Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
22 Temmuz 2012, 19:37
Reklamlar
-
22 Temmuz 2012, 19:52
Ebay'den aldığım adam şu, http://myworld.ebay.com/sportbikeparts2u/. 5'inde sipariş vermişim, 12'sinde adam kargoya vermiş, 15'inde Türkiye'deydi, 19'unda teslim aldım. Oldukça çabuk geldi yani. USPS Priority Mail International Parcels olarak geçiyor. Satın almadan önce mesaj atıp sormuştum daha önce dediğim gibi, düşük ücret ve hediye olarak gösterebilir mi diye. 3-4 kişiye sordum bunun gibi, bu satıcı ok dedi, diğerleri hayır demişti. Açıkçası ben ses ve görüntü olarak beğendiğim için seçtim. Geri kalan performans artışı, ısınması, ağırlığı vs. gibi şeyleri pek irdelemedim. Karbon veya titanium olanı da var ama 100 usd farkı vermek istemedim.
-
22 Temmuz 2012, 20:02
seigen adlı üyeden alıntı
Ebay'den aldığım adam şu,
http://myworld.ebay.com/sportbikeparts2u/. 5'inde sipariş vermişim, 12'sinde adam kargoya vermiş, 15'inde Türkiye'deydi, 19'unda teslim aldım. Oldukça çabuk geldi yani. USPS Priority Mail International Parcels olarak geçiyor. Satın almadan önce mesaj atıp sormuştum daha önce dediğim gibi, düşük ücret ve hediye olarak gösterebilir mi diye. 3-4 kişiye sordum bunun gibi, bu satıcı ok dedi, diğerleri hayır demişti. Açıkçası ben ses ve görüntü olarak beğendiğim için seçtim. Geri kalan performans artışı, ısınması, ağırlığı vs. gibi şeyleri pek irdelemedim. Karbon veya titanium olanı da var ama 100 usd farkı vermek istemedim.
hızlı forum net cevap çok teşekkürler..
-
22 Temmuz 2012, 20:24
deveagle adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar kimse yanlış anlamasın ama köprüden kaçak geçmek ile bakkaldan ekmek çalmak arasında hiçbir fark yoktur, ikisi de hırsızlıktır, tasvip etmiyorum insanları da iyi bir şeymiş gibi özendirmeyin.
köprüden geçmiyorum da her ışıkta radar olunca, bir de o radarların hepsinden 100km+ ile geçince insandaki korku değerleri tavan yapıyor.
-
22 Temmuz 2012, 22:28
Arkadaşlar kimse yanlış anlamasın ama köprüden kaçak geçmek ile bakkaldan ekmek çalmak arasında hiçbir fark yoktur, ikisi de hırsızlıktır, tasvip etmiyorum insanları da iyi bir şeymiş gibi özendirmeyin.
Kaçak elektrik açığınıda benim elektrik faturamdan çıkartıyorlar napak ? %70 vergi ile giden bir araça biniyoruz devletimizi çok seviyoruz bakınız
He para verdik hizmet alak diycez de paralı yola giriyoruz çukurda jant eğiliyo dövlet baba öder mi bizim jantın parasını ?
-
22 Temmuz 2012, 22:34
Arkadaşlar bende yanlış anlaşılmak istemem. Hiç kimseye plakasız gezin veya köprüden kaçarak geçin demiyorum. Ben plaka takmıyorum ve bikaç defa ogs'den geçtim alarm çalmadı...
-
23 Temmuz 2012, 00:50
casillas00 adlı üyeden alıntı
Kaçak elektrik açığınıda benim elektrik faturamdan çıkartıyorlar napak ? %70 vergi ile giden bir araça biniyoruz devletimizi çok seviyoruz bakınız
He para verdik hizmet alak diycez de paralı yola giriyoruz çukurda jant eğiliyo dövlet baba öder mi bizim jantın parasını ?
Arkadaşım o halde evdeki elektriği de kaçak yap, nede olsa devlet kaçak elektrik parasını senden alıyor, Motorunun vergisini de ödeme ne de olsa devlet senin jantını yaptırmıyor. ne gerek var ogs'den de beleş geç nede olsa devlet hizmet vermiyor.. Kötü örnek örnek teşkil etmez.
-
23 Temmuz 2012, 01:04
Arkadaşım o halde evdeki elektriği de kaçak yap, nede olsa devlet kaçak elektrik parasını senden alıyor, Motorunun vergisini de ödeme ne de olsa devlet senin jantını yaptırmıyor. ne gerek var ogs'den de beleş geç nede olsa devlet hizmet vermiyor.. Kötü örnek örnek teşkil etmez.
Bu tamamen insanın kendi vicdanıyla alakalı.. Onun için bu konuyu fazla uzatmaya gerek yok bence...
-
23 Temmuz 2012, 02:59
Arkadaşlar persembe gunu cbr 250 yi aldim ancak 20 km den fazla gidemiyorum korkunc bir bilek agrisi yapiyor ben mi yanlis kullaniyorum anlamadım sizlere fotomuda yolluyorum gorusleriniz nelerdir..
http://www.kolayresim.com/motor_27382.html
-
23 Temmuz 2012, 03:04
huseyin45 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar persembe gunu cbr 250 yi aldim ancak 20 km den fazla gidemiyorum korkunc bir bilek agrisi yapiyor ben mi yanlis kullaniyorum anlamadım sizlere fotomuda yolluyorum gorusleriniz nelerdir..
Foto gözükmüyor, oturuş pozisyonu için ;
http://www.youtube.com/watch?v=QxIC7...ilpage#t=1248s
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
-
23 Temmuz 2012, 03:06
Öncelikle hayırlı olsun.. Fotoğrafın görünmüyo ama yanlış kullandığından ziyade alışık olmadığındandır diye düşünüyorum. İlk bi hafta 10 gün kadar ağrıların devam eder alıştıktan sonra geçer. Yine de bileklerine fazla yüklenmemeyi dene.
-
23 Temmuz 2012, 03:29
anildurmaz adlı üyeden alıntı
@wolrath elcik,topuz ve manetler tam olarak ne kadar tuttu soleyeblirmisn?
150+150+110
bu sekılde hatırlıyorum ama yanlıs da olabıllır, anes motordan bakabılırsın
-
23 Temmuz 2012, 03:40
wolrath adlı üyeden alıntı
150+150+110
bu sekılde hatırlıyorum ama yanlıs da olabıllır, anes motordan bakabılırsın
Anes Motor fiyatları
Rizoma marka elcikler 49 €
Rizoma marka elcik topuzları 49€
Markasını tam olarak hatırlamıyorum ama tamamen TM manetler 175 TL (Boyası akıyo, sağ granajımda hala lekesi var)
-
23 Temmuz 2012, 03:40
Hocam peglere parmak ucuyla bas(ayak top u denilen bölge),böylece kolaylıkla depoyu dizlerin arasında sıkıştırırsın,kollarındaki yük kendiliğinden azalır.hem rahat edersin hem de çok daha rahat kullanırsın...
-
23 Temmuz 2012, 03:44
viper17 adlı üyeden alıntı
Cok Tesekkurler gercekten video çok yardimci oldu
---------- Post added at 02:44 ---------- Previous post was at 02:42 ----------
Pain adlı üyeden alıntı
Hocam peglere parmak ucuyla bas(ayak top u denilen bölge),böylece kolaylıkla depoyu dizlerin arasında sıkıştırırsın,kollarındaki yük kendiliğinden azalır.hem rahat edersin hem de çok daha rahat kullanırsın...
Ancak anlayamadığım nokta parmak ucuyla basinca vitesi değiştirmek zor olmayacak mi ?
-
23 Temmuz 2012, 03:57
Cok Tesekkurler gercekten video çok yardimci oldu
---------- Post added at 02:44 ---------- Previous post was at 02:42 ----------
Ancak anlayamadığım nokta parmak ucuyla basinca vitesi değiştirmek zor olmayacak mi ?
Her seferinde ayaklarınızı ileri geri yapacaksınız,ancak çok yavaş hızlarda trafikte sıkıcı olabilir o zaman ortaya alabilirsiniz.bunu tavsiye etmem,hertür istanbul trafiğine girdim bu yöntemi kullandım,kendiniz alıştırmakta fayda var.Madem gaza geldim pegleri tekrar baştan anlatayım.
Ayak topunuzun 1. faydasını zaten anlattım. 2.si normal kontra yetersiz kaldığı durumlarda bir elle gidonu iterken diğer elle çekersiniz bu da yetmediğinde dizinizi yatacağınız yönün tersindeki bacakla depoya kolayca basarsınız(bizim motorlarda gerek yok,o kadar yatınca arkayı bırakıyor.). 3. sü ise ayakların ortasıyla peglere basıldığında ayaklar yanlara açılır kaldırımlara yakın geçerken ya da motoru yatırırken(çok defa başıma gelmişti);ayağınız yere ya da kaldırıma sürter şansınız varsa kurtarırsınız yoksa takılır bileğiniz kırılır ve yere düşersiniz. Bu peg olayı çok ince bir nokta olsa da yine hayati öneme sahiptir.Bir an önce bir kitap alın ve bunların hepsini öğrenin. Reklam yapayım:http://www.motosikletmacerasi.com/ke...us-icin-kitap/
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:53 ----------
Okuduğum kitaptanda bu konu hakkında link vereyin:http://donald.hypermart.net/Teori/19ELLER.htm
-
23 Temmuz 2012, 04:17
Pain adlı üyeden alıntı
Her seferinde ayaklarınızı ileri geri yapacaksınız,ancak çok yavaş hızlarda trafikte sıkıcı olabilir o zaman ortaya alabilirsiniz.bunu tavsiye etmem,hertür istanbul trafiğine girdim bu yöntemi kullandım,kendiniz alıştırmakta fayda var.Madem gaza geldim pegleri tekrar baştan anlatayım.
Ayak topunuzun 1. faydasını zaten anlattım. 2.si normal kontra yetersiz kaldığı durumlarda bir elle gidonu iterken diğer elle çekersiniz bu da yetmediğinde dizinizi yatacağınız yönün tersindeki bacakla depoya kolayca basarsınız(bizim motorlarda gerek yok,o kadar yatınca arkayı bırakıyor.). 3. sü ise ayakların ortasıyla peglere basıldığında ayaklar yanlara açılır kaldırımlara yakın geçerken ya da motoru yatırırken(çok defa başıma gelmişti);ayağınız yere ya da kaldırıma sürter şansınız varsa kurtarırsınız yoksa takılır bileğiniz kırılır ve yere düşersiniz. Bu peg olayı çok ince bir nokta olsa da yine hayati öneme sahiptir.Bir an önce bir kitap alın ve bunların hepsini öğrenin. Reklam yapayım:
http://www.motosikletmacerasi.com/ke...us-icin-kitap/
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:53 ----------
Okuduğum kitaptanda bu konu hakkında link vereyin:
http://donald.hypermart.net/Teori/19ELLER.htm
Çok teşekkürler kitabın siparişini verdim bile elime gecer geçmez okumaya ve dolayısıyla uygulamaya basliyacagim motor çocuk oyuncagi degil bu sebeble herseyi kuralina gore yapmaktan yanayım tekrardan teşekkürler
-
23 Temmuz 2012, 04:24
Çok teşekkürler kitabın siparişini verdim bile elime gecer geçmez okumaya ve dolayısıyla uygulamaya basliyacagim motor çocuk oyuncagi degil bu sebeble herseyi kuralina gore yapmaktan yanayım tekrardan teşekkürler
Kitap almaya karar vermeniz beni çok sevindirdi.Bazı şeyleri boşuna yapmadığımı görmek(yazımı okumanız ve inanmanız)devam etmek için cesaret veriyor.Ben teşekkür ederim.
-
23 Temmuz 2012, 04:42
Pain adlı üyeden alıntı
Kitap almaya karar vermeniz beni çok sevindirdi.Bazı şeyleri boşuna yapmadığımı görmek(yazımı okumanız ve inanmanız)devam etmek için cesaret veriyor.Ben teşekkür ederim.
Söz uçar yazı kalır denir, buraya yazılan her soru ve her cevap muhakkak ki birçok kisiye fikir veriyordur ancak size bir soru daha sormak istiyorum daha önce yazdim ancak bilgi alamadim motoru sifir aldim cevremdeki dostlarim otobana cik baya bir bas motor acilsin gibi soylemlerde bulundu sifir motor nasil acilir buna rodaj mi denir rica etsem bilgi verirmisiniz yanlis bir is yapmak istemem
-
23 Temmuz 2012, 04:51
Söz uçar yazı kalır denir, buraya yazılan her soru ve her cevap muhakkak ki birçok kisiye fikir veriyordur ancak size bir soru daha sormak istiyorum daha önce yazdim ancak bilgi alamadim motoru sifir aldim cevremdeki dostlarim otobana cik baya bir bas motor acilsin gibi soylemlerde bulundu sifir motor nasil acilir buna rodaj mi denir rica etsem bilgi verirmisiniz yanlis bir is yapmak istemem
Sakın öyle şeyler yapmayın,motorun geleceğiyle oynarsınız(çok ilginç bir tabir oldu:D).Rodajda ilk 1000 km boyunca ani hızlanmalar ve ani frenlemelerden kaçının.Ve motoru sürekli olarak 6000-7000rpm gibi devirlerde tutun.Yapacağınız hatalar,motorunuzun sağlığını etkiler yani parçaların bir arada uyum içinde çalışmasını engeller.Bu motorun ömrünü kısaltır ve keyifsiz bir sürüşe sebep olur.Top speed ini bile düşürür.Ayrıca motoru kullanmadan önce 1dk kadar rölantide bırakın,kullanmayın.Isınsın sonra kullanın.Rodaj bitince 1000 bakımına sokun sonra istediğiniz gibi gazlayın.(1dk rodajdan sonrada geçerli.)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler