Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    mevlutgs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xmax250abs Er6f650ABS ninja250R Cbr125R Today50
    haftaya caddelere düşeriz ha wolky? haftaya gelir ha?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    reonur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı NetteTek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fiyat artışının bir süpekilasyon olduğunu düşünüyorum. Artarsa fabrika çıkışı fiyatları değil bayilerin kar payı artar. bu durumda da bu motosikletin cazibesi kalmaz.
    Şahsen fiyat artışı olursa bunu alacağıma kawa alırım.
    haklısın bazı bayilerde şu an fiyatı 9100 tl ye ulaşmış arkadaşım telefonda konuştu... talep artışından ötürü bayiler fiyatları yukarıya çekiyor sanırım..

Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı mevlutgs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haftaya caddelere düşeriz ha wolky? haftaya gelir ha?
    umarım düşeriz yollara abim de 9100 olmuş fiyat yattı benim plaka işi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:28 ----------

Alıntı reonur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haklısın bazı bayilerde şu an fiyatı 9100 tl ye ulaşmış arkadaşım telefonda konuştu... talep artışından ötürü bayiler fiyatları yukarıya çekiyor sanırım..
    bu zamlar ötv ile alakalı diğilmi

Motosikleti
    Regal Raptor DAYTONA 350cc
    Bence buralarda daha fazla konuşulmasın bu motor hakkında ..) hatta mümkünse kötüleyelim))kimse bayileride aramasın bir süre... malum talep arttıkça fiyatta artıyor...:(
    iphone4 olayına dönmesin buda...

Blindfire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R25
    Hondanın resmi sitesinde fiyat halen 8810 lira bir bayi açıklanan fiyatın altında satabilir ama üstünde satamaz. Derhal o bayileri şikayet edelim, hatta bayi isimlerini burada teşhir edelim. Varsa öyle bişeyler gerek honda türkiye gereksede japonya hondaya şikayet maili atabiliriz. Hakkımızı aramasını bilmeliyiz artık.. zaten 4000 dolarlık makineye 6000 dolar veriyoruz. Bide motorlar piyasada olsa bari
    Girerken Yalvarmadık ki, Çıkarken İcazet Alalım.

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı Blindfire adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hondanın resmi sitesinde fiyat halen 8810 lira bir bayi açıklanan fiyatın altında satabilir ama üstünde satamaz. Derhal o bayileri şikayet edelim, hatta bayi isimlerini burada teşhir edelim. Varsa öyle bişeyler gerek honda türkiye gereksede japonya hondaya şikayet maili atabiliriz. Hakkımızı aramasını bilmeliyiz artık.. zaten 4000 dolarlık makineye 6000 dolar veriyoruz. Bide motorlar piyasada olsa bari
    o nisan ayı fiyatı dğilmi sitedeki.her ay farklı fyat listsi gelyo sanırım

Alıntı guento adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence buralarda daha fazla konuşulmasın bu motor hakkında ..) hatta mümkünse kötüleyelim))kimse bayileride aramasın bir süre... malum talep arttıkça fiyatta artıyor...:(
    iphone4 olayına dönmesin buda...
    çok doğru laf yapmışsın arkadaş bi ürün ne olursa olsun talep arttı mı tamm yedik ayvayı üstelik bekletmeleri de cabası hani

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    biraz önce aradım honda yükselişi Erdem beyle görüştüm
    Şimdilik fiyatta bir değişim olmadığını söyledi
    motorun ne zaman gelceğiyle ilgili detaylı bilgiyi pazartesi bana ileticekmiş
    hayat hep beklemekle geçiyor...

mevlutgs arkadaşım haftaya umarım bineriz motorlarada zor gibi gözüküyor biraz belki ondan sonraki haftaya

Motosikleti
    Regal Raptor DAYTONA 350cc
    Alıntı wolky-ksk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biraz önce aradım honda yükselişi Erdem beyle görüştüm
    Şimdilik fiyatta bir değişim olmadığını söyledi
    motorun ne zaman gelceğiyle ilgili detaylı bilgiyi pazartesi bana ileticekmiş
    hayat hep beklemekle geçiyor...

mevlutgs arkadaşım haftaya umarım bineriz motorlarada zor gibi gözüküyor biraz belki ondan sonraki haftaya
    Elde başka motor olmayınca tabi "Şimdilik" değişim olmaz" diye düşünüyorum... Bu arada çoğu bitmiş azı kalmış hayırlısı olsun.. kazasız belasız inşalla..

bu kadar beklemeye ne hacet ikinci elleri çok uygun bu motorların.

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kullanan arkadaşlardan rodajı bitiren yok değilmi )
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

__sArSıLmAz__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 650F
    yeni çıkan bi motor olduğu için beklemeniz normaldir ,bunu bilmeniz lazımdı çünkü daha önceki marka modellerde aynı şeyler yaşandı,hele parayıda verdiyseniz beklemek farz olmuş,inşallah en kısa zamanda motorlarınızı alıp kazasız belasız sürersiniz.

+ yaklaşık 3 sene önce adanada kawasaki bayinden ( geçenlerde kapandı) kask beyendim ama s beden yoktu,benden peşin parasını aldılar kredi kartıyla çektirdim,sipariş verdiler 2 gün sonra kaskın gelir dediler,2 gün sonra gittim bi 2 gün daha salladılar,4. gün tekrar gittim dediler 1 hafta sonra gelecek,çok moralim bozuldu beklemek kadar kötü bişey yokmuş,tabi 1 hafta sonra gittim beni 1 hafta daha salladılar vs. beni 2 ay a yakın salladılar,tabi kaskım geldi ama s değil xs

+ ben s istemiştim
    - xs daha iyi olur,sen anlamazsın biz özellikle xs getittirdik
    + ama kafamı kaska sokamadım bile küçük oldu,ben s istiyorum
    - 2-3 güne getirtiriz

2 gün sonra telefon açtım kaskın s bedeni yokmuş,bayiiye gittim paramı istedim,bana diyolarki mont al eldiven verelim vs. kredi kartından 160 tl çektirmiştim bana diyolarki 30 tl kart kesintisi yapıldı 130 tl vercez diyolar,paramın tamamını uzun bi tartışma sonucu aldım ama başım çok ağrıdı,o gün bugündür al gülüm ver gülüm yapıyorum ,beklemek kadar kötü bişey yok ...
    Her asker yeşil bereli olamaz

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    Alıntı __sArSıLmAz__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yeni çıkan bi motor olduğu için beklemeniz normaldir ,bunu bilmeniz lazımdı çünkü daha önceki marka modellerde aynı şeyler yaşandı,hele parayıda verdiyseniz beklemek farz olmuş,inşallah en kısa zamanda motorlarınızı alıp kazasız belasız sürersiniz.

+ yaklaşık 3 sene önce adanada kawasaki bayinden ( geçenlerde kapandı) kask beyendim ama s beden yoktu,benden peşin parasını aldılar kredi kartıyla çektirdim,sipariş verdiler 2 gün sonra kaskın gelir dediler,2 gün sonra gittim bi 2 gün daha salladılar,4. gün tekrar gittim dediler 1 hafta sonra gelecek,çok moralim bozuldu beklemek kadar kötü bişey yokmuş,tabi 1 hafta sonra gittim beni 1 hafta daha salladılar vs. beni 2 ay a yakın salladılar,tabi kaskım geldi ama s değil xs

+ ben s istemiştim
    - xs daha iyi olur,sen anlamazsın biz özellikle xs getittirdik
    + ama kafamı kaska sokamadım bile küçük oldu,ben s istiyorum
    - 2-3 güne getirtiriz

2 gün sonra telefon açtım kaskın s bedeni yokmuş,bayiiye gittim paramı istedim,bana diyolarki mont al eldiven verelim vs. kredi kartından 160 tl çektirmiştim bana diyolarki 30 tl kart kesintisi yapıldı 130 tl vercez diyolar,paramın tamamını uzun bi tartışma sonucu aldım ama başım çok ağrıdı,o gün bugündür al gülüm ver gülüm yapıyorum ,beklemek kadar kötü bişey yok ...
    Aynen.. Malı gör, parayı ver ve al...
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

reonur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı htmetin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen.. Malı gör, parayı ver ve al...
    katılıyorum bende kapora verdim ama içimden bir ses bir aksilik olacak bende bayii'yi yıkacağım diyor mayısın birinci haftası dediler ben dedim kesin konuşun o zaman ikinci haftası oldu ikinci haftası gelmez ise o zaman olay var

Motosikleti
    Honda Cbr 650F
    katılıyorum bende kapora verdim ama içimden bir ses bir aksilik olacak bende bayii'yi yıkacağım diyor mayısın birinci haftası dediler ben dedim kesin konuşun o zaman ikinci haftası oldu ikinci haftası gelmez ise o zaman olay var
    şimdi senin olayla benim olay biraz farklı sen hemen bayiiye köpürme çünkü bu motor daha yeni çıkan bi motor ve bence gayet doğal

ben tam bir ay ps 150 bekledim bana mayısın ilk haftası dediler bayiyi aradım mayısta motor gelmeyecek haziranda belki gelir dediler,bende dün gittim aprilia aldım,ps 150 başlığında neler çektiğimin detayları mevcuttur bakabilirsiniz.
    şimdi ps150 de mi yeni motor??
    honda bana göre yağmura hazırlıksız yakalandı.

Motosikleti
    Honda Cbr 650F
    honda bence bu motora olan tepkiyide ölçmüş oldu

mevlutgs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xmax250abs Er6f650ABS ninja250R Cbr125R Today50
    desene wolky kaldık 19 mayıslara:D

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    belkide ilk istanbula gelecektir motorlar oradan dağıtılacaktır
    ya fiyat değişmeinde 10 gün fazladanda beklerim ben..

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Sitede yazan fiyattan bir kuruş fazlaya satamazlar. Ellerinde motor yokken konuşmak kolay. Gidin bakalım motorlar geldiğinde, "8810'dan fazla vermem deyin" satmayacak mı ?

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler