6200 kilometreye ulaştım. Biraz bilgi vereyim
Motosikletimden halen çok memnunum. Motosiklete her binişimde 160-60-17 Michelin lastiği taktığıma şükrediyorum
Hem görüntü hem performans olarak özellikle ıslak zeminde lastiklerden çok memnunum. Ama tecrübe arttıkça hız ve kullanım şeklim de değişmeye başladı. Çoğunlukla yeni kasa cbr600f'i olan arkadaşımla geziyorum. Gidişi zaten mükemmel ama frenleri ondan da mükemmel. CBR250r kendi sınıfında seri bir motor. Sizi bilmem ama ben ABS'nin eksikliğini hissetmeye başladım. CBR600F önümde bir frenler yapıyor akıllara zarar
) Aynısı biz yapsak...
)
Son bakımımı 4000kilometrede yaptırdım. 8000kilometreye kadar yağını kontrol ederek devam edeceğim. Yağ eksildiği an servise gideceğim, eksiltmezse maksimum 8000kilometrede götürürüm. Tahminim 7000-8000kilometre arası giderim. Zaten servis de 7000-8000 arası gelirsin demişti.
Onun dışında kıyafet olarak havalardan henüz çok etkilenmedim. Geçen gece 14derece havada uzun kollu svit üzerine giydiğim deri Bering ceketimle hiç üşümedim. Balaklava çok önemli. Bisiklet günlerimden kalma polar balaklavayı hep takıyorum. Onun dışında kot pantolonumun altına artık devamlı içlik giyiyorum. Bisiklet günlerimde ebay'den sipariş ettiğim uzun termal askılı kışlık taytı(içlik de denebilir bisikletçiler tayt diyor) kotumun altına giyiyorum. Şu ana kadar hiç üşümedim. Daha ılık günlerde giydiğim daha ince bir alt içliğim varçok rahat ediyorum. Yazın motomax'tan 90liraya aldığım Segura uzun eldiveni halen sorunsuz kullanabiliyorum. Bu şekilde 10dereceye kadar dayanırım ama 10decenin altında iyi bir bot-çizme, iyi bir ediven ve ekipman gerekir diye düşünüyorum. Bir ara Dainese bot-çizme bakmaya gideceğim. Gerçekten pahalı ama uzun ömürlü olsun istiyorum.
Bütün bunların dışında zaman zaman büyütmek istesem de yakıtından servis fiyatlarından vs maddi olarak her şeyinden inanılmaz memnunum. Yazın mezun olduktan sonra f650gs tarzı bir değişiklik yapabilirim. Herkese mutlu sağlıklı sürüşler dilerim