Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
31 Temmuz 2012, 00:54
benzer bit olay daha ceketimi almamıştım o zaman başıma geldi: 90-100le giderken kolun dirsekten büküldüğü yere arı veya benzeri bir böcek çarptığını düşünüyorum, çünkü öyle acıdı ki ilk başta anlayamadım birisi yola kızgın demir parçası mı attı dedim. öyle feci yanıyor ki o an kolunuzu oynatamıyorsunuz. ekipmanlarının koruma dışında amaçları olduğunu da anladım o gün
Reklamlar
-
31 Temmuz 2012, 01:37
basta paiın olmak uzere cevap veren arkadaslara teskkr edıyorum bu formu kuruldugundan berı takıp edıorm burda yazdıgımın cevabını cok okudum zaten neden kucuk cc de buyuk olmaz mı hee buyukle baslayıp dewam edenınıde gordum duydum 1 hafta bınıp komalık olanıda tabı bu hemen hemn butun motorlar ıcın gecerlıde buyuk cc nın sıkıntısıda buyuk oluyor ne yazıkkı arkadaslar yazdıklarınız gercekten guzel fakat buraya yazamıycam sebeplerde var pramı bırıktırıp buyuk ıhtımal gsr alıcam bende farkındayım ya 1 haftada korkucam yada hastanelık olucam ama bunlar benı pk korkutmuyor acıkcası sıze zıt dusmek ıcın yazmıorm bunları sız sonuna kadar haklısınz ama dedıgım gıbı bunu yapmak ıcın bırcok sebebım var tekrar teskkrler
( bu arada motoru 3,4 aya alırsam paiın arkadasımızın bana yardımcı olacıgını dusunuorm ondan ogrenecegım cok sey var saygılar
-
31 Temmuz 2012, 03:02
motosev adlı üyeden alıntı
basta paiın olmak uzere cevap veren arkadaslara teskkr edıyorum bu formu kuruldugundan berı takıp edıorm burda yazdıgımın cevabını cok okudum zaten neden kucuk cc de buyuk olmaz mı hee buyukle baslayıp dewam edenınıde gordum duydum 1 hafta bınıp komalık olanıda tabı bu hemen hemn butun motorlar ıcın gecerlıde buyuk cc nın sıkıntısıda buyuk oluyor ne yazıkkı arkadaslar yazdıklarınız gercekten guzel fakat buraya yazamıycam sebeplerde var pramı bırıktırıp buyuk ıhtımal gsr alıcam bende farkındayım ya 1 haftada korkucam yada hastanelık olucam ama bunlar benı pk korkutmuyor acıkcası sıze zıt dusmek ıcın yazmıorm bunları sız sonuna kadar haklısınz ama dedıgım gıbı bunu yapmak ıcın bırcok sebebım var tekrar teskkrler
( bu arada motoru 3,4 aya alırsam paiın arkadasımızın bana yardımcı olacıgını dusunuorm ondan ogrenecegım cok sey var saygılar
Estağfurullah,elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım,dost acı söyler ama çok yanlış bir karar veriyorsun.Kendi önceliklerini daha dikkatli berlirle bence.Motosiklet süren arkadaşın yokmu şöyle düşük hacimli motoru olan,kısa süre sürebilceğin.Ya da yakın zamanda buluşalım bir yerde,yanlış hatırlamıyorsam yakın oturuyoruz,bakalım neler yapabiliriz.Direk gsr üzerine binmeni istemem.
-
31 Temmuz 2012, 03:14
14 binleri bulursa tabi bence de verilmez o kadar 250 lik bir makinaya gerçi bu cbr 250 olunca değmez mi diye de düşünüyor insan ama.. kırmızı rengi gelirse direk bayinin kapısındayım öyle yada böyle gider alırım ))
-
31 Temmuz 2012, 03:21
Drifter61 adlı üyeden alıntı
14 binleri bulursa tabi bence de verilmez o kadar 250 lik bir makinaya gerçi bu cbr 250 olunca değmez mi diye de düşünüyor insan ama.. kırmızı rengi gelirse direk bayinin kapısındayım öyle yada böyle gider alırım
))
motosiklette abs candır:D
-
31 Temmuz 2012, 10:21
Günaydın Arkadaşlar, benim motorun benzin dökümü 430,51 TL YE 100,37 LT benzin almışım. Ortalama Litre fiyatı 4,29 TL. Yaptığım yol 3.450 KM. NET OLARAK KM. DE 0,125 kuruş yakmış bulunuyorum. Bu ölçüler abartısız net tutulmuş rakamlardır
-
31 Temmuz 2012, 11:04
bu cbr ı napmışlar ne koymuşlar motoruna adamlar ya ne arasan var motorda Arkadaş şekil desen on numara parça kalitesi desen süper yedek parça sıkıntısı yok ve uygun e yakıt da tamam km.ye 12 krş. sessiz atak da motor zaten. Bu motor emsallerinde en iyisi gibi geldi bana son 1 hafta araştırmalarım sonucunda
-
31 Temmuz 2012, 12:59
km'de 12 kuruş bende biraz hayal
-
31 Temmuz 2012, 13:01
Şehir içi tüketimim 13-14 kuruş
-
31 Temmuz 2012, 13:29
-
31 Temmuz 2012, 14:16
Drifter61 adlı üyeden alıntı
bu cbr ı napmışlar ne koymuşlar motoruna adamlar ya ne arasan var motorda
Arkadaş şekil desen on numara parça kalitesi desen süper yedek parça sıkıntısı yok ve uygun e yakıt da tamam km.ye 12 krş. sessiz atak da motor zaten. Bu motor emsallerinde en iyisi gibi geldi bana son 1 hafta araştırmalarım sonucunda
yedek parça sıkıntısı yok mu?
-
31 Temmuz 2012, 14:30
maliyet anlamında yok pardon ) Umarım çözerler bu sorunu ben alana kadar çünkü çok sabırsız olurum bişeyi almaya karar verdiğim zaman ))
-
31 Temmuz 2012, 17:35
az yakması biraz da kötü bi durum, yakmıyo diye hep dip gaz gidiyorum. bu arada dizlerimizin kaymaması için tankın yanına yapıştırılan padlerle ilgili bilgi verebilecek var mı? önceki sayfalarda birinin motorunda vardı ama bulamadım.
-
31 Temmuz 2012, 17:58
K&N hava filtresi takan varmı
-
31 Temmuz 2012, 18:13
TheIt adlı üyeden alıntı
az yakması biraz da kötü bi durum, yakmıyo diye hep dip gaz gidiyorum. bu arada dizlerimizin kaymaması için tankın yanına yapıştırılan padlerle ilgili bilgi verebilecek var mı? önceki sayfalarda birinin motorunda vardı ama bulamadım.
bende bekliyorum bu sorunun cevabını
-
31 Temmuz 2012, 18:14
Türkiye'deki servisler Hava filtresini kaç binde değiştirmeyi öneriyor? Kitapçıkta 24 bin ama 6 binde bir bakıma çağırdıklarına göre bunu da 12 binde bir değiştiriyorlarsa şaşmam. Ama hava filtresi değişiminde ben de K&N filtre taktırmayı düşünüyorum.
-
31 Temmuz 2012, 18:28
Bu ABS li modele nasıl bir ekstra vergi biniyor anlamış değilim, arkadaşımın Almanya Honda bayiden aldığı fiyat 0 ABS li model için 4600 Euro ve nakitte 3660 Euro ya anlaşmış. Sonrasında su sekilde bir döküm çıkıyor ortaya, 660 Euro peşin geri kalanı 24 ay taksitle ve aylık 130 Euro gibi bir fiyata. Vergi falan hikaye, Türkiye de para kazanmıyoruz diyenlere inanmayın. Almanya'da adam 4600 Euroluk motosikleti 3660 Euro ya verebiliyorsa demek ki hala kar ediyor, (3660x2.30=8418tl) , ABS li modeli 15000 tl ye satacaksa nasıl bir edecektir siz düşünün. Bunu da şuna dayanarak söylüyorum , Anes motordan alırken motoru oradaki eleman abi biz motordan hiç kazanmıyoruz aksesuardan kazanıyoruz ancak diyerek saçmalıyordu. ( tabi bende içimden sallama lan 200 300 tl için 10000 tl lik motor mu satılır, bunla dükkan mı döner diyordum hala da diyorum.)
-
31 Temmuz 2012, 18:39
"ABS'li modelin fiyatı 15 bin lira olur" zaten külliyen yalan. İki model arasındaki fark İngiltere'de 150 pound (423 lira), Amerika'da 500 usd (898 lira), Almanya'da ise 265 euro (584 lira). Hadi diyelim İngiltere iklimi sürekli yağmurlu olduğu için ABS'de indirim yaptığı için oldukça düşük. Amerika'da da lojistik sebeplerden ötürü biraz pahalı. Ortalama 600 lira pahalı olması gerekir ABS'li modelin. 100% vergi olsun 1200 lira fark olsun. Bunların dediği 5 bin lira fark, el insaf.
-
31 Temmuz 2012, 18:41
seigen adlı üyeden alıntı
"ABS'li modelin fiyatı 15 bin lira olur" zaten külliyen yalan. İki model arasındaki fark İngiltere'de 150 pound (423 lira), Amerika'da 500 usd (898 lira), Almanya'da ise 265 euro (584 lira). Hadi diyelim İngiltere iklimi sürekli yağmurlu olduğu için ABS'de indirim yaptığı için oldukça düşük. Amerika'da da lojistik sebeplerden ötürü biraz pahalı. Ortalama 600 lira pahalı olması gerekir ABS'li modelin. 100% vergi olsun 1200 lira fark olsun. Bunların dediği 5 bin lira fark, el insaf.
Yuh!! Farkı biliyordum da, diğer ülkelerde bu kadarken,Türkiye 'de bu kadar olduğunu bilmiyorum,olay ne?
-
31 Temmuz 2012, 19:24
motosev adlı üyeden alıntı
Bu karari vermek zorunda kaldigim icin uzuldum lutfen dikkatli olun. Butcenizin onemli kismini kask ve koruma ekipmanlari icin ayirmanizi oneririm birbirimizi tanimiyor olsak da kararinizi bir kez daha dusunmenizi rica ederim ikinci el temiz ybr, cbf alip 500 km kullanip gsr ye gecmeniz size en fazla 500-700 tl kaybettirecektir. Tekrar tekrar dusunun ve lutfen cok dikkatli olun teorik bilgileri mutlaka okuyun pain adli kullanicinin dediklerine katiliyorum en azindan bir arkadasinizdan bir motor odunc alin sonra gsr ustune oturun. Simdiden zevkli surusler dilerim ama dedigim gibi bu karari almak zorunda kalmaniza uzuldum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler