bu motorun gelemsi bir dert...
alması bir dert...
birde yedek parça sıkıntısı olursa vay halinize..
paranızla rezil olursunuz...
yzf r 125 derim yada kawa derim ben yine....
bu motorun gelemsi bir dert...
alması bir dert...
birde yedek parça sıkıntısı olursa vay halinize..
paranızla rezil olursunuz...
yzf r 125 derim yada kawa derim ben yine....
işte budur ya nezamandır böyle fotoraflar istiyordum
özelliklerde cbr 125r la kıyaslama yapabildim boyu hakkında fikir
edindim mükemmel birşey
iyiki bunu almışım
teşekkürler gerçektende
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:45 ----------
okadarda kötü diğil mok atmayın
hiç motor bilgisi olmayan müsterilerime bu cbr yi gösteriyorum. birde ninja 250 yi
direk ninja diyorlar.
hatta benim cbf 1000 e çocuklar kawasaki honda mı bu diyorlar.
Kader Karadağ ( Kaza ) - Bugün, 10:12
--------------------------------------------------------------------------------
http://www.facebook.com/KaDeR.KaRaDaG.48
Linkdeki arkadaşımız da sanırım dün kaza geçirmiş arkadaşının yeni aldığı cbr 250 si ile bir araca yandan vurmuşlar şu an hastanedeler... durumları iyi gibi ancak ne kadar kalırlar bilemiyorum.
Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/tazi...#ixzz1LwggA8K1
............................................
bugünkü başlıklarda böyle bir haber vardı.... tanıyan eden varmı ki.... CBR250'yi yeni almış diyor.. geçmiş olsun diyelim öncelikle, bir an önce iyileşir umarım....... sonra eğer durumu iyi ise ve buranın kullanıcısı ise hem kazayı anlatır hemde sebep olan şeyi... umarım motorun bir eksisi değildir...
dün sabah yanımdan geçti bir tane ninja beyaz. Ses tam bir hayal kırıklığı, ciddi bir yokuş olduğu önüde boş olduğu için arkadaş devri yükseltti ama durum aynı, hyousungtan bile daha tok ve can alıcı bir ses vardı o fiyata (sıfır) kawa almak bence gereksiz ha sokağa atılacak param var diyorsanız o sizin bileceğiniz iş bişi diyemem
müsteri hizmetlerinden geri aradılar
ben mail atmıştım sitedeki ABS yazısı için hata oldunu ve düzelttiklerini belirttiler türkiyeye abs gelmiyecek 2012 de.
28 haziranda motorlar gelicek ve 2 mayıs ta bayilere dağıtım yapılacak
bu kesin artık müşteri hizmetleri garanti verdi
2 temmuz diyecektin heralde
safkan race olayı nedir.lütfen konuşmaları sokak ağzına çevirmeyelim.seviyeli olalım.ikiside güzel motor.iş sadece tercihe kalmış.yani ikiside kötü değil.
çok özür diliyorum işim vardı karışmış
28 mayıs gelicek 2 haziran dağıtım yapılacak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:29 ----------
bak sende diyorsun hiç bilgisi olmıyan ninjayı seçiyo diye
azcık bilgili olsalar cbr ı seçerler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:35 ----------
siz kapora verdinizmi acaba
izmirdeyseniz yükselişten alıcaksınız sanırrım
Arkadaşlar belki biraz saçma bi soru olacak ama acemiliğime verin.cbr 250, cbr 125 bunlar beraber geliyor dimi mayısın 28inde
valla sadece cbr getirilmez toplu olarak bütün ürünlerini getirtir bence
yinede baiye sorun bizden daha iyi bilirler
azıcık bilgisi olan degil azıcık parası olan cbr yi seçer. cbr ile ninja aynı para olsa acaba kaç kişi cbr yi seçerdi.
cazip olan parası yoksa tek silindir devrimi kaldı ya hayasung , kymco venoks,mondial bile çift yapıyor.
vallahi insallah hepsi 28 inde beraber gelirse icim rahatliyacak
O kadar parayı en fazla bir iki sene sonra satmak zorunda kalacağın bir kawaya vermek zor gelir seni bilmem ama ben zor para kaznıyorum alacağım zevk beğenim arasında uçurum yoksa düşük fiyatlıyı almak isterim arada ki 3 bin tl farkında bin tlsini kıyafetlerime harcarım hiç olmazsa. illede çift silindir istersemde hayasoung alırım şeklide var hem
iki sene sonra satma fikri varsa bu motorlar alınmaz ki
9 bin zor kazanan biri için çok para
geçiş motoru için hayasung al bundan 100 kat iyi olur
şekil o biçim surat ve ses ohhhh
bunda su motoru sesi var.
işte onu diyorum ya ninjada cbrdan beter ses tam hayal kıırıklığı yaşadım 3 binlira fazla verip nkawa alacağıma honda yada hayasung alırım daha iyi. Özellikle ikinci ele güvenemiyoırsam.
sen ninja'nın üzerine bir oturda gör bakalım cbr'in mi sesi güzel ninja'nın mı
farı beğenmeyebilirsin, fiyatını ve göstergeleride ama sesine laf söyletmem
alan arkadaşlara tekrar hayırlı olsun. Eğirdir festivalinde buluşma şansı bulabiliriz umarım
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
kardes ben honda kullanicisiyim ama sana sunu soyliyim ninja nin motor sesi honda dan cok daha iyi cbr 125 ve cbr 250 nin sesi gercekten cok kotu goruntu olarak ninja daha bir agresif gorunuyor honda ise touring tarzi gostergeler hos ama ikisi arasinda kalsam sanirim yesil ninja tercih ederim
bugun yurtdisina motor satisi yapan bir arkadasim ile gorustum, avrupaya asya ulkelerine honda motor gonderiyor buradan, yapilan prosedurleri arastirdim biraz netten, cok sayida motor gondermis ama turkiyeden hic alicisi olmadigini gordum, honda cbrlari en cok talep eden ulke ise vietnam ve vergi olarak urun bedelinin %103 u kadar vergi oluyormus, turkiye icin sordum, eger turkiyede satisi olan bir urun ise sorunsuz olur dedi, 250cc ve altina vergi dusuk oldugu icin gumrukten gecisi ucuz ve kolay oluyormus, turkiyede olmayan bir marka ise veya ikinci el ise( 3yasa kadar) veya 250cc uzeri ise gumruk vergileri islemleri ile ortalama iki katini buluyor ama HONDA CBR 250 icin ornek, modelin Tr satis fiyatini kiyas aliyorlar ama KDV ve OTV olmadan, ornegin CBR250 icin 7000TL gibi bir rakam, bu fiyat uzerinden gumrukte KDV ve OTV oduyorsunuz, o da yaklasik 1800TL civari, damga vergisi diger ucretler v.s. duz 2000TL, Gümrüğe servis listesi ve turkçe kullanım klavuzunu beyan etmeniz gerekiyor bunlari yaninizda getiriyorsunuz, turkiyede bulunmayan marka icin bu belgeleri temin etmek imkansiz oldugu icin cok zor, daha once bu sekil almis getirmis arkadaslar var mi?
Off keşke okumasaydım yorumları ya.ben ne güzel 15ini bekliyodum efendi efendi.Yarın honda'yı arıyorum.25 gün önce kaparo verdim.15 inde teslim dediler.8500 tl mayıs bandrol'üde dahil.Herşey dahil.Eğer şimdi haziran falan derlersee yarından tezi yok ya istanbul motor yada daytona.Gidip beyaz ninja'yı alacağım.Zaten ninja kesinlikle ağır basıyor bende ama,hani görelim dedim cbr'ı.İiçimde uhde kalmasın dedim...Yoksa fiyat haricinde kıyaslanacak bi tarafı yok ninjanın cbr'la.Ve eğer böyle pislik yapacaksa honda daytonada gördüğüm yzf125 de şahane motordu.125 lik diye göz ucuyla baktım ama yanında duran 600 lükden aşağı kalır yanı yoktu..Umarımm bayii verdiği sözü tutar...Yoksa telefon konuşmasıda dahil herşeyi kaydettim.Bu bayii bana tazminat öderrr))
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)