Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    RuzgarSA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6F
    Alıntı Pain adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biz aynı anda yedi yaptık hatta sonlara doğru 8.de gelmişti:D

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:13 ----------

Arkadaşlar motosiklet güvenliği hakkında bir yazı hazırladım,son 2 saatimi aldı,elimden geldiğince bildiklerimi yazdım,umarım faydası dokunur:http://www.motosikletmacerasi.com/mo...ecek-onlemler/

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:35 ----------

Yazımda yer vermeyi unuttuğum motosikletini askeri bir gemide muhafaza eden ya da motosikletine gitmek için bisiklet kullanan insanlar da var:D
    alışveriş merkezine bisikletiyle giden evet benim şimdi orada da rahat yok geçenlerde başka motorcu arkadaş motorunu daha güzel park edebilmek için benim motorumu yerinden oynatmış ve hemen yeni bir tedbir geliştirdim bildiğimiz arabalarda kullanılan araba direksiyon kilidi aldım taş gibi ön janta takıp korkuluk demirine kilitliyorum şimdi hep yerinde.
    Pain bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR250R
    Arkadaşlar şuan sahibinden.com'da 87 adet satılık CBR250R var ve bir çoğu çok düşük km.lerde. Bu benim kafamı çok kurcalıyor. Acaba bu motorları niçin satıyorlar. Gerçekten cc yükseltmek mi yoksa bu motor beklentileri karşılamıyor mu. Kısmetse 3 hafta sonra bende bir CBR250R sahibi olacağım. Ama böyle merak ettiğim sorular kafamı kurcalıyor.

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı blow07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar şuan sahibinden.com'da 87 adet satılık CBR250R var ve bir çoğu çok düşük km.lerde. Bu benim kafamı çok kurcalıyor. Acaba bu motorları niçin satıyorlar. Gerçekten cc yükseltmek mi yoksa bu motor beklentileri karşılamıyor mu. Kısmetse 3 hafta sonra bende bir CBR250R sahibi olacağım. Ama böyle merak ettiğim sorular kafamı kurcalıyor.
    1000 km yapanını biti kanlanıyo bence
    benim imkanım olsa ben de değiştirmeyi düşünebilirim...er6n fena olmazdı..ama öbür sezona artık...

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    cbr 250 r için yan çanta var mı? ama bez olan değil, bildiğimiz topcase malzemesinden olan plastik. Araştırıyorum ama bulamıyorum.

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR250R
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim imkanım olsa ben de değiştirmeyi düşünebilirim...er6n fena olmazdı..ama öbür sezona artık...
    Valla bilemedim ki şimdi ne yapsam

Motosikleti
    Yamaha FZ6N
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Ben de herhalde seneye insallah durumum olursa Xj6 alacagim.. sirketten arkadasim talip oldu motoruma seneye icin

Bence yan çanta takma başkan supersport sonucta yakısmaz

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:12 ----------

Beyler bu arada yarın Gebze Motor Klubunun iftar yemeği var gitmek isteyen olursa yazsın lutfen

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    supersport değil canım
    daha çok touring tarzına yönelik.. ss farklı bi dal ,farklı bir tarz..
    bu motorlar replica.. daha çok yavru vfr yi anımsatıyor.. Bende yan çantanın
    yakışacağını ve fonksiyonel olacağını düşünüyorum. Avrupada bi polis motorunda
    görmüştüm.. Ama muhtemeln özel yapımdır.. Araştırıyorum ama hiç bi yerde bulamadım. Bulsam hemen size foto
    atarım.Gayet başarılı duruyor.Zaten beni cezbeden yeri gidonun yukarıda olması.Her sene uzun yol yaptığım için tercihim olabilir

Kataloglarda SS DİYE GEÇER AMA BU ARADA VİETNAM POLİSİNDEDE BEYAZ'I VAR

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı Kaan88 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kataloglarda SS DİYE GEÇER AMA BU ARADA VİETNAM POLİSİNDEDE BEYAZ'I VAR
    hııh tamam beyazdı gördüğüm cbr ... o zaman o fotodaki yan çantalardan bahsediyorum.. katagorisini boşver.. mesala cbr 125 r belki o sınıfta olur ama
    bu bence değil.. kullanımı çok yönlü ve kaliteli. 10,000 TL parayı hakediyor.. para çöpe atılmıyor

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Oturuş pozisyonu olarak zaten tam ss motor değil supertouring sayılabilir. Bu motora gidon yükseltme yapıcaksın 3cm birde 2 adet givi yan çanta uzun yola vur kendini. Yavru vfr

[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
    kakare ve tugfox bunu beğendiler.
    Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz

Kesinlikle verdiğin her kuruşu hakediyor. O çantaları Türkiyede bulamazsın sert plastik beyaz şeritlilileri diyorsun ben kendisini orjinalini gördüm ama yurtdısında BMW ninkiler var ama TR de varmı zor ya ebay bakalım

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:56 ----------

Karadeniz turu yapan bir abi gördüm cbr 250 r la ama ben Dünya turu ıcın dusunuyorum. Dünya dediysem ona vakit yetmez !!! Komşu ülkere gidelebilinir

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı chemical adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oturuş pozisyonu olarak zaten tam ss motor değil supertouring sayılabilir. Bu motora gidon yükseltme yapıcaksın 3cm birde 2 adet givi yan çanta uzun yola vur kendini. Yavru vfr

http://<a href="http://imageshack.us...geShack.us</a>
    işte dediğim olay bu..saol nihatçım..
    sırf bu motoru bu şekilde kullanmak için alacağım...

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Aynısının kırmızı-grisini yapmışlar onu görsen aynı vfr
    Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Arka kolğun üstüne soft çanta, depo üstüne kappa.. hadi ver elini ege

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pani / 3colore
    Alıntı Pain adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [/COLOR]Yazımda yer vermeyi unuttuğum motosikletini askeri bir gemide muhafaza eden ya da motosikletine gitmek için bisiklet kullanan insanlar da var:D
    kım la o askerı gemı fantazılı adam

Alıntı blow07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2011 den buyana kac adet satılmıs hıc onu da arastırdın mı? cıktıgından berı pıyasaya hukmedıyor desek yanlıs olmaz.
    yetersız gelme olayına bılmem,zıra guzel ulkemde dengede durup gazı acan heh tamam 600luk zamanı geldı dıyor secım meselesi yani.

bu arada marmaris > sıcak

KeaSH-07 bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motorun Lastiklerini değiştiren arkadaşlar hangi lastiği taktı ve memnun mu? ayrıca önerebileceğiniz lastikler nelerdir?

kakare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR650FA
    ya ben daha önce söyledğim gibi bugün 15.30da kadıköy honda mototal'a gittim ama tüm motorcular kapalıydı nedenini bilen var mı? pazar günleri normalde açıktı ama ?

Emrevrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250 R
    Bende Geçen Hafta Aldım Bir Honda CBR 2012 Model Siyah Tarabya Bebek Arası Gidip Geliyorum Gördügüm Her 250 Cbr'a Korna İle Selam Vermekteyim Saygılar )
    RuzgarSA bunu beğendi.

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pani / 3colore
    hayırlı olsun emre.

kakare : pazar gunlerı kapalıdır benım bıldıgım satıs ve servisler.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)

Bu Konudaki Etiketler