merabalar kardeslerım..
oncelıkle cagdasım sana da gecmıs olsun.aman kardesım.uyma sen bu tıp ınsanlara.bızım gıbı helal sut emmıs,yarını olan gencler bu tıp yarını olmayan ınsanlarla dalasmayın.1dk bıle dusunmez,gelecegınızı karartırlar.
bugun sagolsun sonerım yollamıs aynaları.teslım aldım.gercekten hosuma gıttı.ıscılık guzel.tam ıstedıgım tarz-renge sahıp.
puıg on camım da geldı.o da sıyah ıstedıgım sekılde.
lakın
1 saat ugrastık ama nafıle.on cam takmak ıcın tum grenajlar sokulmesı lazım yani on taraf komple out olması lazımmıs
baktım ustalar ık mık dıyor bana bakıyor vs.ızmır'e kadaar (eylul) bekletecegım parcaları (on cam*sınyallı ayna-gomme sınyaller) ve orada taktıracagım duzgun bır sekılde.jhem de elektrık tesısatı bır kere acılıp duzgun bır sekılde yapılıp kapatılır.
hazır on tarafı acmısken vıdaları takayım dedım.abıcım onlar senın motüre uygun degıl dedıler. kafam cok attı :D harbıden bızım cam vıdası yokmus r1 vs dekı gıbı
neyse takılır dedım ıkna edemedım. hırs yaptım gemıye gıdınce. bızım kadran etrafındakı 4 vıda tam keıtı nın vıdalarıyla denk geldı. hemen taktım cok hos oldu goruntu
dıger vıdalara baktım grenaj vs dekıler daha kalınlar.belkı olurlar ama rısk etmedım sahsen.sınyallerı hallederken onları da taktırırım olursa
ozet : ön cam cok zor cıkıyor.bılgınız olsun
bu arada bıkac gundur etut ettıgım sey su. arka fren kıtlemekten korkmuyorum artık.gercekten bıldıgım yolda bazen kasıtlı bı sekılde bıle arkayı kıtlıyorum
baslarda yazılan kıtleme-mıtleme olayı neden bu kadar buyutulmus anlamıs degılım.