Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
21 Kasım 2012, 03:40
Arkadaşlar merhabalar.
Motorumun fotoğrafta ok işareti ile gösterdiğim parçasından ses geliyor, çalışırken durduğu yerde de yapıyor, giderken de duyabileceğim kadar çıkıyor. Elimi bu parçaya bastırınca ses kesiliyor, titreşimin doğurduğu bir metal sesi, tam deponun önündeki giydirme parça. Bir şeyleri gevşemiş olmalı ama nereden ulaşılır, nasıl müdahale edilir, bilemiyorum, gereksiz bir şeyler sökmek de istemiyorum, başına böyle bir durum gelen var mı?
Reklamlar
-
21 Kasım 2012, 03:43
hakanerdogan adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhabalar.
Motorumun fotoğrafta ok işareti ile gösterdiğim parçasından ses geliyor, çalışırken durduğu yerde de yapıyor, giderken de duyabileceğim kadar çıkıyor. Elimi bu parçaya bastırınca ses kesiliyor, titreşimin doğurduğu bir metal sesi, tam deponun önündeki giydirme parça. Bir şeyleri gevşemiş olmalı ama nereden ulaşılır, nasıl müdahale edilir, bilemiyorum, gereksiz bir şeyler sökmek de istemiyorum, başına böyle bir durum gelen var mı?
http://i938.photobucket.com/albums/a.../cbrbebe-1.jpg
O parça yanlış hatırlamıyosam yapışkan gibi bişeyle yapışık depoya iki ucundan.
-
21 Kasım 2012, 03:45
Zippo's adlı üyeden alıntı
O parça yanlış hatırlamıyosam yapışkan gibi bişeyle yapışık depoya iki ucundan.
Bastırınca sesi kesmesi çok enteresan o zaman...
-
21 Kasım 2012, 03:49
hakanerdogan adlı üyeden alıntı
Bastırınca sesi kesmesi çok enteresan o zaman...
Tabi ön iki ucundan yapışkanlı,aşşağı doğru inen taraf muhtemelen vidalı filandır.Ordan geliyodur,titreşimden gevşemiş olabilir.
-
21 Kasım 2012, 03:52
Sabah nereden ulaşacağımı bir düşüneyim Şu iş için servise gidesim yok da pek
-
21 Kasım 2012, 17:21
seigen adlı üyeden alıntı
Hız cezası yedim yine, içime oturdu
. 110'la girmişim, radarı görüp hız kestim ama ta yolun başından görmüş, bir de uygulamanın son cezasını yedim, yazık oldu. Önümdeki 104'le radara giren aracı durdurmadı, niye durdurmadın diye soruyorum kem küm cevap veriyor, nasıl iş anlamadım. Hız sınırı motor için 80, araba için 90 olan yoldu. 30%'u geçtik tabi, indirimli ödesem bile 240 lira girdi.
Yüksek cc'ye geçersem yeminle öncesinde radar detektör cihazı da alacağım. AEA'nın bir bölümünde aylık bin küsur lira ceza ödeyen cb1100xx sahibi vardı, onun gibi olmayayım :(.
Yazın Bende Çınarcığa giderken arkadaşta yolda tıngırı mıngırı o benim on-off dügmesini kapatıp uzuyo ben onun kontağı kapatıyorum şakalaşmalar polisin biri onume bi fırladı durduk (Normal evrak kontrol sandım durdum,yoksa durmazdım ) Radara girdiniz beyfendi dedi la diyorum ne hızı biz hızlı gitmiyorduk ki 69km hız ile 319 Lira makbuzu görünce ufak bi baygınlık geçirdim asdlasnd
Adama çok koyuyo hani gidip biyere 500 lira parayı ezsek harcasak hiç acımam öderken içime okuz oturdu valla Sercan daha çevirmede nahhh durur vizörü kapat geç görmedim ben :p
-
21 Kasım 2012, 19:03
Eylül ayı ortalarında da ben şehir içinde 64 km hızla radara girmiştim. 66'yla girsek %30'u aşmış olacaktım. Neyse dedik hadi radara girdik en azından en az cezayla yırttık. (Ama içimden de oğlum madem radara girecen en azından 100'le falan gir de bir şeye benzesin demekten de kendimi alamamıştım.) 64 km hazımsızlık yaptı.
-
21 Kasım 2012, 20:41
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
-
22 Kasım 2012, 02:05
sanırım uzun düşünceler sonrası artık motoruma tankpad alıcam, peki sorunum şu ki tankpad'i ben mi takıcam ? alıcağım yer takıyor mu?
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
-
22 Kasım 2012, 02:47
kakare adlı üyeden alıntı
sanırım uzun düşünceler sonrası artık motoruma tankpad alıcam, peki sorunum şu ki tankpad'i ben mi takıcam ? alıcağım yer takıyor mu?
Hocam naptın ya,tank pad bu Ameliyat yapmıyosun.Ambalajından çıkarıp depoya yapıştırıyosun oldu bitti yapışkanlı zaten
-
22 Kasım 2012, 17:18
Bugün yine 100 km. sonunda depoyu doldurdum. Bu kez 3.25 lt. yakmışız. Bir kaç kez daha farklı istasyonlardan dolum yaparak bir ortalama alacağım, en son da bir depoyla nekadar gideceğiz ona bakmak lazım. 250 km.'lik CBR 250 tecrübem sonunda diyebilirim ki frenler gayet iyi, panik fren de bile istediğim sonucu verdi, dengeli bir duruş sağladı. Hızlanışı olsun,kıvraklığı olsun, viraj kabiliyeti olsun beni hiç hayal kırıklığına uğratmadı. İyi ki almışım seni cıbır. Daha çok yol yapacağız senle inşallah.
-
22 Kasım 2012, 17:26
kakare adlı üyeden alıntı
Zippo's adlı üyeden alıntı
Hocam naptın ya,tank pad bu
Ameliyat yapmıyosun.Ambalajından çıkarıp depoya yapıştırıyosun oldu bitti yapışkanlı zaten
Tank pad takmak ciddi bir iştir . Videodaki özene bak. Gerçi bence yukarı taktılar .
-
22 Kasım 2012, 18:21
adamda simetri hastalığı var
-
22 Kasım 2012, 18:21
o kadar özenemeyeceğim kesin ama bazı taktikleri alırım bu videodan. motoru alalı kaç ay oldu hala kafama göre bir tankpad bulamadım. kim nasıl bir pad kullanıyor merak ediyorum.
-
22 Kasım 2012, 21:46
ben bu tür işlerde fazla pimpirikliyimdir ya :D bu videoyu izlemiştim ve adam yuh ne kadar uğraşıyo diye düşünerekten sorduydum bu soruyu :D :D :D
tankpad'i hafife almayalım aynen :D
-
22 Kasım 2012, 23:22
Ben de buna benzer bir video izlemiştim . Saç kurutma makinesiyle hemen yapışmasın diye ısıtıp, alkol ve mikrofiber bezle silmeyi falan not ettim. Sonra tankpad'i alınca fiş yetişmedi, evdekilerin de lafıyla sadece bezle silip yapışkanı komple açıp yapıştırdım. Haliyle yamuk oldu, söküp tekrar yapıştırdım falan, hoş değildi . Neyse şu an simetrik duruyor, göze batmıyor.
Yine de tank pad çok fayda etmiyor, küçük birşey, tank pad olmayan yerlerde çizikler var. Belki çizik önleyici cila atmam lazımdı.
-
23 Kasım 2012, 00:37
tank pad görsel amaçlı yahu. faydası elbet vardır ama devede kulak. mikro çizikler elbette olacak. ben de foto eklerim çekersem , değişik bir stil denemiştim.
-
23 Kasım 2012, 01:05
kılcak çiziklerin olmaması için ve sürekli yollardaysanız farınızın ve kafa grenajının yoldan gelen aksiliklere maruz kalmasını istemiyorsanız boya koruması yapmanızı tavsiye ederim...
her yıkamadan sonra boya korumasını mutlaka yapıyorum benim cıbırın...
-
23 Kasım 2012, 01:11
ben çizik oluşmaması için arabaya yapılan cam filmini motora çektirmeyi düşündüm adamlarda hatta araba farına çekilen siyah birşey varmış ondan da çekebiliriz dediler. yaptırmayı düşünüyorum hem dizimiz depoyu çizmez hemde komple korur canım sıkılırsa çıkarır atarım.
-
23 Kasım 2012, 01:20
Ben de buna benzer bir video izlemiştim
. Saç kurutma makinesiyle hemen yapışmasın diye ısıtıp, alkol ve mikrofiber bezle silmeyi falan not ettim. Sonra tankpad'i alınca fiş yetişmedi, evdekilerin de lafıyla sadece bezle silip yapışkanı komple açıp yapıştırdım. Haliyle yamuk oldu, söküp tekrar yapıştırdım falan, hoş değildi
. Neyse şu an simetrik duruyor, göze batmıyor.
Yine de tank pad çok fayda etmiyor, küçük birşey, tank pad olmayan yerlerde çizikler var. Belki çizik önleyici cila atmam lazımdı.
peki aldığım tankpad'i taktım sonra beğenmedim çıkardığımda iz kalma yada boya sökme durumu olur mu? ya da alıcağım tankpadlerin kaliteleri var mı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler