Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Temmuz 2012, 22:10
Arkadaslar, anadolu yakasinda bagdat caddesinde bulusuyoruz, pain, ben ve ruzgarSa katilacak, gelmek isteyen arkadaslar katilabilir, erenkoy starbuks tayiz.buradan takip edecegim gelmek isteyenleri bekleyecegiz.
Reklamlar
-
18 Temmuz 2012, 22:33
SonpoL adlı üyeden alıntı
Öncelikle aramıza hoş geldiniz ve motorunuz da hayırlı olsun
. Güzel bir tercih yapmanızla beraber, pişmanlık duymayacağınızı garanti ederim. Uzun bir aradan sonra vitesli bir modelle motor hayatına dönüş yapmışsınız. Motora yabancı bir kişi olmadığınız için, motora alışmanız fazla sürmez.
Ekipman konusun da elbetteki yardımcı olmak isterim fakat elinizdeki ekipmanlar nelerdir? Bütçeniz ne kadardır? Bu gibi detayları bize söylemeniz lazım.
Mesela ben kask olarak Shoei xr-1100 kullanıyorum. Benimle beraber bu forum altında kullanan bir kaç arkadaş daha var. 4/4'lük bir kask diyebilirim. Fakat fiyatı 1.200 TL. Mont olarak venom nforce kullanıyorum. Önünde hava girişleri, arkasında hava çıkışları mevcut. Dolayısı ile hareket halinde iken deri olmasına rağmen terletme yapmıyor. Onu da şiddetle tavsiye ederim. Onun da fiyatı 500 TL idi yanılmıyorsam.
Vereceğiniz cevaplara göre ben ve diğer arkadaşlar, elimizden gelen desteği size gösteririz.
Cok teşekkür ederim ancak bugun gidip hepsini aldim ls2 kask dizlik yazlik mont gibi fcok kotu olmayan cok iyide olmayan seyler aldim bundan sonra sanirim sadece ortak bir etkinlige katilmak kaldi
-
18 Temmuz 2012, 22:36
anildurmaz adlı üyeden alıntı
Arkadaslar, anadolu yakasinda bagdat caddesinde bulusuyoruz, pain, ben ve ruzgarSa katilacak, gelmek isteyen arkadaslar katilabilir, erenkoy starbuks tayiz.buradan takip edecegim gelmek isteyenleri bekleyecegiz.
yillik izinde olmasam, oradaydim! iyi eglenceler!
-
19 Temmuz 2012, 00:00
anildurmaz adlı üyeden alıntı
Keşke daha erken girseymişim foruma gelirdim valla.Neyse buluşma olursa bir daha banada haber verin hatta direk msj atın :D
Birde bişi söylücem Motul zincir yağı aldım,zincire sıktım 1 saat sonra zincire baktığımda donmuş yapışmıs gibi olmuş.Motul bu şekilde bir yağmı zinciride beyaz yapıo =))
-
19 Temmuz 2012, 02:35
beyler bizim ön sağ ve soldaki küçük ampüller dipsiz ampül mü? her ne kadar ne demek olduğunu bilmesem de öğrenmem gerekiyor...onların yerine çakar led li dipsiz ampül dedikleri zımbırtıyı almak istiyorum ve bunun için de dolayısı ile girişinin bu şekilde olması gerekiyor...
-
19 Temmuz 2012, 05:05
erro adlı üyeden alıntı
beyler bizim ön sağ ve soldaki küçük ampüller dipsiz ampül mü? her ne kadar ne demek olduğunu bilmesem de öğrenmem gerekiyor...onların yerine çakar led li dipsiz ampül dedikleri zımbırtıyı almak istiyorum ve bunun için de dolayısı ile girişinin bu şekilde olması gerekiyor...
aynen dipsiz ampul.
-
19 Temmuz 2012, 09:40
_Bahadir_ adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar, sonunda yazılı sınav sonuçları açıklandı ve geçtik haliyle. Ancak sıkıntı burada başlıyor. Şimdi ben gemiye tayin oldum ve Gölcük'e gidiyorum. Bu direksiyon sınavı ne zaman olacak bilgisi olan var mı? İnternette o kadar farklı zamanlar yazıyor ki bir türlü doğru bilgi bulamadığımı düşünüyorum. Teşekkürler ilginiz için. Bu arada "wolrath" bir ara tanışalım mutlaka.
ben dün baktım 100 almışım :D 4-5 ağustos'a ertelendi direksiyon sınavı ;)
-
19 Temmuz 2012, 10:19
casillas00 adlı üyeden alıntı
aynen dipsiz ampul.
valla çok sevindim bu olaya
-
19 Temmuz 2012, 10:26
spawn1984 adlı üyeden alıntı
ben dün baktım 100 almışım :D 4-5 ağustos'a ertelendi direksiyon sınavı ;)
ağustosun 2. haftası ehliyetin elinde en geç, hadi hayırlısı, akşam nasıldı ortam samatya buluşmasında?
ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL
-
19 Temmuz 2012, 11:07
inşallah ya bakalım
bu arada direksiyon sınavı harcı gibi bi rakam istiyor kurs 50 tl diye, bazı forumlarda öyle bişey yok ben itiraz ettim ödemedim diyenler var ve direksiyon sınavına girip ehliyetini alanlar, var mı aslı astarı ? nedir bu para ?
dünkü buluşmadan bi kare, fotoda olmayan 5-6 kişi daha var onlar yan tarafta sohbet ediyolardı başka bi arkadaş çekti onları ama bende yok o fotolar =)
-
19 Temmuz 2012, 11:46
hepinize merhaba.siteye yeni kaydoldum ve motorsiklet sürmeyi bilmiyorum :D ama büyük bir heves oldu a2 ehliyeti de 17 yaşında alınabildiği için araştırdım felan cbr 250 iyiymiş dedim kafaya koydum.adana/kozan'da oturuyorum.İyi düzeyde bisiklet ve araba sürebildiğim için dedim cbr 250 ile başlarım dedim beceririm dedim ama genede bir arkadaş bulup çin malı motor olsa bile öğretmesini isticem.Yaşadığım yerde veya yakınlarda bulunan sayfa üyeleri varsa tanışalım biraz çok soru sorarımda ben rahat rahat ulaşabileyim diye hepinize kazasız belasız sürüşler
-
19 Temmuz 2012, 15:33
arkadaşlar siyah sağ büyük grenaj satan varsa iletişime geçebilir benle
-
19 Temmuz 2012, 16:32
inşallah ya bakalım
bu arada direksiyon sınavı harcı gibi bi rakam istiyor kurs 50 tl diye, bazı forumlarda öyle bişey yok ben itiraz ettim ödemedim diyenler var ve direksiyon sınavına girip ehliyetini alanlar, var mı aslı astarı ? nedir bu para ?
dünkü buluşmadan bi kare, fotoda olmayan 5-6 kişi daha var onlar yan tarafta sohbet ediyolardı başka bi arkadaş çekti onları ama bende yok o fotolar =)
http://img441.imageshack.us/img441/8819/p7180008k.jpg
ben ödediğimi hatırlamıyorum Ali
-
19 Temmuz 2012, 18:03
inşallah ya bakalım
http://img441.imageshack.us/img441/8819/p7180008k.jpg
Ramazan öncesi son çayır-çimen mangal işini Bayram abiden devraldım hadi hayırlısı
-
19 Temmuz 2012, 21:39
Sizlere daha önce Xenon ile ilgili soru sormuştum. Dün servise gittim Xenon'u biz takmıyoruz eğer başka yerden taktırırsın da motorun elektrik aksamı garanti dışı kalır dediler. Bunun üzerine sadece elektrik aksamı garanti dışında kalıyor,motor vb.. bişey olursa onlar garantide mi dedim "evet" dediler.
Ancak aklıma birşey takıldı, yarın bir gün bu motora bişey olacağı tutar(kutup ayısı beni çok sever) mesela motor sistemine,ateşleme sistemine,vitesine vb.. servise götürürüm bu adamlar da "yok sen xenon takmışsın o bunun elektriğini bozmuş o bozulan parçada bunu bozmuş vs.." deyip işin içinden çıkabilirler diye düşündüm.
Sonra bu fikrimi birine sordum o da bana hak verdi , öyle yapma olasılıkları yüksek dedi.
Bir de gittim Xenon u taktıracağım ustaya sordum; Öyle bişey yapamazlar elektrik-motor-şansuman sistemi bağımsızdır merak etme dedi. Zaten garantiden çıksada bişey olmaz bu motorlara dedi.Hadi bu ticari amaç içi söyledi diyorum ama çevremdede bir to Xenon lu CBR var.
Sizce ne yapmalıyım fikir verebilecek?
-
19 Temmuz 2012, 21:58
tuc adlı üyeden alıntı
hepinize merhaba.siteye yeni kaydoldum ve motorsiklet sürmeyi bilmiyorum :D ama büyük bir heves oldu a2 ehliyeti de 17 yaşında alınabildiği için araştırdım felan cbr 250 iyiymiş dedim kafaya koydum.adana/kozan'da oturuyorum.İyi düzeyde bisiklet ve araba sürebildiğim için dedim cbr 250 ile başlarım dedim beceririm dedim ama genede bir arkadaş bulup çin malı motor olsa bile öğretmesini isticem.Yaşadığım yerde veya yakınlarda bulunan sayfa üyeleri varsa tanışalım biraz çok soru sorarımda ben rahat rahat ulaşabileyim diye
hepinize kazasız belasız sürüşler
profesyonellerden eğitim al kardeşim,ben Honda gs 1 e katıldım, sana yakın iyi eğitim veren yerler var mı araştır
-
19 Temmuz 2012, 22:19
CMRMURAT adlı üyeden alıntı
Sizlere daha önce Xenon ile ilgili soru sormuştum. Dün servise gittim Xenon'u biz takmıyoruz eğer başka yerden taktırırsın da motorun elektrik aksamı garanti dışı kalır dediler. Bunun üzerine sadece elektrik aksamı garanti dışında kalıyor,motor vb.. bişey olursa onlar garantide mi dedim "evet" dediler.
Ancak aklıma birşey takıldı, yarın bir gün bu motora bişey olacağı tutar(kutup ayısı beni çok sever) mesela motor sistemine,ateşleme sistemine,vitesine vb.. servise götürürüm bu adamlar da "yok sen xenon takmışsın o bunun elektriğini bozmuş o bozulan parçada bunu bozmuş vs.." deyip işin içinden çıkabilirler diye düşündüm.
Sonra bu fikrimi birine sordum o da bana hak verdi , öyle yapma olasılıkları yüksek dedi.
Bir de gittim Xenon u taktıracağım ustaya sordum; Öyle bişey yapamazlar elektrik-motor-şansuman sistemi bağımsızdır merak etme dedi. Zaten garantiden çıksada bişey olmaz bu motorlara dedi.Hadi bu ticari amaç içi söyledi diyorum ama çevremdede bir to Xenon lu CBR var.
Ben arabama taktırmak istemiştim ford servisi size söylenenlerin aynısını söyledi bana ama bizde söyle bi durum var servisin elinde xenon var made in china ucuz bisey 120-130tl gibi biseydi ben philips takmak istiyorum dedim o garantiyi bozar dediler saçmalığa bakarmısınız çin mali markası adi sani belli olmayan xenon garantiyi bozuyo philips xenon teknolojisini dünyaya getiren marka garanti bozuyo ben ne yaptim 6000k philips xenonlarimi taktim devam ettim daha sonra bakim icin gittigimde servisteki ustalarin lafi "aaaaa philipsin xenonudami vamis" oldu
Gelelim konuya bana sorarsaniz takmayin merceksiz fara xenon takmak saglikli degil mercek olmadigi icin xenon yolunuzu degil sagi solu aydinlatir isik sapma yapar ayrica isik kirilmalari fazla olucagi icin karsidan gelenlerden guzel guzel kufur yersiniz motorda oldugumuz icin uzerimize kiranlar bile olur birakin xenonu takin bi osram night breaker yada philis extreme vision devam edin
-
19 Temmuz 2012, 22:38
-
19 Temmuz 2012, 22:39
CMRMURAT adlı üyeden alıntı
Benim motorum da xenon var ve bayim kendisi taktırdı. Garanti konusun da ise sıkıntı olmaz dediler. Philips taktırdım ve işçilikle beraber 400 TL'ye yakın para verdim. Eski xenonlar risk oluşturabiliyordu. Fakat yeni nesil xenonlar da elektrik aksamına zarar verecek bir durum söz konusu değil. Unutmadan söyleyim, ben motoruma xenonu bayimden aldım, kendileri bu işin ustası elektrikçiye motorumu götürüp, taktırtıp getirdiler bana. Yani bir bakıma bayim takmamış oluyor . Sadece aracılık yapmış oluyorlar.
Siz bir de başka bir honda bayisine danışın. Bakalım ne diyecekler.
Bu arada taktırdığınız bayiden işçilik faturası almayı ve yapılan işi yazdırmayı unutmayın. Şimdi sizi kıllattılar ya, ileri de bir şey olursa eliniz de belge olur... ;)
Önce emniyet, sonra hareket...
-
20 Temmuz 2012, 09:06
avcagatay adlı üyeden alıntı
profesyonellerden eğitim al kardeşim,ben Honda gs 1 e katıldım, sana yakın iyi eğitim veren yerler var mı araştır
Abi araştırdim ama yakın çevre de hiç eğitim veren yer yok daha motorda yok buralarda eğitim verecek yer bulsan bile kendi motorunla gel derler ondan dolayı başka motor bulup öğrenmem gerek
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)
Bu Konudaki Etiketler