Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    rummenigge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mt-07
    Herkese merhabalar.
    Çok severek aldığım ve bir o kadar titizlikle kullandığım motosikletimi işlerimin yoğunluğu sebebiyle binemediğim için satıyorum.
    2012 model ocak ayında aldığım motosikletim 850 km.de.İlan henüz oluşturamadım,fotoları aktarmam gerek.Ama olunca onun da linkini koyarım.
    Dolayısıyla yine aynı tarihte almış olduğum Shoei XR-1100 kask ve sürücü ekipmanlarımı da satıyorum.
    İlgilenen arkadaşlar olabilir diye önce buraya yazmak istedim.Özel mesajla ulaşabilirler.
    Hayırlısı olsun..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    arkadaşlar yarın akşam avrupa yakası samatya sahilde buluşma var gelecek olan var mı bizden ?

http://www.motordelisi.com/forum/gez...oplasiyor.html

cenkkara07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRACER900
    Selam arkadaşlar depo ustu canta kullanan varmı varsa marka modelleri nedir tavsiye edermisiniz

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı cenkkara07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar depo ustu canta kullanan varmı varsa marka modelleri nedir tavsiye edermisiniz
    depo üstü çantaların bir çoğu bizim depolara şekilden dolayı oturmuyor...ben 2-3 tane denedim arkadaşlardan ama eğreti durdu...

http://www.motomaxonlineshop.com/Uru...A-pmu2117.html

bu ürün biraz küçük olmakla birlikte depoya oturmuştu, ama içine günlük ihtiyaç olan malzemeler dışına koyulacak bi çanta değil...

internnette alma bence alacaksan deneyip al ya da buradan biri uygun bir model tavsiye ederse alabilirsin...

anildurmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Arkadaşlar, Bende giderken ik elimide bıraktığımda motor şeritte hafif sağa doğru kaymaya baslıyor, motor henüz 1500 km de acaba frenler yeni olduguyla alakalı birseymidir yoksa baska birseymi? böyle birsey yasayan yada fikri olan varsa sevnirim...
    Counter-Steering Always Works !..

rummenigge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mt-07
    Alıntı rummenigge adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese merhabalar.
    Çok severek aldığım ve bir o kadar titizlikle kullandığım motosikletimi işlerimin yoğunluğu sebebiyle binemediğim için satıyorum.
    2012 model ocak ayında aldığım motosikletim 850 km.de.İlan henüz oluşturamadım,fotoları aktarmam gerek.Ama olunca onun da linkini koyarım.
    Dolayısıyla yine aynı tarihte almış olduğum Shoei XR-1100 kask ve sürücü ekipmanlarımı da satıyorum.
    İlgilenen arkadaşlar olabilir diye önce buraya yazmak istedim.Özel mesajla ulaşabilirler.
    Hayırlısı olsun..
    bu da linki;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3808431/detay/

iguven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 MT-09 Tracer Race Blue :)
    Alıntı iguven adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese Selam,

Haftasonu cıbırımla 975 kmlik yol yaptım. Güzargahım Gebze - Cunda Adası - Ayvalık - Hasan Boguldu - Akcay - Assos - AdaTepe - Güre - Balıkesir - Tirilye - Mudanya - Gemlik - Yalova - Gebze.

Evden çıkınca hemen evin oradaki Shellden doldurdum depoyu daha sonra tekrar gezi bitip eve varınca tekrar doldurdum depoyu. 975 km için toplam 125 liralık benzin aldım.
    125 / 4,30 liradan toplam 29.06 litre benzin yakmısım demekki. Hesaplayınca 100 kmde 2,98 lt tüketim oluyor.

Motorum 11 bin olmak üzere. Ön cam gerçekten aşırı titriyor. 100 üzeri hızlarla giderken sol elimle tuttuğumda elimi rahatsız edecek kadar titreşim var. Gözle pek görülmüyor ama elle çok rahat hissediliyor. Otobanlarda motor biraz bana yetmemeye başladı gibi. Özellikle rampalarda şöyle 3-4 kmlik tırmanma şeritlerinde vites küçültmek zorunda kalabiliyorum. Deviri çok yükseltmek istemiyorum (ekonomik olsun ve titreşim az olsun diye) ondan da oluyor biraz.
    Rüzgardan pek şikayetim olmuyor alıştım artık sağdan soldan rüzgar yemeye, ilk başlarda korkuyordum ama artık hiç etkilemiyor.
    Topcase dolu iken ve artçı oturma yerinde de bir sürü eşya olunca motorun arka tekeri daha iyi yol tutuyor ağırlıktan dolayı.

Sonuç olarak bizim motorla uzun yol yapılıyor. Duruş pozisyonu 1 saatten sonra rahatsız olmaya başlıyor ama sık sık molalarla gün içinde rahat 500 km alınıyor.
    Ama bir nc700x im olsa 1000 km bile yaparım diyorum günde

wolrath ve teocan94 bunu beğendiler.

tugfox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rotanız ve fotoğraflarınız güzel, teşekkürler. Touring motoru gibi çıkmış CBR

Motosikleti kuma sokmak, çıkartmak sorun oldu mu? Bilelim de ona göre davranalım

iguven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 MT-09 Tracer Race Blue :)
    Alıntı tugfox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rotanız ve fotoğraflarınız güzel, teşekkürler. Touring motoru gibi çıkmış CBR

Motosikleti kuma sokmak, çıkartmak sorun oldu mu? Bilelim de ona göre davranalım
    Teşekkürler.
    Motoru kumda götürmek biraz problem oldu. Ağırlığı arkaya verince (seleye oturunca) arka teker cok güzel patinaj yapıyor.
    Çadırların yanına elimde ittirerek götürdüm. 2. fotodaki yan taraftaki rampadan çıkarken ilk denemede başaramadım daha sonra biraz geri çıkıp, gazı biraz daha açınca debryaj kontrolü ile rahat çıktı. Bir kaç foto daha ;

tugfox ve teocan94 bunu beğendiler.

anildurmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Arkadaşlar, Bende giderken iki elimide bıraktığımda motor şeritte hafif sağa doğru kaymaya baslıyor, motor henüz 1500 km de acaba frenler yeni olduguyla alakalı birseymidir yoksa baska birseymi? böyle birsey yasayan yada fikri olan varsa sevnirim...
    Counter-Steering Always Works !..

Anil hocam, ilk başta aklıma gelen şey rüzgar olabilir veya yoldaki eğim olabilir. Rüzgarsız, eğimsiz düz yolda emin olmak lazım. Onun harici, sağa çektiğinden eminsen, daha önce motoru düşürdün mü hiç? Düşürmediysen çukur vb. yol bozukluğundan sert geçmiş olabilirsin. O da birkaç ayarını bozmuş olabilir. Fren sıkmadığın için frenle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Ama fren sıkılırken kaliper sağda olduğu için sağa dönme eğilimi gösteriyor elbette.

3 bin km'deyken düşürüldüm, motor da aracın tamponuna girmişti. Amortisor boruları ve bunları birbirine bağlayan mesnet yamulmuştu. O vakit bildiğin sağa çekiyordu . Ama dediğim gibi kaza sonrası meydana gelen birşeydi bu, bence servise götürüp sorsan iyi olur.

Bu arada ebay'dan aldığım egzoz gümrükten çıktı , adam dediğim şeyi yapmış, yırttık. Onun harici solomotoparts.com'dan yoshimura koruma takozu almıştım, 150 usd. Onu da 45 usd göstermişler, bu sayede o da geçti . Bu siteyi tavsiye ederim, gönderim ücreti yüksek biraz ama fiyatlar indirimli ve çok hızlı geliyor.

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı seigen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anil hocam, ilk başta aklıma gelen şey rüzgar olabilir veya yoldaki eğim olabilir. Rüzgarsız, eğimsiz düz yolda emin olmak lazım. Onun harici, sağa çektiğinden eminsen, daha önce motoru düşürdün mü hiç? Düşürmediysen çukur vb. yol bozukluğundan sert geçmiş olabilirsin. O da birkaç ayarını bozmuş olabilir. Fren sıkmadığın için frenle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Ama fren sıkılırken kaliper sağda olduğu için sağa dönme eğilimi gösteriyor elbette.

3 bin km'deyken düşürüldüm, motor da aracın tamponuna girmişti. Amortisor boruları ve bunları birbirine bağlayan mesnet yamulmuştu. O vakit bildiğin sağa çekiyordu . Ama dediğim gibi kaza sonrası meydana gelen birşeydi bu, bence servise götürüp sorsan iyi olur.

Bu arada ebay'dan aldığım egzoz gümrükten çıktı , adam dediğim şeyi yapmış, yırttık. Onun harici solomotoparts.com'dan yoshimura koruma takozu almıştım, 150 usd. Onu da 45 usd göstermişler, bu sayede o da geçti . Bu siteyi tavsiye ederim, gönderim ücreti yüksek biraz ama fiyatlar indirimli ve çok hızlı geliyor.
    Hayırlı olsun hocam.Sitenin ismi nedir ?

Başında www olmayınca gözünüzden kaçmış . www.solomotoparts.com
    Zippo's bunu beğendi.

avcagatay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 250 siyah
    daha önce bahsettiğim yağ kaçırma sorunu için 2. kez istoç anese gittim, yağ keçesini değiştirdiler. servise yaklaşır yaklaşmaz bir arkadaş "20 liraya farın yanındaki lambaları da led yap , beyaz olsun" dedi. Sonradan tanıştık , forumdan Orhan Sarı arkadaşımızmış kendisi. Mehmet'le beraber gelmişlerdi ve Mehmet'e siyah cbr 250 aldılar, Allah kazasız belasız sürmek nasip etsin.
    resimler:

Orhnsr bunu beğendi.
    ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı avcagatay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    daha önce bahsettiğim yağ kaçırma sorunu için 2. kez istoç anese gittim, yağ keçesini değiştirdiler. servise yaklaşır yaklaşmaz bir arkadaş "20 liraya farın yanındaki lambaları da led yap , beyaz olsun" dedi. Sonradan tanıştık , forumdan Orhan Sarı arkadaşımızmış kendisi. Mehmet'le beraber gelmişlerdi ve Mehmet'e siyah cbr 250 aldılar, Allah kazasız belasız sürmek nasip etsin.
    resimler:

http://b1207.hizliresim.com/z/k/9tkty.jpg

http://b1207.hizliresim.com/z/k/9tkvs.jpg

http://b1207.hizliresim.com/z/k/9tkxd.jpg

http://b1207.hizliresim.com/z/k/9tkzk.jpg
    Çağatay abi motosikletin böyle daha güzel oldu park led'lerinin bu kadar güzelleştireceğini bende tahmin edemezdim kahvaltı için haber bekliyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:44 ----------

Çağatay abi senin fotoğraflara imrendim bende yükleyeyim dedim

avcagatay ve teocan94 bunu beğendiler.

Motosikleti
    cbr 250 siyah
    Alıntı Orhnsr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çağatay abi motosikletin böyle daha güzel oldu park led'lerinin bu kadar güzelleştireceğini bende tahmin edemezdim kahvaltı için haber bekliyorum
    eyvallah Orhan hafta sonu ölüdeniz yolcusuyum ama döndüğümde hafta sonlarını boş geçmeyelim, Ali (spawn1984) sözüm sana da aynı zamanda kardeşim bi kahvaltı yaptık bir daha görüşemedik.
    Orhnsr bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    eyvallah Orhan hafta sonu ölüdeniz yolcusuyum ama döndüğümde hafta sonlarını boş geçmeyelim, Ali (spawn1984) sözüm sana da aynı zamanda kardeşim bi kahvaltı yaptık bir daha görüşemedik.
    Şimdiden hayırlı tatiller abi

Motosikleti
    cbr 250 siyah
    Alıntı Orhnsr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdiden hayırlı tatiller abi
    eyvallah,bu arada iyi ki sana rastladım da şu led olayına girdik, baktıkça hoşuma gidiyor
    Orhnsr bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    eyvallah,bu arada iyi ki sana rastladım da şu led olayına girdik, baktıkça hoşuma gidiyor
    Rica ederim abi baktikca beni hatirla
    avcagatay bunu beğendi.

SonpoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Arkadaşlar merhaba,

Ben de motorumu büyütmek adına satıyorum. İlgili arkadaşlara duyrulur. İlanım henüz pasif durum da fakat yarına aktif olur sanırım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3876584/detay/
    Önce emniyet, sonra hareket...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler