valla sehpaya verdıgım her tl helal olsun dun ılk defa sehpa ıle 300km lık perıyodık temızleme - yaglamayı yaptım. muthıs kolaylık ve cok zevklı oluyor gercekten
:( bana gecmıs olsun dedın sen kaza yapmıssın.cok uzuldum ya.allah beterınden saklasın kardesım :(
hayırlı olsun.boyat bence de
Önce emniyet, sonra hareket...
sabıtleyen parcalar ıste.yukarıda fotoda 2 tane parca var sıyah beyaz yuvarlak ,onlar ıste.sorun degıl.hallolcak
arkadaslar bileğim eklem yerinden zedelenerek kırılmış. ameliyat şart. yarın konyada ameliyat olacam. yola baktım sabah. 90 derece olmasa da 110 derece falan. ve hiç bir yansıtıcı levha yok yolda. o yüzden göremedm galiba. motorun sağ taraf pert. 1000tl masraf çıkar en az. solunda hiçbrşey yok. benim de sol pert anlamadım bu işi. nasıl düştüğümü hatırlamıyorum. hepiniz sağolun. barış silifkede olacam bu yaz. görüşelim. motor da satılık.
respect!
of ya.gecmıs olsun tekrar :(
bız 13 temmuz'da marmarıs'e yola cıkıyoruz bu arada. bı daha ekım-kasım gıbı gelecegız rotasyon-mersın'e.
İsmail büyük geçmiş olsun :(. Allah beterinden esirgesin.
Önce emniyet, sonra hareket...
Çok geçmiş olsun arkadaşım, umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun. Memleketin trafik anlayışı kıt, yollar rezalet, her zaman ettiğimiz maximum dikkatin iki katını etmek icâp ediyor.
Tekrar geçmiş olsun, çok üzüldüm ama en kötüsü bu olsun umarım.
Soner aldigim adamin yolladigi eksik cikmis.. istedik, kisa zamanda elimize gececek, baris da kavusacak istedigi goruntuye
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------
700 km oldu bugun, 1 ay icinde sadece hsonlari binerek, sehir ici yaptim.. Artik iyice alistim.. Araba garajdan cikmiyor neredeyse.. Motorun rahatligi su tiksinc istanbulda nefes aldiriyor..
Sadece, gunesin cok oldugu zamanlarda, cok terliyorum durdugu zaman.. arkadaslarla gezmeye filan gittigimizde, cantamda 2. tshirt tasiyorum.
Onun haricinde dun valideye ceneden acilir LS2 kask aldik, bir tane de artci icin ben kapali FF 384 model LS2 aldim.. 1 sene kadar ispanya'da kalmistim, baya bir kullanan vardi. 4 yildiz olmasi ve hesapli olmasi guzel ancak SHOI neotec ten sonra malzeme kalitesinde gozle gorulur fark var.
Motoru almadan "hakkimi helal etmem' diyen anneme de kask almak iyi oldu
Herkese iyi haftalar!
İsmail çok geçmiş olsun . Kırık olması kötü olmuş. Motoru satıyor olmana da ayrıca üzüldüm.
Zaten motosiklet kullanmanın en kötü yanlarından birisi de bu, kaza sonrası çevre baskısı vs. sonucu motosikleti satmak zorunda kalmak. Benim de başımdan böyle bir kaza geçti, o yüzden biliyorum. O tecrübeden sonra artık bilmediğim yolları inanılmaz bir dikkatle, bildiğim yollarda da gelip kazarlar, tır geçip asfalta hasar verir vs. gibi düşünerek yine dikkatli bir şekilde kullanmaya başladım. Kesinlikle dikkatsizliğe bir an için bile mahal vermeyin.
çok geçmiş olsun ya şimdi girdim siteye, aman dikkat, bende bugün selimpaşa'dan dönerken en sağ şeritten geliyorum avcılar'da bitane öküzoğlu öküz E200 mercedes içinde ailesi de var, yol 3 şerit ben sağ şeritte araba gibi ortalamış gidiyorum, adam orta şeritten hiç aynaya bakmadan birden sağa bi geçti , kornaya 10 saniye falan basılı tuttum, anasından başlayıp 7 sülalesine saydırdığımı umarım o korna ile anlamıştır, o değil arkamdan gelen araçta selektör yaptı bayağı bi küfür etmiştir o da mersoluya ;))
çok geçmiş olsun kardeşim..Allah'tan bir kırıkla kurtardın..
motosikletini yaptırmayı düşünüyorsan benden tavsiye; 50tl kapora yatırıp hemen bugün grenajlarını sipariş ver..çünkü 1 ayda gelmiyor..ben 2 haziranda sipariş verdim hala bekliyorum..
Youtube: YOL AVCISI
ismail çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda sağlığına kavuşursun
Off İstanbul çile resmen. Başıma az önce gelen iki olayı paylaşayım.
Üsküdar'dan Beylerbeyi'ne giderken yolda arabanın teki 2-3 kere sıkıştırdı, korna selektör falan yapıyorum, bana mısın demiyor, bir noktada takıldı bu, köprüye doğru sola dönecekti, ben sağdan devam ediyorum. Yanından geçerken elimle ne yapıyorsun gibisinden hareket yaptım, sen misin yapan. Peşime takıldı, dönmekten vazgeçip. Yanıma geldi, baktım zibidi tipler doluşmuş, hareket falan yapıyorlar. Hay dedim el hareketi yapmasaydım keşke, öyle yan yana gittik kısa bir süre, hemen ilerde yol ikiye ayrılır, Beylerbeyi'ni bilenler bilir, bir üstte yol var, bir altta. Araçların arasından sıyrılıp üstten gittim, baktım bu altta kalmış trafik tıkalı. Vedalaşma maksadıyla son bir el hareketi çektim , aralardan sıyrılıp kaçtım resmen.
İlk defa böyle magandasına denk geldim, ucuz atlattım falan diyordum ki Çengelköy'e dönüşte karşı şerit durmuş, ben ilerliyorum kendi şeridimde, taksinin teki bir anda atladı önüme, freni sıktım, vuruyorum ya da aşırı frenden düşüyorum derken kıl payı vurmadım, birkaç santim kalmıştır arada. Yan yolda site girişi orda yolcu indirecekmiş. Ne sinyal veriyor, ne de yol boş mu diye bakmıyor, atıldı yani. Motoru durdurup indim, üzerine yürüdüm bunun, yandaki yolcu çıktı pardon falan diyor. Çarpıyordum lan az kalsın diyorum. Biraz da önceki olayın etkisiyle fazla küfür ettim galiba . Taksici yaşlı bir tipti, o yüzden fazla uzatmayıp motora binerken bir baktım yandan silah çıkardı bu. Vurayım mı lan, mermi manyağı edeyim mi falan diyor. Kurallara uy dedim sadece. Bu 1-2 birşey daha söyledi, gitti. Yanımda biber gazım yoktu ama olsa saniyesinde sıkardım, neyse olmaması daha iyi belki, bunlara hiç bulaşmamak lazım.
15 dk içinde iki tane magandaya çattım arkadaş, nasıl bir şansım varsa . Sabah spor olsun diye sürüşe çıkmıştım oysa ki, tam eve dönerken denk geldim.
@seigen
geçmiş olsun.bende trafikte biraz agresifim.sinirlendiğim zaman şöförün yanına gelirim eller kollar uçmaya başlar.kolay değil, arabanın en fazla tamponu çizilir olan bize olur.bunun biz farkındayız ve bazen aşırı tepki gösteriyoruz ki gayet normal.
Öyle tiplere çok fazla bulaşmamak lazım, genelde sopa taşırlardı, artık silah da taşıyorlar demek nereye gidiyo bu millet anlamıyorum.bende sırt çantası takıp beyzbol sopamı yanımda taşıyım bari
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)