Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    cenkkara07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRACER900
    Alıntı RobinsonCrusoe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alanya'da epey satıldı o zaman.Çünkü ben aldığımda vitrinde benimkinin haricinde 7 tane vardı.Ama yollarda pek rastlamıyorum.Bir ara buluşup tanışmak lazım.Daha sonra duruma göre geziler felan düşünülebilir.
    Ticaret odasi karsisi fakioglu kuyumcu buyur gel

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yashukawa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250r
    herkese selam yoktum uzun zamandır satamadım motorumu hala binyorum antepten iskenderuna gittik geldik çok yorulduk uzun yolda çok iyi bir tecrübe olmadı bacaklarımı kapatamadım motordan inince
    lgcrn bunu beğendi.

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı erreeen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yarın sabah hayırlısıyla Ankaradan Samsun'a yola çıkacağım. Samsun birkaç gündür yağmurlu bakalım nasıl olacak yolculuk. Herkese selamlar.
    üstad umarım selden etkilenmemişsinizdir...

erreeen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R Tricolor
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    üstad umarım selden etkilenmemişsinizdir...
    Yok kardesim beni etkilemedi, ben bugün geldim Samsun'a yollarda yağmur yoktu, suan da yağmur yok ama olan olmuş :( düşündüğün için teşekkür ederim.

marefb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1299 Panigale
    BEN MOTOR DİYE BUNA DERİM ARKADAŞ...=))) SCOOTER TECRÜBELERİMDEN SONRA VİTESLİ MOTORLA MOTORA SANKİ YENİ BAŞLAMIŞ GİBİ OLDUM!!CBR 250R VERDİĞİM PARA SANA HELAL OLSUN :D ASLINDA AÇICAM TOPİC AMA RESİMLERİNİ ÇEKEMEDİM ARKADAŞ YOKKİ Bİ GÜZEL FOTO ÇEKEN CİHAZIMIZ =)))ALLAH KAZA BELA VERMESİN KİMSEYE İNŞ.
    SonpoL bunu beğendi.

SonpoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:52 ----------

Alıntı marefb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BEN MOTOR DİYE BUNA DERİM ARKADAŞ...=))) SCOOTER TECRÜBELERİMDEN SONRA VİTESLİ MOTORLA MOTORA SANKİ YENİ BAŞLAMIŞ GİBİ OLDUM!!CBR 250R VERDİĞİM PARA SANA HELAL OLSUN :D ASLINDA AÇICAM TOPİC AMA RESİMLERİNİ ÇEKEMEDİM ARKADAŞ YOKKİ Bİ GÜZEL FOTO ÇEKEN CİHAZIMIZ =)))ALLAH KAZA BELA VERMESİN KİMSEYE İNŞ.
    ))). Sen de kazasız, belasız kullan. O duyguyu çok iyi bilirim. Şahsen senelerce scooter kullanmış biri olarak, ilk vitesli deneyimini yaşadığım da, motor kullanmıyormuşum demiştim.
    makseli bunu beğendi.
    Önce emniyet, sonra hareket...

marefb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1299 Panigale
    Alıntı SonpoL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://i45.tinypic.com/wi51kw.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:52 ----------

))). Sen de kazasız, belasız kullan. O duyguyu çok iyi bilirim. Şahsen senelerce scooter kullanmış biri olarak, ilk vitesli deneyimini yaşadığım da, motor kullanmıyormuşum demiştim.
    Sorma yaa şimdi çıkarım yine gezmeye dayanamıorum valla :D Kullanımı çok zevkli bir motor gerçekten

RuzgarSA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6F
    Slm Eren, Samsuna varmışsın yolculukla ilgili fotoğraf bilgi ne varsa paylaş nasıl geçti yolculuğun ? kazasız belasız bitirmene sağ salim evine varmana çok sevindim. ah burada olsaydın süper olurdu. C.tesi öğleden P.tesi akşama kadar boşum tek takılcam gibi kimse gelmiyor

Motosikleti
    Yamaha FZ6N
    Alıntı RuzgarSA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://img341.imageshack.us/img341/200/dscf1895.jpg

Uploaded with ImageShack.us

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:28 ----------

http://img137.imageshack.us/img137/885/dscf1896w.jpg

Uploaded with ImageShack.us[COLOR="Silver"]
    Harikaymis : )

Motosikleti
    Kawasaki ER6F
    Alıntı cacique adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Harikaymis : )
    faydam olduysa sevindim sen resim istedikten sonra anca fırsat bulup yağladım. hem h.sonu içinde hazırlık oldu k.i.b

Pain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000 RR
    Slm Eren, Samsuna varmışsın yolculukla ilgili fotoğraf bilgi ne varsa paylaş nasıl geçti yolculuğun ? kazasız belasız bitirmene sağ salim evine varmana çok sevindim. ah burada olsaydın süper olurdu. C.tesi öğleden P.tesi akşama kadar boşum tek takılcam gibi kimse gelmiyor
    Abi o nerede fotoğraf çekicek,yol bulunca gaz açmıştır:D

hakanerdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DL1000A
    Alıntı deveagle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar birkaç sorum olacak, Bu Rüzgarlı havalarda rüzgar motoru resmen sağa atıyor, ne gibi çözümleriniz var ? özellikle boğaziçi köprüsünden geçerken müthiş atıyor sağa sola biraz yatarak kullanmak çözüm ama mutlaka değişik pratik fikirler çıkacaktır.

birde en sağlıklı vites değiştirme aralığı nedir ? kaç devirde vites değiştiriyorsunuz ? yüksek devirde kullanmak iyimidir kötümü ? uzman arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim..
    Aynen öyle, ben de 2 metreye yakın gövdemle bu sorunu yaşıyorum, her gün düzenli ulaşım aracı olarak kullandığım için sıkıntımız mevcut. Daha az evvel bu gece eve dönerken yatarak ve dik durarak farkı gözledim, bariz var dediğiniz gibi. Ama hafif ve nispeten ince lastikli bir motor, biraz kabullenmemiz lazım, İstanbul Yolu'nun (ankara) bomboş bir düzlüğünde 650 km'ye gelen motoruma kıydım dayanamadım ve asıldım, kafamı vizörün oraya soktum, sırt çantam uçuşurcasına denedim, mermi gibi dimdirek gidiyordu ama o pozisyonda mütemadi devam etmek imkansız. Köprü'de de rüzgar bence kabullenilebilir, coğrafi şartlar gereği.

Devri genelde 6000 civarı tutuyorum 4-5-6. viteslerde, daha küçüklerinde zaten 3000'lere kadar inseniz de bayılmıyor ciddi raddede. Tabi genel geçer doğru bir devir aralığı mıdır? Bilemem tartışılır... Uzman değilim.
    deveagle bunu beğendi.

Motosikleti
    Kawasaki ER6F
    Alıntı Pain adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi o nerede fotoğraf çekicek,yol bulunca gaz açmıştır:D
    aynen zaten ufak ufak kendini bu yolculuğa hazırlıyordu. ben deyincede yok ya ben motorla samsuna gitmem diyordu arka canta yan bagaj falan yapmış. bastı gitti

Pain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000 RR
    aynen zaten ufak ufak kendini bu yolculuğa hazırlıyordu. ben deyincede yok ya ben motorla samsuna gitmem diyordu arka canta yan bagaj falan yapmış. bastı gitti
    hahaha adam tourin takılıyor:D

Motosikleti
    CBR 250R

Selam.

Selam arkadaşlar, yaklaşık 2 hafta önce ikinci el 1100 km.'de bir cbr 250r aldım. Forum sayfalarını elimden geldiği kadar çok okudum ancak vites ve vites geçişleri ile ilgili olarak pek bir şey bulamadım. Size bir kaç sorum olacak müsadenizle.

1. 1'den 2'ye geçişlerde bazen hiç ses olmamasına rağmen çoğunlukla "TIK" diye kuvvetli bir ses geliyor. (Debriyajı sonuna kadar çekiyorum öyle değiştiriyorum ama yinede aynı ses oluyor.)

2. Geçen gün 4'e attım, debriyajı bıraktım, gaz verdim ve motor yola devam etti, ancak bir iki saniye sonra motorun içerisinden, tık diye bir ses geldi. sanki çarklar daha sonra oturmuş gibi.

3. Lastiklerden memnun olan var mı? çok merak ediyorum. Ben pek memnun kalmadım. ısınıncaya kadar hiç güven vermiyor.

İlginiz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Motosikleti
    Kawasaki ER6F
    Alıntı _Bahadir_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar, yaklaşık 2 hafta önce ikinci el 1100 km.'de bir cbr 250r aldım. Forum sayfalarını elimden geldiği kadar çok okudum ancak vites ve vites geçişleri ile ilgili olarak pek bir şey bulamadım. Size bir kaç sorum olacak müsadenizle.

1. 1'den 2'ye geçişlerde bazen hiç ses olmamasına rağmen çoğunlukla "TIK" diye kuvvetli bir ses geliyor. (Debriyajı sonuna kadar çekiyorum öyle değiştiriyorum ama yinede aynı ses oluyor.)

2. Geçen gün 4'e attım, debriyajı bıraktım, gaz verdim ve motor yola devam etti, ancak bir iki saniye sonra motorun içerisinden, tık diye bir ses geldi. sanki çarklar daha sonra oturmuş gibi.

3. Lastiklerden memnun olan var mı? çok merak ediyorum. Ben pek memnun kalmadım. ısınıncaya kadar hiç güven vermiyor.

İlginiz için şimdiden çok teşekkür ederim.
    vites geçişleri için şunu denemeni tavsiye ederim. debraji sonuna kadar sıkma. iki üç santim sıkıp hemen vites küçült yada yükselt. ben bu şekilde hic sorun yaşamıyorum. yani hizli vites geçişi yaparsan sorunsuz vites geçişi oluyor. lastik bence idare dd

iguven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 MT-09 Tracer Race Blue :)
    vites geçişleri için şunu denemeni tavsiye ederim. debraji sonuna kadar sıkma. iki üç santim sıkıp hemen vites küçült yada yükselt. ben bu şekilde hic sorun yaşamıyorum. yani hizli vites geçişi yaparsan sorunsuz vites geçişi oluyor. lastik bence idare dd
    Vites geçişlerin ne kadar hızlı ve seri olursa o kadar rahat geçiyor. 6000-7000 devir arası viteslerini geçirebilirsin çok bağırtmana gerek yok motoru.
    Vites geçirirken gazı kesip debryaja basmanla vitesi yukarı itmen çok yakın olmalı ve birde debryajı sonuna kadar sıkmana gerek yok.

Bir de bizim motor özellikle 4 ve 5. viteslerde çok güzel akıyor yolda. 70-80-90 arasında 4 ve 5. (80ini geçinçe 5 e alabilirsin) viteslerde dolaşırsan hem yakıt ekonomisi yaparsın hemde titreşim en aza indirgenir.

Motosikleti
    CBR 250R
    Bakalım, şimdi çıkıp dediklerini uygulayacağım, umarım başarılı olurum.

Yuce123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda Cbr 600f -- 2015 Honda Cbr 1000rr
    arkadaşlar süspansiyon ayarı muhabbeti geçmişti bi ara bulamadım.Ben sürekli artçımla biniyorum toplam 120 kilo falanız.hangi ayarda olması daha mantıklı.birde bunun ayarı nerden yapılıyor kendimizin yapma olasılığı varmı yoksa servis mi illaki

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı iguven adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vites geçişlerin ne kadar hızlı ve seri olursa o kadar rahat geçiyor. 6000-7000 devir arası viteslerini geçirebilirsin çok bağırtmana gerek yok motoru.
    Vites geçirirken gazı kesip debryaja basmanla vitesi yukarı itmen çok yakın olmalı ve birde debryajı sonuna kadar sıkmana gerek yok.

Bir de bizim motor özellikle 4 ve 5. viteslerde çok güzel akıyor yolda. 70-80-90 arasında 4 ve 5. (80ini geçinçe 5 e alabilirsin) viteslerde dolaşırsan hem yakıt ekonomisi yaparsın hemde titreşim en aza indirgenir.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)

Bu Konudaki Etiketler