Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
30 Nisan 2011, 00:54
Arkadaşlar motoru alanlar azcık resim ekliyebilirmi
Reklamlar
-
30 Nisan 2011, 05:25
[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
-
30 Nisan 2011, 10:05
cıbır hayırlı olsun, seni tanıyor gibiyim
-
30 Nisan 2011, 11:09
Kullanıcılar yavaş yavaş almaya başladılar. Hepinize hayırlı olsun arkadaşlar. Şöyle bir kaç kullanıcının izlenimleriyle güzel bir inceleme oluşturulsa hiç fena olmaz hani
Kazasız belasız sürüşler
-
30 Nisan 2011, 11:57
Bir ben kavuşamadım
-
30 Nisan 2011, 12:21
Bende kavuşamadım az kaldı mayıs
-
30 Nisan 2011, 13:00
arkadaslar alanlara hayırlı olsun...siyah bi baska duruyor
-
30 Nisan 2011, 16:38
Er7 adlı üyeden alıntı
cıbır hayırlı olsun, seni tanıyor gibiyim
bende sendi arti's
Ankara İstanbul yollarında karşılaşmış olabiliriz.
-
30 Nisan 2011, 17:14
Cıbır hayırlı olsun Bende 2011 siyah 125 var jantlarda siyah.. Fakat 250 de gümüş jantlar gözümü tırmalıyor. Kırmızı ve mavi-beyaz renkli olanlarda uyumlu oluyor ama siyah renkte motorun sportif görünümünü biraz bozuyor gibi.. Sen ne düşünüyorsun bu konuda?
-
30 Nisan 2011, 17:16
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Cıbır hayırlı olsun
Bende 2011 siyah 125 var jantlarda siyah.. Fakat 250 de gümüş jantlar gözümü tırmalıyor. Kırmızı ve mavi-beyaz renkli olanlarda uyumlu oluyor ama siyah renkte motorun sportif görünümünü biraz bozuyor gibi.. Sen ne düşünüyorsun bu konuda?
Doğrudur doğru haklısınız...
-
30 Nisan 2011, 23:17
mevlutgs adlı üyeden alıntı
Bende kavuşamadım az kaldı mayıs
mayıs için tam tarih verdilermi
mayısın ilk haftası fabrikadan çıkçakmış sanırım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:43 ----------
cıbır adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun abicim
-
01 Mayıs 2011, 01:17
eywallah sağolun... daha iyisi sizin olsun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:14 ----------
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Cıbır hayırlı olsun
Bende 2011 siyah 125 var jantlarda siyah.. Fakat 250 de gümüş jantlar gözümü tırmalıyor. Kırmızı ve mavi-beyaz renkli olanlarda uyumlu oluyor ama siyah renkte motorun sportif görünümünü biraz bozuyor gibi.. Sen ne düşünüyorsun bu konuda?
Haklısın biraz öyle... kırımızı olanı Türkiyeye gelmiyormuş,gelseydi hiç düşünmeden onu alırdım. Fakat Arabalardada olduğu gibi, siyahında farklı değişik bir cazibesi ve karizması var.
-
01 Mayıs 2011, 02:43
slm arkadslar uzun zamandır bu topigı okuyorum ve gerckten guzel bır motor oldugunu dusunuyorum . unıversıte ogrencısı oldugum ve calısmadıgım ıcın almak bıraz hayal gıbı dursada sonuna kadr sansımı zorlucam. merak ettıgım bırsey var uzgunum gerckten bır bılgım yok nette aradım bulamadım. dha once 2 defa motorla cıddı kaza gecırdıgım ıcın bu motorun abs olayı cok hosuma gıtmstı ama turkıyeye getırlmemıs bu sene . ama soncta abs olan bır model teknık alt yapısı vardır dıe dusunuyorum su anda alcagım cbr250le sonradan abs takmak mumkun mu ? tesekkurler..
-
01 Mayıs 2011, 09:34
vallaha mayıs ilk haftası veya 2 haftası dediler
-
01 Mayıs 2011, 10:48
cyber_slay adlı üyeden alıntı
slm arkadslar uzun zamandır bu topigı okuyorum ve gerckten guzel bır motor oldugunu dusunuyorum . unıversıte ogrencısı oldugum ve calısmadıgım ıcın almak bıraz hayal gıbı dursada sonuna kadr sansımı zorlucam. merak ettıgım bırsey var uzgunum gerckten bır bılgım yok nette aradım bulamadım. dha once 2 defa motorla cıddı kaza gecırdıgım ıcın bu motorun abs olayı cok hosuma gıtmstı ama turkıyeye getırlmemıs bu sene . ama soncta abs olan bır model teknık alt yapısı vardır dıe dusunuyorum su anda alcagım cbr250le sonradan abs takmak mumkun mu ? tesekkurler..
ABS takılması mümkün diye düşünüyorum, neticede alt yapısı buna uygundur, fakat biraz pahalı olabilir, yada biraz beklersen 2012 modellerin absli geleceği söyleniyor tabi ne kadar doğru onuda bilemiyorum.
Girerken Yalvarmadık ki, Çıkarken İcazet Alalım.
-
01 Mayıs 2011, 13:16
mevlutgs adlı üyeden alıntı
vallaha mayıs ilk haftası veya 2 haftası dediler
evet bende dün konuştum önümüzdeki hafta cuma günü size kesin tarih verebiliriz dediler bana da söyledikleri mayısın ikici haftası elinizde olur demişlerdi ama sanki bana biraz geçikecekmiş gibi geliyor..
-
01 Mayıs 2011, 13:44
reonur adlı üyeden alıntı
evet bende dün konuştum önümüzdeki hafta cuma günü size kesin tarih verebiliriz dediler bana da söyledikleri mayısın ikici haftası elinizde olur demişlerdi ama sanki bana biraz geçikecekmiş gibi geliyor..
banada en geç 20 si dendi evde dört dönüyorum valla geçmiyor zaman
-
01 Mayıs 2011, 17:37
arkadaşlar ben bi honda satıcısıyla görüştüm kesin bişey değil ama o elemanında kendi görüşü bence diyor honda türkiyeye absli gönderiyor ama türkiye absli frenlerin yerine abs siz takıyor bi sene sonrada abs lileri satıcak diyor ::D bende dedim kendisine böyle bi şey yapıcaklarına absli ve abs siz olarak 2 seçenek sunsunlar ona göre fiyat versinlerdi diye böyle bi mubabet geçti aramızda artık ne kadar dogrulugu var bilinmez bunuda türkiye honda sitesinde cbr 250 teknik özelliklerde ve resimlerde abs li görünüyor böyle bi yorumuda burdan çıkarmıs eleman e tabi dogruluk yanıda yok deil
-
01 Mayıs 2011, 18:06
ugurbocugu adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben bi honda satıcısıyla görüştüm kesin bişey değil ama o elemanında kendi görüşü bence diyor honda türkiyeye absli gönderiyor ama türkiye absli frenlerin yerine abs siz takıyor bi sene sonrada abs lileri satıcak diyor ::D bende dedim kendisine böyle bi şey yapıcaklarına absli ve abs siz olarak 2 seçenek sunsunlar ona göre fiyat versinlerdi diye böyle bi mubabet geçti aramızda artık ne kadar dogrulugu var bilinmez bunuda türkiye honda sitesinde cbr 250 teknik özelliklerde ve resimlerde abs li görünüyor böyle bi yorumuda burdan çıkarmıs eleman e tabi dogruluk yanıda yok deil
böle bir şeye honda izin vermez
farkedildiği zaman hondanın kaybedeceği müşteri sayısını düşünün
öle olsa bile muhakkak dürüst insanlarda abs lisini satar ve durum ortaya çıkardı
-
01 Mayıs 2011, 18:13
Sitede frenleri ABS yazıyor ön ve arka ama türkiye'ye gelen böyle ise şikayet maillerini atmamız yerinde olacaktır..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)
Bu Konudaki Etiketler