23 Kasım 2012, 16:58
casillas00 adlı üyeden alıntı
Benim depo full şeffaf film koruma ile kaplı.Çiziklere acayıp pinpirikle olan ışıkla motorun grenajlarında çizik arayan bir manyak olarak kaplamayı kendim yaptım baya bir zahmetli işti 5 kişi 4 saat sürdü
Ama baya oldu birisi anahtar ile çizmeye çalışmış koruma geçirmemiş boyaya
masraf olarak ne kadar çıktı
-
23 Kasım 2012, 21:01
beyler fiyatı düşürdüm motor da, acil satmam lazım isteyen varsa kaçırmasın derim...
-
24 Kasım 2012, 01:21
tuc adlı üyeden alıntı
masraf olarak ne kadar çıktı
kaplama malzemesini arkadasımdan aldım ne kadar fiyatı bilmiyorum ama fazla bir para olduğunu sanmıyorm
-
24 Kasım 2012, 05:03
Bu gece lastigim patladi ayrintilari yarin anlatirim. Yarin yani cumartesi halletmem lazim. Sisirip lastikciye gidecegim. Lastigin Kabatas Buz Motor'a kadar gidecegini sanmiyorum cok hizli iniyor ki su anda zemine kadar inmistir. Buz Motor'un Bostanci'da subesi var mi acaba? Varsa yerini tarif edebilir misiniz?
Bostanci'da Buz Motor yok ise Anes Motor kiziltoprak'i deneyecegim. Bir ararim icten yama yapiyorlarsa gider yaptiririm. Onceligim Buz Motor Bostanci.
Cevaplar icin simdiden tesekkurler.
-
24 Kasım 2012, 10:22
tugfox adlı üyeden alıntı
Bu gece lastigim patladi ayrintilari yarin anlatirim. Yarin yani cumartesi halletmem lazim. Sisirip lastikciye gidecegim. Lastigin Kabatas Buz Motor'a kadar gidecegini sanmiyorum cok hizli iniyor ki su anda zemine kadar inmistir. Buz Motor'un Bostanci'da subesi var mi acaba? Varsa yerini tarif edebilir misiniz?
Bostanci'da Buz Motor yok ise Anes Motor kiziltoprak'i deneyecegim. Bir ararim icten yama yapiyorlarsa gider yaptiririm. Onceligim Buz Motor Bostanci.
http://www.motogiyim.com/main/pirell...676-67-22.html
sanırım bizde bu lastiği alacağız, çağdaş bu linlke iletişime geçmiş sanırım takım halinde 476 tl alabilirsin yada daha iyi bir pazarlık yap
http://www.google.com.tr/url?sa=t&rc...OvfAn_GBP0M0lw
-
24 Kasım 2012, 13:19
RuzgarSA adlı üyeden alıntı
Tesekkur ederim ama yanlis anlasilmis sanirim. Lastik tamiri icin lastikci sordum ben
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:42 ----------
Tesekkur ederim ama yanlis anlasilmis sanirim. Lastik tamiri icin lastikci sordum ben
Zenn Motor Hasanpasa içten yama yapiyormus ogleden sonra gidecegim
-
24 Kasım 2012, 17:50
dubeless lastıği şişirip giderseniz yolda inmez durduğu yerde inmeye başlar.
-
24 Kasım 2012, 20:21
dubeless lastıği şişirip giderseniz yolda inmez durduğu yerde inmeye başlar.
Sehiricinde trafik lambalari yuzunden durmadan gitmek imkansiz oldugu icin iniyor malesef...
Hasanpasa Zenn Motor'da yaptirdim lastigi icten yama ile. Problem kalmadi
-
24 Kasım 2012, 20:41
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Bugün fark ettim motoru ileri geri iterken (garaja iterek koyuyorum) balatalardan ses gelmeye başladı. Sürüş anında bu ses yok ya da ben duymuyorum ama ışıklarda durduğumda falan yine duyuyorum bu sesi, nedir ne değildir bu? Daha önce benzer bir durumla karşılaşan veya bunun sebebini bilen var mı? Motor rodajda, 350 km. oldu, bununla bir ilgisi var mıdır? Şimdiden cevap veren vermeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
-
24 Kasım 2012, 21:39
oznkrçm adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Bugün fark ettim motoru ileri geri iterken (garaja iterek koyuyorum) balatalardan ses gelmeye başladı. Sürüş anında bu ses yok ya da ben duymuyorum ama ışıklarda durduğumda falan yine duyuyorum bu sesi, nedir ne değildir bu? Daha önce benzer bir durumla karşılaşan veya bunun sebebini bilen var mı? Motor rodajda, 350 km. oldu, bununla bir ilgisi var mıdır? Şimdiden cevap veren vermeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
normal bişey balatadan ses gelir ıslanmıştır pislenmiştir varsa balata spreyi sık yoksa kullan öyle sıkıntı yok
Sehiricinde trafik lambalari yuzunden durmadan gitmek imkansiz oldugu icin iniyor malesef...
Hasanpasa Zenn Motor'da yaptirdim lastigi icten yama ile. Problem kalmadi
Yok ya öyle 30 saniyede lastik inmez sabah hava basarsın gece bırakırsın öyle iner benimde lastik patlaktı 2 günde bir havasını tamamlıyordum yetiyordu Sonra içten yama yaptırdım bende senin gibi
-
25 Kasım 2012, 03:37
beyler dikkat edin bugün gümbürtüye gidicektim valla, erenköy carrefour çıkışı iett otobüsüyle araba arasına girdim kendi salaklığıma arada akan trafikte sıkıştım kaldım ve şuan yaptığım ağır salaklık farkettim...
bugün şanslıydım
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
-
25 Kasım 2012, 04:05
taa ne zamandır aklımda sorayım cbr125 de hiç yaşamamıştım 250 de bi kaç kere oldu. şehir içi biraz fazla sıkıştırdığımda , artçımla arazi yolunda gittiğimde bi kaç kere , sanırım fan gibi bişey açıldı. değişik bir üfleme sesi gibi ses gelmeye başladı motordan. bu normal değil mi ? göstergelerde hiç garip bişey yoktu , hararet 3. çizgideydi hep .
-
25 Kasım 2012, 05:44
Yok ya öyle 30 saniyede lastik inmez sabah hava basarsın gece bırakırsın öyle iner benimde lastik patlaktı 2 günde bir havasını tamamlıyordum yetiyordu
Sonra içten yama yaptırdım bende senin gibi
Evet ben yalan soyluyorum hay allahim ya Patlak var patlak var.. Civi girer inmez, capraz bi metal capagi girer aradan kacirir zink diye iner.. Standardi mi var bu isin... Demek ki senin patlak daha inceymis idare etmis. Gecenin bir yarisi acik lastikci var midir diye ararken 10dakikada bir hava basicam diye benzinci kovaladim.. Orjinal havasi olan 36psi yaptigim lastik 10dk sonra 5psi'a iniyordu... Neyse halloldu.
-
25 Kasım 2012, 05:57
Evet ben yalan soyluyorum hay allahim ya
Patlak var patlak var.. Civi girer inmez, capraz bi metal capagi girer aradan kacirir zink diye iner.. Standardi mi var bu isin... Demek ki senin patlak daha inceymis idare etmis. Gecenin bir yarisi acik lastikci var midir diye ararken 10dakikada bir hava basicam diye benzinci kovaladim.. Orjinal havasi olan 36psi yaptigim lastik 10dk sonra 5psi'a iniyordu... Neyse halloldu.
Benim nazarım mı değdi noldu Okan da gördüğümde arka lastiği inceliyorum hep
-
25 Kasım 2012, 06:06
Zippo's adlı üyeden alıntı
Benim nazarım mı değdi noldu
Okan da gördüğümde arka lastiği inceliyorum hep
Hahaha yok iyi niyetli bakislarin nazari degmez
-
25 Kasım 2012, 06:16
Hahaha
yok iyi niyetli bakislarin nazari degmez
İşin şakası geçmiş olsun gerçekten.Merak ettiğim yama olayında herhangi bi sıkıntı çıkar mı ilerde ? Yani lastik bitene kadar bu şekilde kullanabiliyo muyuz sıkıntısız ?
-
25 Kasım 2012, 06:27
-
25 Kasım 2012, 14:09
Evet ben yalan soyluyorum hay allahim ya
Patlak var patlak var.. Civi girer inmez, capraz bi metal capagi girer aradan kacirir zink diye iner.. Standardi mi var bu isin... Demek ki senin patlak daha inceymis idare etmis. Gecenin bir yarisi acik lastikci var midir diye ararken 10dakikada bir hava basicam diye benzinci kovaladim.. Orjinal havasi olan 36psi yaptigim lastik 10dk sonra 5psi'a iniyordu... Neyse halloldu.
Büyükmüş demekki.Halloyduysa sıkıntı yok
-
25 Kasım 2012, 16:50
Gece bakamamıştım gerilere gittim bugün fan açma olayı normalmiş Uzun süredir okumama rağmen gözden kaçırmışım demek.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)
Bu Konudaki Etiketler