Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
12 Haziran 2012, 21:32
c3nk adlı üyeden alıntı
bu fiyatlar gerçek mi?
Değil hocam, en azından tricolor için değil. Tricolor için aşağıdaki fiyatları verdiler.
Sağ kafa grenajı: 41,06 TL
Sol kafa grenajı: 39,05 TL
sağ yan grenaj: 90,48 TL (Sağdaki büyük grenaj)
sol orta grenaj: 88,72 TL (Soldaki büyük grenaj)
Panel, sol orta: 31,36 TL (Sol içteki küçük grenaj)
Kapak seti sol arka: 58,54 TL (Sol kuyruk grenajı)
Öndeki grenajın fiyatını bilmiyorum, bulamadım şimdi ama fark var bayaa.
Reklamlar
-
12 Haziran 2012, 21:52
cacique adlı üyeden alıntı
Arkadaslar,
http://www.anesmotor.com/pinfo.asp?pid=1078
bunu alsam, kendim uygulayabilir miyim? oyle isitmaymis vs imkanim olmadan tek basina yapilabilir bir is midir? yoksa bir yere goturup 5 10 tl verip yaptirsam mi?
tsk
bence uygulama. hakkını vermek ıcın ısın ehlı olmak lazım. kendın yapınca ılla kı bı yerlerden atıyor,tam oturmuyor vs. ben o kadar ekıpman (ısıtma vs.) ıle bıle yapamadım.
he yaparsın kı cogu kısı de ben yaptım dıyordur ama reklamcının yaptıgıyla kesınlıkle bır olmuyor. + ben mesela kendı desenımı yaptırdım . verdıgım para 30 lıra. kendın yapsan kalıtelı serıt 25 lıra. ? deger mı sence rıske gırmeye
SonpoL adlı üyeden alıntı
Bugün Barışla buluşmayı umut ediyordum fakat işlerden dolayı ayak uyduramadım. Yarın Allah nasip eder ise plakalarımı alacağım. İzmirli arkadaşlar ile tanışalım, geziler yapalım fırsat buldukça..
barıs bugun baktı kımseye ulasamayıor + buradakı ızmır tayfasının da numaraları yok ; oglen bastı gıttı egepark'a. yemegını yedı, gırnede gazladı ve gemısıne dondu
apacı gıbı cıktım bugun.yavas gıderım dıye. sadece kask taktım.
1.si kendıme guvenım 0a ındı.yıne 1-2-3 bıtrdım bıkac kez ama aklımda hep dusup ölmek vardı.yol boyunca tedırgındım.+ozellıkle ellerım daha cok yoruldu. cıplak elle surulmuyor bu meret
2.si durunca felfecır sıcak oluyor, hızlanınca da ıslaklıktan dolayı usuyorsunuz. tshırtle kesınlıkle bınılmez bence.ıyı hava sırkulasyonu olan bır mont sart.
3.sü benı apacı zanneden bmw 1200 gs lı abıme saygılar.cok moralımı bozdu :D terlesem de gıyerım ben. adam 2 saat yol verdı geceyım de kurtulsun dıye. ben de ınatla takıp ettım uslu uslu. en son dayanamadı elıyle yol gosterdı. :D full takımlı benı sadece kaskla gorunce dırek apacı sandı dogal olarak
bu arada yarın yola cıkıyoruz. bıkac ay yokum
SonpoL adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar, rodaj sırasında ara sıra yolcu alma konusunda ne düşünüyorsunuz?
fabrıkasyon cıkısı amortısorler orta kararda (2.sertlik derecesi 2/5) dıye bılıyorum. bunu rodajı bıtırmek ıcın servıse gıttıgımde ogrenmıstım ve arkaya arada hanımı alacagımdan dolayı bir tık daha sertlestırmıstım.
-
12 Haziran 2012, 21:59
Merhaba arkadaşlar gebze organize sanayi bölgesinde köyler tarafından gelen bir honda cbr 250r görüyorum. O arkadaş bu forumdan mi ?
-
12 Haziran 2012, 22:08
RuzgarSA adlı üyeden alıntı
Bizim fotolar müthiş çıkmış abi Ellerine sağlık. Bu hafta sonu ne yapıyoruz ???
-
12 Haziran 2012, 22:14
Barış afiyet olsun. İyi gezmişsin tek başına. O bmw'li arkadaş korkmuş anlışan bayağı. )
Felaket bir sıcak var. Yani montsuz gezmekte hak veriyorum. İlk motoru kuşadasından getirdiğim de 10km. kadar turlamıştım. O sıra eldivenimi, yazlık montumu ve doğal olarak kaskı taktım sadece. Motoru sürerken çok farketmedim fakat garaja geri koyduğum da sucuk gibiydim. Daha bugün içimden geçirdim, motorla gündüz çıkarsam sadece eldiven ve kask takayım diye. Yine de her daim full koruma giyinmeye özen göstermeye çalışacağım. Terleme durumuna karşı yedek tişört alınabilir yanımıza. Bilmiyorum nasıl yapacağız bakalım.
Ben de alıyorum Barış yarın plakaları kısmet olursa. Yetiştiremedi takipçi, yarın 9-10 gibi alacağım. Artık seni gezilerde yanlız bırakmam merak etme. Abi şans işte, hep koşturma zamanlarıma denk geldin. Neyse telafi edeceğiz bunu.. )
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:11 ----------
erreeen adlı üyeden alıntı
Bizim fotolar müthiş çıkmış abi
Ellerine sağlık. Bu hafta sonu ne yapıyoruz ???
Yüzüyorsunuz değil mi oralara gitmişken?
Önce emniyet, sonra hareket...
-
12 Haziran 2012, 23:21
-
12 Haziran 2012, 23:38
erreeen adlı üyeden alıntı
Bizim fotolar müthiş çıkmış abi
Ellerine sağlık. Bu hafta sonu ne yapıyoruz ???
yarın akşam 18:30 den sonra şehir içi yapar çay içebiliriz yarın bi programım yok, sen samsundayken ben yine ağva koydaydım ama berbat bi rüzgar ve deniz kirliydi 4. resmi ben çektim makinenin hafıza kartını pc de bırakmışım tek poz çekebildim oda iyi çıkmamış:(. hafta sonu için bi aksilik olmazsa silivri tekirdağ yapalım diyorum.
-
12 Haziran 2012, 23:47
yarın akşam 18:30 den sonra şehir içi yapar çay içebiliriz yarın bi programım yok, sen samsundayken ben yine ağva koydaydım ama berbat bi rüzgar ve deniz kirliydi 4. resmi ben çektim makinenin hafıza kartını pc de bırakmışım tek poz çekebildim oda iyi çıkmamış:(. hafta sonu için bi aksilik olmazsa silivri tekirdağ yapalım diyorum.
Olur abi zaten gündüz dışarı çıkılmıyor aksam süper olur. Haberleşelim yarın. Olsun abi güzel olmuş yalnız o gördüğümüz diğer tarafta mı girdin denize ? Silivri Tekirdağ da olur abi bı köfte yeriz dönüşte olmaz mı Gunubirlik mı düşünüyoruz
-
12 Haziran 2012, 23:48
Yarın birşeyler yaparsanız haber verin,muhtemelen bende gelebilirim.
-
13 Haziran 2012, 00:03
Pain adlı üyeden alıntı
Yarın birşeyler yaparsanız haber verin,muhtemelen bende gelebilirim.
@Pain sen avrupa yakasında değilsin yada ben yanlış hatırlıyorum. Eğer avrupa yakasındaysan sorun yok buyur gel. benim infoda cep yazılı.k.i.b
@Eren C.tesi akşam çıkabiliriz Pazar akşamına kadar ama nerede konaklarız bi plan yapmak lazım yada senin cadırı kullanırız
-
13 Haziran 2012, 00:09
Ok yarın haberleşiriz,evet anadolu yakasındayım ama ereen buraya geldi,sıra bende:D
-
13 Haziran 2012, 00:15
Pain adlı üyeden alıntı
Ok yarın haberleşiriz,evet anadolu yakasındayım ama ereen buraya geldi,sıra bende:D
ok o zaman Eren sana ulaşır herkese iyi geceler.
-
13 Haziran 2012, 00:37
@Pain sen avrupa yakasında değilsin yada ben yanlış hatırlıyorum. Eğer avrupa yakasındaysan sorun yok buyur gel. benim infoda cep yazılı.k.i.b
@Eren C.tesi akşam çıkabiliriz Pazar akşamına kadar ama nerede konaklarız bi plan yapmak lazım yada senin cadırı kullanırız
Tamam abi yarın akşam ayrıntılı konuşuruz o zaman
Pain yarın beraber geçeriz görüşmez üzere. Başka gelmek isteyen olursa yazarsınız.
-
13 Haziran 2012, 01:01
[QUOTE=wolrath;2716475]bence uygulama. hakkını vermek ıcın ısın ehlı olmak lazım. kendın yapınca ılla kı bı yerlerden atıyor,tam oturmuyor vs. ben o kadar ekıpman (ısıtma vs.) ıle bıle yapamadım.
he yaparsın kı cogu kısı de ben yaptım dıyordur ama reklamcının yaptıgıyla kesınlıkle bır olmuyor. + ben mesela kendı desenımı yaptırdım . verdıgım para 30 lıra. kendın yapsan kalıtelı serıt 25 lıra. ? deger mı sence rıske gırmeye
SAnirim ben de yaptiracagim ama yapmaya calissam olur mu diye de merak etmiyor degilim
Hayirli seyirler! saglicakla kal!
-
13 Haziran 2012, 04:31
Bu haftasonu müsait olanlar Çınarcığa kampa gidicez.C.tesi sabah cıkıp pazar öğleden sonra dönüş yapıcaz.uygun olanlar pm atabilir ;)
Buluşma Yeri: Küçükyalı Petrol Ofisi 'nin yanı Doğtaş mobilya nın parkı
Tarih:16/06/2012 Cumartesi- 17/06/2012 Pazar Dönüş
Hareket Saat: 10:00
Facebook Event:http://www.facebook.com/events/370599086322506/
-
13 Haziran 2012, 17:42
seigen adlı üyeden alıntı
Değil hocam, en azından tricolor için değil. Tricolor için aşağıdaki fiyatları verdiler.
Sağ kafa grenajı: 41,06 TL
Sol kafa grenajı: 39,05 TL
sağ yan grenaj: 90,48 TL (Sağdaki büyük grenaj)
sol orta grenaj: 88,72 TL (Soldaki büyük grenaj)
Panel, sol orta: 31,36 TL (Sol içteki küçük grenaj)
Kapak seti sol arka: 58,54 TL (Sol kuyruk grenajı)
Öndeki grenajın fiyatını bilmiyorum, bulamadım şimdi ama fark var bayaa.
benim motoru msiyah..demekki tricolorun parça fiyatları siyaha göre daha pahalı..benim aldığım fiyatları da yazayım..
sol kuyruk grenaj 25
sol büyük grenaj 55
sol küçük grenaj 30
sol kafa grenajı 41
orta kafa grenajı 35
göstergenın arkasındaki siyah parça 15
gidon topuzu 6,5
vites pedalı 22
sol depo plastiği 16
sol basamak komple 132
kütüklük 89
debriyaj kolu 31
sol ön sinyal 98
sol arka sinyal 127
sol ayna 56
depo 489
far 228
istanbuldaki tüm bayiileri aradım hepsi virgülüne kadar aynı fiyatları verdiler bir tanesi hariç..Anes motorda parçalar 5-10 tl daha pahalı..parça sipariş vermeden önce tüm servisleri arayıp fiyat sorun bence..
-
13 Haziran 2012, 18:16
-
13 Haziran 2012, 19:02
Istanbul tayfa, RuzgarSA , Pain ve ben 18.30 dan sonra dolaşmaya çıkıyoruz Avrupa yakasindayiz şimdilik. Katılmak isteyen olursa haber verin. Hafta sonu icin de plan yaparız. Görüşmek üzere...
-
13 Haziran 2012, 21:43
arkadaşlar rica etsem korna çalma yerinin altına bakar mısınız? fotoğrafta işaretlediğim yerde vida var mı yokmu diye..toplamda orda 2 vidamı var 3 vidamı..
-
13 Haziran 2012, 23:39
yakıt tüketimi...
317 km totalde..210 u uzun yol...geri kalan kısa mesafe şehir içi...akıcı trafik...uzun yolun yarısı 70 ortalama hız..yarısı 90 ortalama hız...9.49 litre tüketim...100 km de 2.99 litre...henüz acemiyim bu ikinci depom...ilerde biraz daha düşürebilirim belki
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler