Bence ilkönce sahibinden.com dan bi piyasaya bak, ona göre bi fiyat biç, eğer hemen satılsın diyorsan, 100 lira eksik söyle ''bence'' , bide ayrıntılı şekilde fotoğraflarını paylaş sahibinden.com'da.
6750 ile 6800 arasında bi fiyat eder seninki, km den dolayı ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:30 ----------
Yalnız inşallah motora senin gibi bakabilecek birisine satılır, böyle güzelim bi motorun ''apaçi'' kardeşilğin eline geçmesini istemem
Hayat kısadır dostum. Seçimini yap ve arkana bakma.
kime göre, neye göre?
10 sene cbr 250 r a bin alnından öpeyim...6 ay sonra imkanın varsa hemen değiştirmek isteyeceksin...kimse ilk motoruna o kadar süre binmez...
motor dediğin 10 000 kilometrede kendini bulur, yakıt tüketimi düşmeye başlar...
evet dostum gerçekten öyle..rica ederim burası bir forum ve bizler birbirimize danışmak için varız...
Bugün ilk defa sağlam su sıçrattılar, kasislerde su birikintileri oluyor, kasisin boşluğundan geçeyim diye sağdan gittim. Arkadan gelen cip son gaz kasisin üzerinden geçip bütün suyu attı. Bilerek yaptı çünkü 3 litrelik aracıyla çeyrek litre motoru nasıl geçemiyorum diye öncesinde de hırs yapmıştı, çok yakın takip ediyordu, biraz akıllı davranıp keşke hiç yol vermeseydim, ders oldu . Yolun beş adım ilerisinde de ikinci bir kasis var, bu sefer yavaş geçiyor p*ç, ben de yanından geçerken el kol hareketleriyle hissettiklerimi aktardım.
Bu arada sipariş verdiğim mesnete telefon sabitleme aparatları geldi, onları da test etme şansım oldu, çok başarılı yapmışlar. Etraftaki bütün bozuk yollarda test ettim, düşme gibi bir riski yok. Hiç sarsıntı da olmuyor, kullandıkları malzeme titreşimi sönümlendiriyor. Hava karardığı için resmini çekemedim, yarın resim ekleyeceğim.
--
Arkadaşlar
Hava gayet güzel. Bu akşamki etkinliği Değerlendirin. Biz 19:30'da Feribot gişenin önünde gelenleri bekliyor olacağız.
Detayları yazmıştım: http://www.motojektif.com/etkinlik/9...m-etkinligi-2/
Buradan da takip edebilirsin: http://www.motosiklet.net/forum/etki...e-davet-2.html
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Erro, eğer cbr alırsam , o ilk motorum olmicak zaten, motor konusunda pek bi bilgim yoktur o yüzden ilk 10 binde ne kadar yapar bilmiyorum k.bakma Yalnız ben motor aldığım zaman en az 5 sene binerim , zamanla cc si az gelicektir ama, sırf tecrübe kazanmak için
şu kilometre konusuna şu ülkede çok takılıyor...bunun büyük sebebi de motoru manyak gibi kullanan zevat...millet de ister istemez huylanıyo yüksek kilometreli motordan ve bu da kilometre düşürme olayına sebep oluyo...amerikada avrupa da burdaki gibi yeni motor göremezsin...neyse mevzu o değil...
tecrübe dediğin 5000 km de kazanılıyo başlangıç için...250 r da başlangıç motoru olduğundan (genellikle) yeterli tecrübeyi kazandığını düşünen (2000-5000 km kullanım) kişilerin hemen biti kanlanıyo ve farklı arayışlar içine giriyo. Bunu yüksek cc olarak düşünme, sahip olduğu tarzın aslında kendine uygun olmadığını düşünen de motorunu değiştiriyo...onun için maddi imkanı olan birisinin cbr ya da emsali bir motora dediğin süre kadar binmesine imkan yoktur...o da herkes gibi motorunu değiştirir..stop...
@erro Aslında haklısın bi bakıma, 5000 km az bi yol değil, ama ben şimdi gelecek için konuşuyorum, belki bende 1 ay sonra değiştirmek isterim , bilemem yani Stoppie..
guncel ılanım.
9000tl
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3681861/detay/
aynen. 550 lıraya verdım bı aksılık olmazsa.
yavru fireblade hehe
bu arada orjınal sesı de fena degılmıs.bugun gemıden bı tane alıcı cıktı.turlarken dınledım.devır yukseldıkca hatta orjınal daha ıyı bıle denılebılırmıs
*ama artık kopegım ben gelınce balkona cıkıp benı karsılamıyor.cunku duymuyor :(
---------- Post added at 21:21 ---------- Previous post was at 21:14 ----------
orjınal parcalardan:
sag ayna
sol on sınyal
sol arka sınyal
ön cam
ıhtıyacı olan varsa servıs fıyatının 3te1 ıne verırım.parcalar 0 kondısyondadır ;)
sitemızden 2 arkadasa verdım.kendılerı de almak ısteyenlere referans olurlar
:D senin köpeğindemi seni karşılıyor :D benim şerefsizde aynı, benim ıslıktan tanıyor, alman kurdu Orjinal sesi güzel olmasına güzelde, fıtıfıtıfıtı , o kasaya öyle ses yakışmıyo ya
drift videosu bıle var kızımın
http://www.youtube.com/watch?v=UMyybgBRge8
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)