Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    tamamen tesadüf toplanıp gezilere çıkıyoruz dedi koştum geldim yalnız bu plakasız ve kırmızı renkte shark marka kask kısmına bayaa bi güldüm
    RuzgarSA bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Pain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000 RR
    Alıntı ufukerkut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
    Böyle katılınmaz,madem kadıköydesiniz,buluşmalara katılarak olur o iş:D

RuzgarSA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6F
    Alıntı Orhnsr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamamen tesadüf toplanıp gezilere çıkıyoruz dedi koştum geldim yalnız bu plakasız ve kırmızı renkte shark marka kask kısmına bayaa bi güldüm
    bende gungorende oturuyorum. bi ara toplanır takiliriz

SonpoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Tüm arkadaşlarıma günaydın .

Kavurma sıcakların da artık nadiren motora biniyorum. Gezmek istediğim vakit, elimden geldiğince akşam saatlerini seçiyorum. Motorum 1.600 km oldu. İkinci bakıma 6.000 km'de çağrıldım. Memnuniyetimi korumaktayım. Fakat, 2013 yazına doğru büyük ihtimal yükselteceğim .

Günün ilk fotoğrafı benden gelsin .

Şimdi fotoğrafa bakarken daha iyi anladım. Kapalı garajımızı kesinlikle elden geçirmeliyiz . Aslında güzel bir projemiz var fakat üstüne çok durulmayıp, ertelemek zorunda kalıyoruz. Bir de garajımızın kötü yanı, tavanının biraz alçak olması. Kaskımın üst kısımların da kısmi çizikler oluştu. Farkında olmadan kafadayken sürtmüşüz hep tavana. Müteahhit apartmanı yaptığın da söylemişti bize. Koca kayaları kıramadık makinalarla, mecbur tavan alçak kaldı diye. Sıkıntı temelden yani .
    @ufukerkut

selamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
    Dostum motorun hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız, belasız kullanman dileği ile.

Herkese sevgiler, saygılar.
    ufukerkut ve wolrath bunu beğendiler.
    Önce emniyet, sonra hareket...

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Orhan Sarı hoşgeldin dostum, grup işte burası, yazışıyoruz buluşuyoruz, bende ehliyet olmadığı için şile ağva falan daha gidemedik arkadaşlarla hiç, bir kez kadıköy maltepe falan gittik o kadar, güzel org. olacak inşallah, takip etmeye devam et burayı ;) bu arada dipnot direksiyon sınavı ağustosun ilk haftasına ertelenmiş herhalde ehliyetide aralıkta falan alırız bu gidişle

SonpoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Alıntı Orhnsr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    spawn1984 geldim burdayım da grubu bulamadım yaa
    Aramıza hoş geldin dostum.
    Önce emniyet, sonra hareket...

yashukawa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250r
    beyler lastikleri değiştirip orjinalleri satacak arkadaş olursa bana haber verebilirmi teşekkürler şimdiden

melih748 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 FA
    merhaba kardeşim;Foça gezinize ve grubunuza Manisa dan bizde katılmak isteriz kaç gibi orada olacaksınız?[COLOR="Silver"]

ufukerkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 600F 2012
    Alıntı Pain adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Böyle katılınmaz,madem kadıköydesiniz,buluşmalara katılarak olur o iş:D

Takip ediyorum forumu bir buluşma olursa kaltılacağım mutlaka

marefb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1299 Panigale
    Evet bir buluşma olursa bende gelicem inş. =)

pol@ris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125, Hyosung GV 250, Honda CBR 250R
    Buluşma ayarlanırsa eğer ben de katılmak isterim
    http://www.facebook.com/CBR250RFANCLUB
    Tüm CBR kullanıcı dostlarım davetlidirler...

erreeen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R Tricolor
    Andaç abi ve Lütfi yolculuk ile ilgili birşeyler yazacam daha sonra da şimdilik en acilinden sizlerle paylaşım. Kor nokta sorunu için müthiş çözüm olduğunu düşünüyorum dün satın aldım şimdi elimde çok güzel ve kullanışlı duruyor parçalar. İncelemenizi şiddetle tavsiye ederim. 4.90 tl ürün 4 tl kargo. Yanına birşeylerde alabilirsiniz. Birazdan yapistiracagim ürünü öyle foto da koyarım. Saygılar.

İste linki: http://www.indirdik.com/Ayarlanabili...okta-Ayna-Seti

Motosikleti
    Honda CBR 1000 RR
    Alıntı erreeen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Andaç abi ve Lütfi yolculuk ile ilgili birşeyler yazacam daha sonra da şimdilik en acilinden sizlerle paylaşım. Kor nokta sorunu için müthiş çözüm olduğunu düşünüyorum dün satın aldım şimdi elimde çok güzel ve kullanışlı duruyor parçalar. İncelemenizi şiddetle tavsiye ederim. 4.90 tl ürün 4 tl kargo. Yanına birşeylerde alabilirsiniz. Birazdan yapistiracagim ürünü öyle foto da koyarım. Saygılar.

bende onlardan yapıştırmayı düşünmüştüm,sordum forumda kimseden cevap gelmedi,sen dene de öğrenelim şunu.

erreeen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R Tricolor
    Lütfi biraz önce isim vardı hem taktım hem de deneme fırsatım oldu, kör noktayı göstermesi acısından kesinlikle müthiş ancak gözün alışması gerekiyor biraz ufak olduğu için alışana kadar sıkıntı olacak ancak alışınca kusursuz olacağını düşünüyorum. Alacak arkadaslar olursa 2 tane alın düşme ihtimaline karsı yedek olsun, zaten fiyatı ucuz. Birkaç da foto çektim ayak üstü.
    http://img337.imageshack.us/i/imageoxo.jpg/
    http://img405.imageshack.us/i/imagesyks.jpg/
    http://img17.imageshack.us/i/imageljx.jpg/
    teocan94 bunu beğendi.

Motosikleti
    2012 YBR 125 ESD
    Öncelikle herkese merhaba. Kanuni windy s kullanıcısıyım 125 lik. yaklasık iki yıllık tecrübem var . Bu motorlar çok hoşuma gitmeye başladı acaba 125 lik cbr alsam yeni kasalarından küçük gelirmi bundan dolayı kafam karışık .
    bu yazımı cbr 125 r sayfasına yazmıştım ancak cevap bulamadım umarım burda bulurum simdiden teşekkürler

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    boyut olarak çok bir fark yok 3-5 cm daha kısa sanırım boyu o kadar, ama 125 cc yerine 250 cc almanızı tavsiye ederim.

Motosikleti
    2012 YBR 125 ESD
    Hımm. İkinci el piyasası suan çok pahalı kışın almayı düşünüyorumm artık :S

RuzgarSA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6F
    Alıntı erreeen adlı üyeden alıntı Mesajı göster

merhaba Eren, inan yokluğun fena yarın sabah erkenden Ağva koy yolundayım bu günden cıkacaktım dün sabaha doğru yatınca yoruldum yarın sabaha bıraktım. Ayna olayı kesin cözüm. Ben netten almam ama oto akseuarcılarda bulunur oradan alırım. Kendine iyi bak arasıra haberdar bizi görüşmek dileğiyle sana her zaman bol şans.

Motosikleti
    Honda CBR 1000 RR
    Gezi yapalım diye taş attığım arkadaşlar:D,kusura bakmayın benim bu hafta bütünlemelerle dolu,haftaya o kadar yoğun olacağını sanmıyorum,ondan sonra non-stop:D.Zaten bu haftasonu 2 gezi kaçırıyorum,biri rüzgarsa,diğeri başka bir arkadaş.Ayrıca sizde müsaitsiniz anladığım kadarıyla,artık bensiz takılırsınız bu hafta:D

ufukerkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 600F 2012
    Alıntı RuzgarSA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba Eren, inan yokluğun fena yarın sabah erkenden Ağva koy yolundayım bu günden cıkacaktım dün sabaha doğru yatınca yoruldum yarın sabaha bıraktım. Ayna olayı kesin cözüm. Ben netten almam ama oto akseuarcılarda bulunur oradan alırım. Kendine iyi bak arasıra haberdar bizi görüşmek dileğiyle sana her zaman bol şans.
    Ben su an sile imrenlideyim ama arabayla geldim ağavaya 10 dk mesafedeyim buralara gelirseniz haberim olsun

05322974903

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler