Seigen çok geçmiş olsun. Motosiklete üzülüyor insan ama motosiklet dışında kimsede hasar olmaması sevindirici. Gelmiş geçmiş olsun!
Geçen hafta IRC Roadwinner'lardan kurtulup Michelin Pilot Power 160-60-17 ' ye terfi ettim. Dünya varmış!
Öne 120-60-17 takıp gidonu ağırlaştırmak istemediğimden 110-70-17 taktım memnunum.
Konusunda benden tecrübeli kullanıcıların uyarılarını çok dikkate alan bir insanım. Lastiği büyütme diyen kimseden ikna edici teknik bir açıklama alamadığım içi kendim takayım test edeyim benden başka düşünenler olursa yardımcı olurum dedim taktım gitti. Lastiği büyütme, dönüşler kötüleşir dediler. Lastikçiden çıktım ilk kontramı verdim dünya varmış dedim. Yaklaşık 300-400 kilometredir kullanıyorum şimdilik çok memnunum. Aynı zamanda motosikletin duruşu da çok değişti. Sorularınız olursa memnuniyetle hepsini cevaplarım.
Fotoğraf koymak istemiyorum forumlarda batıl inancım oldu kullandığım şeylerin fotoğrafını çekip koymuyorum. Burada buluşmalarda görüşürüz zaten. Şehirdışında yüzyüze görüşemeyeceğim, takmayı düşünen istisna arkadaşlar olursa fotoğrafını gönderirim tabi memnuniyetle.
@Pain ve diğer arkadaşlar devamlı bana yakın yerlerde buluşuyorlar aksilik hiç denk gelemedim ya başka bir şeye denk geldi ya da ben görmedim
Pain'e telefon numaramı özelden yazıcam toplanmalarınızda bi mesajla gelirim yakınlardaysam