takip mesafesinde 80 km hızla giderken önümdeki araba yolun ortasında lap diye durdu. fazla şansım yoktu.
takip mesafesinde 80 km hızla giderken önümdeki araba yolun ortasında lap diye durdu. fazla şansım yoktu.
Arka frenle durmaya çalışmadığın halde 8 çiziyorsa sorun var demektir ama ben arka freni yavaşlama düşük hızlarda kullanıyorum hiç sorun yok. Sorun ön teker 2 defa kilitledim birinde düştüm. İkiside düşük hızdaydı. Ani ön frende önde tek disk olunca sağa çekiyor dikkat etmek lazım. Virajda yatırdığınızda teker atmıyorsa frenlemede tekniğinizi gözden geçirim derim. Kuryeci kardeşlerimiz kaçbinlik lastiklerle bizimkiden daha düşük motorlarla karda yağmurda gidebiliyorlarsa kendimizi gözden geçirmeliyiz.
O kuryeci arkadaşlar gidiyorlar ama pek durabilecek gibi gitmiyorlar malesef... Ani durmaları gerekirse de olan oluyor... Trafikten, bilinçsiz araç şoförlerinden haklı olarak yakınıyorlar haklılar da ama kendileri de çoğu zaman basılmayacak yerlerde basıp girilmeyecek deliklere giriyorlar...
Bu aralar bayilerden anahtar teslim fiyatı soran oldu mu acaba?
Ya da yakın zamanda alanlar varsa plaka ruhsat dahil ne kadara malettiler?
ben yakınlarda araştırmıştım. 10.500 TL demişlerdi yaklaşık bir ay önce.
birde sorum olacak. bugün benzim aldım. 10 lt ile 270 km yapmışım şehiriçinde. normal midir sizce? bana biraz fazla yakmış gibi geldi. nedir bunun normali?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:32 ----------
arkadaşlar fren konusu bence tamamen motosikleti tanımak ve motosikletin trafikteki davranışını anlamak ile alakalı. yani motosikletini iyi tanıyan, fren mesafesini iyi kestiren ve trafikte karşılaşabileceği ani frenlemeleri tecrübe ile öğrenen kişi frenlerken ne önü ne de arkayı kaydırır. dikkatli, uygun hızda ve her türlü saldırıya(!) hazır şekilde kullanırsak fren mesafemiz sorun olmaz. motosiklet ve biz tek parça kaldıktan sonra biraz çekingen ve temkinli kullanmakta fayda vardır bence.
16(3.7) kurus yakmıssın jakıya. sehırıcı normal deger. bıraz spor kullanım da var sanırım.
ben de 3.6 yakıyorum max., 2.8 de min. yaktım
*beyler bu arada cok ıstememe ragmen cbrsız gelecegım golcuk'e. golcuk'te motor gırıs-cıkısı yasak maalesef. ben ıstanbul'da dururz sanıyordum maalesef bıkac saat duracakmısız. golcuk'ten de cıkarma sokma sansım yok :( tuh ya. cok ısterdım valla getırmeyı. beraber dolasmayı. cok guzel bı gun gecırmıstık bıkac ay once :(
İstanbul trafiği tahminlerin dışındadır, bizim lastikler de ani frenlemeye asla uygun değiller, ben en kısa zamanda değiştiriyorum...
ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL
Abilerim arkadaşlarım dün 3 haftalık bekleme sonunda CBR250R'ıma kavuştum. Bunlarda ilk günden resimleri.
merhaba arkadaslar;yeni motora başlayacak biri için bu motoru tavsiye edermisiniz ? tşk
herkese iyi akşamlar arkadaşlar.motorumu satıyorum.bi arsa işi var.düşünürseniz bu formdan birine seve seve veririm.şimdiden alıcısına hayırlı olsun diyelim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...98746158/detay
bi saniye anahtarda ignition ne zaman geldi benim motorum 2012 ama ignition kısmı yok kontakta?
Bugün Anıl la İstanbul Park taydık,yarışı izlemektense boş alanı değerlendirmeye karar verdik.Motorla yapabileceğimiz çoğu şeyi yaptık.Yine dayanamadım,lastiklere taş atanlara sataşacağım:D.Önce kontra yaptık,uğraşa uğraşa chicken stripes denilen,lastiklerin yerle temas etmeyen kısmını belli eden çizgileri sonuna kadar sildik:D.Dizlik olsa dizlerimizi yere sürterdik,Anıl gelince fotoğrafları koyar:IRC lastiklerimizle(anılda cbr 250 bende 125) chicken stripes tan eser kalmadı:D sadece 1 cm ye yakın temiz kısım var,o da dizlik isterdi:D. Bu da yetmedi tekere kastık,anıl cbr 250 ile çok rahat tekere gelirken ben uzun bir çalışmanın ardından defalarca kez tekere geldim(bunlarında fotoğrafları gelecek:D). No problem,IRC forever:D:D
Michelin taktınız da ne oldu diyorsun dimi :D
Ben de öğle dolaylarında Kurtköy'den Kadıköy'e gelirken otobanda Ankara yönünde bir sürü motosiklet vardı. Gezi mi var acaba dedim demek ki yarışlar varmış. Hatta artçılı bir Tri-Colour'la bakıştık da tanımıyorum tabi kimseyi
Okulum oralarda olduğu için o yolların güzelliğini iyi biliyorum değerlendirdiğiniz iyi olmuş fotoğrafları bekliyoruz
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)