Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Ekim 2012, 14:32
avcagatay adlı üyeden alıntı
egzoz ve çanta derken bakalım sıra neye gelecek, ilk yardım setiyle yangın söndürücü yok diye de ceza yazmaya başlarlar yakında...
evet artık ne bulacaklar çok merakda etmiyorum şahsen
Reklamlar
-
12 Ekim 2012, 14:35
-
12 Ekim 2012, 14:42
makseli adlı üyeden alıntı
Merabaa kardeşlerim
RKS başlığından tamamen bilgi amaçlı gelmiş bulunmaktayım
Şey sorim size CBR ciler;
ön tarafta, yağmurlu havalarda falan ayaktan dize kadar su atıyomu, ıslatıyomu giysinizi ?
grenajlar suyun gelmesini engelliyor mu diye sorayım dedim ...
motor frenini kaygan yol şartları olmadıkça kullanmamak lazım.
kombine şekilde frenleri sıkmaya çalışılmalı.
fren balataları motor parçalarından ucuzdur
motor hemen eskiyecek değil ama
yinede dikkat etmek lazım. ( bi yerde okumuştum bunu )
bi kaç kere yağmurda denk geldim ıslanmadığını söyleyebilirm
kompresyona mecbur kalmadıkça başvurmamak lazım tabi...
-
12 Ekim 2012, 14:46
erro adlı üyeden alıntı
bi kaç kere yağmurda denk geldim ıslanmadığını söyleyebilirm
kompresyona mecbur kalmadıkça başvurmamak lazım tabi...
vay anasını sayın seyirciler.
bir daha alırsam artık grenajlı motor alacayim.
bizimkiler baya bildiğin çıplak aakü
her taraf sırıl sıklam. bot yağmurluğu var, giymek çıkarmak zulüm.
kışın yol yapmak için;
giyinmek 20 dkk, gideceğin yere ulaşmak 25 dkk, nebula
-
12 Ekim 2012, 14:56
arkadaşlar benim soruma cevap vericek olan yok galiba?
-
12 Ekim 2012, 15:03
cbr_007 adlı üyeden alıntı
selam arkadaslar cbr 250 r siparis verdim bu gün veya yarın gelir dediler motorun lastiklerinden memnunmusunuz ?
ben memnun değilim, başka lastik kullanıp memnun olanlar var, geçmiş mesajlarda bu konu çok tartışıldı
ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL
-
12 Ekim 2012, 15:05
slm arkadaşlar, yarın sabah yollara düşüyoruz ekip şu şekilde Ben, Zenon, Chronix, UNdocab, gezide ilk durak Kapadokya, Aladağlar, Konya, Antalya sonrasında Fethiye, Marmaris, Muğla, İzmir, Bandırmadan da dönüş yolu olacak. şimdiden herkese iyi bayramlar keyifli sürüşler görüşmek üzere
-
12 Ekim 2012, 15:26
avcagatay adlı üyeden alıntı
ben memnun değilim, başka lastik kullanıp memnun olanlar var, geçmiş mesajlarda bu konu çok tartışıldı
Teşekkürler o zaman değiştirmek gerekir ama ön yargılıda olmak istemiyorum sürünce yazıcam buraya
-
12 Ekim 2012, 15:49
RuzgarSA adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar, yarın sabah yollara düşüyoruz ekip şu şekilde Ben, Zenon, Chronix, UNdocab, gezide ilk durak Kapadokya, Aladağlar, Konya, Antalya sonrasında Fethiye, Marmaris, Muğla, İzmir, Bandırmadan da dönüş yolu olacak. şimdiden herkese iyi bayramlar keyifli sürüşler görüşmek üzere
yaşıyorsun valla, Konya'da Havzan etliekmeğe gidin ama Havzan'daki şubesine, fırın kebap için de Hacı Şükrü'yü tavsiye ederim, Nalçacı tarafında ,kazasız belasız yolculuklar.
ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL
-
12 Ekim 2012, 16:05
selam arkadaslar cbr 250 r siparis verdim bu gün veya yarın gelir dediler motorun lastiklerinden memnunmusunuz ?
atraksiyone girmediğin ve ısındığı müddetçe, asfalta da bağlı olarak iyi....
-
12 Ekim 2012, 19:42
az once kredinin son taksitini odeyip kapattim. :D
-
12 Ekim 2012, 19:52
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
12 Ekim 2012, 20:42
valla ben acemiyim 3 hafta kadarda motor garajda yattı sadece lastik basıncı düşmüş olabilir ama dün ıslak yolda bayağı sürdüm ne kaydı ne sorun yarattı hiç problem çıkarmadı belki aşırı dikkatli gidip fazla hız yapmadığım içindir belki lastik basıncı düşmüşse eğer ondan dolayıdır ama ben beğendim lastikleri kuru yolda da dikkatli olduktan sonra pek sorun çıkarmadı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:40 ----------
makseli adlı üyeden alıntı
Merabaa kardeşlerim
RKS başlığından tamamen bilgi amaçlı gelmiş bulunmaktayım
Şey sorim size CBR ciler;
ön tarafta, yağmurlu havalarda falan ayaktan dize kadar su atıyomu, ıslatıyomu giysinizi ?
grenajlar suyun gelmesini engelliyor mu diye sorayım dedim ...
motor frenini kaygan yol şartları olmadıkça kullanmamak lazım.
kombine şekilde frenleri sıkmaya çalışılmalı.
fren balataları motor parçalarından ucuzdur
motor hemen eskiyecek değil ama
yinede dikkat etmek lazım. ( bi yerde okumuştum bunu )
daha dün denedim yollar ıslaktı motor resmen pislik içinde ama sadece sürücünün ayakkabısına ufak ufak su damlaları geliyor geriye kadar hiçbiyere birşey gelmiyor ama motorun hertarafına kadar çamur sıçramış
-
12 Ekim 2012, 20:56
tuc adlı üyeden alıntı
valla ben acemiyim 3 hafta kadarda motor garajda yattı sadece lastik basıncı düşmüş olabilir ama dün ıslak yolda bayağı sürdüm ne kaydı ne sorun yarattı hiç problem çıkarmadı belki aşırı dikkatli gidip fazla hız yapmadığım içindir belki lastik basıncı düşmüşse eğer ondan dolayıdır ama ben beğendim lastikleri kuru yolda da dikkatli olduktan sonra pek sorun çıkarmadı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:40 ----------
daha dün denedim yollar ıslaktı motor resmen pislik içinde ama sadece sürücünün ayakkabısına ufak ufak su damlaları geliyor geriye kadar hiçbiyere birşey gelmiyor ama motorun hertarafına kadar çamur sıçramış
Giysilerde en ufak bir kirlenme olmadı. Fakat hazırlıksız olarak yağmura yakalandığım için krem rengi bez ayakkabımın ön tarafı simsiyah olmuştu . Ayrıca Artçı kız arkadaşımında ayakkabısının bilek kısmı bi o kadarda lekelenmişti. Onun dışında pek kirlettiğini söyleyemem.
---------- Post added at 19:53 ---------- Previous post was at 19:50 ----------
RuzgarSA adlı üyeden alıntı
Antalya'ya geldiğinizde kesinlikle bekliyorum...
---------- Post added at 19:56 ---------- Previous post was at 19:53 ----------
Ayrıca arkadaşlarım , abilerim. Ben motoru aldığımdan beri ( yaklaşık 1.5 - 2 ay oldu ) sürekli 97 oktan kullanıyorum. Motoruma karşı bi zararı var mıdır ?
-
12 Ekim 2012, 21:16
arkadaslar babamı ikna edersem Cbr 250R alıcam otoseverde 10300 dedi adam plaka falan hersey dahilmis nakitde 10bin falan diyo ama indirirler yani alıcagım gun benim sorucagim sey sizce hangi renk daha iyidir 2. elde en hızlı giden renk Genelde siyah görüyorum tercihlerinizi Sölerseniz sevinirim birde plastik parçaları degiştirererk renk degişrmi
-
13 Ekim 2012, 01:48
Zippo's adlı üyeden alıntı
600RR Aynası almanı tavsiye ederim.Ben görüş açısında büyük bi kayıp yaşamamıştım.Ama alabiliyosan orjinal al.piyasadaki 60 tl ye satılanlar ayar tutmuyo
dostum senin aynalar iyi duruyordu , ebayden mi almıştın ? kaça gelmişti ?
-
13 Ekim 2012, 02:12
forza46 adlı üyeden alıntı
dostum senin aynalar iyi duruyordu , ebayden mi almıştın ? kaça gelmişti ?
35 $ kargo dahil ama gorus acisi diye bisey kalmiyo
-
13 Ekim 2012, 02:22
Zippo's adlı üyeden alıntı
35 $ kargo dahil ama gorus acisi diye bisey kalmiyo
:/ hadi ya fiyatı da iyiymiş. ama görüş önemli almayayım onu o zaman.
-
13 Ekim 2012, 03:55
Ebay'den almayı düşünürseniz, Barış'a aldığımız sinyalli aynalar da gayet güzel görünüyordu . Görüş açısı hakkında bir yorum yapamacağım maalesef. Kendisi cevaplar.
http://www.ebay.com/itm/280835217290...S:1123&vxp=mtr
Linkini belirttiğim ürünü, aynı kişiden aldım. Sağlam bir şekilde paketleyip geliyor ürün size .
Önce emniyet, sonra hareket...
-
13 Ekim 2012, 05:13
Bu aynalar iyimis goruntu olarak. Ama gorus acisi da onemli tabi. Kullananlar ne diyor ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)
Bu Konudaki Etiketler