Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
20 Temmuz 2012, 11:29
ben xenon taktırmıycam ya seneye motoru değiştirirsem kendinden xenonlu olacak inşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:26 ----------
arkadaşlar zincir yağı ne kullanıyorsunuz ? ne alayım ?
Reklamlar
-
20 Temmuz 2012, 11:32
Merhaba arkadaşlar
daha öncede bahsettiğim gibi honda cbr 250r ailesine katılmış bulunmaktayım ancak daha önce motor kullanmış olsamda ilk defa sıfır motor kullanıcam rodaj nedir nasıl ayarlamam gerek bu konularda bilgi verirseniz sevinirim
-
20 Temmuz 2012, 11:57
2 haziranda sipariş verdiğim grenajlarım 20 temmuzda (bugün) geldi..
Honda'da yedek parça sorunu yok!
-
20 Temmuz 2012, 13:19
OGS hakkında bir soru. Motosikletimi aldığımdan beri KGS kullanıyorum. Arabadan OGS'ye alışık olduğum için gişelerde durmayı hiç sevmiyorum. Bunun yanında plakası açık OGS'den geçen bir sürü motosiklet görüyorum. Nasıl çözüm bulmuşlar? Aramızda OGS kullanan ya da bilen var mıdır?
-
20 Temmuz 2012, 13:39
tugfox adlı üyeden alıntı
OGS hakkında bir soru. Motosikletimi aldığımdan beri KGS kullanıyorum. Arabadan OGS'ye alışık olduğum için gişelerde durmayı hiç sevmiyorum. Bunun yanında plakası açık OGS'den geçen bir sürü motosiklet görüyorum. Nasıl çözüm bulmuşlar? Aramızda OGS kullanan ya da bilen var mıdır?
Ben depoustu canta aldim, uzerinde cep telefonun koyulabilecegi transparan bir yer var, oraya ogs yi koyuyorum. gecerken okuyor. bu sekilde hallediyorum
-
20 Temmuz 2012, 13:44
uthec adlı üyeden alıntı
Benim de amartüsör keçelerim w hafta kadar sonra geldi,en azından getiriyorlar:D
-
20 Temmuz 2012, 14:18
tugfox adlı üyeden alıntı
OGS'yi ön cama yapıştırdım, solda düzlük bölge var o kısmına, aldığım günden beri o şekilde kullanıyorum. Hiçbir sorun olmadı. Motosikletten inip giderken ogs'yi yerinden çıkarıyorum sadece.
-
20 Temmuz 2012, 14:37
cacique adlı üyeden alıntı
Ben depoustu canta aldim, uzerinde cep telefonun koyulabilecegi transparan bir yer var, oraya ogs yi koyuyorum. gecerken okuyor. bu sekilde hallediyorum
seigen adlı üyeden alıntı
OGS'yi ön cama yapıştırdım, solda düzlük bölge var o kısmına, aldığım günden beri o şekilde kullanıyorum. Hiçbir sorun olmadı. Motosikletten inip giderken ogs'yi yerinden çıkarıyorum sadece.
Cevaplar için teşekkürler. En kısa zamanda bir OGS edineyim. Ayrıca lastikli aparat yapıp koluna takanlar da varmış. Motosiklete sabitlemek daha mantıklı gibi
-
20 Temmuz 2012, 15:50
uthec adlı üyeden alıntı
E yuh yani! Tamam arada problem olurda, bu kadarı fazla gerçekten. Demek ki böyle durumlarda e-bay'den alış-veriş edeceğiz.
Önce emniyet, sonra hareket...
-
20 Temmuz 2012, 21:15
Vee aranızdayım, uzun bir beklemeden sonra. Güngör motordan aldım. 2 sene önce Honda GS1'e gitmiştim ancak anlaşılan talime devam etmem lazım, zira eve gelirken dahi elim ayağıma dolaştı resmen
-
20 Temmuz 2012, 21:47
traindevie adlı üyeden alıntı
Vee aranızdayım, uzun bir beklemeden sonra. Güngör motordan aldım. 2 sene önce Honda GS1'e gitmiştim ancak anlaşılan talime devam etmem lazım, zira eve gelirken dahi elim ayağıma dolaştı resmen
Hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız, belasız binin inş. İlk hareketin heyecanı diyelim ona biz . Zamanla daha iyi olursunuz.
Önce emniyet, sonra hareket...
-
20 Temmuz 2012, 21:59
Egzozumu taktırdım bugün. Harika bir sesi var artık. Trafikte aynasına bakıp kontrol etme zahmetine girmeyen sürücüler için güzel bir çözüm olduğunu düşünüyorum. Gerçi tamirciden geri dönerken önümdeki kadın tedirgin oldu, dörtlü yakıp sağa çekiyor, geçeyim diye . Tedirgin olup da duracak kadar gürültülü değil, kadınla ilgili bir sorundu galiba, ucunda susturucusu takılı geldi zaten. Kendim resim / video çekerim ama o vakte kadar birebir aynısı, http://www.youtube.com/watch?v=646SlyL7M9s.
-
20 Temmuz 2012, 22:24
Egzozumu taktırdım bugün. Harika bir sesi var artık. Trafikte aynasına bakıp kontrol etme zahmetine girmeyen sürücüler için güzel bir çözüm olduğunu düşünüyorum. Gerçi tamirciden geri dönerken önümdeki kadın tedirgin oldu, dörtlü yakıp sağa çekiyor, geçeyim diye
. Tedirgin olup da duracak kadar gürültülü değil, kadınla ilgili bir sorundu galiba, ucunda susturucusu takılı geldi zaten. Kendim resim / video çekerim ama o vakte kadar birebir aynısı,
http://www.youtube.com/watch?v=646SlyL7M9s.
çağdaş güle güle kullan. kaça mal oldu ?
-
20 Temmuz 2012, 23:19
-
20 Temmuz 2012, 23:29
Teşekkürler .
RuzgarSA adlı üyeden alıntı
çağdaş güle güle kullan. kaça mal oldu ?
380 usd ebay fiyatı, 30 usd kargo. Adamlar 72.99 usd ve "commercial sample" olarak gösterdiği için gümrükten vergisiz geçti. Two bros'un sitesinde 460 usd yazıyor, o yüzden uygun fiyata aldığımı düşünüyorum .
-
21 Temmuz 2012, 14:25
Ben de yeni bir motosiklet kullanıcısıyım. 1 Ay kadar önce sıfır Honda CBR250r aldım. 2 ay kadar önce motosiklete merak saldım;
- Ankara Ulusan'dan teorik + pratik eğitim aldım.
- Motor ve temel ekipmanları tamamladım.
- 600km civarı yol yaptım.
- Bugün foruma üye oldum :-)
- 5 Ağustos'ta direksiyon sınavına girip ana eksikleri tamamlamış olacağım inşallah.
Ana eksikler diyorum çünkü gördüğüm kadarıyla bu konuda eksik hiç bitmeyecek :-) Bir kez uzun yola gittim, şimdiden sonraki motorun hesaplarını yapmaya başladım. Hayırlısı artık...
-
21 Temmuz 2012, 18:41
NUVOLARI adlı üyeden alıntı
Ben de yeni bir motosiklet kullanıcısıyım. 1 Ay kadar önce sıfır Honda CBR250r aldım. 2 ay kadar önce motosiklete merak saldım;
- Ankara Ulusan'dan teorik + pratik eğitim aldım.
- Motor ve temel ekipmanları tamamladım.
- 600km civarı yol yaptım.
- Bugün foruma üye oldum :-)
- 5 Ağustos'ta direksiyon sınavına girip ana eksikleri tamamlamış olacağım inşallah.
Ana eksikler diyorum çünkü gördüğüm kadarıyla bu konuda eksik hiç bitmeyecek :-) Bir kez uzun yola gittim, şimdiden sonraki motorun hesaplarını yapmaya başladım. Hayırlısı artık...
Hayırlı olsun kazasız belasız uzun yıllar motor aşkından ayrılmaman dileğimle
http://www.facebook.com/CBR250RFANCLUB
Tüm CBR kullanıcı dostlarım davetlidirler...
-
21 Temmuz 2012, 20:16
selam, siteye yeni üye oldum. motosikletimi alalı en fazla 1 ay olmuştur. bursada birlikte sürmek isteyen olursa hayır demem, yazı yazmayı beceremiyorum.
-
21 Temmuz 2012, 21:04
SonpoL adlı üyeden alıntı
Hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız, belasız binin inş. İlk hareketin heyecanı diyelim ona biz
. Zamanla daha iyi olursunuz.
Çok teşekkürler, bakalım artık talim edelim derken telef olmasak bari Bu arada benimle Kartal civarında buluşup talimlerime yardımcı olabilecek arkadaş var mı
-
21 Temmuz 2012, 21:11
Egzozumu taktırdım bugün. Harika bir sesi var artık. Trafikte aynasına bakıp kontrol etme zahmetine girmeyen sürücüler için güzel bir çözüm olduğunu düşünüyorum. Gerçi tamirciden geri dönerken önümdeki kadın tedirgin oldu, dörtlü yakıp sağa çekiyor, geçeyim diye
. Tedirgin olup da duracak kadar gürültülü değil, kadınla ilgili bir sorundu galiba, ucunda susturucusu takılı geldi zaten. Kendim resim / video çekerim ama o vakte kadar birebir aynısı,
http://www.youtube.com/watch?v=646SlyL7M9s.
çağdaş hayırlı olsun... tam olarak nasıl ses çıkardığını merak ediyorum ben de en kısa zamanda videosunu bekliyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler