İstanbul maslak otosanayide Motosiklete özel muayene istasyonu var Çok sakin oluyor Pek Sırada Olmuyor Zaten Yenide Açıldı Bilginize.
Selam arkadaşlar benim cbf 150 var satıp cbr 250 almayı düşünüyorum bu motorların ikinci eli kaça gidiyor yardımcı olursanız sevinirim
Eyvallah , bir ara haberlerde duyar gibi olmuştum ama emin değildim..............
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:45 ----------
Bizim motorları 8800e alanlar bile yaz başında 9500den kapı açıyordu. Ben de yaz başında yüksek fiyattan aldım ama 1 sezon bindim (hala binmekteyim). Şu an 7750-7500e kadar var. ooooooo çokmuş diyen cbf li arkadaşlara da selam yolluyorum , sahibinden de tonla ilan var cbf150 4500tl 5000yazan bile var. Neymiş full koruma demiri çanta vs daha 500 kmde cbf150 4-5 istenirse cbr250 sıfır fiyatı 9900 eder kusura bakmayın.
Başka bir sitede gördüm kıyaslama yapmışlar , 9900 bu motora çok cbf500 bile 10500 e çıkmıştı diye. O arkadaşları tebrik ederim cbf500 ilk çıktığından 7-8 sene geçmiştir herhalde. O zamanın parasıyla şimdikini kıyasladıkları için. Benim babam da şu an 300.000lira olan evi 30 sene önce 20000e almış
Araba kendini , motor sahibini öldürür demişler... O yüzden motorunuzu iyi tanıyın ve bakımlarını aksatmayın.....
Abdulah KAYA dıye bırını tanıyan var mı?
dün çizilen egzozu bugün şirinevlerde siyah karbonla kaplattırdım, iyi durdu.
ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL
abilerim kardeslerım bugun konsuk motordan sınyal sıparısı verdım aman dıkkat edın sol arka sınyale 134 lira verdım sag 148 lira haberınız olsun fabrıka parcalara zamn yapmıs oyle soyledıler
Bendede cbf var cbr250 bakıyorum. Fakat millet uçmuş durumda şahsen hiç bir ekstrası yoksa 10bin km den düşük olacak şekilde 7500 verilir. Michlen lastik,bir iki ekstrası varsa 8000 diyelim gerisi rüyadan ibaret bence. Nakit fiyat olarak geçenlerde plaka ruhsat dahil 9500 lira fiyat aldım şimdi bazı arkadaşlar 9900 zaten plakasız diycekler ama pazarlıkla şuan 9500
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
herkese selam, 13 ünde başlayan gezi bu aksam hava muhalefetinden dolayı son buldu :( toplamda 2.500 km yol yapıldı ufak tefek aksilikler ve kazalar dışında gezi güzel geçti motul 7100 tam sentetik yağ hakkını verdi eksiltme ve performans düşüklüğü hiç yaşamadım rakım çok yüksek yerlerde bile motor güçlüydü bu gün dönüş yolunda 750 km yol yaptık antalyadan buraya kadar üç kere falan mola verdik ve 130 km hızın altına düşmedik ne bir yağ yakma nede bi sorun cbr250r bu sefer sınıfta kalmadı. Gezi fotografları falan sanırım Undocab hazırlayacak
arkadaslar.100lerce parca satan STEVE adlı bır arkadas edındım.verdıgım lınkten ıstedıgınız bısey olursa kontak kurabılırım kendısıyle.hatta beraber de sıparıs verebılırız.sadece paypal kabul edıyor.ebay de sagolsun yukarıda ısmını verdıgım bır turk arkadasımız canını acıtmıs ta
https://plus.google.com/photos/11091...CO6BrI7Y1LLFbA
Slm arkadaşlar acaba bu ilanın sahibi buralarda takılıyor mu ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...97430145/detay
dukkanı actık
HONDA FIYATLARI:
- aynalar 115
- on sınyaller 196
- arka sınyaller 254
- manetler 44
bulabıldıklerım.varsa sizde cam elcik gibi diger parcaların fiyatları yazarsanız sevınırım
bunlara gore guzel fıyatlara verecegım, haberınız olsun
(hepsını almak ısteyen olursa 300e bırakacagım.)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3322758/detay/
Benim motorum 2012 model Daha 3000 km De İlanı verdim sahibindene 8600 yazdım Cbf ciler var adamı deli eder resmen. Tam Ölücü Tipler takas edelim üzerine 2 liara 3 lira vereyim diye Sonra tutupta 7000 lira olurmu diye arayanlar mesaj atanlar var Aynı şekilde kendi motorunu satsa böyle mantıksız teklifler ona yapılsa kendisi ne yapar acaba Şimdi Üstüne alınma sakın Sözüm meclisten Dışarı Ben ilana koydum motosikletimi böyle komik insanlar absürt tekliflerde bulunuyor ki adamı çileden çıkartı resmen.. Her Malın Bir degeri vardır alıcının ve satıcının gözünde tutupta öldürmenin bir anlamı yok.
Selam arkadaşlar
yakın bir arkadaşım BMW aldı geçenlerde baya bi test ettim. Deli makine
Lakin fazla devire alıştığımdan kısa devirli motorlar bana bi acayip gelmeye başladı. Motor çok iyi kaçıyor ve gerçekten çok az yakıyor.
Kendisi deneyimlerinide paylaşmış okumak isterseniz;
http://www.motojektif.com/blog/Erdog...nan-ilk-45-gun
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)