http://www.youtube.com/watch?v=zZ5EAC98urM
her inişte 170 vuramıyor galiba adam zorladı zorladı bunu yaptı.
http://www.youtube.com/watch?v=zZ5EAC98urM
her inişte 170 vuramıyor galiba adam zorladı zorladı bunu yaptı.
wolky forumda geçirirsen tüm zamanını hiç geçmeyecek emin ol, çık dışarıya hava al dolaş 1 hafta bekledim bende motoru ama bu kadar agresif olmadım yaw
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
27 sinde verdim kaporayı en geç 20 si dediler bari bikerecik görsem susçam valla
e bide plaka filan var onuda bekle düşün düşün çıkıyorum dışarı yine motor geçiyor önümden hadi diyorum
bide videoyu 170 yapıyo diye fln koymadım motor çok hoş olmuş ondan koydum ön cam filan beğendim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:54 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=88Wm0...eature=related
haftaya gazlayacaz wolky içini rahat tut;););
Ben motoru fuarda 26 şubatta satın aldım,mart ortası teslim şeklinde. Fakat Mart ayında depremin japonyayı ve tayland'ın komşusu myanmar'ı vurması Hondanın üretimini çok etkiledi. aynı zamanda gemilerin yol almasıda tehlikeli duruma geldi. hondanın birçok yetkilisi taylanda gittiler ve orada insanların kötü durumda olduklarını söylediler. ilk parti nisanın 10'u gibi türkiyeye geldi ve şükür kavuştum. beklemek kadar kötü birşey yok ama değer bu motor için...
motor cok iyi beyler alan arkadaslar cok iyi tercih yapmis buarada yeni kasa cbr 125 ten cok farki varrr
motoru alan arkadaşlar yuvacık gezisine gelsinde motoru yakından inceleme fırsatımız olsun
Kahya Motorumu Hazırla Çıkıyorum!
bugün gittim bir arkadaşıma almak için kadıköy motatal'e bir tane vitrinde vardı dedim bakabilirmiyiz malesef dedi bayan baya bi kızdım satıldı dedi ama kızıltoprak şubemize bir bakın dedi belki orda vardır.
neyse gittim kızıltoprak motatal'e dedim cüneyt bey cbr 250 varmı malesef dedi,depremden dolayı motor gelmiyormuş.bu ayın 24 'de gelicek bir parti var dedi sadece 1 tane kalmış boşta o da siyah renk.neyse ne kadar şu an fiyat anahtar teslim dedim 9.400 TL dedi ooo dedim baya ucuzmuş,ne oldu bu ÖTV indirimi .fuarda ilk geldiğinde ötv indirimli fiyatı 8.200 tl idi şimdi 9.400 tl arada 1.200 TL kaptırma var,hayırlı işler dedim arkadaşı aradım sen başka markaya bak dedim en iyisi.çok naz İnsan usandırır.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
ben taylandda yasiyorum ve bu motorlar burada uretiliyor, burada ne deprem oldu ne de japonya depreminin etkisi oldu, myammar depremi ise kuzeyde cok az hissedildi ki bangkok ta duyulmadi bile, yani bunlar tamamen yalana kilif, erken gelen partileri de kaptirmaya calisiyorlar demekki 9400 falan, bence 8800 uzeri isteyeni direk sikayet edin hondaya
vay be demek deprem falan hava civa
neler dönüyor neler.
enayi durumuna düşmeyin sitede yazılan fiyatın dışına çıkmayın. cbf 1000 i
sitede yazılan fiyattan 2000 tl aşağı aldım ben
dikkat edin
arkadaşar..
5 dk önce D&B ile konuştum mayıs ayı partisinin iptal edildiğini hazirana kaldığını honda ile ithalatcı firma arasında bir sorun olduğunu söylediler mayıs ayında motor gelmeyecekmiş, ben bunun nasıl olduğunu sorguladığımda aldığım cevap aynen şöyle idi biz bu sorunu yaklaşık 3 aydır yaşıyoruz cbr 125 ve 250 her ikisi içinde bu sorun var honda bize haziran ayının 15 olarak söyledi haziran ayında gelecek denildi... başka bayilerde mayıs ayının 20 si gibi geleceği söyledi dediğim de bu haber bu sabah bize geldi dedi... sizlerde konuşup bilgilendirme yaparmısınız bu olay doğrumudur yoksa başka bir sebep mi vardır...
ne motormuş yılan hikayesine döndü bee
Her asker yeşil bereli olamaz
Harbinde yılan hikayenisne dondu yaaa.
1 Allahın kulu da bir resmi açıklama yapmıyor arkadaş.
Ben gidip 2. el bi kawa - er5 alıp acemiliğimi onunla atayım en iyisi
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)