Sonbahar sonu ve kış aylarında sıfır ve ikinci el fiyatları ucuz kalır, havalar ısınıp "motosiklet sezonu" başlayınca yine fiyata zam yaparlar, o yüzden aynı fiyata satarsın demişler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:37 ----------
Motoru bugün teslim aldım. Yaptığım kaza sonrası sinyale para vermemek için gömme sinyal almıştım ebayden. Hotbodies'inkiler, ama hiç beklediğim gibi yapamadılar . Baya içeride duruyor ve önden çok az gözüküyor. Gerçi şimdi elimdeki aletlerle çıkan hasarlı sinyalleri düzelttim, bana bunlar düzelmez demişlerdi . Geri taktıracağım yarın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ----------
Bir de söylemeyi unuttum, daha hızlı yanıp sönmeye başlıyor sadece ön sinyal bunları değiştirince.
alt parcaları var beyaz.spacer gıbı dısarıda kalması ıcın.onları kullanmadılar mı acaba? valla yarın gorcez ıste ak .ot kara .otu
*bu arada orjınal parcaları ısteyen vardı bıkac kısı. hala ısteyen olursa mesajla ulasabılır bana
evet olabılır.dedıgın gıbı alt kısımlar camur oluyor.ben yagmurda hıc cıkmadım-su bırıkıntılerındn bıle yavas gecıyorum.bu psıkopatlıga ragmen alt kısımları sılmek zorunda kalıyorum
Bu arada dikkatimi çeken bir şey var arkadaşlar;
Piyasaya yeni çıkmasına rağmen çok fazla 2. el satışı var, sizce nedendir?Geçici bir heves mi, teknik sıkıntılar mı?
bu yuzden araya parca alacagını soyledı verır vermez.role mıdır ne halttır voltaj farkından dolayı oluyor dedıgın sey.bunu cozuyorlar ;)
---------- Post added at 20:17 ---------- Previous post was at 20:14 ----------
dıger tum fırmaların toplamı kadar sattıgı ıcındır.. hehe
Anlaşılan Hindistan'da peynir ekmek bu motorlar Facebook grubundan alınmış olabilir radyatörü kapalı fotoğraf
Beşeri ve demografik faktörler neticesinde aynı motorlarda farklı aksesuar kullanımları doğuyor olmalı. Bana sorarsanız hararet konusunda sıkıntı yaşatmaz bulunduğu iklimle de ilintili olarak. Demek ki ülkede yollar o kadar pis ki böyle bir çözüm üretmeye çalışmış arkadaş.
Bir de benim sorum olacak, 21 Haziran 2012'de motorumla(ilk motorum) trafiğe çıktım, 3900 küsür km'deyim.
Motorsikletin radyatör kısmından, hani şu ön maşanın o taraflar, stall konuma geçtiğimde çok net biçimde hissettiğim bir çıngırtı gelmekte, ses iki metal titreşerek birbirine sürtüyormuşçasına geliyor. Zincirin sesi değil, sürekli yağlarım, zincirin kendi doğal sesini seçebiliyorum. Motor devri ile de bir alakası yok.
Bu sesi duyan, yaşayan var mı acaba?
tarih : 20-09-2012
motorsiklet : honda cbr 250R
model : 2012
km : 2463
alınan benzin : 38,17 TL
alınan miktar : 8.540 LT
benzin fiyatı : 4,47 TL (shell)
gidilen mesafe : 183 km
ortalama yakıt tüketimi : 0,2086 krş
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:56 ----------
motorlarda sıkıntı yok.rahat ol. mesela seneye bende satacam yada takas edecem.çünkü 600f alabilmek için.
dünkü benzin indiriminden sonra bugun gidip doldurayım depoyu dedim..saat 13:00 gibi girdim opete bir baktım benzın 4.74!! dedim hanı ındırım? 1 saat önce zam geldi dediler..o an yıkıldım..
Youtube: YOL AVCISI
Cbr ını satan birkaç arkadaşım var. Bende 1 Aylık Cbr kullanıcısıyım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım henüz. Satanlarda büyütmek için satıyor. Hem
Raceng tadı var hem uzun yolda yolmuyor. Bende 600 f alayı düşünüyorum ama en az 1 sene vitesli motorda tecrübe edinmek istiyorum.
Cbr 250 ihtiyaçlarımı tam anlamıyla karşılıyor.
bende bugün 2-3 hafta önce aldığım cbr'mi ehliyet almayı, beklemeye dayanamayıp gidip aldım.hem ehliyetsiz hemde pek tecrübem olmadığı için pikap'ın arkaya yükledik getirdik.sokakta git gel dur kalk dön hareketleri yaparak alışmaya çalışıyorum ehliyeti alıncada hemen bocalamayayım diye güzelmiş valla çok beğendim forumdaki herkes güzel derdi bu kadarını beklemiyordum açıkçası.Ama sadece sokakta dönüp durduğum için midir bilmem hızımda azdı zaten avuç içlerim ağrı yapmaya başladı hafif hafif ama heves ya ağrı sızı vız geliyor hala devamm
(bazı abilerde sorun olmuştu fan çalışmıyor mu bir kontrol ettir arızalı mıdır felan demişlerdi bugün yavaş sürdüğüm için fanıda açtı ama sorun çıkmadı ondanda ayrıca bir mutluyum )
Arkadaşlar herkese merhaba;
Bende 4-5 aylık Cbr250R kullanıcısıyım bu motordan çok memmunum ninja250r alıcaktım son anda vazgeçip bunu aldım iyikide almışım.
Birşey soracağım bu 2013 model repsol rengi Türkiye'ye gelicekmi acaba nette gördüm çok süper duruyor gelmezse çok kötü olur
Hayirli olsun. Baslarda avuc ici, kol, omuz agrilari normal. Devamli yavas kullanip donup durup elcikleri istemsiz cok sıktığın icin agrimistir. Kisa zamanda alisirsin agri sizinin yerini keyif alir
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:03 ----------
Bu kadar yakmasi normal degil. Motosiklete devamli full yakit aliyorum. En son fulledikten sonra 300kilometre yaptim tekrar fulledim 43lira aldi. Ustelik 160lastiklerim var.
Selam arkadaşlar geçenki buluşmada bahsettiğimiz gezi detayları belli oldu.
Gecenin karanlığında sırt üstü ılık suda yatarken yıldızları izleme imkanı, Sıcak havuzun içinde çay keyfi, Köfteci Yusufta Köfteler ve müthiş kadayıf kaymak tatlısı...
Bu keyfi yaşamak üzere kimler bizimle...?
http://www.motojektif.com/etkinlik/7...Keramet-gezisi
Dilerseniz diğer guruplar ve arkadaşlarınıza da duyurabilirsiniz.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
son foto benı benden aldı heheha
Arkadaşlarım , abilerim sonunda korktuğum başıma geldi.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2814654
cok yazık yaw o cezaya...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)