Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
19 Ağustos 2012, 02:38
tesekkurler soner-gp500.dedıgım gıbı bende bısey yok ama karsı taraf (sılverwıng) fena cızıldı :( kendı malım gıbı uzuldum valla :( adamda suc motoru daracık pasajdan sokmus ben yokken baslamak ıcın ama yınede ıcım gıttı.
koray: dıger motorlara bınmıs arkadasların artcıyken yaptıkları yorum : bayag bayag yumusak lan bu! oldu hep. cbf'ten ayırt edebılecegın kadar bır fark yok yani ;)
Reklamlar
-
19 Ağustos 2012, 09:25
wolrath adlı üyeden alıntı
tesekkurler soner-gp500.dedıgım gıbı bende bısey yok ama karsı taraf (sılverwıng) fena cızıldı :( kendı malım gıbı uzuldum valla :( adamda suc motoru daracık pasajdan sokmus ben yokken baslamak ıcın ama yınede ıcım gıttı.
koray: dıger motorlara bınmıs arkadasların artcıyken yaptıkları yorum : bayag bayag yumusak lan bu!
oldu hep. cbf'ten ayırt edebılecegın kadar bır fark yok yani ;)
eyvallah barış..cevabın için teşekkürler..cümleten bayramınız mübarek olsun
-
19 Ağustos 2012, 15:33
Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah
-
19 Ağustos 2012, 19:02
Arkadaslar merhaba.cbr 125 motorumla kaza yaptim.buyuk grenajin yanindaki siyah grenaji orjinal honda karbonla degistirmistim.kazada sadece bu iki karbon parcadan sol taraftakinin alt kismi cizildi.sag ilk alindigi gun gibi sorun yok.burdan wolroath baris abi istiyodu.ben servisten 185 liraya aldim bu iki parcayi.cbr 250 ile de uyumlu.bayramdan sonra motoru servise biraktigimda bu iki parcayi 90 liraya vermeyi dusunuyorum.sizlere de bir sorum var.bu karbonlari gecen sene orjinaliyle gungor de degistirdim.ama cikan orjinal parcalari alamadim haliyle.bir ara alirim dedim.aradan 1 sene gecti,gidip istesem verirler mi.bu karbonlari satip orjinalleri beyaza boyatip takmaya dusunuyorum
-
19 Ağustos 2012, 19:50
Zippo's adlı üyeden alıntı
Arkadaslar merhaba.cbr 125 motorumla kaza yaptim.buyuk grenajin yanindaki siyah grenaji orjinal honda karbonla degistirmistim.kazada sadece bu iki karbon parcadan sol taraftakinin alt kismi cizildi.sag ilk alindigi gun gibi sorun yok.burdan wolroath baris abi istiyodu.ben servisten 185 liraya aldim bu iki parcayi.cbr 250 ile de uyumlu.bayramdan sonra motoru servise biraktigimda bu iki parcayi 90 liraya vermeyi dusunuyorum.sizlere de bir sorum var.bu karbonlari gecen sene orjinaliyle gungor de degistirdim.ama cikan orjinal parcalari alamadim haliyle.bir ara alirim dedim.aradan 1 sene gecti,gidip istesem verirler mi.bu karbonlari satip orjinalleri beyaza boyatip takmaya dusunuyorum
ispat edebilir misin orjinalleri almadığını?
-
19 Ağustos 2012, 20:03
uthec adlı üyeden alıntı
ispat edebilir misin orjinalleri almadığını?
Servise biraktim bi ara arabayla gelir alirim dedim ama gitmedim hic.bi kutuya koymuslardi.aradan 1 sene gecti acaba attilar mi sattilar mi
-
19 Ağustos 2012, 21:45
gecmıs olsun tekrar kardesım :( bende orası beyaz zaten ben ust taraftakını ozellıkle ıstıyordum onu da yanında alırım dıyordum.boyatmak ıcın gun aldım buyuk ve usttekı parca ıcın.baska bır arkadasın kesın alacagını dusunuyorum ama keske bu sekılde satmak nasıp olmasaydı :(
-
19 Ağustos 2012, 22:01
gecmıs olsun tekrar kardesım :( bende orası beyaz zaten ben ust taraftakını ozellıkle ıstıyordum onu da yanında alırım dıyordum.boyatmak ıcın gun aldım buyuk ve usttekı parca ıcın.baska bır arkadasın kesın alacagını dusunuyorum ama keske bu sekılde satmak nasıp olmasaydı :(
Sagolasin abi tesekkur ederim.napalim olacagi varmis oldu.yine diz kol omuz ve elimdeki yariklarla iyi atlattim.bu arada herkese kazasiz belasiz surusler hayirli bayramlar.tekrar soylemek istiyorum arkadaslar zaten kask demiyorum bile mont eldiven ve dizlik kesinlikle ama kesinlikle mesafe ne olursa olsun giyin.bende mont eldiven kask var ama sadece kaski takmistim maalesef.aman diyim hic ihmale gelmiyo
-
20 Ağustos 2012, 01:45
arkadaşlar
Tiger Performans Egzoz Tri Oval System Carbon Kapak egzoz almayı düşünüyorum 250 ve tek silindir olması ses konusunda endişe ettiriyor bir biligsi olan varsa cevap verebilirmi yoksa bayramdan sonra almayı düşünüyorum TEŞEKKÜRLERRRRRRRRRR......
-
20 Ağustos 2012, 02:45
-
20 Ağustos 2012, 11:01
ses konusunda endıse etmene sebep , 4 sılındır rolantı ve yuksek devır sesı ıse endıse etmeye devam edebılırsın
bu motordan cıkabılecek en hayvani sesi cıkarıyor tiger.he daha tiz ya da daha kısık sesler icin dıger fırmaları tercıh etmen gerek.akrep dınledım mesela.bariz arada desibellerce fark var dbkıller bende olup akrepte olmamasına ragmen
he memnunum egzozumdan orası ayrı. tek sılındırın sesi bu aga.fızık kurallarına aykırı bısey bekleyemeyız.chop chop helıkopter sesi gelıyor alt devır yuk bınınce felan
ama yuksek devırlerdekı cıldırması + ara gazdakı hayvanlıgı benım hosuma gıdıyor
farkındalık yaratıyor sonucta. orjınal egzozu tam bır commuter havası katıyor motora...
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BARIŞ ZAMAN AYRIP YAZDIGIN İÇİN SAĞOL
-
20 Ağustos 2012, 14:10
ne demek
-
21 Ağustos 2012, 02:51
Bugün motorumla yollarda eserken içinde benim için epeyce miktarda para olan, ehliyetim, askeri kimliğim, nüfus cüzdanım, öğrenci kimliğim, kredi ve banka kartlarım ile bir ton ıvır zıvırın olduğu cüzdanım uçup gitmiştir.
Bütün gün aradık ama tırış, bayram günü parasız kaldım, bankalar kapalı, ehliyet yok ne arabamı ne motorumu sürebiliyorum, gerçi para da yok neynen sürecem ayrı mesele, kalakaldık öylece...
Ben kendi dangalaklığıma yanayım, sizler daha dikkatli olun.
-
21 Ağustos 2012, 03:03
hakanerdogan adlı üyeden alıntı
Bugün motorumla yollarda eserken içinde benim için epeyce miktarda para olan, ehliyetim, askeri kimliğim, nüfus cüzdanım, öğrenci kimliğim, kredi ve banka kartlarım ile bir ton ıvır zıvırın olduğu cüzdanım uçup gitmiştir.
Bütün gün aradık ama tırış, bayram günü parasız kaldım, bankalar kapalı, ehliyet yok ne arabamı ne motorumu sürebiliyorum, gerçi para da yok neynen sürecem ayrı mesele, kalakaldık öylece...
Ben kendi dangalaklığıma yanayım, sizler daha dikkatli olun.
Geçmiş olsun. Gerçekten stresli bir durum. Açıkçası ben de hep kontrol ederek sürüyorum motorumu. Artık havalar akşamları serinlediği için montsuz çıkmıyorum ve montumun iç ceplerine koyuyorum ruhsat ve cüzdanımı. Fakat pantalonumun da arka ceplerine çok koyup dolaştım. Bence bu iş için en azından bel çantası alınıp, yola öyle çıkılmalı.
Gidenler bir yana, kayıp işleri ile bir bir uğraşmanız bayağı can sıkıcı olacak.
Kolay gelsin.
Önce emniyet, sonra hareket...
-
21 Ağustos 2012, 03:34
gecmıs olsun hakan.
ozellıkle askerı kımlık ıcın bıran once bılgı ver.
-
21 Ağustos 2012, 22:08
an itibari ile istanbul - çanakkale yolculuğumu tamamladım. 350 km gidiş 350 km geliş az birazda gezdim 1000 km civarı tekerlek döndü ve hayırlısıyla evdeyim.
yan çantalar ağzına kadar dolu ve ağırdı, artçım ve sırt çantası vardı birde ben olunca yaklaşık 150 kg yük ile 130 - 140 km hızlarda gayet rahat gidip geldik.
hız ve ağırlık yüksek olduğu için 100 km de 3.75 litre tüketti. gitmeden 6000 bakımını yaptırmıştım çanakkaleye varıncada zinciri yağladım sorunsuz şekilde yolculuğu tamamladım.
tek sorun aşırı rüzgar tur camı çıkarsa ilk alan ben olurum
İkincilik kaybedenler içindir...
-
21 Ağustos 2012, 23:01
hayırlı ve kazasız belasız yolculuk olmus
su camı takayım.yorumlarımı yazacagım merak etmeyın ;)
-
22 Ağustos 2012, 00:11
yan cantaların fotograflarına bakma sansımız var mı ?
-
22 Ağustos 2012, 10:33
bende MD 'den 2 arkadaşla beraber bayramın 2.günü ikindi 4 gibi çıktık yola kıyıköy'e gittik kamp yaptık gece, ertesi günde yine ikindi 4 gibi yola çıktık geri döndük, güzel bi gezi oldu motorum an itibariyle 3800 de falan :D
-
22 Ağustos 2012, 12:09
Selam Arkadaşlar, Bayram öncesi C.tesi yola çıktım ve Ç.kale Kabatepeye 80 km kala 120 km civarlarındayken motor öne doğru birden yığılma yaptı korna ve el sallamayla arkamdan gelen arabayı uyardım ve güvenli bir şekilde motoru sağa çektim ilk aklıma gelen lastik patlaması oldu ama iki lastikte sağlamdı. Sonra arkamdan gelen Zenon forumdan Sabit ,Celal ve Ahmet geldiler ve motorun vuruntulu çalıştığını farkettik 500-600 mt ilerimizde Aytemiz benzin istasyonu vardı oraya çektik ve yağın eksik olduğunu tespit ettik ve yağ tıpasını açınca içerisinde 400 ml gram yağ çıktı :( 20/50 yağ alıp 1,5 lt doldurduk. Motoru şuan Honda Anes İstoça bırakmış bulunmaktayım en geç haftaya Çarşamba bilgi verecekler. İlk tespit motorun kilitlediği yönünde :( Çağdaşa ve diğer Kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun. Gelişmeleri aktarırım. Gezi ve kamp çok zevkliydi herşeye rağmen Gruptaki arkadaşlara çok teşekkür ederim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)
Bu Konudaki Etiketler