Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
26 Temmuz 2012, 11:27
Zincir yağlama için ne kadar bilmiyorum ama zinciri temizleyip yağladıklarında temizlendikten sonra bir süre beklemesi gerekiyor ya, zincir yağı sıkmadan önce. O süreden de işçilik ücreti alıyorlar. Yağ değişimi ve zincir temizleme yağlama istemiştim, 1 saat 36 dk işçilik yazmışlar . Son kez o hataya düştüm, artık kendim yaparım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:10 ----------
Bir de Motul 5100 10W40'ın litresi 35 lira bizim serviste. Gidip 4 litre alacağım, bundan sonra yağımı da kendim getireceğim .
Reklamlar
-
26 Temmuz 2012, 11:42
hiç bu açıdan düşünmemiştim. Ben evde eski gazete -karton toplayayım : ))
-
26 Temmuz 2012, 13:23
Valvoline zincir yağını tavsiye ederim. Gayet kaliteli. Ben 600'lüğe geçtiğim de otomatik zincir yağlama sistemi takacağım. Uğraşmaya değmez .
http://www.motoplus.com.tr/scottoiler
http://www.feyizoglu.com/V-System-Ot...i_46549.html#0
Önce emniyet, sonra hareket...
-
26 Temmuz 2012, 14:42
seigen adlı üyeden alıntı
Zincir yağlama için ne kadar bilmiyorum ama zinciri temizleyip yağladıklarında temizlendikten sonra bir süre beklemesi gerekiyor ya, zincir yağı sıkmadan önce. O süreden de işçilik ücreti alıyorlar. Yağ değişimi ve zincir temizleme yağlama istemiştim, 1 saat 36 dk işçilik yazmışlar
. Son kez o hataya düştüm, artık kendim yaparım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:10 ----------
Bir de Motul 5100 10W40'ın litresi 35 lira bizim serviste. Gidip 4 litre alacağım, bundan sonra yağımı da kendim getireceğim
.
Böyle şeyler honda nın sitesindeki iletişim kısmından mail atılabilir.Böyle şeyleri takip ediyorlar,yardımcı olurlar.
-
26 Temmuz 2012, 14:57
GrkSbf adlı üyeden alıntı
zinciri yağmak ile uğraşmak istemezsek
servis sadece zincir yağlamak için ne kadar ister sizce ?
bu iş için servise gitmeye gerek yok...herhangi bir tamirci bu işi yapar...servis ne kadar alır dersen 7 lira balata spreyi, 10 lira yağ bir de ne kadar işçilik alır bilemem...
Zincir yağlama için ne kadar bilmiyorum ama zinciri temizleyip yağladıklarında temizlendikten sonra bir süre beklemesi gerekiyor ya, zincir yağı sıkmadan önce. O süreden de işçilik ücreti alıyorlar. Yağ değişimi ve zincir temizleme yağlama istemiştim, 1 saat 36 dk işçilik yazmışlar
. Son kez o hataya düştüm, artık kendim yaparım.
Garantiden çıktıktan sonra bu işler için servise gitmek çok anlamsız...
Bir de Motul 5100 10W40'ın litresi 35 lira bizim serviste. Gidip 4 litre alacağım, bundan sonra yağımı da kendim getireceğim
.
Bizim serviste litresi 27 lira dedi...35 lira çok fazla bence...dışarda 27 den de ucuz olabilir...bi arkadaşım motul zincir yağı için 27 lira derken bugün servis 40 lira dedi...würth 38 lira dedim..motul würthten çok çok daha iyidir dedi...
-
26 Temmuz 2012, 15:38
Arkadaşlar Motul'ün zincir yağında iki çeşit var, sipariş vermeyi düşünüyorum fakat "günlük kullanım" ve "yarış (race) kullanım" diye iki opsiyonu var, hangisini tavsiye edersiniz acaba? Sonuçta günlük kullanıyoruz 20 beygir motor lakin race dediğinin koruması daha anlık ve kısa süreli ise boşuna hiç almayalım.
-
26 Temmuz 2012, 15:40
hakanerdogan adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Motul'ün zincir yağında iki çeşit var, sipariş vermeyi düşünüyorum fakat "günlük kullanım" ve "yarış (race) kullanım" diye iki opsiyonu var, hangisini tavsiye edersiniz acaba? Sonuçta günlük kullanıyoruz 20 beygir motor lakin race dediğinin koruması daha anlık ve kısa süreli ise boşuna hiç almayalım.
Günlük kullanım alman yeterli
-
26 Temmuz 2012, 15:43
race olan deıl,road gıbı bısı yazanı kullanın.GKN da kendı r1 ınde race kullanmıyor ve tavsıyede etmıyor
-
26 Temmuz 2012, 16:02
İlginize teşekkürler arkadaşlar, zincir temizleme ve yağlama spreylerini Motul tercih ettim bu sefer Würth yerine
-
26 Temmuz 2012, 17:29
erro adlı üyeden alıntı
Garantiden çıktıktan sonra bu işler için servise gitmek çok anlamsız...
Garantisi devam ediyor, nereden çıkardınız? Periyodik bakımlarını aksatmadığım sürece hiçbir sorun yaşayacağımı sanmıyorum garanti konusunda.
-
26 Temmuz 2012, 18:08
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...86062868/detay
motorun ağzına .ıçmış resmen.2 beden büyük diye kastettiği 160 lık lastik galiba görüntüsü iyi gibi büyük gösteriyo ilk bakışta
-
26 Temmuz 2012, 18:18
Garantisi devam ediyor, nereden çıkardınız? Periyodik bakımlarını aksatmadığım sürece hiçbir sorun yaşayacağımı sanmıyorum garanti konusunda.
garanti bittikten sonra bakım, tamir vs için servise gitmek anlamsız dedim...garanti konusunda neden sorun yaşayasın ki zaten..?
-
26 Temmuz 2012, 18:30
Yuce123 adlı üyeden alıntı
Mahvetmiş , plaka iptali, egzozun saçmasapan modifikasyonu vs. Motosiklet üreticilerinin de Ferrari gibi böyle modifikasyonlar karşısında aracı geri alma uygulaması olması lazım .
erro adlı üyeden alıntı
garanti bittikten sonra bakım, tamir vs için servise gitmek anlamsız dedim...garanti konusunda neden sorun yaşayasın ki zaten..?
Doğru söylemişsin . Mesajımın içinde yer almış, o yüzden bana hitaben söylenmiş sandım, np.
-
26 Temmuz 2012, 19:35
Zincir yağı cevapları için teşekkürler faydalı oldu . Kadıköy civarlarında Motul veya Wurth zincir yağı bulabileceğim yerler var mı ??
-
26 Temmuz 2012, 20:02
tugfox adlı üyeden alıntı
Zincir yağı cevapları için teşekkürler faydalı oldu
. Kadıköy civarlarında Motul veya Wurth zincir yağı bulabileceğim yerler var mı ??
Motul oneririm.Gkn motorda var hasanpasa da
-
26 Temmuz 2012, 20:04
-
27 Temmuz 2012, 00:09
. Kadıköy civarlarında Motul veya Wurth zincir yağı bulabileceğim yerler var mı ??
Ben netten siparis verdim, ertesi gun elime gecti
-
27 Temmuz 2012, 01:45
http://gknmotors.com/ burada bulabilirsiniz.Motomaxin karşısında
-
27 Temmuz 2012, 01:59
Zippo's adlı üyeden alıntı
Motul oneririm.Gkn motorda var hasanpasa da
Pain adlı üyeden alıntı
Çok teşekkür ederim iyi oldu yakınmış
-
27 Temmuz 2012, 02:14
Çok teşekkür ederim iyi oldu yakınmış
Ne demek,hem de bütün sorularınıza cevap verir Gökhan,kimseye soracak sorunuz kalmaz sonra:D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)
Bu Konudaki Etiketler